Sjukling

Tja bitches. Jag har nu återfått förståndet då mobilen is back. Inte samma mobil som jag somnade ifrån utan pappas gamla. Eller gamla och gamla det är en iPhone 4 så jag överlever gott och väl. Men denna vecka kommer tyvärr inte ta sig till topp tio bästa veckorna i mitt liv. Har legat hemma i två dagar från jobbet pga sjukdom. Känns inte så jävla kul får jag nog säga. Men är man sjuk så är man antar jag. Sen är det lite familjeangelägenheter som inträffat som inte gjort tillvaron till det bättre.. Aja. 

Ikväll ska jag spendera kvällen med lite film och mitt egna sällskap. Tjoho vad kul att vara sjuk en fredagskväll. LIVET. Nej nu ska den här positiva tjejen gå upp och kolla om hon vågar äta nått. Tjenis så länge. 

Skulle göra vad som helst för att få vara här igen.. 

Amish lifestyle

Jaaa... Har inte riktigt hunnit fundera mer över mitt lilla missöde från fredagen. Herregd... Så jävla ångestladdat, hur full och trött kan en människa bli. Annars då? Idag har jag sovit, misstänker att jag ramla på röven ellernått i fredagsför jag kan fan inte sitta på den. Eller så var det någon som passade på att jag min rövoskuld när jag låg däcad på tuben. Nej fy vad hemskt. Sånt ska man ej skämta om. Men nått fel är det iaf på min lilla rump. Kan också tllägga att mina föräldrar övergivit mg, lämnat mig för landet. Tack för maten ni inte lämnade kvar btw. Inte ens en jävla köttbulle. Så sitter självfallt i min soffa utan någon möjlighet att kontakta omvärlden. LIVET. Såååå.. Et annat dilemma, jag jobbar imorgon men har inte den blekste aningen om hur jag ska komma upp, min väckarklocka har sagt upp sig och ingen annan kan väcka mig... Får väl höra med grannarna ifall dom kan typ ringa på hemma hos mig vid klockan åtta eller dylkt. Känns ju lovande. Aja, nus ka jag ladda ner någon bra film och bunkra upp med massa godis. HAAA, eller inte, för lat för att ta mig till centrum och för fattig för att köpa något. Älskar't.  

Superfulla fyllo Sanna

Hallå vänner. Vart ska man börja.. Mitt liv, asså det ÄGER. Igår efter jobbetbegav jag mig in mot staden för att hänga med Alice, Amanda och Mailda. Mycket trevlit. Hamnade på någon pub där medelåldern var cirka 50. Kändemig som ett blöjbarn bland alla gamla fågelholkar. Efter en stark insats av alkoholförtäring var Sanna extremt rund under fötterna. Men bestämde sig sedan för att köpa ännu en öl. Bra idé. Sen kom jag och min vän Alice på den briljanta idén att åka på "efterfest" på Lidingö. Sjukt intelligent då jag började klockan tio idag. Vucxenpoäng till mig, check. Men kvällen slutar inte där gott folk. Superfulla Sanna (mitt superhälte alias) ska sedan ta tunnelbanan hem från Brommplan. Så supperfyllot pluggar in hörlurarna och därefter är det svart. Rent jävla svart. Inte ens lite grånyanserat, endast svart. Supperfulla Sanna, samt supersmarta, har somnat, eller aa total däckat skulle jag nog kalla det. Så det här fulla aset vaknar till som en sjusovande prinsessa på tunnelbanan när den har vänt och åkt tillbaka. Oklart hur många gånger jag åkte denna Hagsätre-Hässelby strand strecka. Det förblir ett mysterium. Mobilen var i alla fall puts väck, helt bortsprungen. Så jag går av i panik och vänder hemmåt. Superfulla Sanna vandrar hulkades hem, det måste varit en syn för gudarna. Hjärtskärande verkligen att se denna exremt berusade varelse ramla sicksackandes över trotoaren storbölande. Livets stoltaste stund. Kom hem och röt ihop totalt så mama fick gå upp och trösta mig. Men man märker verkligen hur jag har mognat med åren... Detta resulterade även i tre timmars sömn varav en inte borde exixterat då jag för första gången försov mig i hela mitt liv. Strålande. Såååååå.... Överlag är jag sjukt nöjd över min insats igår. Alkohol is good for me. Nu räcker det fan på ett tag, är fan värre än Magic Crystal dagarna back in the days. Charmigt. Annars dåååå... Har jobbat lite denna vecka dock inte lika mycket som förra veckan, thank you lord. Har även tagit tag i min personliga hygien och duschat, höroch häpna. Såg fan ut som en jävla sönder runkad dennis hotdog. Men det är rätt attraktivt måste jag säga. Nej, nu ska jag tänka över mitt äventyr... ÅNGEST! Asså hur trött kan man vara? Kommer inte ens ihåg att jag satte mig på den där jävla tunnelbanan... Fan vad dom måste garvat när dom tog min mobil. Mariapool nästa? Nej gud, å to the ngest. Aja yålå, nu ska jag gå på skitlådan och sen sova. LIVET.   

