Finn fettofelet

Och kan någon snälla tala om varför den här fittfula bilden till höger sitter där?! Jag var fet, blek och krullig. och endast 16 år så jag visste inte bättre. Ha lite överseende med det. Tack på förhand.

rapporterar läget i söder

Shiiiiiiiiit vad jag är grym på detta. Helt galet bröder. Nu har allvaret dragit igång och jag känner verkligen att även denna sommar gick alldeles för fort. Den liksom kom och gick. Bajs. Jag hatar skolan, det är inget roligt alls. Bara en jävla massa måsten och direktiv från avdankade, medelålders lärare. Skit skoj om ni frågar mig. Men vad ska man göra liksom... Nu är det i alla fall bara ett enstaka år kvar, sen är jag fri som en fågel. Visst inte fri från jobb, utbildning osvosv. Men bra jävla mycket friare än nu. 

Anyway. Förutom själva skoldelen så är det kul. Får ju träffa mina små blubbisar (minus min prins) varje dag. Plus att vi fått ett vackert tillskott i klassen, nämligen Julllllliiia. Värt. Och i helgen blir det mycket skoj och trevligheter. För imorgon ska jag träffa grabbarna grus och på lördag ska mina musketörer äta middag at my place och efter det vankas festligheter. Och nu hälsar alla på Sanna sjuttio plus. 

Där tänkte jag prutta en monstermök. Sen slog det mig att min låtsas farfar sitter på övervåningen, lyckligt ovetandes om kaoset som råder i söder (min arma mage). Men whats up med mina gammeldagsa ord?! Jag blir typ rädd för mig själv... Börjar bli som Elvira. No good, haha. Nej men jag tror kaoset beror på att min kropp (tydligen) inte pallar äpplen. Asså så fort jag typ råkar snegla mot ett äpple så blir det brutal jävla turbulens. Måste ha något med pH-värden att göra... Okej, jag är skadad, jävla naturkunskap. Nä, nu ska jag kolla (pudra näsan) tv sen käka sen platta affrot och sist men inte minst sova så det blir fredag snabbare. Tjosantrosan. 

let me love you

Shalom. Under dessa obloggande dagar har jag myst på ekerö med världens bästa Alice. Vad vore jag utan den bruttan alltså.. Sov kvar där för att sedan åka till staden och möta upp Amanda. Så hängde gamla hässelby gänget några timmar. Väldigt härligt måste jag säga att få umgås med dom som ve allt om ens pinsamma barndomsår. För kan ju allt annat än påstå att jag var en riktig babe under åren 2000-2006. Dear lord. Sen efter det så mötte jag upp Elvis vid hennes jobb för att gå på fekke på Lidingö, fint skareva. Dagen efter mådde jag och min sambo som förtjänat, men hade väldigt roligt iaf. Har nog inte skrattat så mycket på riktigt länge. Fina vännen!

Idag ligger jag hemma och gör absolut ingenting och dagen kommer fortsätta i samma spår. Hatar att vara helt ensam nu när man varit med människor konstant i flera månader. Så nu ska jag ligga hemma och drunkna i ångest över att sommaren börjar lida mot sitt slut. Fyfan vad jag inte orkar äcklig skolmat, fittbajshorplugg och vidriga rutiner. Usch kan inte ens tänka på det utan att gråtaaaaaaa. Blä. Heldå. Cutcutcut.

Sanna in da hus

Hejsan alla små slaka penisar. S to the anna is back in town. Gotland var trevlans som attans. Hängt i en meninslös vikingaby (vad gör man inte för sina småsyskon) grottforskat och även stött på vidriga mutantspindlar. Fyfan är allt jag har att säga om det. Hängt massa i Visby som för övrigt är världens bästa stad, typ. Så har vi även umgåtts med gamla familjevänner på en väldigt osvensk resturang med asgod mat. Shit vilken rasse känner ni. Shit mannen, ta inte allt så allverligt känner jag. Bad - ASS. 

