I ain't gon' be the one that he can always run to


solen skiner, himlen är blå. åh vad skönt att leva då

Shalom vänner. Idag har jag ändå hunnit med en liten del måste jag nog påstå. Igår så var det tänkt att jag och frugan skulle ha lite pluggkväll. Men den idén dog snabbt ut och vi satt och käkade godis och snackade massa istället. Sedan kollade vi också på film en stund och poppade popcorn. En mycket mysig kväll med min babe! Vi blev även lite nostalgiska framåt småtimmarna och vi satt och pratade massa om gamla minnen från förr (2/3 år sedan, jag tror jag är äldre och visare än vad jag egentligen är). Sen runt två snåret började frugan slumra till lite till och från och sen somande vi vid typ fyra. Vild natt. Helt slut i hela kroppen nu efter allt tutt och lebbsex vi har haft. Am i right or what likzzzzzzom. 

Idag så vaknade vi runt elva och sen var Feffe duktig och åtke iväg för att träna. Jag bojkottar som sagt min fantasibild av hur jag skulle sett ut på studenten och förlikar mig istället med mitt öde. I'm fat. And I fucking know it. Iaf, så hörde min gamle vapendragare Emelie av sig och trånade mitt sällskap. Så jag tog en kula för laget och åkte iväg och träffade henne ett tag i Vällingby. Så när jag kommer dit så var det typ en flock med småtjejer som var helt till sig. Då drog jag några snabba slutsatser och förstod att det var min prins som skulle komma... Anton Ewald (<3). Så trotts mina försök till att vara cool gav jag vika för mina inre lustar och joinade småtjejerna i deras hysteri och kollade lite på min man. Som för övrigt är snyggare i verkligheten, otroligt nog. Förskjöt min impuliva instinkt att springa fram och snigla honom och smalade ihop den lilla stolthet jag hade kvar och plockade fram min "2cool4melodifestivalen" attityd. Efter lite häng i solen och årets första glass åkte jag hemåt igen för lite nödvändigheter. Så nu har jag typ skrivit klart min del till årsredovisningen, bara lite småfix kvar. Sen så har jag försökt börja med en annan uppgift också. Men efter att ha suttit i typ två timmar (en och en halv, eller tjugo min... men jag väljer att avrunda uppåt för att lätta mitt samvete) så känner jag iaf att detta är ett döttlopp för nu tog all min ork slut. Men jag ger mig själv en klapp på axeln för en mangifik insats och planerar att snarast gå upp för att städa och tillaga en kulinarisk middag, nudlar är det som står på menyn. MAMMA KOM HEM!.... Sååååå.. Lite senare ikväll kommer mitt livs kärlek hit och myser med mig. Lyllo migggggggg. Sen imorgon blir det mer plugg. Yålå. Nu ska jag städa tror jag.... Tjosan. 

skoltrötttttttttttt

Nej nu pallar jag ej. Jag ska fan bränna upp min naturkunskapsbok på studenten för jag är så jävla trött på prov, celldelning, mutationer, zygot, kloning eller någon jävla PCR skit. Det här är så jävla onödigt och meningslöst och jag orkar inte.. Fan asså jag har pluggat på detta i typ 4 dagar men jag kan fan fortfarande inte ett jävla pizzzz. Så jävla värdelöst, när fans ka jag ha snvändning för sånt här? Kan någon snälla tala om det för mig? Jo när jag står där och jobbar på ICA (man kan väl drömma) då är det ju inte helt omöjligt att det kommer en naturvetenskaplig professor och utbrister "Åh herrejesus... jag har helt tappat minnet, hur var det nu man klonade en ko och genmodifierade denna för att få fler hamburgare?" Men skit bra, då kan jag nog hjälpa honom. Great. Fittskola. Kan man inte bara få ta studenten någon jävla gång. 

