ensam_chey94


True..True...


Happy, sad, happy, sad?

Hey chickas! Sitter i soffan nu efter en för jävla kul resa till coop. Aja lång historia kort, Cimon från paradise hotel, iofs rätt najs! Sen en tönt som kastar grötrullar i luften och en pedofil, mys! Nej men idag har jag och Dedde haft en DeddeSanna dag, supermysigt! Vi kolla film, åt god lönch och drack oboy och snacka om allt mellan himmel och jord. En jävligt lyckad dag asså!
Imorn blir det ÄNTLIGEN jullov, helt underbart. Och om tre dagar är det julafton (i don't want a lot for christmas, just money for peace and love) livet rullar på bra nu! 



Min prins och jag!



sweethearts

HÄÄÄÄÄÄÄÄJ! Javet, jag suger enorma åsneballar, klarar inte av en blogg asså, men nej. Jag ger inte upp! Idag är det måndag och det är najs för en gångs skull! För imorn är jag ledig och på onsdag får vi jullov!!!!! Och om 4 dagar är det....JULAFTON!!!! Godmatgodmatgodmatgodmat, tjöckiz_94. Nej men imorn ska jag chillä galet med världens underbaraste Denise! Vet redan att det kommer bli mycket flum och askul!

Idag har jag garvat som fan!! Asså hur jobbigt det än är så kan alltid Felicia och Denise pigga upp mig. Världens skönaste brudar asså, lucky me! Nej men vi skulle spela in våran redovisning idag, det var galet kul! Felicia halta, Denise va Denise (det talar för sig självt) och jag var flummig, eller ja det var nog allihop. Nej men dom är underbara och just nu det ända skälet till att jag pallar skolan. Ni är bäst! <3
Nej men nu ska jag kolla tv och ta det lugnt, lovley!



Har har vi dom, så söta!...eller?

I'm still alive but i'm barely breathing


i'm getting there

Hej alla kära! Känns bättre nu fortfarande jobbigt, men när jag vet att alla mina vänner finns där blir livet lättare. Tack för att ni förstår, älskar er tjejer! Nu har jag dessutom blivit sjuk, fasan (haha denise) va kul! Så jag stanna hemma idag, kändes bäst. 

Ikväll ska jag vara hemma med familjen och kolla på film och hehe äta choklad, MUMS! Nej nu ska jag plugga lite idrott. Pussen!

The kill

Orkar inte det här. När det kändes som att det inte kunde bli värre så blev det de. Fyfan, önskar det aldrig hade hänt. Jag pallar inte, fan signar out nu, bye.

just saying

Lär inte blogga nått mer idag. Mår så jävla dåligt just nu.

Dag 13 – Den här veckan

Den här veckan än så länge har sugit feta åsneballar, asså med allt plugg och skit, är galet stressad. Så jag har inget liv för tillfället. Men tack som fan för mina helt underbara vänner som alltid lyckas få mig på bra humör! Ni är så jävla bäst, helt sjukt!!! Älskar er!

Friends are the family we choose for ourselves.


Trött chey

Hejsan svejsan! Nu sitter jag i köket har precis käkat ''middag'' näringsrika mackor is the shit bre! Nu har jag även mobbat Ellinor även kallad snorren, lite på facebook, U-N-D-E-R-B-A-R-T! Idag har jag pluggat, pluggat, pluggat och juste pluggat! Skit kul verkligen. Va lite med Dedde i vällingby först, skulle egentligen gjort matte, men det gick ju som det brukar. Inte alls.


Bilden har absolut inget att göra med inlägget, kände bara för en somrig bild liksom.


Men nu ska jag ner och kolla deperata husfruar med min mami, puss och hej!!

Dag, 9, 10, 11 och 12

Dag 9 - Min tro

Jaahaa, ar ändå inget bättre för mig så jag kör ikapp med alla dessa dagar. Ja precis, min tro. Jag har ingen tro, asså ingen kristen eller islamsk och sånt, tror inte på nån gud liksom. Jag försöker väl mest leva efter ett motto, kalla mig tönt men, det skiter jag i. ''Man lever bara en gång, lev det som ett orginal''. Jag försöker tänka så men ibland blir det svårt. Men nu jävlar, här ska levas mina vänner!!

Tumblr_kz02lp6p321qacpbro1_400_large

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

HAHAH! Nej. Ingen jävla outfit bild här inte. Jag har så otroligt tråkiga kläder på mig på vintern. Kort sammanfattning, tjocktröja och jeans, japp that's me.

