But still I reach, to find a way I'm stuck here in between

Hej fans (Elvira). Somliga har tjatat om ett tecken på liv här i bloggen (Elvira). Komiskt att hon är den som tjatar när hon är med mig varje steg jag tar här i vattenlandet. Jaja. Det som hänt sen sist är att jag gått och blivit med jobb! Känns så skönt. Min första riktiga dag är imorgon, kvällsskiftet så det blir skönt med sovmorgon! Jobbar på en membership club i Bank som servitris. Asfint ställe! Det känns som att det kommer bli roligt att jobba där. Var sär och provjobbade i fredags och sen mötte min fina sambo upp mig på en fika. Sen mötte vi upp fellbaj vid Westminster och promenerade till charing cross och tog en kaffe. Och för omväxlingsskull så har otroligt nog solen lyst på oss här i London hela helgen. Första solen på typ fyra månader, kändes bra. Så nu kan vi väl förvänta oss yttligare fyra månader i regn innan vi får lite sol igen. 

Igår var vi ute med fell och els! Vi var på ett ställe som hette fabric som var hur stort som helst. Kö överallt var det också. Musiken var väl inte skitbra då det bestod av ett enda oändligt långt techno beat. Men det var ett rätt bra ställe faktiskt! Kommer med största sannolikhet besökas ett flertal gånger. Så idag har jag och sambon betalat priset för vår alkoholkonsumtion igårnatt. Idag har vi minst sagt mått som två pigga prinsessor. Jag behöver påriktigt bara två fingrar för att dör er demonstrera hur många gånger jag lämnat sängen. Dessa sortier har endast innefattat tarmtömning och vatten påfyllning. Med andra ord en aktiv dag. Nej nu ska vi fortsätta i denna produktiva anda och beta av ännu ett avsnitt SATC. Puss och adjö. 




Bittert inlägg från bitterbritta

Tänkte uppdatera om läget här borta i landet med evigt regn. Får bli ett snabbt inlägg för nu kände jag hur B-nödig jag var. Jaaaaa... Har sagt upp mig från jobbet nu. Känns rätt bra, har inte trivts så bra senaste månaden så nu fick det vara nog. Kommer sakna mina bönor dock. Nu har jag iaf fått ett litet extra jobb på en annan pub i Barbican. Dock går jag ej runt på den lönen så jag måste fortsätta leta.. Vuxenlivet ain't all that trots allt. Jävligt bättre än skolan då jag är fullkomligt värdelös på att plugga. 

Annars då. Jo, rätt trött på livet förtillfället. Men det är väl bara en liten svacka förmodar jag. Hoppas på ett uppryck snart. Är så sugen på att gå ut att jag vill spy men som sagt så är min ekonomiska situation rätt intet existerande just nu. Så ja, London livet leker. Annat roligt att dela med mig av är min ständiga medgång i allt jag får för mig att göra. Ett exempel på detta var när jag köpt mig ett par mjukisar på h&m vid Oxford circus (tåls att tillägga att det är iprincip folktomt). Jag vandrar glatt påväg mot utgången med mina nyinköpta byxor helt ovetandes om förödmjukelsen som komma skall. När jag tar klivet ut mot Oxford street så drar hela jävla larmcentralen igång och tjuter så allas öron blöder. Var det mina byxor som inte larmats av? Jajemän. Det var det såklart. Inte alla pinsamt, var ju ändå ingen sär som hörde när hela h&m lät som en kolikbebisamré. Ett annat exempel på min medgång som kan berättas och förhoppningsvis roa någon stackare som inte har något bättre för sig än att läsa om mitt spännande liv är den gången Sanna skulle försöka ta sig obemärkt över gatan, även denna gång vid Oxford street. Där står jag laglydig och väntar på gröngubbe så jag kan undvika att bli roadkill. Men då ni, börjar en ful man traska bestämt över gatan med noll avsikt att väja för hinder i sin väg. I sitt följe har han en resväska stor som en jävla dobberman hund. Det en vanlig fungerande människa skulle gjort i denna situation är att gå lite åt sidan när han ser att han är påväg rätt in i en människa (jag). Men nej, denna homoerectus jäveln bestämmer sig snabbt för att inte vika av utan fortsätta i rask takt och köra över mig med sin hora till resväska. Han bad självklart om ursäkt. Nej. Han kastade sin mest dödande mördarblick han kunde mot mig. Då känner jag lite såhär. Förlåt (med eftertryck i -åt) att jag väntar på att få gå över gatan, förlåt att du se så jävla bråttom att du känner att du behöver meja ner dolk i din väg, förlåt att vi existerar i samma värld. Nej det var allt för mig nu ska jag på kattlådan. Shalom. 

Baby grind with me

Tjabatjenis. Nu kan ni ju åter igen få gissa vart jag har placerat min rump? Ja, stenen. Stenen for lajf <3. Nu har ju min böna anlänt till landet där det ständigt blåser orkanvindar och ständigt ösregnar. Det vi hunnit göra denna vecka är att strosa runt lite på stan, umgåtts lite med feff, els och klaww. Hängt lite på mitt jobb, gått ut samt gjort av med alldeles för mycket pengar. Pengar jag inte ens har men det är en annan historia. Elvira har även gått och blivit med jobb! Grattis till henne får man väl lov att säga! 

