valborg är inte överskattat, det säger bara dom som inte har några planer, SUCKERS hehe

Kåt chey den där Lina..

Tjenare kompisar! Just nu sitter jag och chillar galet i hennes soffisch. Ska möta Denise nångång när hon vill dyka upp!!!!!!! Så ska vi inhandla lite stuff inför kvällen, det blir först middag med brudarna hos mig och så lite föra, sen så blir det av mot Rönninge dar vi ska möta upp lite folks, sen ska vi tillbaka till da hood och sova hos Lajna. Det blir awesome!! NU har jag duschatoch fixat mitt helvetes hår! Seriöst, det tar hundra år att få det snyggt, fyfan! Snart rakar jag av skiten.. Imorn ska jag på kalas med släkten, TJO! Eller? Nej. Fyfan, sliten chey 94. Just nu står lina in da dusch mums! Nej men hon är heeeeeelt ofixad och hon ska sticka om typ 30 min, asså den tjejen.. Tidsoptimisten nummer ett. Aja inte mitt problem idag heehe... Nej nu ska jag borsta tänderna, PYSS!

What to say

Citerar min kära syster. ''Sanna, idag kissade jag i gräset''

mojs i ögat på fina hästen

FAAAAAAAAAAAAAN! Jag hade vääääärldes flow med samhällskunskapen seeeeen så börjar ett sjukt bra program på el tevo och nu är det köööört. FUCK! Jag har prov imorn och jag kan allt! Eller? Bajsballeskitkorv vad dåligt det kommer gå. Idag kändes skolan sjuuukt lång även fast jag bara hade två lektioner. Lyssna på musik på historian, sov på matten, YEAHMAN! That's how i bring it!! Walla... Nej nu ska jag kolla på mitt program och sen ska jag plugga. Och det ska jag fan nu!

Seriös

HÄJHÄJ bitcheees! I'm back on my soffa och tänkte passa på och giva er ett inlägg. HAr ju blivit mailbombad för att jag inte har bloggat nu på ett tag. SORRY! Svårt att vara känd ibland, men jag får ju festa med Anna Karlström, vem fan är det undrar ni, jo precis! Så känd är jag mina vänner. 

Kändislivet åt sidan. Just nu kollar jag på Lilla sjöjungfrun med min sistääh! Ja den är hon som kissar i gräset när det är sommar. I only do it when i'm drunk, yes bitches i'm an alcohoe. Jag är klar med la religons uppgiftooo, najs! OMG I'M SO INTERNATIONELL!!!! Read it an weep my friends som vi i the USA säger. Snart ska jag åka till les gyms och bli les biffs med min ami Emelie. Asså shit hoppas ni förstår det ja skriver nu när jag skriver på franska? WOHO! Nu blev ja fätt kissig så nu ska ja kubba till toan. Ciao!


Jag i sommras.

Här ska det stå något

Miss ya bebi! <3

WALLAAAA! För längesen jag skrev här, men thats me. The best blogger in the world. Idag har jag solat och varit duktig och pluggat religion, creed till moi. Snart ska jag åka och trena med min mami. Shiet vad duktig jag låter, men vänner, det är endast illusion, majoriteten av tiden degar jag i soffan. Sanningen svider.

Igår var vi i rålis en stund innan vi taggade hem, fick sällskap på bussen av någon sjukt ballt 12-åring med nån mask för ansiktet, stackars barn, hur ful är man då om man då? Nicke nyfiken blev jag då, men lungnade mig genast när jag insåg att han nog var obehagligt ful (långt hår som stack ut från masken) Aja, nog sanackat om det, nu ksa jag byta om och sen trena, baba peopels!

att plugga är kul det med, eller?

Tjena hoppsan, jag kommer faila så hårt imorgon så det är pinsamt. Jag kan ingenting av det jag har prov på i franskan, thumbs up. Sen har jag idrottsprov så vi får se hur det här går. SÅ LITE BAJS PÅ DENISE SOM ÄR KLAR MED HISTORIAN?!?! Inte okej. Aja, skönt för henne, jobbigt för mig. 

