Bilderbror


Mitt livs memoarer från veckans äventyr

Jaaaa... Herrejesus vilken vecka det har varit. En jävla massa festande är det jag skulle vilja sammanfatta min vecka med. Nu får jag dock betala priset för det.. Har förskjutit allt som har med skolan att göra så nu måste jag skriva en fem sidors lång uppsats om Euopas klimat. Sjukt jävla kul. 

Ja... Det började ju i fredags på Mishels skiva då jag och mina bröder gick som boys. Sen i söndags så var det ju Julle, Amanda och Matildas skiva, det var mycket trevlig frå jag lov att säga. Sov hos Lina då... Om jag inte minns helt fel vilket inte är omöjligt då jag varit nykter typ en dag denna vecka. Ingen skola blev det på måndagen iaf... Hehe. Tror jag varit på två lektioner den här veckan. Fint kämpat får jag lov att säga. Så jag drog mig iaf hemåt och låg och degade hela dagen. Sen efter min produktiva degdag åkte jag till vällingby och mötte upp Lina för att handla. Vi har ju nämligen en tradition att på våffeldagen så käkar jag hos henne. Så sex våfflor senare så somnade jag p.g.a. utmattning/matkoma. Efter lite sömn så rörde vi oss återigen in mot stan, denna gång var det Alice skiva. Vi mötte upp Elvira, gick runt och letade efter ett ok kisställe. Slutade med att vi kissade vid några byggbaracker. Stolta stunder. Sen drog vi till treat för att föra lite (det behövdes ju verkligen, var inte alls full liksom) Sen drog vi till Willow. Hade svinroligt den kvällen faktiskt! Riktigt lyckat. Sov hos lina denna kväll igen efter typ världens roligaste resa hem. Däckade bredvid Ivana och sov som en gris. Vaknade av att alarmet ringde en kvart innan tuben gick. Fortfarande full och alldeles för chockad för att förstå vart jag var, vad jag gjorde elle vem jag var så sprang jag till tunnelbanan och HANN?! Helt otroligt. Mådde ju som ett luder, men det är smällar man får ta. 

Denna del av veckan får ett eget stycke för i tisdags var det ju världens mest episka skiva som tog plats. Åkte hem till Feffebror efter skolan och hängde där med alla homeboys tills det var dags att dra oss iväg till middagen. Väl där dök mor och far upp, fulla som få. Nej, men onyktra. Rätt kul, men också rätt pinsamt. Yålå. Blev nominerad till "Klassens förortsunge" av min fru Fellbaj. Väldigt roligt må jag säga. Sen var resten av kvällen helt underbar och för rolig för att ens tala om. Ingen skola dagen efter, så roligt blev det. Sen i torsdags så var det skiva IGEN, denna gång Johannas, också den mycket lyckad. 

Nu är jag helt död. All sömn i världen kan inte rädda mig. Åkte ut till landet igår i hopp om att återfå mitt medvetande. Samt råda bot på min jävla kukförkylning. När jag andas låter det som att Chewbacca (stavas) har satt sig i min hals och gör allt i sin makt för att överrösta mig. Haaaa, min näsa visslade nyss... Snor... Om jag tar typ två steg är jag lika anfådd som någon som precis sprungit maraton. Med packning på 55 kilo. Nej nu sk ajag plugga lite. Sen ska vi till Norrtälje. Tjo. 

kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva

Tjenaretjenare. Var ett tag sen. Det jag har hunnit med är brutalt massa plugg och lite roligheter också. I fredags var det ju den första skivan för min del. Jag och mina bröder gick som våra alteregos, Nicke, Dogge och Ralle. Jag har nog aldrig sett så rolig ut i hela mitt liv. Men det var roligt, alla verkade uppskatta våra kostymer hehe. Det var iaf en väldigt trevlig kväll med lite av det ena och det andra. Igår var jag forever alone på riktigt... Låg hemma hela dagen igår och gjorde inte ett piss förutom att städa undan lite här hemma. Sen så kom Dedde och Mishel förbi hos mig en stund. Så skjutsade dom mig till affären så köpte vi lite gottis. Så jävla värt med bil, längtar till jag har körkort, vore helt ok schysst. Sen låg jag hemma resten av kvällen i min ensamhet. Inte kul... Idag har jag hunnit med att städa lite, duschat och pluggat ytterst lite. Ska nog fortsätta med lite plugg, men vi får seeeee... Hehe. 

