ååååh ronnie!

Ellinor... Jag skäms att erkänna men vi har samma musiksmak nu. Ja, det blev så idag. Där här är så jobbigt att erkänna. Men så är läget nu då haha. Och Snoppen du vet vilken av alla genrer du lyssnar på som jag nu också har börjat gilla... Satan va hemskt att erkänna detta. Haha, nej men jag har fått en crush på Ronnie Radke som är sångare i Falling in reverse, haha upptäckte honom i helgen när Felicia och Anna satt och skrek en låt som hans gammla band hade gjort, och nu är jag förälskad i denna människa. Nä nu ska jag stalka honom på google hehe, PYSS! 


Jag ska gifta mig med dig.

längesen

Jag saknar oss... Ni gör det lättare att andas

a free women for fuck sake

Igår var en av dom galnaste på länge. Herregud, kan väl säga så här jag somnade rätt så ganska onykter och vaknade i samma tillstånd. Illa.. Så idag bestämde jag mig för att ta det lugnt här hemma och samla mig lite haha. Ja det var väl det jag hade och säga. Jag kan dessutom inte tänka riktigt bra haha, jag liksom tappar allt jag tänker på, gone with the wind typ. Det är för att min hjärna äntligen kan slappna av och inte behöva tänka på plugg hela tiden.

PEACE AND LOVE 27 JUNI - 3 JULI


Inga ord kan beskriva hur jävla mycket jag har längtat och längtar!

today

Är det nu allt vänder? Det är nu allt vänder.






MAJABO

Ge mig alla härliga sommarkvällar på Linas balkong!

Hello alla nerds som läser mig blöggisch! Måste bara dela med mig av min glädje... MIN MAMMA VANN 2000 GRAM MARABOU IGÅR PÅ GRÖNAN! Jag skojar inte, lyckligare chey får man nog leta efter. Så just nu chillar jag framför morden i midsommer, så jävla braaaaa, haha. Och sjävlklart kekar jag chockaldeeeees. Mums! Idag har jag varit duktig och tränat + pluggat + blivit klar med all skit på bilden, så nu ska ja ALDRIG mer i hela mitt liv ha bild. Sen tänkte jag mörda Maria min bildlärare också. Men don't tell anyone i said that.

Btw, så får jag panik för när jag käkar, speciellt chocklad, så får jag så helvetes jävla ont i mina tänder?! Mina visdomständer har börjat växa ut, och det gör så kuk ont kan jag ju tala om för er. Nä bröder nu ska jag äta upp min mmmmmmmmmarabou. Kommer ni ihåg den reklamen? ''Mmm.... Marabou''.

den här går ut till min kåta vän ellinor

Ellinor, din snopp är så kort så du verkar lång.
Ditt hår är så vitt, att ja blir alldeles rädd.
Jag är så kär i dig att jag blir kåt på mig.
Jag gillar majs. Det gör väl du med?

hej alla barn nu blir det barnprogram, se nu här vad farbror Leif tar farm. Två apelsiner och en banan, så har vi bildat ett könsorgan!


Nu är det bara 13 skoldagar kvar, typ. KÄNNS UNDERBART!! Sen jävlar ska det chillas galet och så blir det lite supa och leva livet lite grann. Har ju bokstavligt talat simmat i plugg i ett år. Så det sitter jävligt bra med lov kan man ju säga! Just nu.. ''Pluggar'' jag hemma, för jag var ''sjuk''. Rebell, men well? Aa, mina vänner, det var jag som kom på den ordvitsen. Någon gång ska jag skriva en bok.... Bara så ni vet liksom. JAG ÄR HUNGRIG! Men vill inte käka, what's up with that? Nä nu vill jag att OC ska börja så jag kan fördriva tiden med nått kul... Sen vill jag att klockan ska bli sex så vi kan käka middag. Mums. Nej men det är ju bara fem timmar kvar dit typ. KUL! Nu ska jag kissa. Bajs!

K to the arolina

JAG SKA TILL VÄSSARÖ MED VÄRLDENS BÄSTA!!!!!!! Taggad cheeeeeeeeey!
Hahah, fin biiiiild! Älskar dig! <3

fräääädaaaaaah



AMNEN TJABA! It's friday today, ifall någon missat det liksom. Jag borde plugga franska men nej, inte idag. Jag vägrar. Ikväll blir det godgod middag här hemma, sen blir det antagligen promme med Deniseis igen. Igår hade vi det asmysigt! Haha, våra pepptalk är lovley! Men ifall det inte blir promme idag så ska vi hem till min lilla Felicfis. Men vi får se hur det blir. Nu ska jag chilla och vila lite, håller typ på att somna haha!