Dag 11 - Mina syskon

Ja, skrev ju lite om min lillasyster förut. Hon heter Wilma och är 3 snart 4 år. Hon är väldigt bestämd, arg, lättretlig (jag älskar att retas med folk, det jag lever för kan man säga) men hon har sina stunder också. Min syster är det absolut finaste jag har.



Dag 12 - I min handväska

- Massa gamla skolpapper
- Godispapper hehe oups.. Kan inte vara mina liksom..
- Fula gamla ''vita'' vantar, mys..
- Min dator, min bebis <3

Så nu måste jag sova. Godnatt!


I need some sleep

Jaha, borde sova men jag kan inte, blir fan inte trött. Pallar inte skolan längre, så jävla kul att plugga och känna stress hela jäva tiden. Fan barn, välj inte sam, välj bygg eller fordon.

Fan får panik, kan inte slappna av, bara tänker hela tiden. Klarar inte av att vara ensam, jag tänker för mycket, Överanalyserar allt, drunknar i mina egna tankar. Hatar att vara ensam.. Då börjar man tänka, bli trött på allt orken tar slut. Fan nu får en bil köra över mig eller nått, något som får mig att tänka, som får mig att orka lite längre. Nu precis nu vill jag ha sommar.


in da school

Lucia idag då. Har precis kollat luciatåget i skolan, det var väl helt okej, bättre än det som var förra året. Kan tyvär inte beskriva det förra, måste upplevas själv.. Herregud.. Men nu sitter jag med Dedde i skolan och kollar youtube klipp hehe, vi har matte sen så nu måste jag dra, pössar!

I heart saturday's

Jaaa, idag är det lördag på riktigt! Jag har ju vaknat upp nu två dagar i rad och trott att det varit lördag och sen insett att jag ska till skolan. Men idag är det äntligen lördag och jag behöver inte gå till skolan, skönt! Har nu fått veta att min klass inte vann nobelsaken, men va hade jävligt kul ändå!! 

Men idag har jag sovit länge och sen pluggat lite idrott och hälsa, borde göra lite matte men det orkar jag fan inte. Ikväll ska jag med familjen på middag hos en barndomsvän blir säkert kul. Igår hade jag i alla fall hur kul som helst! Det var jag, Ellinor, Lina och Julia och Ellinors mamma och syrra och hennes kompis. Vi käka tacos och skrattade väldigt, väldigt mycket! Kom väl hem nån gång vid tolv sen gick jag och la mig och somnade på typ 1 sekund. Pigg chey. Nu ska jag försöka gör lite matte, får se hur det blir med det.. Pöss!



Snorren and me

Dag 08 – Ett speciellt ögonblick

Ett speciellt ögonblick i mitt liv är nog första gången jag fick träffa min syster. Jag var tolv år och det var den andra januari 2007. Jag hade åkt till farmor och fick sova där men lätt att sova när man vet att ens syskon snart kommer finnas i ens liv. Jag somnade vid sex på morgonen men vaknade vid nio av ett telefonsamtal från min mamma. Hon berätta att jag fått en lillasyster och hon skulle heta Wilma. 

Första gången jag fick hålla i henne är nog det häftigaste jag har varit med om. jag hade alltid önskat mig en lillasyster och nu fanns hon där livslevande. Den känslan är obeskrivlig. 
Det finaste med min syster är att jag vet att vi alltid oavsett vad som händer, kommer ha varandra. Det bandet jag har med min syster är det starkaste och finaste jag har. Älskar dig sis!



Dag 05 – Vad är kärlek?

Wow, jag har missat en fråga.. Okej what's love.
Enligt mig är kärlek ett band mellan personer, inte bara kärlekspar utan väldigt nära vänner, familj, ja sådana människor man inte kan leva utan helt enkelt. Men vad är kärlek.. Fan va svårt. Kärlek är väl när man älskar en person, och alla sidor hos den personen. Man älskar den oavsett vad som händer, det bandet går liksom inte att bryta. Har man älskat nån så försvinner det aldrig, även om man inte är lika nära så älskar man fortfarande varandra.
Jaaaa, fan va fint. Nej men det är kärlek för mig.


Dinner at Snorrens place

Äntligen hemma!! Haha nej, men det var faktiskt rätt kul idag. Vi fick massa uppdrag vi skulle göra och lämna in. Vet dock inte vilka som vann för vi pallade inte stanna kvar en timme till i skolan på en fredag. Men nu är jag hemma i alla fall, har satt på mig mina mjukisbyxor och satt mig i soffan. U-N-D-E-R-B-A-R-T!! 

