Lördag 28 april

Tjo! Har fångat dagen genom att gå upp kl nio och åka iväg till gymmet vid elva och tränat en timme. Stört skönt! Nu har jag precis käkat smoothie och sitter och softar i soffan med min mini me (min lillasyster). Ikväll blir det middag hos julle men hela gamla gänget! Ska bli sjukt kul, är jättetaggad. Nej grabbar ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mitt affro. Dö... Aja see yaaaa.


Stackar lilla mig

Jag hatar mina visdomständer..... Var hos tandläkarn imorse och jag har haft lite problem med mina visdomständer så hon skulle kolla det. Mitt tandkött har tydligen växt över mina visdomständer och bildat en liten ficka där typ skräp samlad och då blir det infektion och det är därför jag har haft ont. Så då skulle hon ta bort dom delarna av mitt tandkött, jag började typ gråta när hon sa att vi skulle ta en bedövningsspruta i min mun... Men jag klarade det, dock kan jag ha klämt sönder hennes kollegas hand hehe.. Så nu har jag två öppna sår i munnen och bedövad i hela käften så jag typ dreglar (fräsch) men den börjar släppa så nu har jag bara pissont. Kan inte tugga heller så jag ska leva på yoghurt, glass och soppa idag. Så ska jag ligga och tycka synd om mig själv, en egenskap jag besitter.

Iaf så skrev jag nationella igår, kan inre riktigt säga hur det gick. Känns jävligt oklart. Spenderade ganska mycket tid på en parkbänk (där jag hör hemma) och gjorde det jag är bäst på, mobba. Sen när jag kom hem så fick jag rätt dåliga nyheter. Åkte hem till Lovisa och hängde och käka fett god mat. Sen åkte jag till Elvis och pratade massa och rökte vattenpipa. Så somnade vi efter ett avsnitt med karatefylla. Nej grabbar nu ska jag fortsätta mitt pittyparty. Tjo.


Tisdag 24 april

Shalom. Jag överlevde dagen! Helt otroligt om jag får säga det själv. Var lite tveksam när klockan ringde kl. 6 i vetskap om att jag skulle springa typ en halv mil. Men i made it och sitter nu helt död i soffan. Sen hade jag typ en halv lektion i skolan, sjukt värd dag! Sen när jag kom hem slängde jag in mina kläder i tvättmaskinen, plockade ur diskmaskinen och fixade en sjukt god smoothie. Min lycka blev fulländad när jag insåg att dom börjar visa "One tree hill" igen på femman. Helt underbart! Nu tänkte jag försöka plugga lite inför svenska nationella imorn och läsa igenom slutuppgiften i företagsekonomi. Ikväll ska jag handla med mamma så jag har något att käka imorn när vi skriver prov i 5 timmar, tagga... Nej nu ska jag försöka plugga lite granna, tjo.

Fittor

Hej alla små anushål. Sitter på mitt köksgolv och gråter blod. För det första är jag så otaggad på att åka och träna ikväll, men jag är ful tjock och vidrig så jag har inget val. För det andra så har jag ätit för mycket så nu måste jag verkligen träna. För det tredje så ska jag springa 4,7 MIL imorgon klockan fucking fyra på morgonen typ?!?!?!?! JAG HATAR MITT LIV. Jag vill inte leva längreeeeeeeee öööööööööööööööh. Fittballehårigajudenegerfittpattar. Nu ska jag gå och skita ner min lillasysters rum och sen låsa in henne i det. Tjo.


Och jag reste mig, sen rasa alla väggar in

Jaha.. Söndag idag då. Tagga ny vecka fylld med löpning, redovisning, nationellt prov i fem timmar och lite annat smått och gott. Sjukt peppad...

Anyway, i helgen har jag slagit läger hemma hos världens bästa Lina. Väl i lägret har vi endast chillat, kollat film och ätit alldeles för mycket kolhydrater. Känner mig som en vandrade klump av deg. Like always. Men ja, det är typ det som min helg har bestått av. Har även lyckats beta av min enda rest jag har i skolan så det var ju lite skönt.

Blä, allmänt otaggad på livet just nu, mitt humör känns lika grått som vädret. Inget verkar gå min väg just nu och allt känns lite extra tungt framåt kvällarna. Fy... Jag behöver ledighet, solljus och sommar. Känner verkligen att 10 veckor inte kommer räcka till för att återhämta sig efter det här året. Helt slut just nu, men mest trött på allt jävla mörker. Sorry för mitt deprimerande emo *cutcut*, inlägg. Nu ska jag göra psykologi sen platta mitt affro.

