Livet leker

Jaaa... Herregud. Igår var det ju exakt 100 dagar kvar tills världens bästa dag, studenten. Det firade jag och mina vänner med en öl (eller 4 och en halv). Jag hade bara behövt två, men klart man ska gå all in varenda gång liksom! Vore ju onödigt att faktiskt en gång hålla sig lite behärskad. Jaja, hade riktigt kul i alla fall sen var baksmällan bara en lyxig bonus jag vaknade upp med. Såg ut som en chackhora som överdoserat. Det var även lite så jag mådde också, väldigt härligt. Idag var min plan att träna och plugga, men istället så har jag typ ätit och pluggat lite faktiskt. Jag funderar över om jag ska låta resten av plugget ligga och tynga mitt undermedvetna och ta itu med det en annan dag istället. Är inte riktigt in the mode för att plugga, så jag tror nog att jag kan se mig själv som färdigpluggad för idag. Ikväll ska jag i vanlig ordning hem till min man Elvis. Vi har typ suttit ihop i två veckor nu haha, inte för att det gör mig något då den kvinnans sällskap är bland det bästa jag vet så, i'm not klaging liksom. Imorgon blir det antingen fezt eller utgång för min del, väldigt trevligt. Ska även träffa min mor i stan en stund också, ytterst trevligt. Ska även hinna med att träna lite med Denisen. Nu ska jag smörja in mitt ansikte då jag håller på att torka ut, ser typ ut som ett russin som ömsar skinn. Sexigt. Tjarå. 

Kiss me like you want to be loved

Tjäääna. Kom hem från träningen för typ en timme sen. Jag och dedde testade ett nytt pass, deadball, bar riktigt kul faktiskt. Dessutom blev jag lite lätt förälskade i han som höll passet. Tror tyvärr inte den kärleken är besvarad då jag är otroligt sexig när jag tränar. Inte alls röd i ansiktet, inte otränad för fem öre, plus allt detta så luktar jag som en sommaräng efter 45 minuters intensiv träning. Så jag ger oss en månad innan vi blir officiella. Grattis till oss! Igår träffade jag dedde en stund på kvällen innan jag åkte vidare till min prins i Solna. Vi spenderade natten tillsammans och samtalade om eventuella snedsteg gjorda på fyllan. Det var väldigt roligt måste jag säga. Nu är jag iaf tillbaka i mitt hellhole där stämningen är så tryckt att den går att skära i. Hemtrevligt osv. Nu ska jag hoppa i duschen och fixa mig innan jag åker och träffar Lovisa en stund. Sen sover jag nog hos min prins igen. Kyss.


en bättre bakfylla

Här hade man tydligen suttit och skrivit världens inlägg för ett par dagar sen som tydligen inte hade publicerats. Förjävligt må jag säga. Nu är jag iaf en hyfsat fri själ eftersom lovet har börjat nu. Känns helt otroligt skönt verkligen. Denna vecka har jag iaf bosatt mig hos min partner in crime Elvira, sen har jag pluggat lite grann och hunnit med lite träning också. Igår firade vi som sagt Julia, åt massa god mat och semlor med fint sällskap. Sedan drog vi vidare till Laroy, lite lite folk men jag hade sjukt kul. En lyckad kväll med andra ord. Dock så fick man återigen lite för mycket av livets goda och började tänka med saker som inte bör tänkas med vilket resulterade i lite små ångest idag. Men vafan, yålå på den. Sov hos Snoppen, kom hem till henne någon gång rätt sent, oklart när, min tidsuppfattning är lite skev. Då käkade vi sen däckade vi i hennes säng. Imorse satt vi och skrattade åt alla våra misstag och tabbar, skratta så jag grät... Alkohol främjar verkligen inte mina bästa sidor, fast man kan tro det efter man har fått i sig typ tjugo liter vin. Fan. Aja, nu är jag fast i mitt eget helvete, love it! Ska väl spendera resterande av dagen inlåst på mitt rum eller nått, Kulis... Imorgon blir det upp tidigt för att träna med Dedde, jag är typ för taggad för att existera. Jaaa, det var typ det jag hade att dela med mig av. Tjosan. 

