jag tror inte du vet hur mycket du betyder för mig.


MIN BEBIS!!!

MIN MOBIL ÄR TILLBAKA!!! Jag kan inte förklara känslan av att kunna spela fruit ninja, veggie samurai, kolla fb när jag vill! Det är helt underbart!

sommaren, det är bara komma nu, jag är redo!

Studiebidraget kom idag, och här sitter jag, bigspender, hemma och uttråkad. Ja, jag köpte ett par shorts inför sommarn. Så jävlajävlajävla snygga!! Dom blir perfa på fred och kärlek! Ja så nu är jag väl typ halvpank. Som vanligt alltså. Allt är som det ska vara! Nej nu ska jag glutta på Jersey Shore så jävla bra! Jag har blivit för insatt haha. Byeee!


Detta är kärlek mina vänner!

ENSAM SOM EN GRISKULTING PÅ EN Ö I HAWAII

JA DENISE JAG ÄR ÖVERTRÖTT! Så. Ville bara tala om det. Jag har tråkigt hemma. Känner mig ensam. Mina föräldrar håller sig på övervåningen. Ingen vill sitta här nere med mig. Thats my life for you. Mamma och Pappa som mitt enda sällskap. Men det är ju kul det med! Nej. Inte alls faktiskt. Imorn får ja komma ut en stund i alla fall, ska skriva prov. SHIT VILKEN JÄVLA VECKAAAAA!! WOOP WOOP! Nej. Inte det heller. Nu vill jag ha lördag. Och nu vill jag ha friska händer. Och nu vill jag att Mamma kommer ner och överraskar mig med choklad. Lär hända, hahahahah. Nej. Inte det heller. NU ska jag gå och gråta BAJSBAJS!

Jag är ensam, instängd med far och syster (nej felicia, min pappa är inte Josef Fritzl), can you blame me?



TJOOO FJÅRTIZAR! Sitter just nu och drar en lina i soffa. Men mina para är slut. Sheit man. Lyssnar på Ziggy Marley, för din skull Kristina baby! Idag var jag på snabb visit hos farbror doktor. Han pratade roligt och jag förstod inte vad han sa. Nämnde jag att jag bor i Hässelbyhood? Thats why, brothers. Sen drog jag och mina grabbar, blodsbröder, alias, Pappa och Wilma. Cool killar. Dom vill man inte bråka med. Men jag citerar min lilla bror, minstingen, Wilma. ''När det är sommar kan man kissa i gräset''. Så jävla sant bror! Nej nu ska jag gå och räkna våra para som vi tog när vi rånade hemköp eller var det ICA? Nej. charå bröder.

You make me feel like i'm living a teenage dream.


elefanthänder

Tjäna. Tisdag kväll lika med DHW, loveley! Sitter just nu med kylbalsam på händena och imorn bilr det doktorn för min del. Lär inte gå till skolan på hela veckan men vi får se hur det bilr. Just nu ser jag ut som elefantmannen. Typ spyr så fort jag ser mina händer. Mys. Nej nu ska jag tänka bort mitt godissug och kolla på Family Guy. Ba.

Sleeping beauty..

Tar tillbaka allt. Jag somnade vid elva. Lina somnade halv två. Jag såg rolig ut när jag gjorde massa konstiga grejer i sömnen tydligen.

Lina sover som ett litet barn

Hello sunshines! Ligger och degar i Linas soffa, där jag har bott hela helgen, trävligt! Hade det hur kul som helst i fredags, blev middag hos kikkilito, sen nån fest i bromma. Hade det skit bra! Sen igår så somnade vi vid elva framför någon film. Trötta cheyer. Och idag blire plugg. Kul. Nej. Men nästa helg ska jag och världensbästa Lina till hennes landställe med våra pappis så det blir sjukt skönt att få komma iväg ett tag! Nu ska jag väcka den sött sovande Lina MOHAHA!

ambitiösast i skolan, thats me!