Btw, Ellinor tack för igår! Det va sjukt skönt...!

SV

Ja, jag är känd OKEJ?!? Nej men ja har typ fått hundra frågor om hur kända jag är från en skala 1-10, här har nu svaret, 100 okej? (minus) 

Nej men jag ska svar till Denise, hon ville gå till Ellinor ikväll och kolla på henne när hon sover. Mitt svar: Klart vi ska! I bring kondomer och du tar med dig ett glatt humör och glidmedel så snor vi snorrens snorre hehe. AWESOME! I'm gonna get laaaaid tooo night! *Mental highfive* med alla mina kända vänner därute i min läsar publik!

sitter i soffan i fall någon skulle missa det



I'm sittin' on the toilet, just sittin' on the toilet. Nej bröder, ja hänger i les soffo, ma home, ma friend, ma lovaaaah. I do everything in ma soffa, even eat ma dinnaah and watch some TV! Japp så cool är jag mina vänner. Nej men här är läget. JAG SITTER I SOFFAN! Bara chillar lite, lite trött efter gympan sådär. Pappa skriker eller pratar lite för högt.. tur att min handuks turban är på och kan dämpa hans röst lite.. Vilken man! WOW! NU kurra magen lite, men ja chillar på. Nu ska jag plugga, ''plugga''*. Kyss i analen och slicka upp bajset mina vänner!

Jag hatar det här.


sommarlov? tack så jävla mycket!!!



Onsdag, lite närmare fredag! Har inga planer för helgen än så vi  får se vad som händer, det enda jag vet är att jag har 100 kg plugg att kämpa mig igenom. Sånt gillas inte. Just nu vill jag verkligen gå ut!!! Så jag hoppas någon orkar ta en promme med mig hehe. Aa, just nu har jag absolut inget att skriva. Skoj. Mitt liv kretsar kring plugg just nu, men efter nästa vecka (helvetes veckan) när jag har tagit mig igenom sju grejer jag har i skolan så kan jag äntligen slappna av och börja leva igen! Så då lär bloggningen bli lidande. Så förlåt på förhand alla mina miljoner läsare världen över! Nej men om en månad EN månad!!! Så åker jag och alla mina underbara vänner till borlänge och har det awesome på peace and love! Ord kan inte beskriva hur jävla mycket ja längtar och har gått och längtat i åtta månader! ÅH!!!! JAG VILL ÅKA NUNUNUNUNU!

Every night she cries and dies a little more each time


OC <3

Hahaha, det är ett skämt. Jag kan inte plugga, OC och bubbleshooter ar mer lockande förvånansvärt nog. Ikväll blir det promme med Lina den fina, nu börjar OC, PYSS!

ge mig bara lov nu för i helvete!!!!!

TJAAAAAAAAAAA! Just nu hänger ja i soffan, herregud.. Alla mina inlägg börjar likadant, jag sitter i soffan. My place in tha housaaah! Men aah, ska försöka börja med den där jävlakukhelvetesballebajs religionen. Det går inge bra kan jag tala om. Hora. ÖH! Så jävla stressad över skolan nu, två veckor kvar sen är dom där jävla fittbetygen satta!!!! WIHO! Idag var en rolig dag i skolan rent allmänt, har garvat jävligt mycket, puss på mina bruttor! Nej nu fan ska jag plugga. Bajsballe. 


Hahah, vad längesen! <3

we aren't familly...................

HäjHäj. Igår var jättekul! Alla mina älskade vänner var där! Så var det ju helt sjukt skönt att få träffa min underbara Alice som jag inte har träffat på hundra år! Puss på dig min älskade! Sen så drog jag, Denise, Julia, Bella och Ellinor hem till Ellinor och sov. Haha, det va fett kul! Eller hur snoppen? Sen så drog jag och Denise till Vällingby en stund på dan, så jag kom hem för en timme sen. 

