Feel the warmth, we’ll never die

Shalom mis amigos. Sitter i soffan och lökar. Har försökt plugga Svenska och Hållbartbajsfittkukbygge. Det sistnämnda går för bra. Jag måste liksom lägga av efter två ord för att det är för roligt. Jaja, snart ska jag fixa mig lite innan jag ska iväg för att möta Linus. Den lilla tösen ska nämligen tatuera sig idag så jag ska agera moraliskt stöd och hålla hennes hand. Spännande. 


Efter det åker jag hem och fortsätter min livsuppgift, nämligen förbättra hallandsåsens tunnel. Så. Jävla . KUL! Sen ikväll ska jag och min mami äta tacos och kolla film + mamma ska färga mitt hår. Sweet. Imorgon blir det plugg, sen lär jag väl vara forever alone på kvällen efter som min mor ska ut. Ska nog sällskapa mig med plugg. Lite kul måste man ju få ha på en lördag liksom... På söndag blir det middag med mina bruds sen på måndag blir det UF plugg. Sen ska jag hinna packa och tvätta. Hatar och tvätta. Ba så ni vät. Nej nu ska jag raggarduscha för sakens skull sedan kleta på lite spakel innan jag drar till Råcksta mannnnnen. 

Förnekelsen och jag

Herregud, ja gär ett känslomässigt vrak at the moment. Kvinnor som jag borde inte tillåtas kolla på TV under den period i månaden där östrogenet flödar. Kollade precis klart på en dokumentär om barnhem för handikappade barn i Bulgarien. Asså, fy.fan. säger jag bara, så sjukt sorgligt och hemskt att jag mår illa. Buh. Aja, nog om mina deppigheter.. 

Sov hos Elvira, min sambo, igår med Lina och Julia men hon drog hem och slagga. Vi hängde först i stan efter skolan, planen var att plugga på ett fik, det gick som det brukar. Inte alls. Så inget plugg igår för min del. Planerade istället Berlin, som förövrigt bara är 5 dagar bort nu. Så idag gick jag och Elvira och växlade pengar, åååååh. Ska bli så jävla roligt. Sen hämtade min far mig så åkte vi och handlade och hämtade syster på dagis. Sen var planen att plugga det första jag skulle göra när jag kom hem. Det gjorde jag ju också.... Ehm.. Kollade på det där sorgliga programet istället. Fan sån information kommer jag bära med mig hela livet men inte fan kommer jag komma ihåg när, var hur, vad och varför Hallandsfittåsanustunneln byggdes. Kul. 

Jaja, nu är det lov iaf, eftersom vi har studiedagar torsdag och fredag. Trevligttrevligt. Dock måste jag plugga som en grisråtta nu, men jag ska göra det snart. När jag skrivit klart hehe. Jaggggggg viiiiillllll inttttteee. Det är tråkgit. Aja, imorgon kväll ska jag vara hemma och umgås med min moder, lär dock sluta upp som vanligt då jag stör mig på allt hon gör poch mamma är drygare än idomin. Japp. Plugga var det ja... Herå.

Totalt, otroligt ointressant

Tjenis. Kom hem för cirkus en halvtimme sen. Det jag åstakommit är följande: 

Satt upp håret 
Bytt till mjukisbyxor 
Slagit mig till ro i soffan (OHMAGAD så vild och galen här liksom) 
Kollat bloggar 
Funderatpå att ta mig lite middag 
Tänkt att det vore skönt att kolla TV 
Taggat Berlin

Det sistnämnda är typ det enda jag gör om dagarna. Mitt ljus i mörkret, min häst i stallet, min ko i hagen, den sista kakan i kakburken. Shit vilket fantasi som flödade förbi i min bäck! Helt crazybananas. Iaf, för att sammanfatta min onödiga lista så kan vi helt tydligt se att jag inte varit särskilt produktiv. Men vad gör väl det när det handlar om inlämningar, brukar vara tradition att skjuta upp allt till sista dagen liksom. Shit vad stressad jag blev när jag skrev det sista... Jaja, det ordnar sig alltid. På kvällens agenda står det plugg och tv. Ikväll är det liksom världens bästa (tar i lite grann vaaa) serie på ettan. "Torka aldrig tårar utan handskar" och jag gråter lika mycket i varenda avsnitt. Buh. Ja nu ska jag plugga. Efter det äta, sen ringa mina börlinbabes och fråga och kolla lite jota. Kyss och smek. 

Känner mig som en ostbågsluktande wownörd med finnar på röven

Holabadola. Sitter i soffan (standard inledning). Har egentligen inte alls tid för ett blogginlägg men det är så otroligt mycket roligare än att plugga vedervärdig naturkunskap. Så de senaste dagarna har spenderats med läroboken i naturkunskap. Mycket trevligt måste jag nog säga att vi har haft det. Vi har bråkat, vi har haft delade åsikter, vi har haft många missförstånd vilket är förståligt då vi har mycket olika kunskaper. 