Survivor

Efter inte ens en vecka gav jag upp. Jag och facebook gör ett till försök. Håll tummarna för att vi lyckas denna gång, vi älskar varandra så mycket. Bortsett från vår djupa kärlek så har jag även kollat skräckis med töserna. Jag blir tvungen att citera Lina. "Den är inte så läskig, jag tänkte liksom inte på den efteråt." Ja... Kan ju börja med att tala om att jag låg under en filt genom halva filmen. Min puls var så hög att jag trodde jag skulle få en hjärtattack. Lina säger även att det är klart hon talar om innan man hoppar till, herregud liksom. Ja... Då kan jag ju tala om att jag flög typ 40 meter upp i luften ett ex antal gånger. Bortsett från det så var filmen stört bra och jag lyckades somna efter. "I survived a horror movie" min nästkommande bok, ute i butik 29/5. 

I alla fall somnade jag bredvid min extremt uppskrämda sambo. Jag påstår inte att jag var cool lung, kände mig kanske inte som the badest ass in town just då liksom. Men det värsta hade lagt sig vid den tidpunkten i alla fall. Sen vaknade jag när Elvis dragit sig iväg mot jobbet. Stressad som hon var glömmde hon att stänga dörren till sovrummet. Jag sover alltid med stängd dörr, annars känns det som någon ska titta in på mig och typ döda mig. Så jag fick inte alls panik när jag vaknar till och dörren står öppen. Något annat jag är sjukt bra på är att skrämma upp mig själv, ifall nångon inte förstod det. Anyway, jag åkte hem vid elva och nu har jag skrivit lite på min svenska essä som jag fick ig på. Så. Jävla. Kul. Stört. Snart ska jag åka till Vällingby och träffa Denajs, zupernäz. Sen blir det hem och äta middag med la famillia och sen inväg till Karolina, även känd som "Flickan med marginal". Extremt bra på att hålla tider. NU, plugga. Walla!



Lägger näsan i blöt som närsynta gynekologer

Tjenatjena. Landat hemma en stund. Slutade svin tidigt så var hemma runt klockan ett. Stört skönt. Sen jag kom hem har jag ätit (för mycket. Jag blir så jävla trött på mig själv) Så har jag sökt ett sommarjobb som jag verkligenverkligenverkligen vill ha!! Skulle vara så sjukt kul och skönt. Aja nu ikväll ska jag till min kära Elvira och gosa med mina brudar och kolla på fråga Olle. Haha, standard nu för tiden.

Idag blev en kort dag i skolan. Skillnaden idag var att jag fick något nödvändigt gjort. Micket skont. Aa men det var väl det stora hela. Imorn är det fredag och då ska jag fika med mina dvärgar så det ska bli mycket roligt! Allt för mig, herå.


We're stuck inside this salted earth together.

Once more I'll say goodbye to you
Things happen, but we don't really know why
if it's supposed to be like this
why do most of us ignore the chance to miss

Torn apart at the seams of my dreams turn to tears
I'm not feeling the situation
Run away try to find that safe place you can hide
It's the best place to be when you're feeling like me



It's almost over and here we are

Tjo katter. Har precis skrivit ner mitt svenska tal på mina vackra talkort. Allt jag har att säga är att jag älskar min svenska lärare över hela mitt hjärta! Hon är helt otroligt underbar, en kvinna sänd från ovan. Japp, jag är typ kär i min svenska lärare, creepy.

INNAN JAG GLÖMMER!!! Wilma leker med sin kompis, varpå hennes kompis säger "Wilma titta!" Wilma kollar på sin kompis. Kompisen hoppar fram mot Wilma och skrämmer henne. Wilma blir skiträdd och säger "Du skrämde mig..." hennes kompis "Oj förlåt blev du rädd?" Wilma svarar "Jaa... Rakt in i ögat..." kompisen " Varför blundade du inte då?" Wilma "Du sa ju åt mig att titta..." Hahahahaha. Asså herregud, jag skulle kunna lyssna på deras samtal i timma, så stört underhållande. 

Såja... Anyways, en onödig dag i skolan, som vanligt. Gjorde en franska uppsats, gick sjukt bra! Eller gick jag efter fem minuter? Välj själv vilken sanning ni vill tro på. Kan säga att det blir väldigt svårt att gissa. I alla fall så var jag och hälsade på farfar med far min imorse innan skolan. Sen mötte jag upp mina gurls vid tuben, mycklet skönt med skjuts hela vägen dit måste jag säga. Shit vad intressant liv jag har. Sick man. Nu ska jag inte tråka ut er längre med min oviktiga information. Farväl.

