Mulen måndag

Tjänna. Ligger självfallet i soffan all by myself. Men lite senare så kommer mina gurls hit för lite häng. Ska bli väldigt mysigt! Imorgon ska jag åka till landet för att umgås lite med min kära familj. Sviker min stolthet och erkänner min saknad. Blir rätt ensamt att bo själv efter sex veckor. Stannar iaf där i några dagar, så det blir skönt! Har varit på rätt många landställen denna sommar (så jävla häftig). Annars då? Jo tabbade mig ganska rejält på jobbet igår så min chef ringde idag men det ordnade sig tror jag. Mest min heder som blev sårad. Menmen, yolo. Sen saknar jag mina fina vänner en hel del... Porrlina har varit borta i hundra år känns det som, no fun. Sen det faktum att hon kommer vara borta till oktober typ gör mig en aning gråtmild. Dessutom flyttar Amanda till Norrland på onsdag och snart flyttar Ellinor till England även det gör mig ännu lite mer gråtmild. Blir väl typ den enda kvar i Stockholm känns det som.. Det är typ det som kommer bli den största omställningen efter studenten. Men jag ska nog överleva, har ju faktiskt flera guldklimpar kvar i Stockholm så det känns jävligt skönt. Vad vore jag utan mina kära vänner. Antagligen jävligt mycket tjockare och häning som en påse hängkulor.

På tal om ingenting så har jag oflyt med vädret. Hela helgen har det varit strålande sol och femhundra grader. Har Sanna stått i en skobutik med noll sol? Japp. Det är korrekt. På Sannas lediga dag är det mulet och fult? Korrektum. Men annars så är livet rätt fint måste jag säga. Den här sommaren har varit jävligt bra måste jag säga. Men nu ska jag gå på skitklådan. Shalom.


Wake me up when it's all over

Längesen sist nu.. Men har haft fullt upp den medta delen av mitt liv som vuxen. Känner mig inte så vuxen men enligt min kloke syster så är jag tydligen, jag citerar, "fullvuxen". Det är mycket möjligt att jag är fullvuxen men det är på andra vis om ni förstår vad jag menar.

Nu har jag hunnit fylla nitton. Känner mig varken äldre eller klokare. Tror jag är och förblir en ungsjäl. Djupt. Men jag har en tendens att bli lite svart och svår vid midnatt. Typ som ett varulvssyndrom men ändå inte. Men det är vid denna tidpunkt som jag har lite lättare att bli sentimental och mammig. Dock är detta bara eftersom jag vet att hon inte är hemma. Annars brukar hon betyda lika mycket som en fis i rymden. Nejdå, men ni fattar. Annars så ligger jag och svettas med jämna mellanrum. Tror jag är i ett extremt tidigt skede av min klimateriecykel..

Annat som hunnits med är ju självklart Prag. Åh, underbara Prag. Jag kan försöka förklara i ord hur bra och underbart vi hade det men jag har för lite batteri i min phone för att hinna med det. Så jag lämnar det till er fantasi. Tänk er bara, världens sexigaste, hottaste, våtaste, kåtaste tjejerna i stan och jag då såklart. Jo det är sant, jag var faktiskt med på ett hörn, trott eller ej. Jag stod inte för sexet på denna tripp till Centraleuropa, det fick porrlina göra. Den lilla hyndan liksom. Men vi tatuerade oss i Prag ifall någon satt och undrade över det. Får ofta frågan. "Du som är så cool måste väl vara tatuerad" så jag pallade inte med tjatet längre och gav vika för grupptrycket. Så nu har jag en full on body taaaat. (Stjärna bakom örat). Bad to the ass.

Nått annat kul att dela med mig av är att jag jäser mer och mer för var dag som går. Detta enbart i yrkessyfte då jag planerar en uppföljare till min första självbiografi "life of a fat girl". Sålde som smör. Funderar på att kalla uppföljaren för "Med Sanna i kakburken" eller varför inte "Ups she ate it again". Inte riktigt på det klara med vilken titel den kan tänkas tilldelas. Nu ska jag väl försöka hålla ögonen öppna i cirkus en halvtimme till så jag kan kolla lite på the valleys, kul att få bevittna några som får ligga iaf. Annars går jag väl och lägger mig och fäller någon glädjetår eller två för livet just nu. Tjalåm.


RSS 2.0