23 dagar kvar

Tjena mittbena. Var ju ett tag sen jag skrev. Har hunnit vara ledig och umgås med mina venner. I onsdags hängde jag med Lina. Kvinnan skrämde halvt ihjäl mig. Satt helt ovetandes i min röda soffa och gluttade TV. Sen hör jag massa ljud från övervåningen. Min inre instikt sa åt mig att fly fältet och överge allt. Men mitt klokare inre sa åt mig att hålla mitt lugn och stay cool. Det visade sig cirka fem sekunder senare att det var Porrlina som parkerade cykeln på min veranda. Tack för förvarningen likzzzz. Sen i torsdags pluggade jag och min vän Lina lite grann innan vi begav oss till Solna för lite grill och vin i regnet. Men sann svennebanan som man är så trotsade vi vädergudarna och grillade våra hamburgare tills dom såg ut som kolbitar. Gott var det iaf. I fredags öppnade äntligen Sommar upp sina dörrar. Stod nästan först i kön (2cool4caring). Hade iaf en ytterst trevlig kväll med massa skratt och alldeles för mycket av livets dryck. Ramlade hem till Elvira inte allt för sent och slocknade som en liten snölyckta i snöstorm. I lördags bakishängde jag med Solna crewet hela dagen och upptäckte även mitt kall i livet. Snapchat (<3) och Vine (<3). På kvällen låg jag i soffan och gjorde absolut ingenting. Igås så kom mor&far&syster tillbaka från landet. Äntligen... Var rätt trött på mackor. Mina underbara föräldrar överraskade mig med champange, blommor och choklad för att fira mitt nya jobb (!!). Är numera anställd på Jaméus, en skobutik. Är så jävla glad så det är otroligt. Ska dit idag igen och skriva på papper och på lördag är min första jobbdag. Underbart! Idag åkte jag även fram och tillbaka till skolan kom hem, käkade lunch och skrev klart en inlämning. Kommer få tillbaka den och skriva om den tills studenten men det är en annan femma. Ska snart tillbaka till skolan för ännu en värd lektion.. Sen till jobbet och skriva papper sen hem igen. Denna vecka är vidrig, har en del plugg att göra men sen efter denna helvetesvecka har jag typ två saker kvar innan jag är klar med gymnasiet. Så det är bara bita ihop. 23 dagar kvar nu, helt stört. Sen är jag fri. Hallelulja. 

Egentligen är du inte kär i mig

Tjenare hejsan! Helgen har varit en riktigt bra helg. Började med festligheter hos Elsa i redags, hade asroligt! Ramlade hem någon gång vid sex på morgonen. Dagen efter mådde jag defenitivt som förtjänat.. Låg död hela dagen fram till Ellinor och Denise kom hit och käkade middag på altanen. Mycket trevligt! Lite senare kom även min sambo och hon spenderade natten i min love cave. I söndags städade jag och fixade lite innan mina företagsmedlemmar kom hit för att avsluta vår årsredovisning. Sen kom min mor och syster hem och vi lagade god mat sen kollade jag och mamma på SATC innan jag däckade. Idag blev det ingen skola, helt ok värt. Åkte till vällingby en snabbis med Dedde och köpte nya skor. Så nu kan jag gå runt med mina skor utan att skämmas eller vara orolig för att tappa dom. Snart ska jag iväg till vällingby igen, ska på ett litet ärende, vi får se hur det går. Håller tummarna haha. Imorgon blir det skola ett tag sen träning och på onsdag ska vi till utö med los skolos. Hoppas på fint väder så man slipper sitta där och ruttna i regn. Sen är det långledigt som gäller, prisa gud vad skönt. Nu är det även 30 dagar kvar tills frihet. 

if you regret your past, you'll end up regreting your present

Jag bojkottar blogg.se. Har precis skrivit ner mitt livs memoarer. Sen helt plötsligt så *poff* borta. Jävla fittskithorbajs. Får uppdatera om läget någon annan gång. Allt är iaf helt underbart för tillfället. Det mesta flyter på så jag tänker inte klaga. Nu måste jag sminka mig och börja gå mot tunnelbanan. 

RSS 2.0