djup b-rud

Tänkte nyss på en grej. I supersize vs superskinny så har dom liksom för alla tjockisar iaf, ett skräckexempel. "Om ni fortsätter äta och leva som ni gör kommer ni se ut som HENNE!!!!!" Så den här tjejen som får träffa sitt skräckexempel, hon börjar grina när hon ser henne?! Asså jag personligen om jag var detta skräckexempel skulle typ ta livet av mig om någon såg mig och börjar BÖLA?! Okej....... Inte för att det är någon skillnad från folks rektioner när jag tar en sväng förbi stranden och råkar visa mig i bikini (händer-inte-ofta) då är inte ett öga torrt kan jag tala om. Som sagt, vill ni läsa med om detta köp min bok... "Life of a fat girl" 



IMORGON ÄR DET FÖRSTA DECEMBER.....*julkalender*

Säg walla alla mina musli...vänner... heeeeeee, inte jag som skrev. LOVAR! Just nu kollar jag på supersize vs superskinny. Jag blir deprimerad. Alla tjockisar väger typ 1 kg mer än mig. Känns det som just idag iaf, asum. Tråkigt har jag också, ifall ni ville veta det liksom. Väntar på att Elvis ska messa och säga att jag ska börja åka, men med hennes tempo lär det hinna börja växa mossa på mig. Så snabb är hon. Så får vi se om jag blir tvungen att åka till tattarsolna eller om det blir bromma (standard). Snart är det fredag!!! Typ. Då blir det fäst, långt ut åt helvete, men satan i gatan vad taggad jag är. Här kommer hafftåget.... Med Sanna och Felicia i täten!!! Nat, vi har ju våra kortisar (tjåkizar för feffes del, ibland, beror på vad hon är sugen på eller vilket humör hon har) JÄVLAR VAD DET TRYCKER PÅ I LÅDAN NU! Najs, tänkte det vore trevligt att dela med mig av sån fin information. No i'm going to powder my nose.

shit vilket intressant inlägg, måste läsas!

Almost forgot about my trogna läsare. Inte för att ni kan vara fler än tre typ, där mina vänner fick ni en inblick i livet som populär. At the moment softar jag i sängen och kollar tävä (läs: pullar gärnet!) Blev hemma idag från skolan mådde asilla och fick kramp i magen och shit, har typ inte käkat nånting idag, whoho vad cool hon är tänker ni nu, jajemensan säger jag då! Men imron blir det skola för min del, och ojmajgod vad taggad jag är, helt sick man. Nej inte alls faktiskt, får väl hoppas på en hjärtinfarkt inatt om jag ska få stanna hemma. Lär inte hända dåra för så tjock är jag inte riktigt än. Men i'm working on that! Dubbelmoral kände jag där "ja har inte ätit nått på hela dagen" hur fan kan man jobba på att bli fet då? Aja, life has it's musterious ways, WHOHO vad internationell jag är, inte för att min stavning av mystisk blev helt korrekt meeeen aja. Nu bablar jag bara, men jag känner att jag måste det. HAr bara legat och degat i soffan hela dagen och sen var jag busig och trefade Elvis en kortis, inte för att det blev så socialt, hon snackade i telefon och jag satt bredvid som ett retard. Asså jag önskar verkligen att jag kunde få dela med mig av min coolhet ibland. Jag känner verkligen att jag tillför något här i världen, jag sover, äter, bajsar, kissar, känner mig ensam och sorglig (minst 1000000 ggr om dagen) och bloggar om helt ointressanta saker. Japp så kul är jag liksom. Även om jag skrev en självbiografi så skulle den bli typ.. 3 sidor? 
Kapitel 1: När jag var 1-12 gjorde jag inget av intresse. Längtade tills man fyldle 13.
Kapitel 2: Nu var jag äntligen 13, tonåring. Var glad i typ en dag, sen insåg jag att det var ungeefär lika spännande att vara 12 som det var att vara 13. Resten av min högstadie tid gjorde jag inget av intresse.
Kapitel 3. Sen började jag gymnasiet... Och gjorde inget av intresse.
WOOOOW! Det lät väl som en jävla kul bok! Jag skulle läsa den iaf (läs: ingen) Nej nu ska jag kolla tävä (fortsätta kolla porr och runka gal1).