Denna veckan blir det typ skivor varenda dag. Inom de närmsta fem dagarna ska jag på 4 skivor, så det blir väl en dags vila där på onsdag. Ikväll är det Julias, Matildas och Amandas skiva som gäller. Den är på Rose och temat är film så jag och Lina har slått våra kloka huvuden ihop. Så ikväll är vi en package deal, vill du ha den ena får du den andra på köpet likzåm. Sover nog hos lina ikväll också. Ska bli intressant att gå till skolan imorgon dock. Och imorgon är det Alice skiva, sen på tisdag så är det min skiva och på torsdag är det Johannas. Så det blir full rulle. Herregud, min spritfetma kommer mörda mig tror jag. Efter denna vecka blir det rehab för min del. Herrejesus.. Hur ska det gå. Aja, jävligt taggad så det gör inget. Tjaba. 

tröttaste flickan i världen

Tjänare. Sitter i soffan för tillfället (eller som alltid) och håller på att skriver lite på min inlämning i min hatkurs. Går väl helt okej, har inte så mycket kvar att skriva. Idag blev det en kort dag med en lektion så jag var hemma runt tolv. Har typ inte gjort nått sen jag kom hem, sjukt intressant. Igår stod vi iaf på mässan. Lina sov här från söndag till måndag så hon skulle lyckas komma i tid. Så vi gick upp vid fem och åkte från mig vid sex. Kom väl fram till mässan runt sju och spenderade hela dagen där. Var väl helt ok, bara så jävla lång dag. Stod där i cirkus 12 timmar. Så jag kom hem runt nio och däckade på en sekund och fick sova tio timmar. Dock är jag fortfarande helt slut från igår och vet inte när jag kommer kunna bli pigg igen. Denna vecka kommer bestå av plugg, plugg, plugg. Så jävla skoj. På fredag blir det första skivan för min del så det ska väl bli roligt hoppas jag. Nej nu måste jag plugga. Tjoho. Hera. 

Produktiva bettan i farten

Ohmylord. Igår var det fredag. Först blev det en ovärd dag i skolan, dock med mycket skratt då vi inte kna sluta garva åt allas missöden under onsdagens bravader. Shitpommes. Sen kte vi till naturhistoriska för att göra en tipsrunda inför geografiuppgiften. Rätt ovärt, sen efter det åkte vi till stan och inhandlade lite material inför mässan på måndag. Inte alls taggad faktiskt, känner mig inte så sugen på att gå upp klockan fem typ för att vara i Älvsjö klockan sju. Uschanbuschan. Iaf, efter det åkte jag hem och degade i min ensamhet. Verkligen så sjukt deprimerade att ligga hemma själv en fredagskväll med endast mig själv som sällskap. Inget jag rekomenderar. Sen kom min moder hem iaf och då satt vi och pratade om lite allt möjligt innan jag däckade vid typ elva (?!) pensionärs varning på mig. Idag vaknade jag tjugo över åtta!? Asså vad är det för fel på mig, vem fan vaknar av sig själv så tidigt på en jävla lördag? Aja, började plugga vid typ nio så nu har jag kommit igång med två arbeten av fem till nästa vecka, känns faktiskt väldigt bra. Har pluggat effektivt i två timmar vilket jag inte har lyckats göra på cirkus tre veckor. Cred till mig. Dock kommer jag väl leva på detta i tre veckor till och inbilla mig själv att jag aldrig mer behöver plugga igen. Men så kul ska man inte få ha det. Men om typ två timmar ska jag åka och träna med Dedde, så jävla taggad..... Wä. Sen ikväll så kommer mina underbara vänner hit så ska vi myyyyyysaaaaa. Trevlans, Nus ka jag kolla TV och ta det lite lunch. Soft. Hera. 

