snälla sug kuk igen

Sho bre! Ska snart börja plugga, men först måste jag ju bara läsa lite bloggar, kolla fb, sätta på mig mjukisbyxor, kolla lite tv, ta en frukt och vila lite. Nej? Jag skjuter inte alls upp grejer... JAg orkar inte mig själv ibland så jävla diciplinerad (låter som jag pratar om en hund, men nej jag pratar om mig själv) Är som vanligt bäst på att blogga. I måndags var vi på circus med skolan och såg någon föreläsning om sex o shit, så jävla nödvändigt!!!! Men Petter (min man) var där så jag var nöjd. Sen på kvällen blev det nattfika på café 60 med viruset/vårtan, spyan och Johannes haha, fina smeknamn. Sen i tisdags så var jag på Ylvas begravning som var jättefin men väldigt sorglig. Sen efter det så drog jag hem till Feffe och sen kom vårtan och Julia dit också, dom vinade, jag drack oboy, jag är nykterist (läs väldigt pank) Sen i onsdags så sov vi till ett och sen var jag väl hemma vid fem så då ''plggade'' jag lite sen åkte jag till B-lura och hängde lite med mina grabs. Så idag har jag varit i skulisch, det var fät NäÄäÄaJz. Eller? Jorra, förutom mitt uppvaknade imorse, asså jävlar i min låda vilken chock jag fick?! Typ reagerade inte först sen kändes det som värsta paniken, typ "Vem är jag?!?!? Vart fan är jag!? Vad är det som låter?!!" Typ sån känsla haha, friskbrud.com. Nej nu ska jag sluta skjuta upp mitt pluggande och ta tag i mitt liv. Hejpa!

Hantelihantelihutt

Tjoba! Igår kväll var jag med min sköna mö Alice på bio och såg "Jag saknar dig". Herregud säger jag bara! Den måste ses! Den var så himla fin, gina som en gris konstant under hela filmen (alla gjorde det). Den var skit bra så nu sitter jag och lyssnar på soundtracket till filmen (dumtdumtdumt gjort kan jag tala om) HAHA sorglig jag måste se ut asså, sitter ensam i soffan och bölar till ett soundtrack? Så cool var jag liksom. Ikväll ska jag i alla fall till Lina och sova där, myspys, hoppas på att snorreborre och jullanpullan joinar oss, när är gangbang inte skönt liksom?! Nej nu ska jag fortsätta deppa till soundtracket hehe, tjolahopp!

De säger alltid att den rätta personen dyker upp så småningom. Min måste ha blivit överkörd av en lastbil.


jersey shore brä


epic fact

Hey baby! Idag har jag varit i skolisch och varit ganska effektiv för en gångs skull. Sen stanna jag krav ett tag med min baby (feffe) sen tog vi ut hennes salva, lillen har analklåda (p-piller), kämpigt.. Sen så drog jag hem käka och kolla tv (hoppas ni antecknar nu!!) Aja, typ så intresant har min dag varit, nu ska jag kolla jersey shore, baba!

Griseknoa

FML. Såg precis skolfotot och porträtt foto. Jävlar i min låda. Jag ser ut som en svullen gris, no jokes. Jävlar vad fult. Detta får bli mitt wake up call, nu jävlar blire bant!

Bara för att jag har riktigt kul just nu


ears don't mean you're losing, everybody's brusing

Inte pluggat ett piss. Grejt Sanna. Fradag nu, snälla?

I call this...

....giving birth to something really ugly
Japp... Helt frisk brud, helt frisk...

hey walla abo


Jag tycker synd om mina föräldrar..

Wazup brother! JUst nu hänger jag i soffan, borde plugga men facebook kallar på mig (och bloggar). Plus att boken verkligen inte vill öppna sig, mystiskt. Idag hade jag terminens och tvåans första prov, gick väl helt ok tror jag. Sen har jag prov igen på fredag, shool's fun! Eller? Blev ingen träning idag, asså min förmåga att skita i grejer har blivit ultimat!!!!! Jävlar va creed jag ska ha för det asså! Kan man inte bli betygsatt i sånt i sätllet, my life would be sooo simple! Shit brä, i'm feeling internationell. c00lt. Fml tobleronen är slut. Livet är hårt bror. Asså jag drar mig verkligen för att inte plugga nu...... Så..... Japp, what you doing? Sen har jag ett annat i-lands, duscha or not? Eller egentligen inte, för jag vill men jag borde verkligen läsa lite affärjurudik, men det lockar liksom inte. Faaaaaan va kul det är med skola. Nej nu ska jag plugga (läs facebook, alternativt bloggar) Puss och pill vart fan du nu vill! (Pimpad version med svär ord, just because i can)