HAHAH, asså den här bliden beskriver oss så väl.... Fotogeniska är vi också ifall någon missade det 

Forever alone ännu ett år, värt att fira!

Spenderar alla stjärtansrövdasekuk dag med min fina prins, love of my life lina. Just nu dricker vi vatten på donken för att fira vårt 19 åriga förhållande. Tänka sig att det har varit vi (och INGA andra) så länge. Thats love for you. Nu ska vi ha romantiskt sex med massa tända doftljus (inte med ljusen, med varandra) sen ska vi mysa hela natten.... Singellivet leker.


Singel lady

Glad alla hjärtans dag!!!! Dagen till ära tänkte jag beskriva min dag med två sanningar och en lögn. Denna kommer bli knepig ska ni veta... Jag ska träna ikväll istället för att mysa med min pojkvän, sen ska jag äta middag med mina glädjedödande föräldrar, skoooojaaaaa! Klart jag ska bli bjuden på fin middag av pojkvännen sen ska vi sova i hans lägenhet i stan så avslutas kvällen med lite romantiskt samlag innan vi somnar i varandras armar. Guuuuuuud va göölligt. Visat blir det svårt att gissa vad som är sant och vad som är falskt? Sjukt. Ja mitt budskap gick fram, min alla hjärtans dag kommer suga ballong kuk. Iaf.. Idag börjar jag klockan tre och slutar klockan fyra, helt ok. Hade tänkt plugga nu innan men vi får se hur det blir med det... Annars får jag ta det sen liksom. Nu ska jag platta mitt hår sen får vi se vad klockan är. Pyss.


produktiva bettan slår till igen

Tjabatjena. Lyckades otroligt nog plugga lite igårkväll. Dock fastnar inget och jag kunde typ lika gärna ha låtit bli. Men man kan inte gråta över spilld mjök så.. Idag kände jag mig lite 2cool4school så jag beslöt mig för att spendera morgonen med min säng, sorry Janne, vi får ta en raincheck. Usch. Aa, så tänkte ju jag att jag skulle vara duktig och plugga massa idag eftersom jag inte gick till skolan. Har jag öppnat boken? Nej. Men jag ska göra det snarast. Måste ju kunna någonting inför provet imorgon känner jag. Vi får la se hur det går helt enkelt. Ikväll ska jag iaf åka och handla med mamma, tänkte köpa hem lite nyttiga grejer.... Så himla kul! Ja.. det var typ mina planer för dagen. Nu ska jag kolla lite bloggar och sen SKA jag plugga, annars könsstympar jag mig själv. Hehå. 

Even if i tried

Tjenare, super produktiva Sanna till räkning! Idag var ambitionen att dra till skolan för en lektion, träna och sen plugga. Aa... Jag har klarat av en av tre. Bra Sanna!!! Har ju prov på onsdag och jag kan nada... Fett skönt. Det jag lyckats med idag är iaf en lektion, köpa nässpray eftersom jag lidit av andnöd sen ett dygn tillbaka. Sedan har jag ätit lasange och smoothie. Och självklart spenderat lite kvalitetstid med min tv, we are one. Helgen var mycket fin iaf, en sjukt kul utgång och sedan massa mys här och i Solna. Följde med min kära Mattias till Solna igår där vi kolla på geordie shore och åt godis (working on my fitness). Men nu är det slut på det roliga, ska försöka tillfriskna till onsdag så jag kan börja träna igen. Känner mig som en tickande bomb av fett, när sol helst spricker jag och går upp tjugo kilo över en natt. Ska försöka undvika det här från att hända. Nu ska jag kolla oth och försöka intala mig själv att jag kommer plugga när det är slut. Haha. Precis. Kyss.