Se mig, älska mig

Nej, nu exploderar min inre och yttre fettokämpe. En sak som stör mig så otroligt mycket är när smala, vackra, perfekta människor letar bekräftelse genom att lägga upp en bild på en stor fettig pizza MEN i detta fotografi befinner sig även ett anorektiskt litet ben, eller så har dom lagt hela jävla pizzan på sin platta mage. Klart jag är avensjuk, alla vill väl förfan kunna käka pizza och vara smal? Men vaiheeeelvete. Hela jävla världen behöver inte veta hur lyckligt lottade ni är. Sen taggarna till bilden, #Shitallaläggeruppbilderpågröt "menjaggillarpizza "låtmigvarafet blablablabla. DU ÄR INTE ENS TJOCK!? Klart inte du behöver banta?! Jag är typ så jävla lycklig för er skull... Idioter, sök bekräftelse via porrbranschen eller nått annat skoj. 

Jaaa... Nu har det bittra fettot avreagerat sig. Idag blev det en lektion i skolan sen efter det åkte jag och tränade. Blev inte så jävla intensivt, men 20 minuter på crosstrainer och sedan lite ben och sen mage. Har ju typ gjort illa mitt knä så jag vågar inte köra benpress osv vilket suger då benen är typ det jag helst vill träna. Woop. Haha, vad leker jag nu liksom, träningsfreak... Knappast. Jaja, alla vet att detta inte är mitt sanna jag. Efter träningen drog jag hem och duscha, städade lite, åt lite keso (SÅ GOTT) sen lyckades jag faktiskt plugga. Eller aa, lite grann iaf. Snart blir det middag och efter det ska jag väl få ordning på mitt affro sen kanske jag träffar porrlina en stund ikväll. Nu ska jag kolla TV, tja. 

I take your hand and now my body´s shaking

Asså den där jävla horhelvetes appen..... Jag hade skrivit en bibel om min helt otroliga vecka. Försvann den när jag hade skrivit klart allt? Jaaaa!! Så himla härligt, verkligen! Vi får väl helt enkelt ta om hela historien. I onsdags kom ju frugan äntligen tillbaka från Kanada, så vi möttes upp några stycken på Hellströms. Min plan var att förbli nykter, det gick inte lika bra som jag trodde då min fina underbara Lina bjöd mig, snällisen. Sen drog vi vidare till Baba sonic dit även Elvira kom senare. Kvällen i sig är en blurr, kan inte riktigt urskilja saker från varandra osv. Det mesta är rätt luddigt, kommer ihåg att de flesta av oss ramlade ett par gånger, jag inkluderat. Så nu har jag en krigsskada på handen. Okej, här tog jag i, en röd prick typ haha, men still, lite hård är man ju. Det blev en väldigt sen hemkomst hos Elvira så skolan på tordagen valdes bort. Istället blev det pizza med min andra halva, sen joinade även Julius och vi drog hem till Elvira och kollade Gossip Girl. 