Damn he's good


softisch

Walla aboo! Har precis gjort psykologi och företagsekonomi. Så har jag börjat lite på slutuppgiften i företagsekonomi kursen, whopa! Effektivitetspoäng till mig. Snart så ska jag bestämma vad jag ska ha på mig och så måste mitt hår plattas, älskar lockar! Nej. Igår kom mami hem så då fick jag lite presenter hehe, ett linne och lite underkläder. Näz. Sen så hade hon köpt en toblerone, mömma. Ikväll ska vi ut till Ekerö, ska bli mysigt! Ne, nu måste mitt hår fixas brä. Sha Allah!

sometimes i get a good feeling

Only cause i'm sexy

Hola, har varit fullrulle hela veckan känns det som, bott lite hos Felicia, varit väldigt mycket i solan osv. Så ikväll blir det chillerill med familjen. Klockan sex ska jag, papi och wilmis åka och hämta mamma från arlanda. Håller tummarna för att hon lyckades hitta en blus eller något annat fint. Sen så har jag saknat min mor lite. Imorn ska jag ut till min underbara Alice på middag med familjerna, ska bli jävligt mysigt. Ne nu måste jag verkligen kötta företagsekonomi, har prov på måndag och har inte ens börjat hehe. Puss!

uttråkadbrud.eu


genomförlig förklarning för de kommande dagarna LÄS ERA HOROR!

Jag får damp på min header, jag gjorde en ny för tre dagar sen, har den kommit upp? NEJ! Jävla blogg.se, sug min feta kuk! Aja anyways brä. Idag var en väldigt onödig dag, ''en'' lektion, behövde inte ens vara där. Sen var psykologin inställd och det var fem timmar kvar till matten och Felicia skulle till tandis så då skulle jag ha varit själv på matten, så jag sket i den hehe. Rebell.nu. Snart ska jag möta upp min fina Lina på en kvällspromme, myspys. Sen inatt så åker min mor till Paris, J A G  Ä R  I N T E  A V U N D S J U K  A L L S.  Sen imorn är det sooooovmorgon soft! Sen efter skolan ska jag ocg feffe spendera tid med varandra (läs: knulla) och käka tacos ha det trevligt som satan! Sen på torsdag är det teoretiska spelen i våran skola, så då ska vi måla anskitsmålningar på varandra (hej, vi går på dagis) Jag ska åka rullstolsrallyt och feffe ska gå på styltor haha (vi går på dagis!!!!!) Sen är det ''fest'' som enligt rykten jag hört börjar kl åtta?! (asså det är ett skämt, jag går pa dagis?!) Ne nu ska jag avrunda. Sho bre!

yeah buddy

Läser du det här om det är en bild på dig själv då Snoppen?

Morsning! Igår kväll mös jag med Snorren och Julia och kolla på movie. Hade stört kul, mongolider when nobody sees. Iaf somnade vid halv tolv typ, däckad b-rud. Sen vaknade jag upp utvilad klockan halv elva. Så nu har jag sovit ikapp. Imorgon är det måndag, men det kan bli lite roligt eftersom en viss flicka har gjort något visst i helgen hehe. Intresting. Nej men jag får agera sköld (gömställe). Ikväll ska jag på bio med min padre, ska se jägarna 2, tror den är rätt bra. Ne nu ska jag fortsätta kolla på en b-rulle, cy!

Välkommen till vår betong

Igår blev jättelyckat! Förutom att allt avrundades lite tidigt kanske, aina knas. Men hade skit trevligt iaf. Så idag har Jag och Emelie städat hela dagen och typ sovit i soffan i någon timme. Nu är jag piss trött eftersom jag typ sovit samanlagt tre timmar tror jag. Wopha. Ikväll blir det film mys hos snorren med henne och Julia, vi ska äntligen få se she's the man. Yey! Hoppas jag inte somnar till filmen hehe. Nej, nu ska jag fixa min middag, mamma och pappa är inte hemma ikväll, så jävla skönt! Pussisar!

Now all your love is wasted then who the hell was I?

Bajsklutt. Idag var en hemsk dag... Skön sovmorgon, stressade så jag missade nästa tuben (kläd paniken slog till 10 min innan jag skulle dra typ) skolfotot... Ojojoj, det blir no fun. Helvete vad ful jag kommer bli. Usch. Sen.... Det som helt seriöst förstörde min dag och kväll och vecka, typ, matte. Kan ju tala om att min mattelärare ska mördas inom en snar framtid. Han står nämligen på min ''att döda lista'' han är ett fucktard som inte förtjänar att leva, typ. Nej men han är en idiot. Sen har jag insett att gud måste ha glömt mig, eller förträngt mig. Så allt flöt på idag kan jag ju säga för att sammanfatta dagen. Sen borde jag plugga nu, men jag tänker inte, i'm bojkotting it. Klockan åtta ska jag möta upp min fina Anna och ta en promenad, tror inte vi har setts på ett halvår, too long. Så det ska bli trevligt! Något som också är väldigt trevligt är att jag för en gångs skull är ensam hemma, you heard me! Mina päron and wilma has left the buildning! Wopha, fekke!! Tjosan!

kan. inte. vill. inte.