Sen när min sötnos Ellinor har kommit hem ska jag till henne och äta middag där med henne och Julia, galet mysigt! Känner att jag vill ta det lugnt denna kväll är sjukt trött!! Det var väl allt jag hade att säga för tillfället, så pussar på er!!



Här har ni oss, the perfect couple, love ya Denise!!

I'm leaving on monday morning

God morgon solstrålar!! Sitter hemma och om sisådär en halvtimme ska jag börja rulla mot bussen och möta upp min älskade Denise. Vi börjar kvart över tolv idag men alla bussar är handikappade så vi får ta en tidigare.. Tack SL!!! Ni vet alltid hur ni ska göra för att få en på bra humör!! Eller...? 

Men idag har vi ju nobelfirande i skolan vet inte riktigt vad det innebär men det kan nog bli roligt. Ska tävla och gjejer med klassen mot andra klasser och skolor. Plus att min klass är bäst sååå, vi kommer vinna!! Nej men nu ska jag borsta mina tänder, cya!! 



Trött på vintern, ta mig tillbaka!!

Dag 7 – Min bästa vän

Svårt.. Har så otroligt fina vänner, vill inte välja.. Var och en av dom betyder mer är allt för mig, har jag inte dom så ser jag inget skäl till att leva, helt seriöst! Dom är bäst helt enkelt!

Men en väldigt speciell vän för mig, hon är praktiskt taget min syster. Jag har känt henne sen barnsben och kan inte föreställa mig ett liv utan den människan. Hon får mig oftast på bra humör, haha förutom PMS dagar eller när hon älskar skolan och jag är så skoltrött så jag känner att jag vill pensionera mig. Men den tjejen har alltid funnits där för mig och jag älskar henne mer än vad jag älskar mig själv. Utan henne vore jag ingenting! Jag vet att vi alltid kommer vara bästa systrar haha, oj fel skulle skriva bästa vänner, men nu vart det så här och det passar väldigt bra faktiskt en mix av allt. Hon är rolig, hennes skämt är så tråkiga så dom blir roliga, har man skills. Vi kan ligga och skratta åt inget och allt, vi är lika fast ändå så olika. Jag älskar denna tjej galet mycket och vi ska alltid ha varandra! Lina du är bäst <3
Här har ni den perfekta duon!!

Don't get fancy just get dancy!

Säger det, bloggen döööör.. Men jag försöker! Good for me right? Nej men i alla fall. Idag har jag varit i skolan och haft en lektion, som sagt kämpigt liv jag har just nu! Och imorn har vi nobeldag i skolan så då kommer vi ha tävlingar och mingelmiddag. Kan nog bli riktigt trevligt hoppas jag!
Igår va jag ju och köpte jacka med lilla mormor. Är supernöjd! Fast jag vet att Amanda kommer slå mig, för det sa hon innan, att om jag köpte en sån jacka så skulle hon det. Hjälp!! Haha nejdå, så hårt slår hon mig väl inte förhoppningsvist. Ikväll ska jag kanske träffa Lina beroende på läget hemma hos den lila bruttan, men det går bra, finns här Lina! Nej men nu ska jag återgå till real life of a fat girl, ni vet, är inte alltid så lätt som det ser ut! Kan bli tungt ibland asså...Haha ja här har ni mitt oseriösa jag igen. Pöss på röva!!'
'
Så sant, så sant..

Dag 6 – Min barndom

Min barndom var bra. Jag bodde i lägenhet i Hässelby med mamma och pappa. På den tiden var man ensam barn. Jag lekte med mina kära barndomsvänner Lina och Alice som jag fortfarande är jättenära med idag. Våra föräldrar var kompisar sen innan och vi har alltid varit nära.

Jag gick på dagis, lådstadiet, mellanstadiet, högstadiet och nu sitter jag här.. Går i första ring och fattar absolut ingenting! Så jag vi får väl se vad det blir av mig här i livet liksom.. Aja that's my life so far.. Men nu, svenska tal, FML!
Jag, Alice och Lina, mina bästasteunderbaraste vänner <3

Te amo, she says to me.

Hej min uuuuuuuuuuuuunderbara läsar, (ellinor) Nu sitter jag i skolan med mina vackar vänner. Denise sitter brevid mig och Felicia äter chokladboll. Nu ska jag försöka skriva ett jävla tal i svenska. Kommer gå skitbra eftersom mitt liv är väldigt spännande? Nej. Inte särskilt. Kan ju berätta om....om...om.. Nej fuck it.