Idag var iaf en rätt bra dag måste jag nog påstå. Började med min hatkurs med min hatlärare som nu står skriven i blod i min svarta bok. I den står endast folk som jag någon gång bör döda för att underlätta livet för mina medmännsikor. Helt ärligt så är han dum i hela jävla huvudet. Vi ska ha en G-inlämning men i denna inlämning ingår tydligen tio andra uppgifter. Vi ska först rita en karta öve en ny stadsdel vi vill ha (så-himla-excited) sedan ska vi också göra en modell av denna, ha en utställning, en redovisning, en opponering och en skriftlig inlämning. Förlåt mig men jag trodde du sa G (!?!?) uppgift din tappade tattarjävel. Din mamma borde skämmas. Uäk, vad irriterad jag blir. Bortsett från den idioten så tog jag lite fina bilder på Ellinor så nu har jag laddat upp med lite runkmaterial inför kvällen. Sen ramlade frugan in också, vi var en halverad grupp idag.. Men vi lyckades stå ut med varandras sällskap hehe. Sen så hängde vi lite med våran naturkunskapslärare och nu är det ristat i sten, han måste vara mentalt störd. Rätt kul dock. Sen hoppade vi sista lektionen så jag åkte och mötte upp Lina en stund i Råcksta. Micket trevlig. Hon käkade hamburgare och jag kollade på. Sen återvände jag hem och nu sitter jag här med min horbok och mitt kukhuvud och fattar absolut noll. Det kommer bli ett intressant prov imorgon. Men jag hoppas för gudsskull att någon kompetent männsika kan lära mig hur fan en celldelning går till. Annars är mina broar förevigt brända. Jaja yålå. Nus ka jag plugga lite till innan jag lägger ner verksamheten för gott. Tjänna. 

För jag blir aldrig kär i någon, sånt där är slöseri med tid

Shänna. Gissa tre gånger var jag ligger? Aa precis, vi vet precis vart jag ligger, i soffan. Idag råkade jag försova mig (första gången jag försovit mig i hela mitt liv, forrealz). Så jag hoppade första lektionen och åkte till andra istället. Blev en ganska rolig men kort skoldag. Efter det åkte jag hem och pluggade lite naturkunskap. Kan verkligen inte påstå att det gav mig något mer än ett lite lättare samvete. Så har jag även hjälpt far min att göra hamburgare. Detta fick mig även att inse att min karriär som housewife är bränd. Jag kan fan inte en bre en macka typ. Så-jävla-grym. Ikväll är min plan att träffa min andra halva en stund och sen zuzza. Fett spännande tjej va? Helt otroligt. #aldrigvila #livetleker #fuckbitches #gethigh #kanminmenstaslut. Peace out.


I know you want it boy

Tjenisjättepenis. Ligger i soffan (chockerande, jag vet) och bättrar på figuren. 43 dagar kvar till studenten firar jag med godis. Jag behövde det okej? Sluta hata. Och nej, jag känner inte alls att jag behövde stå upp för mig själv för att jag har dåligt samvete över att jag äter godis och jäser lite mer än jag borde. Jaja, man kan inte alltid vara på topp (för det är jag ju jämt annars).

I helgen, som jag planerade att spendera i nyktert tillstånd, har jag gjort allt jag sa att jag inte skulle göra. Typ ligga utan kondom, blivit på tjocken, dragit lina efter lina cola (inte light), hafflat, haffat, fan vad maxat. Så för er som inte vet så extra knäcker jag som väktare till orten. Någon måste vakta när aina inte gör det. Nej men helgen var prima ballerina och det hoppas jag även att kommande helg blir. Fint att det är tisdag och jag redan pratar om helgen. Tarelugntbror. Sen på torsdag blir det skiva tror jag men vi får la se va.

