PEACE AND LOVE!

WOOOOOOOOOOOP WOOOOOOOOOOOOOOOOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sitter hos LIna och TAGGAR GALET till idag hehe, vi ska dygna och sitter just nu och dricker cola med Elvirus och Lajnar. Klockan 06.10 går vårt tåg imorn/idag DÅ JÄVLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne nu ska jag fortsätta tagga i tystnad för Linas mor sover hehe. PYSS!

mucho to do and so lite time

Party animals!

WOOP WOOP! Nu är det så jävla mycket som ska fixas inför peace and love, har inte riktigt hunnit tagga till än eftersom jag har så jävla mycket att göra innan vi ska åka. Igår var det jättemysigt, en heldag i stan och sen en sushi middag med min underbara mö Felicia, även kallad Bob, Beck, Björn, aa you name it. Det var super mysigt! Så idag var tanken att vi skulle hänga hos Denise men det blev inget med det, vi möttes upp en snabbis och drog hem till Lina och kollade resultatet av en rakpermanent, sen så skulle folket in till stan och köpa lite saker inför p&l, så jag drog hem eftersom att min farmor ska komma förbi senare och ge mig en present (!) Får se hur mycket jag skriver denna vecka, fullt upp, busy life brä! Ne nu ska jag snart käka, mooomma! Kyss!

en liten vecka kvar!!!!

HAHAH längesen nu

SHO! Var ett tag sen, men ja var ju som sagt sjuk i fyra dagar... Sen så blev jag ''frisk'' och drog ut och träffade mina kära vänner, har myst med amanda! Träffat alla underbara underbara vänner som jag saknat så mycket! Det var skoj, inte lika skoj att vi badade i en kisspool i rålis... Imorgon är det exakt en vecka kvar tills jag åker till peace and loooooooove!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taggad chey! Men väldigt stressad chey också har tusen grejer att fixa nu på en vecka, PANIK! Men det blir kul! ÅH!!! SKA BLI SÅ JÄVLA UNDERBART!! Ne nu ska jag ringa ner Lina jäveln, hon kommer aldrig bli bra på att höra av sig, det är något jag skulle kunna satsa miljoner på!
Sommarkänslor, sitter just precis nu och kekaaaar jordbubbär.

jag är så jävla fittglad

Jag har så tråkigt så jag tror jag dör. Dör. Dör. Dör. Dör. Dör. Dog. Jag har haft arslet i soffan nu i tre jävla fittdagar. Ikväll ska alla ut... Utom jag för jag kan inte andas... Tänk er en överviktig man som har sprunigt ett maraton, så anfådd låter jag av att typ vicka på min lilltå. CP VA KUL ATT DET KOM SÅ JÄVLA LÄGLIGT NU TILL LOVET NÄR MAN ÄNTLIGEN KAN FÅ LEVA!!!!!!!!!!!!! MEN DET ÄR JU SKIT KUL ATT LIGGA HEMMA OCKSÅ!!!!!! VERKLIGEN CP ROLIGT! Kul att jag har kollat på alla filmer vi köpte igår också. Skit skoj. Och att jag inte kan sova, vaknade vid åtta imorse, skitskoj när man vaknar så tidigt och inser att man måste fördriva fem timmar extra. Uew... det hjälper inte att dom visar äckliga bilder på någon äcklig snubbe heller på extreme homemakeover, kul att jag ses som en bitch för att jag tycker någon som var sjuk o dog är ful. Nej nu ska jagfortsätta vara irriterad på allt och alla och tycka så jävla synd om mig hjälp. HEJPA!

HAHAHAHAHAHHA sööööööööt

Vacker chey i vacker pjamas tröja 

Sitter och gluttar på Män som hatar kvinnor just nu, köpte alla tre igår så nu har jag något att fördriva tiden med. Fortfarande sjuk, så det är skoj! Så nu ligger jag och försöker tillfriskna, haha nöjd nu Feffe? LYCKA! Jag ska käka top wok ikväll, för er som inte bor i hässelby hood så är det typ världens godaste wook! MÖMMA!!

det är kul att vara sjuk


Det är underbart att starta sommarlovet förkyld som satan! Love it. Not. Så snart ska jag och pappi åka till coop och köpa lite filmer så jag har något att göra imorgon, sen vill jag köpa frukt också, måste variera mig lite, kan inte käka onyttigt hela sommaren om jag inte vill rulla in i klassrummet sen i tvåan. Imorgon ska jag vara frisk har jag bestämt för jag vill shoppa med mamma och sen på kvällen vill jag ut. Så jag är frisk imorgon! Btw så tog jag och Denise vårt första dopp igår, var fan riktigt skönt i vattnet! Men nu känner jag att det kanske inte var det smartaste jag kunde ha gjort. Ne nu ska jag kolla TV och fördriva tiden... Bajs.