Ska träna ikväll, även fast jag borde plugga. Men jag tänker inte få dåliga betyg och bli fet? Nej, precis. Nä nu ska jag ''plugga'' (läs, kolla tv)

bajskorvar är bruna

Världens finaste bild på mig och Snorren för typ ett och ett halvt år sen

Heeeeej! Min helg har varit bra. I fredags va jag i rålis med massa härliga människor och rökte vattenpipa och hade det trevligt. Sen i lördags så var jag men Lina och Amanda hemma hos Lina, sen sov jag där och sen gick jag och Lina upp vid åtta hon skulle iväg, så jag drog hem vid typ nio och plugga, duktig chey, sen har jag hjälpt pappa att tvätta bilen och så har jag suttit ute och chillat i solen. Snart ska vi till framor och käka middag, kul, nej. Måste klä på mig nu, kyss!

i just want to feel that i'm important to someone


Jag kollar på Gordon Ramsays cookalong på femman, det är inge bra.

Har ni sett något sötare?! Det har jag i alla fall, HAHAH

Hallåhalli. Shillär i min säng. Igen tänker ni, mitt svar till er är, JA? Det är skönaste stället i huset, förutom toan heeh, fräsch brud. Nerrå ska inte skrämma iväg hela min läsarpublik, nej den när inte stor, därför jag inte vill skrämma bort er.....BU! Oj nu vart ni rädda va. Förlåt, men jag har så kul här hemma ensam. Har i alla fall varit jävligt duktig och pluggat typ två sidor matte, BRA DÄR SANNA! Ja, jag är min egna hejarklack. Döm i tystand. 

Ikväll ska jag och min käraste Ylva ta en promenad, mysigt värre! Men nu vill jag fan keka lite middag, får gå upp och stressa min pappa. Stackars papi, fast nej. Jag är hungrig och behöver mat, då är alla medel tillåtna. Imorgon ser det inte ljust ut, hittar ingenstans att ta vägen. Kul, jag sitter inte hemma en helg till, jag fet vägrar, ja, ni hörde rätt jag fetvägraR! Thats how we rullar (fail att jag inte kunde stava det ordet på engelska, hade låtit så mycket k00lare som avslut på mitt otroligt intresanta inlägg. Gillar att jag inte vet om det är två s i intresanta, hm.. Nu vart parantesen lite för lång va. Ja, men TJO! OMG! ja kom åt nån knapp på tangentbordet och min pekgrej typ FLUPPAAAUUUR och flög iväg två centimeter. Hoppas alla antecknade det där. Oj parantesen är inte avslutad. Shit, jag behöver skaffa mig ett liv, årets mål.) ÅÅÅÅ där va den slut!

Bieber fever

Tjäna. Sitter i min bed och ska snart åka och träna. Är väldigt taggad. Nej. Men allt för beach eleven brä! Mitt mål är 113 kg. Man vill väl synas, hallååå? A hann inte skriva så mycket mer. Nödvändigt. BYE!


OJOJOJOJOJOJ! Dör lite smått..

För dig densi

Shue bröder. Sanna här, WESTSIDAAAAH!!! Just nu ser läget ut så här. Nu chillar vi galet hårt med alla grabbarna från klassisch på samhällskunskapen med mattepatteliot. Han snackar om FN tror ja. Men ja vet inte för ja är för coolö för att lyssna. Så ja baxa en data så ja kunde blogga. I veckan ska ja till tensta o hänga med min coola langare Amir. BREEEE! Nej wallah allah, nu ska ja bråka med min lärare o skapa dramatik i klassen brooooooo! Sen ska ja o mina brorsor gå och fota oss med några polisar. Bara för att vi kan. Shobrewallabyegodnatt.

RSS 2.0