Nu slog det mig. JAG HAR SKOLFOTO IMORN?! Seriöst, det går inte, GÅR inte! Va i helvete ska jag ha på mig? Allvarligt, och mitt hår? Det ser ut som en permanentad tant. Jävla skit. Nä nu ska jag göra något åt mitt kråkbo och försöka leta fram några jävla trasor att ha på mig. Horkuk.

Santa, i've been a good girl



WALLAA!!! Varit feta duktig, gjort, lite företagsekonomi, franska och engelska och planerat prov och läxor, sånt shit. Känns jävligt skönt att ha det gjort. Imorn börjar jag klockan halv tvååååå, SOFT! Sen har jag skolfoto vid två... Inte lika soft, funtar på att dra på mig en potatissäck eller gå naken, typ dom alternativen jag har. Blev ingen träning idag, tog tag i mitt plugg istället. Men iaf efter kolish imorn ska jag, feffe och dedde fika, i skolsyfte, i'm not a fika gurl, alltid pank hehe. Även fast jag inte fikar?! What's up with that? Aja nu ska jag vara en underbar storasyster och ta med min syrra till parken, hon är som ett barn på julafton just nu bara för att vi ska dit. Dagens goda gärning. Hejpa!

Tiden tar mig iväg

Jag är så nostalisk så jag dör. JAg vill vara tretton igen, möta upp Lina och Alice och gå till vårat ställe i skogen och smygröka och spruta ner oss med parfym (diskret). Stå bakom rosa kiosken med Lina och fråga folk som gick förbi om dom kunde köpa cigg åt oss (hjälp, folk gjorde det, vi hade typ blöja?!) Jag vill gå i maltesholm igen, skriva kärlekslistor, bästislistor, skriva egan (otroligt bra) låtar med alice, umgås med gammla klassen, åka på våra klassresor igen. Jag vill springa på grönan, gå till h&m och köpa en alldeles för mörk foundation. Börja villastan, träffa alla mina fina tjejer. Sitta och vara uppkäftig på Pias lektioner. Åka ut till Alice på Ekerö på helgen och ligga uppe hela natten och prata om allt mellan himmel och jord, garva åt allt och ingenting. Fyfan vad lätt allt brukade vara. Gamla goda tider.









nu får jag fan ta och skärpa mig


NU ska jag sluta deppa sönder här hemma. Herregud, skulle det finnas VM i deppigast, tro mig sitter jag hemma i max två dagar så har jag slutat duscha, ätit tusen kilo godis, flätat mitt rövhår och slutat stänga munnen för att jag fastnar med blicken och bara tänker på hur deprimerad jag är (tro mig det hände precis, dreglet rann ner på¨min tröja och det var då jag insåg att jag inte kan fortsätta så här) HAHAH, fan va komisk jag måste se ut. Nej nu jävlar ska jag hoppa in i duschen och inte lukta sur uteliggare, mums. Ta ut flätorna ur min röv osv, ni vet sånt som vanliga människor gör haha, shit jag kommer vara så jävla flummig inom en snar framtid känner jag, sitter redag och garvar högt åt allt jag skriver, HOW sad? Ojoj, om folk bara visste hur konstig jag kan vara... Då skulle jag inte ha många vänner kvar hörrnini, ne duschen var det ja, tjolahopp!

Ska vi gung, gung, gunga du och jag?

Jag kände mig lite cool när ja ser den här bilden och inte känner att jag måste gå och dra ner min rullgardin, HARD CORE, BITCH!

Tjolahopp! Ligger i sängen och chillar, har precis kopplat in min dvd alldeles själv, stolt? Något! Okej pappa hjälpte mig lite. Bara väldigt, otroligt, jättelite. JAG kirrade biffen, belive me! Sen har jag kollat på "Let me in" Amerikas motsvar till den svenska "Låt den rätte komma in" den var faktiskt rätt bra. Hör ni det Ellinor och Julia, JAG Sanna Berg har kollat skräckfilm alldeles själv och inte en enda jävla lampa tänd! Coolt, har korsat många broar idag känner jag. Sjukt jävla independent av mig måste jag medge. Sen har jag hunnit med en liten promenix med min fina vän Ylva, väldigt mysigt! Blev en lugn fredag idag, sånna kan också behövas, men imorn ska jag fan ut! Ne nu ska jag kolla lite Jersey shore och avundas deras roliga, typ perfekta liv. Medans jag ligger här och deppar lite i min säng med Ben och Jerry, yes peoples, that's ma boyfränds, inte alls ett uttjatat och stört tråkigt skämt, som alla (inklusive jag) inte kan sluta dra, precis som när det luktar äckligt och nån påpekar det så måste jag alltid (antar att jag inte är ensam om att göra det) säga "Oj, förlåt, det var jag" Eller nått i den stilen brä. Ne Jersey shore var det ja, Tjing!

RSS 2.0