Just chillin'

Sho vänner. Hade en lektion idag eller egentligen två men som min kära franska lärare sa så kunde jag ju skippa franskan men då får jag (citerar hennes ord) "ta den frånvaron". Fuck that bitch säger jag "men jag kan ju skriva som en kommentar att du jobbar hemma? (happyface)" "JA MEN VILKEN SUPER IDÉ CHARLOTTE!!!!!!!(warface)" Hon är ju dum i huvudet? Perfekt jag har fått frånvaro på franskan men hallå, det står ju faktiskt att jag jobbar hemma så det är lungt!!! Säg det till CSN när jag inte får mitt studiebidrag längre jävla hora. Aja så jag ringde pappa så han anmälde mig, han tror att jag är lite små sjuk, hehe så var jag inte det ;PpPPpPpP. Men iaf så har jag krivit klart min krönika, Felicia buckle up du får läsa den imorn. Skriver om hur mycket jag älskar söta, fina, underbara kärlekspar (IRONI!) Skönt att man inte är bitter iaf liksom. NEj franska plugget går åt helvete kan jag tala om, så jag orkar inte mer så jag tänkte gå och platta mitt hår ist (där lät det ju verkligen inte alls som att jag har 3 bestående hjärnceller....) Youknowwhomoment dära. Nej nu vart jag kissnödig av allt skrivande, hejpa!

Första advent

Äntligen första advent hehe, nu är huset fint och julpyntat (loveit). Idag var jag i stan med Snorren, Julia och Dedde, det var fett mysigt och roligt att få träffas alla tillsammans, var ett tag sen. Saknar brudarna sådär va. Vi var i alla fall i stan och shoppade men jag hitta ingenting. Sucks. Sen när jag kom hem så pluggade jag massa svenska och lite engelska och minimalt lite franska. Gr8. Franskan är ju inte svårats och mest viktigast liksom, bra där sanni. Nej nu ska jag röra mig mot tuben, ska åka till Lovisafisa en stund, trävlans. Herå.

When I'm at the beach, I'm in a speedo trying to tan my cheeks

Jahap, nu är det 80-tals hits som dånar i hela huset. Mamma och pappa ska iväg på fest snart och nu "taggar dom". HAHAH asså vilket jävla liv, gå på fest en gång i halvåret så frågar jag mamma hur många som ska dit, hennes svar "Jättemånga tror jag. Typ 20 pers" WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPHAAAAAAAAAA!!!!! Jävlar vilken masterfekke ni ska påååååååå OMFG! Mina föräldrar är iaf såååå otroligt c00la ville jag bara tala om. Nu borde jag duscha men jag typ total vägrar lyfta mitt stora arsle från min underbara soffa. Men jag vill ogärna lukta fyllo ikväll så, jag tor jag blir nog så illa tvungen att förflytta mig... Ja, jag vill ha sympati för mina i-landsproblem. Herrå.



jaaaaaaaaaarrå

Warraaaaapp broes and hoes. Kom precis hem från vällingby med mami, fick min älskade sjkorta!! *Lycklig* Sen köpte jag torr schampo så nu slipper jag tvätta mitt jävla äckelhår ikväll. Ikväll så kommer mina underbara vänner hit och käkar och har det trevligt sen blir det antagligen utgång. Igår var vi hemma hos en kille i min klass som bor i bromma så askönt att ha nära hem jao. Det var riktigt trevligt faktiskt. Något mindre trevligt var att en jävel hade spytt ner typ halva fucking tuben när vi skulle åka hem... Gissa vem som klev i spyan? *trummvirvel* JAG såklart, story of my life. Nej nu ska jag följa med och droppa syrran hos ma grandmaaaaa. Btw så har jag ett vg i ftgekonomin som det ser ut just nu at the moment, nöjd b-rud. Nej nu ropar pappa på mig att vi ska åka (populär) sharå.