Chacha bloogeeen! Saknat mig? Ja, precis, i know you have! Nej men idag slutade jag fyra, kul. Var hemma klockan fem. Mindre kul. Sen ''pluggade'' jag historia, gick inge vidare, fick ig på det här förhöret också, whats up with this world?! Nej så jag läste halva och insåg att jag kommer få lika mycket ig på det här som på dom andra. Så då är det redan kört och då skiter jag i det! Punkt jävla slut! Så nu insåg jag att ja måste rita en fuckingjävlanegerbajskukhuverövhåls bild till bilden imorn annars får jag frånvaro från förra lektion, jag älskar min bildlärare (läs jävla subba) och hon älskar mig! LOVE YOU MARIA NÄR DU LÄSER DET HÄR!! Skit i kikki och jennifer, det är jag som är begåvningen och den bästa och snällaste! Inte alls kiss ass. Nej, nu måste jag rita, jävla femåring. Men vad gör man inte för skolan! Som inte ger något tillbaka förutom skit äcklig mat och skoltrötta elever och gammla slitna lärare som inte har något vettigt att säga och kissar revir till lärarrummet. BYE!


Nått sånt här slänger jag nog ihop på sisådär 5 minuter, MAX, nemasproblemas.

Vårkänslor!!

Godermorgon Sverige!! Idag är det tisdag och 4 dagar kvar till helg. Najsbajs. Igår kom jag hem vid tio, sjukt kul! Jobbade hela kvällen, fyfan va segt! Det gick skit dåligt, ringde 200 samtal och sålde 2, alltså en på hundra som köper. Så ni där ute?!?! Tänk på oss när vi ringer, vi sitter i 4 fucking timmar och ringer minst 190 otrevliga människor som slänger luren i örat på oss. Skit kul! Älskar att vara uppskattad på jobbet. Men det gick hyffsat i alla fall, för att vara min första dag. Ska jobba igen på lördag så det blir väl kul. Pengar som penagr. Sen har jag sökt sommar jobb idag så nu håller jag tummarna. Nej förlåt, nu ska jag skulta snacka jobb, folk mår dåligt av det (läs jag) Men nu ska jag till skolan och skriva ett religionsprov och ett historiaförhör, lär gå åt helvete. Bye!



Men något som gör livet värt att leva är att det är sol och 11 grader ute!!!!!! VÅREN ÄR PÅVÄG!! Och på torsadg är det våffeldagen! Och i helgen ställer vi om till sommartid, mitt liv känns plötsligt mycket lättare!

Deddelito, svara på mobelito


Haha, töööta cheyer, gammal bild från åttan

Söndag kväll och jag har absolut ingenting att göra, skoj! Nej men jag har pluggat, eller ja, så mycket som jag har orkat hehe, städat mitt rum, tvättat och duschat. Så nu sitter jag här och försöker hitta något att sysselsätta mig med. Går inge vidare. Denise.. Jag försöker få tag på dig men du vill inte svara på mitt mess och hör och häpna kvinnan är inte inne på facebook? Börjar bli lite orolig haha. Nej men nu ska jag bombadera dig med sms Denise, så hejdååååå!

äta bör man annars dör man


Sommar skulle inte sitta helt fel just nu..

Idag är det söndag. Jag borde plugga, men det går inge bra. Fast jag bryr mig inte för jag orkar inte, fett cool jag är!! Nej men nu tänkte jag käka lite lasagne från igår, mums! Sen så måste jag duscha och tvätta kläder tills imorn. Hoppas ni antecknar allt det jag skriver för det är väldigt intressant! Nej men nu ska jag käka, cy!

My heart



se det från den negativa sidan, min livs teori.

Tuff kväll, mötte upp felicia i slussen vid typ nio, sen åkte vi till lägenheten för att inse att vi saknade en nyckel, vi mötte upp hennes syrra i st. eriksplan, åkte tillbaka och käka vid kl elva haha och hade det skit mysigt! Tack brudar! Sen drog jag lina och denise mot hässelby runt tre var vi framme, sen gick jag och denise hem till mig och däcka. Så nu idag berätta mamma att det var en tjej som blivit våldtagen i centrum samma tid som vi hade gått därifrån. Så jävla läskigt, jävla äckel det finns asså. 

Idag har jag pluggat, pluggat, pluggat, pluggat och pluggat lite till. Fuck skolan, tack för att jag får en fritid! Man tyckte nian var jobbig, haha vilket skämt nu har man lika mycket plugg på två veckor som man hade på en termin. Och tvåan ska tydligen vara ännu värre. Jag går i pension nu. Hejdå!

hehehihhihoho i no life has

TJUUUUU! Fradag idag, äntligen! Snart kommer denise hit så ska vi chilla och sen när feffe hör av sig ska vi börja åka mot den södra delen av el stockholmo, det blir myskväll med brudarna, trevlans. Jag har varit fett duktig och pluggat hinduism så nu sitter den lite! WOOP WOOP! Ville bara meddela det. Snart komme densi så jagmåste avrunda mitt nödvändiga inlägg. Bajs! 