Skulle egentligen dragit ut ikväll, men NEJ! Klart som fan att vi ska till min mormor kl elva?! Så jävla kul med sovmorgon... Bajsballe. Jag älskar min familj ibland. ÅH!!!! Så nått positivt är i alla fall att ja slipper familjen ikväll för dom ska bort, tack gud! Så det blir en lung kväll ikväll, tror Denise kommer över hon måste också vara hemma imorn och grejer för hon fyller år!!! Wiho! Nej nu ska jag avaggrisionerna mig (ja, jag kom precis på ordet) genom att ta en lång jävla dusch. 

läget just nu...

...Jag ligger strandad i soffan och lökar som faaaaaaaaan. Det är sjukt jävla varmt ute!! Jag skulle gärna vilja njuta av det härliga vädret men just nu är det en historia uppgift som ligger och skriker på mig. Skoj! Ingen lång dag i skolan och inget speciellt hände förutom att alla vill vara min wingman. Jag älskar att äntligen få vara en av dom populära tjejerna för en gångs skull i mitt liv... Har alltid varit den som suttit vid sidan och kollat på och lekt med mina egna hemmagjorda barbie dockor... Oj förlåt, nu blev det lite personligt här, nej nu var det historia uppgiften ja. Kul. 


Här vill jag ligga nu, inte strandad i soffan..

.


snoret rinner

Tjäna. Sitter hemma och dergar i soffan med en toarulle. Nej, jag bajsar inte i soffan.. Jag är förkyld. Askul! Har haft lock för örat sen igår, en härlig känsla. Så idag stannade jag och min mami hemma, hon är också sjukling. Så jag har försökt plugga lite men jag gav upp rätt fort. Jag orkar inte anstränga mig längre, vill bara ha lov!!!!!! Nä, nu ska jag upp och fixa nudlar, ma tummy is calling for food. PYSS!

pluggpluggplugg.. tar det aldrig slut?

Hihih, en pluggande Lina för typ 100 år sen, hatar att hon är på Vässarö heeeela tiden, i need you here för fan?!

Häj bitches! Igår var jag och massa folk i Slussen uppe på nått alldeles för högt berg och krökade. Det var mysigt men väldigt kallt mot slutet. Sen tog det ju bara typ 2 timmar att komma hem för att Denise (den smarte) glömsk som hon är trodde att hon hade tappat sin plånbok, det hade hon inte men nästa tub gick en halvtimme senare och då hade vi redan gått av.. Så det var skoj! Sen imorse när vi vaknade så käka vi frulle och sen behövde hon dra, för hon hade ett litet kärleksmöte, jag har det också, fast med en historia uppsats, vi är SÅ kära! Sen är det ju kul att jag är sjuk också! Hostar upp mina lungor och har löjligt ont i bihålorna.. Härligt! Nej nu måste jag plugga, har ju bara typ 10 grejer nu på tre veckor, sånt är kul det också! Bajs vad jag älskar skolan..

syskonkärlek

Muff! Sanni här. Sammanfatta dagen lite kort, engelska nationella skrv om julafton (bebis), håltimme, dörr uppslängd på mig inför skolans hotie. Ja, jag vill dö, eller fly landet. Sen så fick vi sluta, kämpig dag! Så nu är jag hemma och kollar OC (love) Sen ska jag plugga, men min lillasyster är trögfattad och vägrar stanna där uppe utan står lite längre ner i trappen och klampar med sin klackskor.. Blatte. Okej jag är väl lite bithig, för jag låtsas plugga så hon ska gå!! Men ojojojoj, nu ''tappade hon sin jävla kukblomma så hon måste gå ner och hämta den. Nej, inte ALLS JÄTTEDRYGT!!!!!!!!!!!!!! Åh nu ska jag fightas med henne. PUSS!

Jag var i alla fall snäll när jag var lite.. Eller?

P.s. Nu skällde jag ut henne, eller jag tvinga pappa att ta upp henne, så nu sitter hon på sitt rum och stor grinar.. dramaqueen. D.s.

Walk on water

Idag var det en kul dag i skolan med mina underbara töser! Gjorde religionen, jävlar vad tur jag hade där! shit asså ibland är gud med mig. NU har ja gpluggat lite, käkat och nu övertalar jag mamma att åka med mig till Kista, för jag har chashflow, så jag känner att jag måste göra mig av med dom hehe.. Imorn är det nationella i engesla, jippi! 



Ellinor, finns här om du vill prata! Allt för dig finaste! Älskar dig!

RSS 2.0