Bigbrother addicted

Wääääää, rastlös som få. Har även följt den lilla "viklararossutanfacebook" vågen. Först kändes det lite skönt, för jag spenderar fullt seriöst mer än halva min vakna tid på den sidan. Det är illa. Mycket illa. Men nu vill jag dö, påriktigt! Facebook, min enda vän i livet och nu har jag lämnat honom/henne i sticket. So sad...

Btw?! Kan någon mörda Hulda?! Jag tål henne inte. Hon är pinsam, fet, vet aldrig när hon ska hålla käften, talar åt andra tex. Annika får frågan om hon är kär i Marcelo, varpå Hulda (?!?!) svarar, med sin äckliga fettoröst, "jaaaaa det är klart hon är, jaaa klart hon vill förlova sig, jaaa men det är klart!!!!". Fatwomen?!?! Pleeeeaaase. För det första, ingen gillar dig och definitivt inte Annika. För det andra, inte en levande själ intresserar sig för vad du har att säga. Och för det tredje, du är överviktig. Och nu sitter fettot och snackar om att hon har legat med över 30 pers. HAHAHA. I vilket jävla universum får du ligg, jävla kossa. Blä vad hon går mig på nerverna, speciellt när jag är uttråkad.

Jag är ett sorgligt försök till människa. Jag är så insatt i bb att allt jag pratar om, tänker på kretsar kring bb. Patetiskt, men väldigt roande. Nu ska jag fortsätta kolla och hata Hulda så mycket det går. Tjenare.


Finns bara ett sätt att stoppa mig i din mun

Var hälsade. Just nu softar jag i min soffa och gluttar på bb reprisen. Har absolut inget planerat annat än det jag gör just nu. Idag var ju första dagen efter lovet i skolan för min del, kändes väl helt ok. Har under mesta tiden garvat åt min fina vän Felicia. Hon kändes något groggy under hela dagen, mycket underhållande. Imorn är det sovmorgon, ska då passa på att träffa min farfar. Sen blir det schulsh igen. Otroligt taggad. Ge mig sommarlov nu bara, förihelvete.

Annars då? Jo Wilma är här med sin kompis varenda jävla ledig tid. Så soft!!!! Ni anar inte, jag beräknar även att hon återvänder hit om cirkus 5 min. Missförstå mig inte, hon är jättesöt (misstolka ej är ni snälla) mendet är lite smått irriterade när dom leker så vilt (misstolka inte det heller) så det låter som att övervåningen ska rasa in över mig. Skit lätt att plugga då också (kolla oc och spela rumble). Aja, skönt att hon har vänner. Det lilla miffot. Allt från mig, tjo!


Ligger kvar i sängen, hoppas känslan ebbar tills rummet krymper och jag trängs med väggar

Sista dagen på lovet. Väldigt jobbigt, vill inte skolan. Uschanbuschan. Sov till klockan tolv idag och det enda jag gjort idag är att ligga i sängen. Det är allt jag pallar idag. Borde egentligen plugga men jag orkar verkligen inte. Orklös, skulle jag vilja beskriva mig själv med under den senaste tiden. Skulle typ vilja gå i ide eller nått.


Baksmällan från helvetet

Amen hallå där. Ligger just nu och mår som en kung. Inte alls bakis, spyfärdig och döende. Fyfitta vad man mår. Iaf så var det trevligt igår, lite blandade känslor so to speak. Men sånt behövs väl ibland. Idag ska jag och min sambo hälsa på vår tredje sambo på hennes nya arbetsplats. Sen ska vi softa hemma hos mig och kurera oss. Ska även ta avstånd från all form av alkohol. Blää. Nej nu ska jag fortsätta fokusera på att inte lägga en pizza i soffan. Tjenna.


Strö lite socker på mig, jag vill ha mera

Jahopp, idag fick jag äntligen träffa mina kompanjoner, hängde lite på donken och gick runt i västermalmsgallerian. Nu är jag hemma igen och väntar till vi ska käka sen ska jag dra vidare mot Solna för lite för sen ska vi förhoppningsvis vidare. Thats the plan. Men jag är ful, fet, äcklig och vidrig idag tyvärr. Vi får se hur detta slutar då. Tja.


.


Show me a smile then. Don't be unhappy, can't remember when i last saw you laugh

Hallå där. Igår mös jag med Elvira och min efterlängtade Lina. Supergos. Sen idag åkte jag hem rätt tidigt och har skrivit massa på min idrottsinlämning, stört skönt. Har inte fått något gjort på rätt länge så kändes riktigt bra. Ikväll ska jag träna sen åka till Elvira. Så himla skönt att inte behöva vara hemma nu. Allt är bajs för tillfället så jag orkar inte vara at home just nuuuu. Anyway så ska vi kolla på världens roligaste program ikväll eftersom jag och Elvis har taggat inför det i en vecka nu haha. Imorgon ska jag även fixa lite skolgrejer men min psykologigrupp. Får se hur effektivt vi kommer jobba eller om vi bara kommer sitta och snacka. Nu ska jag fortsätta kolla på oc. Tjarrååå.