HAHAHA så min humor när jag är trött

HAHA, alla som har sett inception fattar, denise, jag vet att du är ett undantag, men Satio är en karaktär i filmen, vännen!


Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer nu


Jag idag på rasten..

TJO BRÖDER, är ni från söder? Nej, jag har ingen aning så jävla många som läser min blogg, helt sick, typ felicia, denise, kikki, ellinor, lina, julia läser du min blogg? Ja så ni ser ju, man kan ju inte hålla koll på alla liksom. POPPIS! Nej men serri berri, idag har jag hängt och varit cool som satan i skolan, alla undra vem jag var.. Kämpigt. Men mina livvakter Densi, Felici, Krist putta bort alla som blev för närgångna. Tack grabbar! HAHA, okej förlåt, jag är trött och uttråkad! Nej men en vanlig dag i skolan med mina underbara bruttor, sen blev det doktorbesök, ja tänker tyvärr inte berätta min skada här, möjligtvis senare, vill chocka mina livvakter imorn haha, nej men min skada är ett skämt, jag trodde min doktor skämta med mig först.

Imorn är det FRÄDÄÄ! Då så blir det plugg och sexsexsexsexsex aaaaaall night looong bitchees! Nej, förlåt alla mina kristna söderbröder, inte meningen att förolämpa er. OKEJ! jag är trött och nu måste jag bortsa mitt hair, my beutiful looong brooooow like poooop hair! KISS ON THE SNOPP!

ARBETSKRAFT!

WOHOOOOOOOOOOOOOOO! JAG FICK JOBBET!! JAG SANNA BERG HAR EXTRA JOBB! EGEN INKOMST, MIN EGNA EKONOMI!! UUUUUUUNDEEEEEERBAAAAAART! Ja, ville bara tala om det, nu jävlar ska jag skaffa mig erfarenheter och bli världens grymmaste säljare någonsin! TAGGAD!


Nervös, nervösare, nervösast

Om 15 minuter ska jag börja röra mig mot tuben. Sen  blir det en lektion, världens onödigaste, sen blir det museum och sen... blir det provjobb. Jag vill ha jobbet, men jag vet inte huuuuuuuur man gör haha, men dom kommer hjälpa så jag får helt enkelt göra mitt bästa. Jag är nervös, hejdå.

Jag står i vägen för mig själv. Jag är mitt enda hinder.


My last day alive

Hej, mästerbloggaren is back. Jaha, vad har hänt i mitt liv sen sist.. Jag var på ett slags jobbmöte idag, ska tillbaka imorgon och prov jobba, hjälp mig jag vill dö (läs självmordsbenägen). Så vi får se vad det blir av det. Det är nu man inser hur skönt det var att vara liten och inte behöva tänka på sånt här skit. Kuksugare. 

Jaja, tänkte samanfatta dagen, franska lektion, håltimme, onödig lektion, ihjäl skrämd av ett skelett i nosalen, fördriva tiden i 3 timmar vilket jag och kikki gjorde genom att möta upp några otroligt häftiga typer hahaha eller va säger du kikkilito? Nej fyfan, det va grymt roligt. Sen blev det jobbmöte och sen hem och käka och nu hamna jag framför tv:n med mina päron som har fått för sig att kolla på ''Vem vet mest?'' eller va fan det heter, så jääääävla braaaaaa kan knappt slita mig asså.. Nej helvete nu ska jag sitta och dö lite av nervositet inför imorn. Bye!



En löjligt vacker bild på mig och mina kära fru dnajz.

Du är det bästa jag har.


I'm like a sailor, good or bad?


Random bild från i sommras på klipporna.. ge mig sommar nu tack!

IMORN ÄR DET FREDAG! Hallefuckingluljha! Idag har inte varit särsklit kämpig hade bara två lektioner. Fillan hade spelabstinens och tjatade på alla om deras iphone.. Cool chey, tänkte bara i fall ni ville anteckna det. Så nu har jag käka lunch eftersom skolmaten är så jävla god så äter jag alltid för mycket, eller? Nej. Så nu ska jag plugga, (läs försöka) men ja, det slutar väl som det brukar.....facebook...