more ugly people problems


23 november

(otroligt seriös grabb)

Tjo. Har precis landat i soffan, gjorde minimalt lite franska sen dog mitt pluggflow (som inte existerar). Efter skolan hämtade mamma upp mig i råcksta så åkte vi till ÖB och inhandlade lite grejer till en familjekompis som fyller 50 snart. Sen åkte vi till donken och käka, det var sjukligt gott. Mitt nyttiga liv fortsätter, soft liksom. Borde göra en bok om mitt liv, har många olika namn att välja mellan, "supersize me" "alla får ligga, utom sanna" eller min personliga favorit "life of a fat girl". Anyways, så gick vi in en sväng på hm där jag hitta en asfin halsduk som min snälla moder köpte till moi. Det var typ det intressanta för idag. Kan ju meddela om att jag har fått en ig-varning i gympa också, feta najs brä. Så nu kan jag aldrig mer i tvåan missa en idrottslektion, FMLITE (fuck my life in the ear). Nej nu ska jag ringa min moster och fråga var jag ska göra med min starta eget uppgift angående marknadsföringen, hon jobbar tydligen med det, soft.

22 november

Säg walla broder. Sitter och tjillar lite i aulan. Having the time of my life. Har hål fram till klockan tre, najs. Då har jag matteprov, Felicia tycker vi borde plugga, men jag känner att det inte spelar någon roll, motiveradchey.com. HAR INGET KUL ATT SKRIVA. Feffe och Elvis har slutat röka, har gått bra än så länge, de har nu varit rökfria en timme. WOPHA! Efter skolan ska jag möta upp mamma och åka till optikern så jag kan skicka in mina papper så jag kan börja övningsköra. Aja, heeeeeeerrååååå!!!!

I got passion in my pants and I ain't afraid to show it

Hejsan hoppas mina vänner. Skulle gjort psykologi provet idag men eftersom min horlärare inte kan passa tider eller finnas på plats när det är HON som har satt provet efter skoltid och tvingat alla att gå och sen själv inte komma, iaf så blev det inget prov idag. Jag ska mörda henne. Anyway, har varit duktig och gjort franska läxan (wehå) så nu kan ja stryka den. Sen borde jag kanske göra lite strarta eget också, men no ork left in me. Hade iaf skit kul idag i skolan faktiskt, i love my friends so fucking much broe! Tack för att ni är så otroligt awesome! Sen fick jag skjuts hem av far min. Nu sitter jag och väntar på att min vackre vän Elvirus ska smsa och säga att vi kan mötas snart, ska ta en promme eller tatta lite i bp igen. Nej so long fuckers.

juletid

Insåg precis att nästa helg är det första advent vilket innebär julpynt och nedräkning till julafton och allt annat mysigt! Love it! Plus att mitt provschema börjat minska lite, inte för att resultaten någonsin varit så dåliga som just nu så känns det ändå skönt. Behöver verkligen lov! Nu är det inte så himla jättelångt kvar. Dessutom så ska mina päron bort på lördag och det gör att jag har något att se fram emot under denna vecka. Nej nu ska jag duscha och sen kolla film, puss!

fml


2011-11-19


De Highwon style nu baby

Tjolahopp. Idag hade jag en lektion som jag var tvungen att gå på. Hade franska prov, gick rätt okej. Sen så har jag läst lite om konkurs till affärsjuridiken så jag kanske hänger med lite mer sen på genomgången. First time ever som jag har pluggat inför en vanlig lektion, ska vi se om det ger något. Kände att jag behöver vara lite produktiv idag eftersom jag inte gjorde ett jävla jota igår. Snart ska jag käka och sen efter middagen så tänkte jag försöka mig på företagsekonomin. Imorn börjar jag kl tio efftersom vi få jobba hemma med svenskan, soft bror. Sen så tänkte jag och feffelito och Elvira gå på ekonomi resursen imorn och få lite hjälp med slutuppgiften. Pluggis here i come. Ne nu är jag fett hungrig, bye bitches!

true story


Big Brother kändis?