Jag har även spanat runt efter nya jobb vilket resulterat i några intervjuer den kommande veckan. Känns lika skönt som att klia en katt bakom örat typ. Vi alla vet ju hur skönt det känns liksom. Annars har jag introducerat London livet för Elvira vilket jag tycker jag lyckats bra med. Nu vet hon mitt lösen till datorn och att dreamfilm är stället för sånna som oss! Vi har även gjort en häpnadsväckande upptäckt, nämligen hungryhouse.co.uk. Denna upptäckt innebär för oss att vi inte behöver röra oss en millimeter för att få hit mat på ett snabbt och enkelt sätt. Vi har konstaterat att vi är nästintill en lösning för att få våra stenar till vårt imperium. Det enda vi behöver finna en lösning på nu är hur vi ska bli socialt, ekonomiskt och röktillfredställda härifrån. Men det blir nog en lätt match med all vår potential till att bli sängbundna, inte på det sättet (bdsm) jag syftar mer på den där man inte kommer upp ur sängen. Om jag blir så överviktig måste man ju börja få bidrag, vad ska jag annars göra ifall jag verkligen inte kan ta mig härifrån liksom... Jaja (betyder även haha på spanska om ni undrade) nu är det slut på sidospår. Vi tänkte för ovanlighetens skull förflytta oss från sängen för att ta oss till crickan. Måste handla proviant för att uppnå drömmen om vårt sängimperium (we will rule the world) samt hämta ut ett paket från mammi. Spännandeeeee!!!! Ses bäjbs! 




Don't go crying to your mama cause you're all alone in the real world

Tjenispenis. Kom precis hem från en exklusiv middag med feff och klawwe på donken. Så nu ligger jag som jag alltid gör i min sten. Är dock inte längre en sten eftersom jag legat sönder denna säng nu (inte på det sättet) jag gör fan allt i denna säng, äter, sover, sminkar mig, lever livet. Not. Men jag har nog spenderat mer tid här än dagar jag varit i livet typ. Galen tjej. Iaf. Även denna gång inleder jag med att det var ett tag sen jag senast visade tecken på liv här i bloggen. Och även denna gång tänker jag beskylla detta på att livet kom i vägen. Men detta faktum är fan en lögn, livet tar inte så mycket plats då jag mestadels av min lediga tid kollar serier. Nu har jag snöat in mig på game of Thrones, så jävla bra. Men nu när jag närmat mig upplösningen på den sista säsongen så sviker dagens teknik mig och vägrar fungera. Så jag får leva mitt "liv" i ovisshet. Annat jag gjort förutom att kolla serier är väl typ att kolla dokusåpor, paradise hotel har gett mitt liv mening. Kan inte sluta kolla och kan inte förstå att det snart är final! Vad ska jag nu göra med mitt "liv"?! Börja leva det kanske. Tips från coachen. Jag vägrar. Nej men annars jobbar jag väl på, vantrivs med min nya chef på jobbet så håller på att kollar efter nya. Hoppashoppas. Han besitter samma intellekt och sociala framgång som en loppa på en kloakråtta. En riktigt trevlig karl med andra ord. Sen har även min andra halva lämnat mig själv i vår mögliga flatshare. Hon flög hem i onsdags och det var påriktigt det jobbigaste jag varit med om sen jag flyttade hit. Låg uppe hela natten och grinade och tyckte extremt synd om mig själv. Sen har dom senaste dagarna på jobbet varit rätt tvivelaktiga och inte gjort mig starkare till mods men nu är jag på andra sidan! Klarade dessa dagar med både liv och sinne i behåll och idag om endast några minuter kommer min efterlängtade sambo hit och blir min sambo igen! Jajamän idag flyttar Elvira hit! Kan inte förklara med ord hur lycklig det gör mig! Är dessutom ledig imorgon så jag kan spendera hela dagen med mina fina vänner. Så hoppet återvänder till landet där det fan ALDRIG slutar regna. Det har självfallet varit soligt nu alla dagar jag legat orörlig i min sten. Men så fort jag sticker ut mitt huvud genom dörren så öser det fan ner. Folk som säger att det bara är en fördom (lina) man har om england. Till er säger jag, kyss mig i arslet. Det är så sant som det bara kan bli, det är typ ett eget klimat. Ett klimat som består av fukt i alla former så länge det är formen av REGN. Jag hatar regn. Hatar det. 

Men det är nog det stora hela som jag kände var av värde att dela med mig av just nu. Shit vilket tråkigt liv jag har. Och shit vad många gånger jag skrivit ordet liv i detta inlägg. Snacka om att tjata ut ordet och dess innebörd. Så nu har jag även djupdykt i svensk ordanalys. Man kan ju inte bara vara snygg, man måste ju vara smart ibland. Who's with me?! Precis. Ingen fatta va jag menade när jag refererade ordet snygg eller smart för den delen i en beskrivning av mig själv. Förlåt om jag fick er att känna er förvirrade. Nu ska jag lyssna på världens bästa låt och vänta ivrigt på att Elvira ska anlända! Cya bitches. 


Jag och min importerade fru från Kina (även mitt hemland ifall någon missade mina asiatiska drag på bilden ovan. Lägg även märke till mina kanintänder i högra fältet på bilden, sjukt snyggt) härlig bild i övrigt, den gör mig glad, speciellt regninga dagar. 

RSS 2.0