På tal om ingenting, mina päron tycker jag svär som en sjöman? Kanske borde se varningstecken när min 4 åriga syster börjar använda ord som helvete.. Jag svär nog lite för mycket hehe..

life of a five year old

HAHAHA! Åh vilket jävla skämt! Jag köpte en engelska bok som jag måste läsa. Den heter ''Room'' och på baksida så står det

Jack is five. He lives in a single, locked room with his Ma.

Ja då drog ju jag paralleller till att han kanske är inlåst och sånt skit, typ som ''Pojken som kallades det.'' Men nej. Bokjävlen handlar om att han precis fyllt fem år och bor i en etta med sin morsa och dom leker, kollar TV och borstar tänderna och han beskriver det där jävla rummet hundra gånger. HUR JÄVLA MÅNGA SOM INTE ÄR FEM FUCKING ÅR KAN RELATERA TILL DET HÄR!! Ah, den suger, ville bara medela det, jag har läst 20 sidor och har 380 sidor kvar. FML.



Varnar för deprimerande inlägg

Trött på livet. Vill ha sommar, gå i pension, bli snygg, bli smart, bli någon annan. Cp imorn ska jag söka jobb, taggad chey, eller inte. Bajsballe. Kuk. Insåg precis att ja inte kan lägga upp bilder från den här jävla iPaden. Kuuuuuuuuuuuuuuuul.

Ipads suger håriga kamelballar..

Jag hatar att blogg från iPad.. Den vill inte ha den bra redigeraren.. Jävla skit "dator" ser ut som en mega stor iphone så vad är grejen med den? Aja idag har jag varit i kista med mi madre och min syrra det var jätte mysigt, vi käka lunch och så fick jag ett par nya skor som jag älskar! Så nu bojkottar jag vintern och ställer undan mina uggs och min vinterjacka MOHAHA!! Våren är mer än välkommen! Nej men ikväll ska jag förmodligen till lina och chilla hela kvällen och tvinga henne att kolla på melodifestivalen hehe. Nej nu räcker det byebye!!

welcome starshine the earth says, hello


Barndomsbästis, livet ut min älskade vän <3

Hello there! Idag är jag trött som ett jävla as. Men inte konstigt när man har fått fyra timmars sömn. Men det var jättekul hemma hos Alice igår! Vi käka lasange och dansade väldigt länge. Hon fick massa fina presenter och var lika underbar som alltid! Hade i alla fall jättekul!

Idag ska jag ta det lungt och stanna hemma, vi ska käka nachos, mums! Så jag ska bosätta mig i soffa och inte anstränga mig what so ever! Ne, nu ska jag kolla tv, haha det är kalle blomkvist hehe, nostalgi!!

Don't be a drag, just be a queen



Hej jag suger jag vet. Men i alla fall. Jag har haft fullt upp nu sen lovet började. I fredags så var jag ute och käka med mina underbara brudar Amanda och Lina sen sov jag hos Lina. På lördagen hade jag och Lina pankakskalas, kan ju säga att jag inte lär äta pankakor på tio år, sen på kvällen var jag hemma hos Ylva med massa tjejer och hade  det mys, sen sov jag där. På söndagen var jag hos min farmor, det sög balle men you have to take one for la famillia, sen drog jag hem till Ellinor med flickorna och kolla på Burlesque (?) den var underbart bra! Sen i måndags så drog jag och Lina och mötte upp Elvira och Kakan för en fika på öfre, fint ska det vara haha. Sen slutade det med att vi drog hem till Elvira o käka pizza, godis och skit och hyrde film som vi satt och deppa till sen däckade vi haha, jättemysigt! 

Oj jävlar asså, haha har inte hunnit duscha hehe fräsch brud. Men imorn ska jag till frissan, ska slinga mig förhoppningsvis, sen på kvällen ska jag Lina och Elvira till Joppe på krök av nått slag, så det blir nog trevligt. Och på torsdag fyller min vackra underbara Alice 17 bast, så då ska vi ut till ön och fira henne! Ska bli sjukt kul, har inte träffat henne på väldigt länge! Så där har ni min vecka än så länge, men nu, duschen!

RSS 2.0