smells like R-kelly's sheets. Pizzzzzz

Tjafaaaan. Har precis bättrat på min figur, detta gjorde jag med hjälp av två hamburgare. Satt som en smäck, lär inte sitta lika snyggt på studenten. Men jag börjar förlika mig med mitt och min fethets öde, att alltid vara tillsammans. Vilken lovestory. Idag är det iaf torsdag vilket bara betyde en sak, att det är fucking fredag imorgon bitchosos. Så magnifikt trevligt. Iaf, idag var det en lång dag i skolan packat med massa kreaktiva aktiviteter då vi har kollat film eller ritat på varenda lektion. Ytterst produktivt och lärande. Gör inte mig något iförsig, säger aldrig nej till en bra rulle om magsmältning eller soppor liksom. Who can resist?! Ignorera min engelskastavning då den är väldigt bristfällig eftersom jag inte läst engelska på cirkus ett halvår. Inte för att det är det som var det avgörande i det hela då det kan ha med min superhjärna att göra. Men detta är endast spekulationer från min sida. 

Jaja... Blev återigen en dag med mycket skratt så det måste jag glädjas åt. Om jag inte hade mitt järngäng med mig i skolan skulle livet vara o to the värt. Sen gled jag förbi Karlos för att hämta upp lite saker inför imorgon, som jag förövrigt är bajstaggad på. På riktigt så borde varje dag vara fredag, då skulle alla älska livet. Eller lördagar, då slipper man ju skolan också. Skulle funka. Aja, efter min träff med porrgalningen begav jag mig till fortet, käka lite frukt och sammanfattade lite geografi, sen blev det hamburgare. Nu ska jag återuppta mitt livsöde, nej inte fetman denna gång utan något mycket vidrigare - plugggggga. Skitkul. Sen ska jag, beroende på hur lång tid detta har tänkt att ta, antingen duscha och sen kolla Fråga Olle, eller tvärtom. Det får bli en överraskning. Kan uppdatera er imorgoooon, så spännande. Nej nu ska jag väl make som love happen med min geografibok. Sex. 

Fat fuck

Måste bara avreagera mig... Jag hatar att vara tjock, jag gör verkligen det. Man är aldrig snygg, det är nämligen en aura av fett som skymmer sikten. Det enda man kan ha på sig är burqor i olika färger. Inte rött eller rosa dock, ingen vill se en tjockis i grisens färgskala, ingen fröjd för ögat. Man får inte äta godis, man måste ju vara smal för fan och det är rätt få människor som blir smala av godis, undantag finns ju. Vissa tursamma jävlar kan ju äta vad fan som helst utan att lägga på en millimeter av sitt yttre lager. Den turen hade inte jag då men man kan ju försöka glädjas med andra. Eller inte. Jävla horor. Själv behöver man bara föreställa sig en chokladbit med en kakaohalt på cirkus 900 % och som endast smakar torkade kaffebönor och ändå lyckas gå upp 45 hekto per sekund denna tanke förefaller mina sinnen. Nej nu har jag avreagerat mitt fettohat. Nus ja jag kolla på geordie shore med mot min (hon är på rätt spår, score)


Treat me like a joke, i'll leave you like it's funny

Tjabatjena. Här ligger jag och kollar tv i soffan, för ovanlighetens skull tänkte jag. Denna dag har varit ganska hyfsad måste jag säga. Har skrattat så mycket idag att jag har ont i huvudet, det kan även ha att göra med alla de liter snor som dragits upp i min hjärna. Sen åkte jag hem och åt massa mellis innan jag gjorde lite geografi, den insatsen kändes så bra att jag tror jag låter bli att fortsätta med det hehe... Iaaaafff. Igår var jag ledig från skola så det firade jag med sovmorgon och en lugn frulle framför tvn. Sedan pluggade jag lite och fixade mig innan jag åkte iväg mot Elvira. Vi lagade världens godaste middag och efter det åkte vi och kollade på när hennes fader spelade dart (gratisölförfan) så det var rätt schysst. Sov kvar hos min sambo och fick pina mig till skolan när hon låg kvar och sov så sött. Men jag älskar skolan så det är lunch. SNART ÄR DET FREDAG! Typ. Då ska jag och mina pinglor dra ut, micket trävlig. Nej nu ska jag gå och snyta mig sen lägga mig och hata mitt liv. Ha kul! (Hahah, fellbaj...)


RSS 2.0