If you had your gun wold you shoot it at the sky

Lägesrapport från CampFatty. Precis ätit upp det godis som fanns kvar sen i lördags när jag mös med frugan och sambon. Var väldigt mysigt, vi låg och degade framför lite filmer. I fredags var Alice här och drack lite vin med moi. Ytterst trevligt må jag påstå Annars så har jag ju knegat på, men nu är jag äntligen ledig... Min lediga td har än så länge spenderats med min sambo. Men stackarn börjar ju jobba imorgon så ikväll får vi vara på varsitt håll av orten tyvär.. Så idag åkte jag hem och duschade för första gången på evigheter. Känner mig på nytt född. Så. Jävla. Skönt. Nu håller jag på att ladda ner Geordie Shore, FINALLY. Inte alls taggad nejnej... Imorgonär min sista lediga dag innan lite jobb. Så imorgon ska jag in till stan och fika med min kära farmor. Blir nog trevligt. Sen får vi se vad jag hittar pååå. 

Btw, en speciell hälsning till Ellinor. Klart vi ska skyepa! Dock är dagens teknik lte avancerad för min del så jag fatar inte riktigt skype men om du guidar mig igenom det så går det nog strålande. Vad sägs som på torsdag kväll? Sen vågar jag ju anta att det är nakenskype vi talar om? Säg till i sånna fall, kan bli stel om den ena är näck och den andra klädd. Let me know. Nu ska jag måla ma näjls. Baj. 

Nya datorn is here

Tjena hejsan. Sitter just nu oc skriver detta inlägg på min nya dator! Det är det finaste jag har ägt tror jag... Min käraste ägodel, mitt allt, mitt liv. Ni tror jag överdriver, but i'm not. Jag kommer typ ta långa promenader med den i solnedgången, tungkyssa den på en drive in bio, bjuda den på romantiska middagar med levande ljus, make sweet love to it. Anywaaays, bortsett från mitt läskiga "sexliv" så bor jag åter igen på jobbet. Jobbar hela långa veckan, sju dagar i streck bräää. Pengar rullar in mannen. Dock ska varenda öre sparas för lilla jag flyttar nämligen till London på obestämd tid. Spännande. Åker med mina små högstadie bitches. Så nu jobbas det för full månaden ut så jag har råd att åka dit. Vi åker i november, så frekking täggd. 

Annars då? Jo livet efter skolan känns än så länge helt befrinade skönt. Har inte saknat skolan ett dugg måste jag säga. Möjligtvis att få umgås med mina väner varje dag men inte resterade del av skolan som innefattar plugg. Nu har även min kompanjon Deniso fltt Stockholm, that bitch liksom. Lämnar mig för Karlskrona för att plugga? Psyko. Vem vill investera i sin framtid på det sättet vaaaa? Inte jag tydligen. YOLO. Nej nu ska jag avrunda, har ändå inget skoj att dela med mig av... Imorgon blirdet jobb, three days too go. Bring it bitch. Godnatt mina tårtbitar.  

RSS 2.0