Gick till skolan i min egen rymddräkt

Tjena, ett tag sen jag skrev. Men har i te känt för det, har dessutom inte gjort så himla mycket. Det jag har hunnit med är nostalgitrippar med snoppen, trosan och muffen. Fyfan i helvete säger jag bara.. Hur hade jag vänner? Jag måste be om ursäkt för mig själv och till dom som behövde se mig dag ut och dag in. Haha, skönt att man inte överdriver iaf. Sen har jag bott lite hos min fina sambo också, druckit lite vodka och gift bort min vän. Och idag blev det lite café häng med finfina Allan, snackat har vi gjort och spelat massa rumble. (jag vann, just saying). Ikväll blir det mer häng i Solna för egen del, allt från mig, tju.


Påsk förfän

Tjo! Igår hängde ju jag hos snorri men henne och Johanna, hade skit mysigt! Vi satt och snackade om allt typ och käkade kladdkaka som Ellinor hade bakat hehe. Nej men det var jätteroligt att träffas, mina små korvar. Kom hem vid tolv typ och däckade direkt. Sen väckte min kära syster mig klockan åtta.. Mindre kul. Så hittade hon mitt påskägg så nu ligger jag i koma. Senare idag ska jag till min mormor på middag osv. Och ikväll är planen att träffa Elvira och Felicia. Får se vad vi hittar pååå. Tjo.


U wanna put your name on it

Tjo. Idag vaknade jag upp bredvid min älskling. Sen tog jag pendeln till jakan och mötte upp min fina Amanda! Vi kollade runt i centrum och sen fixade jag mina naglar. Är stört nöjd men känner mig extremt handikappad med min mobil haha. Sen drog vi hem till Amanda och satt och snackade, sjukt mysigt och roligt att få träffa min älskade igen! Vi har även bestämt att ses så snart som möjligt igen so that's good! Nu är jag iaf hemma och kollar på Harry potta som går på tv. Haha lite smått underhållande, sen blir det middag och sen ska jag åka till min snorris! Dit kommer även Johanna så det blir mycket roligt. Ne nu ska jag hitta på nått att fördriva tiden med. Pyyyss.


In da baracko

Tjenare. Sitter just nu hemma hos Elvira och kollar på tv lite forever alone. Hon jobbar nämligen hehe. Sen ska jag möta Felicia någon gång, snart förhoppningsvis. Så nu under tiden så har jag käkat lite av Elvis påskgägg hehe. Idag skrev kg även ett prov som gick, ja det får tiden avgöra. Nu är det lov!! Äntligeeen. Nee nu ska jag komma på något vis att skapa eld. Wish me luck...


Var tvungen. Bara för att jag hatar fittnyllen som glittrar.


Får jag åka till peace and love typ nu?


Suck my cockiness

Hejsan hoppsan. Idag var en bra dag trots idrott alldeles för tidigt på morgonen och 4 super tråkiga och onödiga föreläsningar. Jag hade det lika bra som alltid med mina finfina kompanjoner, kärlek till er! (vet inte varför men för en hundradelssekund kände jag mig som typ Tomas Di Leva?!) Anyways, kom hem för cirkus två timmar sen, har jag pluggat något inför provet imorn? Pfft, att ni ens funderar på att jag endast legat och kollat på tv, druckit cola och käkat frukt är pinsamt. Fast nu är detta fallet och jag fortsätter i samma spår. Men jag ska faktiskt plugga efter maten. Aa.... Tanken är att jag ska göra det i alla fall. På tal om ingenting så fick jag MVG på nationella i engelska, den muntliga delen. Kändes fett.