Hejsansvejsan. Kom nyss hem, sov hos Fellboo igår och mös med henne och Elvira. Vi däckade vid 4-tiden typ och vaknade halv två, var ledig idag så det var väl tur det. Vi bakade scones käka cheese ballz (stavas?) och popcorn och kakor, hälsokost på hög nivå. Var ialla fall jätte mysigt. I söndags var jag på BB-inspelning med Elvira, Olivia och Nora, det var fan riktigt kul. Elvira vann VIP-biljetter till Sverige premiären av BB, soft bror. Ne, nu måste jag plugga franska, har prov imorn, skojsigt. VILL INTE PLUGGA! Juste, fick ig på matten igen, fjärde gången gillt liksom. Jag kommer antingen dö av stress eller ensamheten eller av alla mina misslyckanden i livet, haha deppig.se. Aja, plugga vareja, herrå.

you don't know your beautiful WOHO that's what makes you beautiful

Gjort lite psykologi och ska snart göra lite franska. Sket i matten idag, fattar ingenting och är ensam hemma så ingen kan hjälpa mig. Jag är trött och självmordsbenägen för tillfallet, why study?!?! Jag lovar dyrt och heligt att jag kommer dö av pluggstress. Det är så jävla tråkigt att plugga, men så mycket roligare att kolla på musikvideos på youtube på töntiga pojkband (nej, jag har inte suttit och älskat låten med one direction och kärat ner mig i en av medlemmarna...) och läsa bloggar. Nej nu ska jag göra den där sketna franska skiten och tjilla sen med bra samvete, herrå.

love of my life

Hejsan alla mina vänner! Just är jag hos Alice på Ekerö, sov här igår. Vi har haft det supermysigt! Kollat på Jersey shore och "John Tucker must die" och svullat lite gottis. Har saknat henne asmycket så det har varit skönt att få träffa henne. Snart ska vi börja rulla mot bromma och så ska jag hem och plugga matte, skoj.. Ikväll vet jag inte vad som händer, ska iaf träffa mina små smulor Feffe och Virus. Sen får vi se vad som händer. Nej nu ska jag fortsätta tjilla och vänta på Alllan som duschar och sen käka frulle, pyss!
HAHAHAHA en feting gammal bild på mig och brallan, tuffa 15 åringar...

PLUGGGGGGGGA



Sitter i skolan har två lektioner kvar, kill me. Sen ska vi sätta oss på donken och göra affärsjurudik.......... WOOP! Nej nu ska jag ''fokusera på engelskan''

.



ögonen svider och hjärtat det bränns

Wilma skriker som en galning när hon leker, som ljuv musik i mina öron. Love you...... Iaf, har suttit och pluggat nu sen halv sex, gjort klart min engelska så nu är den prick 1100 ord. Har även suttit och skrivit in 218 franska glosor på glosboken, och sen förhört mig själv på dom. Fet kul jao. Nej inte det minsta. Hade planerat att kötta lite matte också, men det orkar jag fan inte nu asså, min hjärna känns som potatismos just nu och mina ögons svider och rinner, yes vänner så söt är jag just nu. Japp, nu tänkte jag duscha i tusen år och sen sova typ. That's my plan. Imorn efte skolan (8.30-16.30 kill me) så ska jag Felsi och Dedde hem till Felicia och kötta affärsjujidik, var faktiskt duktiga idag och hade möte på banken och fixade lite till våran uppgift. Aja, nu ska jag duscha, hejpa.