Idag efter skolan ska jag hem till min lilla Mormor i Täby. Ska nämligen köpa en jacka och mina päron dissade mig så jag får åka kommunalt till Täby, kämpigt! Så måste jag plugga men jag har så jävla mycket plugg så jag vet inte ens vad fan jag behöver plugga på. Det är najs...Nej. Men nu ska jag prata med mina kära vänner, pöss!
Världens vackraste bild på den chokladbolls ätande Felicia <3

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Wow.. eeh tror inte jag kommer ihåg allt men jag försöker
- Fil och flingor, ett glas juice
- Köttbullar och makaroner
- Två mackor
- Makaroner och köttfärsgryta, ett glas vatten.
Okej, pinsamt. Trodde det var lite mer. Hehe.. jag kompenserar för det imorgon :D

So raise your glass if you are wrong. In all the right ways.

Haha, känner hur min blogg dör ut.. Fan va sämst jag är har inte ens bloggat en vecka liksom. Men jag försöker få igång den i alla fall.
Lite små roligt att jag och min syrra, som är tre år och sjuk, sitter och kollar på TV medans våra päron ligger däckade i varsin fåtölj. Det mina vänner kallar jag draaaag! Haha nej. Verkligen inte. Ja, min dag idag har varit helt ok. Skolan var som vanligt askul.. Eller? Nej tack gud för mina vänner säger jag bara! Men imorn är jag LEDIG! Alltså jag tror inte ni förstår hur bra det känns!! Så det blir julklapps shopping med mina underbara tjejer! Sen fika, chailatte i mitt hjärta! Nej hörrni nu ska jag åter gå till mitt busy liv, så pussar på er!

Dag 3 – Mina föräldrar

Öh! tråkigare samtalsämne får man leta efter. Jaja. Jag bor med både mamma och pappa. Mamma heter Katarina och pappa heter Stefan, båda två är 40+. Jag älskar mina föräldrar och jag vet att dom alltid finns där om jag behöver dom. Även om jag gör bort mig eller gör sånt jag inte borde så finns dom där i alla fall. Vilket känns otroligt skönt.

Ja, där har ni dom. Orkar inte gå in så djupt på allt skulle bli en novell typ. So let's not okej? Ah idag har jag i alla fall varit i stan med mamma och shoppat. Syftet var att hitta en jacka men nej, inte en enda jackjävel hitta vi. Skit kul. Så nån kväll i veckan ska jag och far min åka och leta vidare. Får se hur bra det kommer gå. Men jag hitta en klänning till en fest skolan ordnar på fredag så det känns bra. Aja, nu ska jag gitta brä, shue!
Alice och jag i Hyde Park i höstas.

Dag 2 – Min första kärlek

Okej då kör vi, väldigt personligt. Första gången jag var kär var jag 12 år och var helt förlorad i en kille i klassen. Han hade bruna ögon och svart hår. Jag var jättekär i honom men vågade aldrig berätta det för honom. Jag tog vara på varenda sekund vi hade och kom ihåg allt han sa. Under ett års tid var ja helt hopplöst kär i honom. Så när vi skulle sluta sexan och gå skilda vägar fick jag reda på att han var kär i min bästa kompis. Jag och hon var oskiljaktiga under två års tid, vi var som en och samma person. 

Jag grät hela den kvällen. Jag grät så mycket så jag trodde jag skulle dö för att det gjorde så ont. Sen dess har jag inte träffat honom igen och han vet inte om nånting. Nu i efterhand ångrar jag att jag aldrig sa något till honom. Men gjort är gjort. Så där har ni min förta kärlek, en olycklig kärlek men som ibland fick mig att orka. De småstunder man fick var värda guld. Men som sagt fuck kärlek.

You only get one life, no replay

Godmorgon! Öh! Ställde klockan i morse på nio så när den ringer så får jag panik och min första tanke är ''Vilken jävla dag är det!?''. Sen kom jag på att det var lördag och att jag skulle till vby och träffa min fina Amanda! Sen ska jag hem och julbaka med familjen, det är min lördag än så länge. 

Igår var jag ju med min kära Denise. Vi gick och handla chocklad och sen kolla vi på film och snacka lite. Båda två var väldigt trötta så det var skönt med en lugn kväll kände vi. Men snart ska jag börja rulla mot tuben. TTYS, talk to you soon haha avslutar med lite Paris Hilton style. Kyss!

heheheh no lifer


To my lover

Denise, jag är också fast i den låten kan ja ju ta och berätta. Haha fastnar den sitter den kvar.
Tell me how i'm supposed to breathe with no air?