Idag hade vi skulis samt projektarbetesredovisning. Det var hemskt. Asså jag kan inte en s redovisa för ett gäng nyplockade nypon utan att bli dönervös.. Rätt frustrerande må jag medge. Men efter vad som kändes som en evighet och en röst som vibrerade lika mycket som min dildo var den plågsamma redovisningen över. Sen åkte jag hem och väl hemma har jag förnekat mitt plugg som borde tas tag i och legat i sängen i stället. Rätt värt det med. Men nu ska jag typ fixa mig så jag kan gå och lägga mig. Bajbaj.


produktiva bettan VOL 2

Omg vad jag är bra ibland. Gick upp vid tio typ och käka frukost med la famillia. Sen vid halv elva satte jag mig och PLUGGADE?! Warrap liksom. Jag förtärde förfan alkohol igår och detta är första gången på typ ett halvår som jag har pluggat dagen efter trotts att jag är döttstrött, bajsnödig och har jordens jävla mensvärk. Så nu klockan halv ett är jag färdigpluggad för idag och har hunnit med allt som jag sa att jag skulle göra idag. Fan-vad-skönt. Måste ge mig själv lite creed för denna seger. 

Igår hade jag en lektion där jag skrev prov, som jag förövrigt kirrade MVG på vilket innebär att jag får MVG i kursen och den är avslutat. Det känns så jävla bra! Herregud va skönt! Sedan hängde jag kvar i skolan i typ 4 timmar med alla mina babes. Sedan åkte vi in till stan och jag och Dedde hjälpte Lina leta studentklänning. Hon hittade en superfin må jag säga. Sedan mötte vi upp Allanbrallan och satte oss på ett fik i vad som kändes som en evighet innan vi drog oss vidare mot "servito". Väl där mötte vi upp våra gamla mammor, väl där vinade vi lite och käkade svingod mat och pratade om massa kul. Riktigt mysigt! Efter det drog vi ungdomar vidare till lion bar där vi anslöt våra trupper med massa andra snyggingar till vänner. Hängde där men drog hem i hyffsad tid. 

Idag har jag som sagt pluggat och resterande tid av dagen ska nog kanske spendeas med Amanda, sen ikväll blir det middag hos mina kusiner. Ytterst trevligt. Ganska skönt att ha mina förädrar hemma en helg, så jag slipper leva på mackor och köttbullar. Blir rätt långdraget efter 5 helger i rad. Nej nu ska jag gå och skära ut min livmoder, koka den och mata grannskapets katter med den. Heipa. 

måste andas, ventilera. måste samla tankar, fokusera.

Hejsan. Hänger hemma förtillfället. Har pluggat lite inför provet imorgon men jag bestämde mig snabbt för att bojkotta det och yola lite imorgon istället. Få väl gå dit och ordbajsa tills jag dör. Så nu är planerna för kvällen typ att göra något åt mitt hår sen typ sova. 

Igår var jag inte i skolan eftersom jag skulle på min gammelfarmors begravning. Den var jättefin! Klart jobbigt men det kändes helt okej. Efter det blev det lite fika med släkten och efter det mötte jag upp Linis. Vi satt vid vattnet i strålande sol och pratade om allt och ingenting och skrattade så vi grät lite också. Sen följde jag med henne till vällingby innan vi skilldes åt. Drog hem och käkade och åkte iväg igen för att träffa Dedde. Hängde med henne hela kvällen och sen åkte jag hem för att duscha och däcka. Blev en rätt konstig dag igår, allt känns lite jobbigt just nu. Men förhoppningsvis löser sig det mesta. Imorgon är det fredag, äntligen. Fick reda på att jag slutar effter min första lektion också så jag ska bara dit och skriva ett prov och sen åka hem. Heltokskönt. Nu ska jag gå upp och terra min syster. Moget osv. 

I wanna grow old with you


You make it right


work hard, play hard

Yomannen. Är hemma och softar lite atm. (Coolchey med förkortningar på engelska). Har även lyckat skriva en inlämning idag i internationell ekonomi. Den jävla uppgiften har jag i försig kämpat med i tvåhundrafemtio år skulle jag tro. Så nu får vi se vad det blir, antalgigen samma svar som föregående försök. Sen har jag typ städat lite och duschat, inte så mycket mer. Frugan höll mig sovsällis inatt, innan kollade vi lite på John Tucker must die och disskuterade fredagens bravader. I fredags var jag ute med mina finisar, vi var på Ace. Var riktigt roligt! Dock är kvällen lite blurrig eftersom mitt tillstånd inte var det vackraste jag sett. Så igår gjorde jag absolut ingenting förutom att försöka överleva dagen utan att dö bakisdöden. 