Ja, jag har alltså pluggat de senaste dagarna. Det är påriktigt allt, ALLT jag har gjort. Blir inte förvånad om jag inom de närmsta minutrarna får ett meltdown. Jag känner att det är nära nu. När jag blir vuxen ska jag bli diktator över hela världen och då ska jag förbjuda, 1. Uppkäftiga lärare, 2. Jobbiga bimbos som hänger med Peder(peter?) Fogstrand, 3. Skolor 4. Jobb. Det som kommer tillåtas är sommarlov, sommarlov, sommarlov och pension. Samt förtäring av onyttigheter. På det viset kommer alla vara tjocka. No longer an outcast, SCORE. 

Idag fyller även Lina år och det firade jag med strypsång (nästan som strypsex fast jag sjöng "jamåhonleva") Imorgon ska lillstumpan äntligen få prova på stockholms vilda nattliv. Eller? Aja, Nype blir det men innan det ska vi käka middag för att fira den lille. Nu ska jag skita och sen ska jag fortsätta plugga. Sen om jag får tid över tänkte jag upprätthålla min oexisterande hygien. Tjosan. 

no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.

Tjenare miss positive is in tha house. Har ju varit lite frånvarande men det beror på att skolan slukar mig med allt jävla kukplugg. Sedan klämde jag in lite liv i helgen, kände för lite socialtumgänge då min naturkunskapsbok verkar ha lite problem att tillfredställa min sällskapsjuka. Samt mycket annat... (Jag är kär i en bok) 

I fredags var jag ju på festligheter i spånga. Där firades Johanna och Julia, gamla goingar från högstadiet. Trevligt värre liksom. Sedan avslutades kvällen med lite hajkäk, glitter, dvärgdonken och cykling. Väldigt roligt måste jag säga. Sedan efter många risplockare blev det lite sömn också. Vaknade upp hos Lina och gjorde pannkakor med fina flickorna. Sen drog jag ock Linus hem till ma maison för lite plugg inna Feffebror kom. Då köpte vi vädigt mycket onyttigheter, frugan lagade finmiddag och sedan låg vi och kolla HP och SATC till klockan tre. 

Igår kom mina päron hem från landet, tråkigt nog haha. Men dom ålker även nästa helg så jag fäller inga tårar. Och nu i helgen ska även lilla Linus firas då hon äntligen kan registrera sig själv på videobutiken i åkermyntan. Prisa gud. Men innan dessa roligheter ska jag undanröja en jävla masssa plugg, skojigt värre. Så vi får se hur mycket jag hinner uppdatera alla mina miljontals läsare om mitt superintressanta liv. Nu ska jag spela simpson och kolla TV sen sova för att sedan gå upp till ännu en givande dag i skolan. Woop. 

What goes around comes around like a hula hoop

Tjäna. Idag är en sån dag där min familj låser in sig på toan (inte på det sättet) och gör allt i sin makt för att frysa ut mig ur gemenskapen. Det hela började med när ett brev kommit med posten. "Till målsägande för Sanna Berg". Varpå min mor kläcker ur sig. "HA! Du har inga målsäganden. Gör det själv." Så springer hon till min syster och gullar. Ja, och har sitter jag, tydligen vuxen och utfryst ur den familjära gemenskapen. Men sånt är kul det med. Jag fick en svag stänk av deppmode nu. Inte ens min pojkvän (TVn) är påsatt. Haha, den var kul. Men aa, så deppig är jag att jag inte ens satt på (haha) min tv. Okej jag är så uttråkad att jag spyr. Jag vill typ springa allt vad jag har upp för min trappa och skita sönder mammas och pappas säng. Sen vill jag sparka sönder kylskåpet och skafferiet. DDetta för att ja ginte kan avnjuta det onyttiga i världen, för guess what...... JAG ÄR FET: Älskar livet ibland. Nu ska jag fortsätta min svagsvacka i min ensamhet. Tjo. 

And today I went shopping and talk is still cheap

Tjänare. Har precis varit effektiv. Eller ja, med mina mått. Har gjort lite naturkunskap och minimalt lite svenska. Tänkte dock fortsätta lite med svenskan efter maten. Fast vi får se med den saken, kan ju bli så att TVn känner sig sällskapssjuk och jag måste spendera tid med honom. Herregud. Det närmsta pojkvän jag kommer är min TV och han är till och med otrogen med resterande medlemmar i min familj. Ja. Det där lät läskigt. 