I fredags blev det skola, var ganska okej bortsett från att jag var trött som ett djur och höll på att somna typ varannan sekund. Efter skolan blev det lite brottom för mig och Lina som skulle iväg på födelsedagsmiddag för Alice och Putte men vi hann dit i tid. Middagen var asmysig och skit god! Sedan bestämde mig jag och lina för att vi visst skulle med dom ut så vi fick största hem till mig för att hämta mitt legg (från och med nu ska jag klistra fast mitt legg i min panna så jag alltid har det med mig) sn hem till lina för att plocka med oss lite vin så vi kunde agera lite modigare under kvällen. Väl inne på Nype stötte vi på frugan, Elsa och Klawwe, vi stod och skrek i typ en kvart för att lyckan var så stor haha. Hade iaf svinroligt hela kvällen (hehe, av flera olika anledningar). Även denna kväll blev väldigt sen och det slutade med att min andra halva och jag möttes upp runt klockan sex på morgonen och spenderade natten tillsammans. På lördagen åkte vi in till Vällingby för lite ärenden och sen på kvällen blev det middag och mellomys hos Lina med henne och Ellinor. Rätt låt vann måste jag säga, jag är typ besatt av den sedan en vecka tillbaka (shit vad jag är före min tid liksom). Idag har vi haft fika här hemma för min fina mor som fyllde ännu äldre på internationella kvinnodagen (därför min mamma är en sån independet "jag klarar mig utan män" kvinna). Sen lyckades jag faktiskt fixa lite plugg, wow liksom creed till mig som lyckats plugga en av sju dagar denna vecka. Jag ger mig själv stående obvationer. Ikväll ska jag nog sova hos Lina om hon vill höra av sig det vill säga.... Sen är det en ny vecka, har inget roligt planerat om man inte räknar träning och plugg som roligt för i sånna fall lever jag livet. Nej nu blev detta en roman, nu avrundar jag, shalom. 

This is our moment

Goddagens! Andra dagen in på första skolveckan efter lovet. Känns helt okej faktiskt då jag inte har så överdrivet mycket i skolan. Eller enligt mig sen är det klart att det finns saker jag kan påbörja men idag är jag trött så jag ska ge mig själv ledigt idag. Igår efter en alldeles för lång dag i skolan och efter att ha sovit mig igenom ett par lektioner begav jag mig till Elvira där jag hos och Julia lagade god middag och smaskade framför gossip girl. Idag blev det skola men bara en lektion. Efter det fick vi följa med världens underbaraste Ellinor till Sankt Görans, hon hade svinont i sitt ben så vi åkte och kollade upp vad det var. Tack och lov var det ingen fara så hon mår bra! Mindre skönt att hänga sär i alla äckliga väntrum i tre timmar.

Ikväll ska jag antagligen åka till Ellinor och hänga med henne och Denise en stund. Eller så blir det promenad men vi får se hur det blir. Nu ska jag kolla made, imorgon börjar även träningen igen på allvar och detox efter detta lov. Skoj, tja.


Baby don´t go

Nej asså, fan va fittarg jag blir på den där lilla kukbloggappen. Riktigt jävla värdelös, helt otroligt meningslös. Jag har suttit och skrivit min helgs memoarer, en otroligt rörande text osvosv, sen så, plupp, var hela texten borta. YES! Skit soft. Så jag får skriva om allt. 

Helgen har bjudit på både det ena och det andra. I fredags blev det pizzakäk med mina kompanjoner. För er som inte träffat mig dom senaste månaderna så har jag haft abstinens efter en calzone (fatfuck). Nu fick jag äntligen sätta mina tänder i den (happyfatfuck). Sen mötte jag upp Alice för lite festligheter tillsammans med Johanna och Julia. Ytterst trevlig kväll, porrlina kom dit lite senare på kvällen också och så sällskapade vi varandra under natten. Sex. Sen i lördags hade baksmällan mig i sitt järngrepp detta plus en lätt bris av rännskita (Killar, sluta dregla, jag räcker och blir över för er alla men inga kärleksbrev, jag vill inte binda mig). Sen kom Denise hit på kvällen och vi kollade melodifestivalen. Vi satt och skrek som curling mammor när min älskade Anton sjöng. Dessutom gick mina två favoriter vidare, så jag var nöjd. Efter det tyckte vi att det var en briljant idé att kolla på Hannibal, skit smart när jag skulle sova själv hemma sen. Men jag överlevde. 

Idag var min ursprungliga plan att jag skulle plugga på allt som jag skjutit upp hela lovet. Men jag fortsatte på samma spår som alltid, skjöt upp det. Skit bra av mig. Sen var det kalas hos min farmor, så vi också dit med familjen och fikade. Inte för att jag åt kakor eller tårta liksom haha, vad tror ni om mig? Nej nu ska jag kolla lite teeeeeveeee. Tja. 


RSS 2.0