Ikväll blir det freagsmys med min älskade Denise, tror knappast nån kan ha det mysigare än vi kommer ha ikväll! (misstolka inte)

Dag 1 – Presentera mig själv

Okej, då ska jag försöka presentera mig själv för er.. Okej. Jag älskar mina vänner mer än allt och om jag inte hade dom så vet jag ärligt talat inte vad jag skulle göra. Dom har hjälp mig bli den jag är idag och det kommer jag alltid vara otroligt tacksam för. Idag jag en framåt, öppen och oftast glad person. Har ju mina stunder som alla här på jorden liksom. Vi är människor vi felar and that's life. Just nu går jag första året på gymnasiet med inriktningen samekonomi. Ganska svårt och väldigt mycket plugg emellanåt men jag rullar på bra tycker jag. Är väldigt nöjd med skolan och klassen, trivs sjukt bra! Jag gillar musik, sjunga (inte det vackraste ni har hört men helt ok skulle jag vilja påstå). Jag är väldigt kreativ och älskar allt från rita, spela teater, mecka med bilar, HAHA nej det gör jag inte däremot. Kan ju säga att jag är en väldigt oseriös brud. 
Men jag skulle beskriva mig själv som rolig tror jag, har fått höra det ofta. En egenskap jag är glad att ha. Shit va svårt att beskriva sig själv asså.. Ja där har ni väl mig antar jag. Sanna Berg en simpel 16 årig tjej från Stockholms förort. Haha nu lät det som jag är världens jävla ghettobrud. Det är jag inte, rätt vanlig skulle jag tro. Men nu, åter till den jävla gympa inlämningen, den går sådär kan jag ju säga.. Pöss!

Jag, 3 år
Jag och min älskade Lovisa, 5 år
Jag, Alice och Lina 13 år (fjårtizperiod)
Jag, 14 år
Jag 16 och 15 år.

I skulan

Just nu sitter jag i skolan och har historia -.- kul! Idag slutar jag 14.10 väldigt skönt sen är det heeelg!!!!
Jag och Denajs

Populär eller vad?

God kväll!! Sitter i sängen och frågar mig själv (och gud) varför det finns mens? Meningslöst, visst fattar att det är för vi ska kunna få barn, men för i helvete? Lite överdrivet med mens i 40 år? Så många barn vill ingen ha. Haha då vet ni hur djupa mina tankar är.
Ikväll har ja inte gjort nått bra för världen. Suttit vid TVn och datan. Det kallar jag effektiv chey, eller? Fast jag måste säga att jag och Felicia har varit otroligt duktiga idag på spinningen. Så nu kan jag äta lussebullar med gott samvete. Ska sova nu, aa fast nee, men ja ska gå nu i alla fall. Hörs imorn babes! (Har tre unika läsare än så länge, wow poppis man är)
Missar julkalendern imorn, FML.

fitta

Kukrövslickandefittåsnahelvetesbögjävelrövnörd!
Alla barnen åkte till Danmark förutom Sanna som fick stanna hemma.

Get to know me.

Imorgon ska jag nog köra på den här lista, tror den blir lite kul faktiskt. Så kan alla lära känna me, myself and I.

Dag 01 – Presentera mig själv

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min barndom

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett speciellt ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Mitt hem

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Tillåt mig presentera…

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Mina vänner

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Mina intressen


Rise and shine for fuck sake!

Godmorgon mina kära vänner. Idag börjar man ju halv tolv, soft.. Som sagt kämpigt!! Sen har jag två lektioner, matte och gympa, dock inte lika soft. Ska ha spinning och grejer vilket inte riktigt är det roligaste enligt mig. Men motion som motion. Meen iaf nog om skolan, snart är det ju helg för fan!! Känns väldigt skönt. På fredag ska jag vara med Denise och några fler mabye? Sen på lördag blir det julbak med mami och lillsyrran och på söndag ska jag få ny jacka!! Lovley! Men nu ska jag fortsätta ta det lugnt innan jag ska till skolan, jobbigt liv!! Pussisar!
Känner mig redan trött på vintern, dags för sommar snart?

Here we go again

Jaha, har bloggat några gånger förut. Kan ju säga att alla jag haft har dött ut, men jag ska försöka igen så får vi se hur det går. Vi får tacka min vän Ellinor för bloggens vackra namn. Sanna är mitt riktiga namn om ni undra.
Anyway, idag har jag varit i skolan. Hade en lektion, kämpigt! Sen drog jag hem och tog det otroligt lungt innan jag och mor min stack till gymmet och träna lite. Duktigt måste jag säga. Men nu ska jag återgå till mitt händelserika liv, framför TV:n. Jag lever ut mitt liv i Grey's där kan vi snacka deprimerande brud. Aja godnatt!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0