Idag var vi på rättegång med klassen. Vi har gangbangat en pundare och ställdes idag inför rätten. Eller? Nej. Studiebesök kallas det. Fick agera åhörare under en rättegång i tre timmar. Ont i röven men ganska intressant måste jag medge. Kände mig lite "dont-mess-with-me-im-a-criminal" typ. Sen blev jag även kär i en främmande man vid cafet. Tror dock inte han blev kär i mig då jag är så söt idag att man kan missta mig för en "köpare av sexuellatjänster" typ. Shit vad är grejen med mig och "" dom där små jävlarna idag?! Aja, jag är kär så i'm fine. VARFÖR är jag så snygg att mina lovers inte ens kastar en blick åt mitt håll. Nej, dom kastar typ glasflaskor och knivar efter mig. Life of a fat girl. (Den var ett tag sen btw). 

Nä nu ska jag fantisera mig bort tillsammans med min drömprins och kolla på ghost whisperer. Haha, det är typ mitt favorit program. Har otroligt mycket hatkärlek till det eftersom upplägget är detsamma i varenda program. "Hjälp ett spöke!! Vad vill du? Oj vill du försonas med familjen till den man du mördade? Hej hans som mördade er son är ett spöke nu och ni har aldrig träffat mig men han vill snacka och sluta fred." "Okej absolut. *wääääwää* min son var så söt. Du dödade honom! Men nu är allt lugnt för du som är ett spöke vill ju faktiskt säga förlåt." Sen är alla glada igen. Men det är nivån av läskighet i detta program som är okej med mig, därför kollar jag. Då vet ni. Iaf. Nu ska jag döda tid så det blir helg snabbare. Kyss. 

kndlnfs

Tjalott. Min uppdatering får beskrivas med ett ord, "tät". Känner att jag verkligen gör det ofta och mycket. Nej. Iaf. Just nu sitter jag i.... Soffan!!! Shit, nu blev ni allt överraskade va? Så otippat att hitta mig där liksom. Kollar just nu på 16 & pregnent. Världens sorgligaste avsnitt kan tilläggas. Gråter som en jävla gris, så nu i pausen hinner jag torka tårarna och slänga in ett litet tecken på liv. 

Helgen var fin. Väldigt uppskattat med ett landställe, ger mig en chans till provatliv liksom och det sitter ju aldrig fel. Idag har jag inte pluggat alls, hittat en svenska text och skrivit ut ett protokoll till bankmötet med UF-företaget som hålls imorgon. Sedan fick jag reda på lite mindre roliga grejer. Så nu är läget lite turbulent men jag seglar på. (How filosofisk är inte jag?!) Så jag sköt fram el pluggo till imorgon och resterande tiden av veckan. Shit vad kul! ÄÅlskar verkligen skolan. Djupt tacksam över att dom förser mig med saker att göra på fritiden. Nus ka jag fortsätta kolla och gråta lite. Tjo. 

Lite lätt uttråkad sådär

Tjenis penis. Sitter som vanligt i min soffa och filosoferar om allt mellan himmel och jord. (besök gärnt jag min domän, www.djuptjej.org) Iaf, vissa författare hämtar liksom insperation till sitt skrivande ute på den svenska landsbyggden eller andra exotiska platser. Men det enda som gör mina fingrar kliande av blogginspiration är min soffa. Speciellt om jag egentligen borde plugga. Då känns det alltid väldigt lockande att slänga in ett blogginlägg. Okej whats up med bögeriet idag? Är det fullt möjligt att låta lite töntigare än vad jag har gjort hela detta inlägg? Ett, jag tror jag är författare. Två, vem i helvete bryr sig om när jag är, citerar mitt lamemode uttalande "blogginspirerad". Tre, jag har inget liv. 

Anyway, sidospår åsido. Okej, vafan som jag ens hade ett huvudspår att gå på. Men okej. Idag var skolan otroligt uttröttande, där av mitt slackmode (sluta skriv mode din lilla hora) när jag kom hem. Dessutom har min syster fått "Kejsarens nya stil" på DVD och det är så extremt lockande att springa upp till hennes rum (varför springa när man kan gå?) och våldgästa hennes soffa och dega till världens roligaste barnfilm, efter lilla kycklingen ofc. Men allvarligt?! Det märks ju verkligen att jag är arton med tanke på min mogenhet samt höga intellektens. Svårt ord det där, intellektens, btw. Som en liten notering liksom. Var tvungen att skriva det i word innan jag CtrlC:ade ordet och CtrlV:ade ordet hit. Shit asså, jobbet på IT avdelningen gav mycket. Tydligen. Nej nu plugg. Sen mat. Sen plugg. Sen TV. Sen sova. Tänkte det kunde vara kul att veta. Näkemiin! (betyder hejdå på finska, som sagt, djuptjej.org)

RSS 2.0