äntligen sommarlov!

SOMMARLOV!!!!!!!! Asså det är så underbart så det är sjukt! 10 veckor nu ledigt och om två veckor åker jag till peace and love! ÅH! Jag har längtat efter att få åka dit i sju månader nu, och imorgon är det exakt två veckor kvar tills vi åker. Jag börjar bli lite små stressad dock. Men löser sig det viktigaste så kan jag slappna av igen, WOW nu blev jag nerrvös haha. 

I fredags hade vi skolavslutning, efter det så åkte jag och mina flicks in til stan och käka och hade det allmänt mysigt! Sen åkte jag hem till Denise och fixade allt för kvällen, sen hem till mig och packade och sen till Lina och lämnade alla grejer. Efter mycket om och men så åkte vi hem till JUlia och käka och föra sen drog vi och mötte upp alla ettor i kristineberg, kvällen var helt underbar! Var längesen jag hade så trevligt och roligt! Träffade assköna människor och umgicks med mina älskade vänner som jag älskar mest av allt! 

I lördags så åkte jag med mamma till mina kusiner och käka middag, det var småtrist men mysigt och skönt att få vila lite eftersom jag har blivit förkyld, tack Lina! Idag vet jag inte vad som händer men det får vi se. PYSS!



SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR!

va trött på Linas bakgrunds bild på datan så jag bytte mot denna vackra bild på mig från 3:an!

SHO TOMATOS! Sitter just nu i denna stund i Linas säng. Vi har sex. Det är nääz. Lina är torr som ett sandpapper men vi kämpar på här med hennes dildo och sexleksaker som hon har fått av sina föräldrar (tror det pågår incest i denna familly... obehagligt...) Jag ska sooooooova her i nätt så fixar vi oss tillsammans imorn för skolanvslutningen, mysigt! Ikväll har jag varit här på studenmottagning för hennes bror, träffa Alice som också va här, UNDERBART att få ugmgår med mina barnbomsbästisar igen, asså vilka jävla minnen vi har stööört! Nej nu ska vi bädda här inne, hela Linas säg är full av gummisperma från hennes dildoo. IMORGON FÅR JAG SOMMARLOOOOOV!!!!!!!!!!!!

solsting



Dagen har spenderats på min baksida ute i solen. Ashärligt! Men jag har bränt mig lite men fuck it! Jag har inte sån tur att jag blir brun så fort jag tittar ut genom fönstret, så nu ska jag bränna in färg hahah, fett brutalt det lät men jag måste göra vad som måste göras. Ikväll kommer min efterlängtade Lajnor hem så då ska vi ta en promme! Wiho! Så fick jag ett sms av Fellsi så nu är hon hemma också! HALLEFUCKINGLULJHA! Ma gurls are returning to meeeee, nääz! Har saknat dom muchu! Nä nu ska jag leta reda på mina pears som har varit bortblåsta sen typ klockan elva.... FEZT! Nej, nu kom dom hem, no need to look efter dom. TJO!

jag har ingen fantasi



Satan va kul vi hade i fredags! Ramlade in vid fem och däckade i julias bäddsoffa. I lörgags så var jag med Jullanpullan och el snorro. Vi kollade på baksmällan, den är så jävla underbar! Sen åkte jag hem och snackade med Lina i tele, sen gick hennes bror på bussen haha, randoooooom! Iaf, så sov jag i Wilmas rum inatt, min faster är här så hon slaggar i ma chambre, så jag sov på en madrass i syrräääns rum. Idag ska jag på barnkalas hos min kusse... SKOJ! Sen så ska jag kanske vara med min söta Elviris (virus) så hoppas jag att Lina kommer hem idag och inte imorn!!! Nä nu ska jag kolla på Tough loooove hhaah så sjukt underhållande, POSS!

SOMMARMÅNAD!

Har varit uppe i två timmar nu och fortfarande inte käkat frukost! Pappa är och handlar och han måste skynda sig nu förfan! Jag hungrar ihjäl. Idag har jag ialla fall solat lite grann och duschat har jag också gjort, så nu är jag fräsch igen hehe. Idag ska jag till bromma en stund och träffa min kära Lovisfis, men kvinnan vägrar ringa mig?! Dissaren. Sen ska jag till Julia på Östermalm, fina grejer, och käka middag och sen blir det fekkelito i spångisch så det blir sjukt kul! Taggad chey i handuksturban!!!!! Senare idag så kommer även min kära faster hit från Dalarna, så det ska bli mysigt och träffa henne. Nä nu måste jag käka frukost innan jag avlider. PYSS!

RSS 2.0