går i andra ring och jag fattar ingenting

Skolan just nu gör allt utom att flyta på. Fan va dålig jag är? Jag pluggar som en jävla gris och ändå får jag knappt mer än G eller IG. Japp, jag kommer bli framgångsrik. Eller? Nej satan asså, vad hände med mig? Från MVG-barn till G/IG-barn typ. Asså jag har inte fått ett enda MVG sen jag börja gymnasiet, hur sorgligt? Aja, så det har jag deppat över hela dagen typ haha. Matte provet idag gick skit. Kändes inte det minsta bättre än förra, som jag fick 2 poäng på. Meningslösa fittkurs. Så kom jag hem vid typ halv sex. På tuben satt jag precis som människor jag hatar och hostade konstant från alvik till hässelbygård, en sträcka på ca 20 min. Den var härligt. Sug. Har inte gjort ett piss på min engelska, jag har redan 8 ord för mycket och har ett helt stycke kvar att skriva, bajs. Dessutom suger den balle. Imorn har jag 2 timmars föreläsning på idrotten WI-FREAKING-HO!!!!! Ne nu ska jag kolla film och försöka att inte tänka på skolan, blir så jävla deprimerad då. Tjo.






2011-11-06



Tjabatjena! Vaknade för en halvtimme sen typ. Igår var jag hos Julia, det var trevlans. Sen åkte jag och Emelie hem vid typ halv två, asså den tunnelbaneresan var typ årets roligaste haha. Träffade även på Lovisa i alvik, fett random brä. I fredags var jag på fest i lidingö, fränt. Det var roligt fick även med mig en feting fin plånbok haha, och så hade vi klädutdelning, vem säger nej liksom? Aja, idag så har även lille Felicia anlänt i Sverige, finally! Typ det enda skälet att ta sig till skolan imorn. JAG. VILL. HA. MER. LOV. Aja, om 1 månad 17 dagar och 10 timmar är det julafton. Tagga. Idag ska jag träffa Lovisafisa det var ett jävla tag sen man snackade med henne. Need to gitt, bye!

när du verkligen behöver får du ingen hjälp alls


.


tappa hjärtat i knät

Igår på kvällen drog jag till solna (ovanligt) för häng med brudarna, Elvira, Felicia, Julia och Linna. Det var skit trevligt, mindre trevligt att min älskade fefi åkte till London imorse. Saknar dig redan!! I alla fall så sov jag hos Elvira igår och trängdes 4 tjejer i en säng, mysigt värre. Sen åkte jag hem typ direkt på morgonen, men tar såklart fel jävla horbuss som åker igenom hela solna och hela sumpan och hela jävla ulvsunda innan den kommer till brommaplan, så jag åkte bus i 40 min när den andra bussen brukar ta 15 min, såååå den var kul. Sen idag så har jag pluggat matte med min fina morbror. Lärde mig lite tror jag haha. Så ikväll ska jag fixa min utväxt och klippa av lite slitna toppar var tanken. Imorn blir det lite festligheter hemma hos Julia, skoj!

It’s like you’re screaming but no one can hear



Spelar sönder videon till "We found love" LOVE IT! Så jävla cp-bra, helt sjukt. Har i alla fall röjt undan lite englisch nu, känns rätt skönt. Den suger, precis som allt jag gör i skolar, men fuck it säger jag åt det. Idag vet jag inte vad jag ska göra. HATAR ATT SITTA HEMMA! Måste hitta nått kul att göra sen. Ne nu ska jag chilla lite till sen får vi se vad som händer. Herrå!

forever alone


1 november

Tjabadabado! Igår sov jag hos Elvria och kolla film och mös. Sen idag så åkte jag till stan och träffade Dedde och Felicia, sen så mötte vi Elsa och Anna i stadshagen, det var trevlans. Sen ikväll blir det antagligen bio, najsbajs. Hejpa!

RSS 2.0