Idag har jag åkt färja i tre timmar och läst världens bästa bok. När färjan ankom till fastlandet var jag så kissnödig att mitt fitthår inte rymdes i brallan. Men figther som man är så höll jag mig från nynärhamn till the hoods. Sen fick jag kissa och insåg att shiiieeeet vad jag stinker kinamat. Det typ ryker om mina kläder och det är knappt så man får luft alltså. Wtf, tänker nog dom flesta nu. Varför snackar jag om kinamat liksom?! Socialretard ovaaaeeeaaah. Men nej. Det är från igår när vi åt på utlänningsstället. Aka, china town (rekomenderar dig feffe, ävenfast du ljuger om din prins härkomst när han egentligen kommer från en fittby på Gotland.) 

BTW! Var ju medeltidsveckan när jag var där. Så alla wow-älskande ostbågsluktande nerds fick nu äntligen leva ut sina vildaste fantasier och springa i trikåer, läderstövlar, skinnhattar och pälsar dagarna till ända. Så nu tänker jag döpa om gotland till Gothland. För det är vibbarna som folket gett ut under min visit på ön. Annnnyway, så har jag haft det fint som fän. Men skönt att vara hemma på ett sätt liksom. Måste ju underhålla mina peeps ni vääät. 

Ikväll blir det reunion SEX med min babe Vårran (Elvirutt). Sen imorgon ska jag till banken och uträtta lite business. Okej här sitter jag i soffan (bajsnödig som få) och leker fett b-all. Så är inte fallet, ska endast byta bank från nordea till handels... Wooow. Mer än så får ni inte veta, vill ju inte bli hackad liksom, skulle ju inte vara så kul ifall någon fick tillgång till alla mina förmögenheter. Nej nu ska jag pudra näsan och sedan ansluta mina trupper till mina föräldrar uppe på över plan. Tjosan trosan.

I'm back and ready to tell her who's boss

Tjenare mannen. Det var inte igår liksom. Har ju hunnit göra en del sedan sist om man säger så (ojoj vad poppis och sysselsatt man kan vara) Men ja, jag har varit en hel del med min fagra mö Alice ute på öarna i Mälaren. Där har vi badat i jätteblått vatten, lyssnat på melissa horn i solnedgången och blickat ut över spegelblankt vatten. Hon är allt bra min Alice.
Har även varit i Norrtälje en sväng och haft kvalitetstid med frugan. Vet inte hur många barnfilmer vi hann beta av på tre kvällar/dagar. Blev även dödligt sjuk där på landet passande nog när frugan anlände... Okej inte dödligt sjuk, men halsfluss typ. Så mina halsmandlar har varit stora som varfyllda kastruller. Mina (älskade) visdomständer fick även dom ta stryk, så gud bevare mig väl ifall jag råkar skratta för då smärtar det i min käft av bara den. Men fin som frun är så stod hon vid min sida och åkte med mig till sjukan lasarettet (f to the effe knows vad jag snacking om).
Anyway så mår jag mucho bättre nu eftersom jag har fått penicillin. Prisa gud säger ni. Aa men eller hur, snarare, vem i hela helvete kunde bry sig mindre ifall du är sjuk eller inte. Jaja, jag känner att tråkga inlägg är ok förtillfället eftersom min skyhöga läsarhistorik kan ha sjunkit en bit. Nu har jag väl... Lina kvar som trogen läsare.. Jag lovar er, hon kan bli obehaglig ibland, hon är fan inne på min domän (hehe) oftare än jag kollar instagram. Okej nej, verkligen inte. Ja, jag har sjukt höga tankar om mig själv. Men det är härligt och sådant tänk bör uppmuntras. "Jag är så känd att jag folk som inte vet vem jag är-.." nej men gud, nu hoppar det grodor ur munnen på mig. Alla vet ju vem jag är. Haha. Den var bra. Bra Sanna. Jag är min egen hejarklack?! Har någon problem med det ta upp det med min maneger, mamma.
JA, eftersom mina tänder är lite out of order så har jag planerat en kulinarisk middag för ikväll, jag menar det är ju trots allt fredag. Lasange står det på matlistan, inte den för vuxna utan den för barn... Sen på söndag åker jag till Gotland med mor och syster och kommer tillbaka till huvudstaden på torsdagen. Så ska jag hoppa av skolan också, så var det ja. Nu ska jag gå och harkla upp lite snor. Hej.

RSS 2.0