Oj... Pinsamt.. Jag har typ suttit i soffan och pruttat järnet och rapat som en jävla lastbilschaffis. Och nu slog det mig, min systers kompis (som är åtta och har lärt sig mer om vett och etikett än min kära syster) är här och leker med Wilma. Steelt. Men vad skönt att jag inte skämmer ut henne iaf eller verkar omogen typ. Japp.. Story of my life. Nu ska jag pudra näsan. En dag kvar sen är det lov, ifall någon ville veta det. Tjo.


bitches and hoes

Hallå i hålet. Chilling in ma soffa at the moment. Jag lyckas verkligen inte med pluggandet dessa dagar känner jag, nu har jag kollat igenom uppgifterna inför el provo på torsdag och "svarat" på dom i huvudet liksom. Sen har jag typ läst igenom min sammanfattning. Det känns som att jag kan allt, men ändå så har jag en stark känsla av att så inte är fallet. Fin svenska där, men det ignorerar vi. Nu tänker jag läsa bloggar istället och leva vidare kvällen med min attityd om att "allt löser sig". Well, vi får väl hoppas på det, annars kan ni nå mig på 070-PROSTITUERAD. Eller endast uteliggare, har inte riktigt bestämt mig för vilket karriärval jag borde gå vidare med. Imorgon är det onsdag (VA?!?!?! Omg typ så smart sagt Sanna!!!) vet dock inte om jag börjar klockan nio eller kvart i två... Hm.. Den tåls att suga på mina vänner. Annars då, jo jag taggar helg, påskägg är just nu det enda jag har planerat in. Men är riktigt sugen på att förtära alldeles för stora mängder alkohol, var ett tag sen. Men det ska nog orda upp sig. Nu lär jag försöka plugga lite, inte för att det kommer ske, men vi kan ju alltid hoppas liksom. Plötsligt händer det (TRISS). Halla.

3 april

Amen tja. Lyckades faktiskt få lite plugg gjort igår, började bara lite senare än planerat. Så har jag även hunnit fixa powerpointen som ska vara inne denna vecka, nu på morgonen. Börjar liksom halv två idag, så jag kände att jag kunde ägna lite av den tiden åt plugg. Idag efter skolan ska jag plugga ännu mer, fan va kuuuuul! Aa, men det var väl det jag hade att säga, tjo.

Majs

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaa. Jag kollade just igenom uppgifterna inför provet.... Jag får känslan av att mina lärare har gaddat ihop sig mot mig och gett mig en helt annan bok och fått mig att plugga på helt andra saker. Jag fattar absolut ingenting, asså lost är inte ens i närheten av vad jag känner mig för tillfället. As-bra. Verkligen helt unberbart bra! Men aja, får väl kolla tv eller nått. Haha, gillar mitt sätt att studera, "Jag tar det där imorgon..." Vem i helvete blir smart och kunnig inom ett ämne över en natt? Aa, jag tror att det gäller mig själv tydligen. (Höga tankar om sig själv, något?) Aja so long friendos.

som en diva i sälen (hahahaha, lät fett kul)

Tjena hejsan. Har precis läst igenom det man behöver kunna inför provet, jag tycker jag kan det mesta, men det är bara min lathet som inbillar mig det för att jag inte ska behöva plugga. Hehehehehe. Aja, fär väl sitta med den där skiten iaf... ÖH kan det bara bli lov någon jävla gång?! Skulle sitta sjukt bra just nu. Annars då? Jo, jag är så godissugen så jag känner för att gå ut och hugga ner närmsta bästa. Men sånt är soft. Fittfan. En sak som gjorde mig på bra humör (lägg märke till att jag inte är ironisk?!) var att mamma var världens bästa och köpte ett par sjukt snygga jeans till mig! Soft broder. Så nu är mitt liv lite lättare att leva, fick ju nämligen ett litet breakdown för några dagar sen när jag insåg att livet inte var värt att leva tan ett par funktionella jeans. Nejnej, jag låg inte alls och grina som ett barn framför min garderob. Vad tror ni om mig liksom? Shit vilken stabil kvinna jag är känner jag. Nät annat jag känner för att dela med mig aaaaav.... Hm.... Not much, eftersom mitt liv suger hårig åderpåle och jag har suttit hemma tre helger i rad så nej. Jag har tyvärr inget av intresse att dela med mig av så här på kvällskvisten. Nu borde jag plugga men har en stark känsla av att det inte kommer gå så bra. Wish me luck.

I'll watch you fall apart


That's why....


söndag 1 april

Hejsan! Suttit med företagsekonomi boken framför mig nu i en och en halv timme, har jag pluggat? Nej. Endast stirrat sönder kapitel 16. Stackarn. Sen har jag pratat med min Amandi! Vi har bestämt att vi ska ses på torsdag och fixa naglarna, wopha! Är stört taggad på det nu, blev så sjukt avis på fellan när hon hade sina underbara naglar, så nu kan jag inte hålla mig från att lägga pengar på det hehe. Oups. Menmen, det blir det värt. Sen när jag har lyckats ta tag i mig själv och pluggat lite så tänkte jag hoppa i durren och det är typ det jag har planerat. Fett kul dag... Aja sista veckan nu sen blir det lov! Cya.

RSS 2.0