Denna vecka kommer bli brutalt vidrig missänker jag. Massa plugg, träning och sen på onsdag blir det begravning för min gammelfarmor. Så denna vecka lär väl inte hamna på listan med mina topp tio veckor. Men jaja. Ikväll ska jag träffa Amanda på en promenad så det blir trevligt. Annars har ja ginte så mycket planerat. Det var allt, nu ska jag döda tid, shalom. 

taggadtilltusen

Tjabatjenahallå. Sitter i min soffa för ovanlighetens skull. Denna vecka har flytit på i helt ok tempo och har innehållt absolut ingenting typ. Har inte gjort särskilt mycket förutom en inlämning i marknadsföring och sen har jag även umgåtts lite med mina vänner. Ikväll är det dags för skiva nummer 6 (hehe... sex) Denna gång är det Linas tur, temat är disney.. Jag har gjort ett försök att likna en pirat. Det gick inte... Jag ser ut som en nioåring som ska göra discodebut och går loss med morsans smink. Det roliga är att jag såg ut så här när jag skulle på mitt första disco, enda skillnaden är att nu är min ögonskugga svart och grå, då var den blå altenativt rosa. Sen i övrigt ser jag ut som ett tappert försök till en östeuropeisk slampa. Inga fördomar! Men som äpple på moset så ska jag vara nykter!! Shitvakul. Nää... Nu ska väl jag typ gå och pudra näsan eller nått innan jag ska börja röra mig mot el tubo. Tja. 

Ett hav utan gränser

Mina djupaste ursäketer, jag har försummat er (Lina).. Men det kan inte hjälpas, har man lov så har man va. Har hunnit med en hel del av det jag kan påminna mig om att jag har gjort. Jag har spenderat tid med min familj ute på landsbyggden. Behövde lite rehabilitering efter veckan med femtusen skivor. Efter det begav jag mig hem till civilisationen igen. Väl hemma har jag hunnit umgås en massa med men andra halva Elvira, träffat Amanda och tagit igen förlorad tid, haft våffellunch med frugan, Lina och Deniso. Där föråt jag mig på våfflor, godis, kakor, bullar, med mera. Lätt värt det, behövde äta mina känslor haha. Det tror jag att jag lyckades med också. Sen har jag också hunnit med två utgångar, båda väldigt lyckade. I lördags var jag hemskt stabil måste jag säga.. Rätt stadig i onsdags också. Sen har jag och sambon hälsat på flickorna ute på Ekerö. Ytterst trevligt. Har också fått besked om min icke existerande bebis i magen, thank you lord, nu är mina framtidsplaner att sluta yola och bli nunna. Sen har jag även hunnit med att plugga extremt inte alls. Det fick jag betala för när skolan började igår, som en jävla käftsmäll, "Här har du din olydiga slyna!!!!! PLUGGA tills ögonen rinner ur dina ögonglober". Gos osv. Men kastabajsiderasmun, jag lever livet, 2cool4school vare va? Aa, precis. Så har vi fåt våra studentmössor!! Min lycka är total. Dock ser jag ut som en muspillrande mutant incestbebis med elefantöron i den. Men vad ska man göra, jag är född ful och lär förbli ful, bara gilla läget bror. Mössan är spektackulär i alla fall. Har även inhandlat min klänning, så nu är jag skit nervös, klänning är ju inte riktigt min avdelning.. Meeeen jag är för glad för att bry mig, det är ju fan bara 8 små fjutt veckor kvar!!! Herregud vad underbart. Jag dör. Nej nu ska jag beundra min mössa ett tag. Har ju faktiskt varit duktg och pluggat nu så det får duga. Tjolahopp. 

RSS 2.0