Party for everybody... Dance.

Ojdååå sorry broes. Har levt ett busy life dom senaste dagarna. Skrev sista provet för tvåan i tisdags. Sen har jag bott i lägenheten ett par dagar med Elvira och igår så joinade Lina. Trevligt värre. Idag var tanken att jag skulle till grönan och kolla på timbuktu men jag är otaggad så det blev inte så. Ikväll ska mina bästafinaste sova här så det blir gos. För imorgon ska vi till kärsön och "idrotta". I pyjamas kan tilläggas... På lördag ska jag och deddisen köpa tält till världensunderbaraste peace and löve. Sen blir det middag i lägenheten, standard pizzan. Efter det så väntas lite festligheter. Attans bananer vad trevligt.

Eftersom jag har guldfisk minne så kommer jag ärligt inte ihåg vad jag har haft för mig... Jo juste hehe.. Igår fick jag träffa min efterlängtade frugis! Sen efter "skolan" så mötte jag upp lovisafisa en stund och käkade middag och efter det träffade jag mongo Emelie lite innan Linus och Elvis droppade in. Nu ska jag fortsätta mitt chillande och kolla på hem till analgården... Skit härligt när jag insåg att i lägenheten jag ska spendera 0,001 23e delar av mitt liv existerar endast kanalerna 1,2 och 4 men låt mig för guds skull inte glömma "öppna kanalen" wopha... Det är även en suspekt lukt i kylen som smittat av sig på det som låg i den... Hm. Jaja nu ska jag döda tid, wish me luck.


Idiot...

Amen tjaba. Jag skulle vilja ge mig själv titeln "Dagens efterblivna". Jag börjar halv två idag, detta faktum är jag väl medveten om. Men trotts att jag är 17 år och fyller 18 om 39 dagar, har jag tydligen missuppfattat klockan helt och hållet. Så jag går upp en timme tidigare (tror jag) så jag ska hinna plugga. Nej men eftersom jag är  dum i huvudet och inte kan klockan så har jag ju gått upp två timmar tidigare än vad jag egentligen behövde gå upp.... Love when it happens. Tack och lov kom jag ju på det när jag står redo i hallen (en timme innan jag egentligen skulle gå hemifrån). Fett smart cheeeey. Aja. Nu ska jag till skolan snart och ha en lektion och sen skriva prov, Sedans ka jag även försöka hitta till Jakan... Good luck to moi. Tjarrå. 


Måndag 28 maj

Tja. Pluggade noll igår, fett bra eftersom detta prov avgör mitt betyg i franska. Sjukt bra. Istället låg jag och kollade på the notebook och grät som ett svin, så kollade jagbpå en annan film som jag alltid glömmer bort namnet på. Så aktiv var jag liksom...

Idag sov jag till klockan tolv, sen låg jag orörlig i soffan fram till halv två. Shit vad jag är effektiv!!! Men sen tog kg tag i mig själv och pluggade faktiskt i två timmar, hör och häpna. Sen plattade kg mitt äckelaffro. Och nu ligger jag orörlig i soffan ännu en gång. Life of a fat girl... Ikväll ska jag till min tillfälliga lägenhet och vattna och mysa lite med deddis. Sen blir det hemmet igen och imorn måste jag upp tidigt och plugga ännu mer. Har en lektion, eller lektion ska man nog inte kalla det, ska lämna en bok. Så ska jag skriva prov klockan fyra så kg måste vänta kvar i skolan i typ en timme.... Blä. Aja. Detta är det sista jag har kvar i skolan sen ska jag bara njuta. Cya.


Long time no seen som vi säger på Island

Ojsan vad tiden går fort när man har roligt. Har i alla fall bott utan päron sen i torsdags. Helt okej med mig sulle jag vilja påstå. Så i torsdags efter skolan så mötte jag upp Frallan och satt i rålis ett tag innan vi gick och handlade mat. När vi kom hem färgade hon mitt hår, blev very good. Sen käkade vi och träffade hennes två vänner och hängde lite at ma casa. 

I fredags var jag med järngänget i kristineberg och spelade kubb. Eller man kan inte ens kalla det spela eftersom att mitt lag var så pinsamt bra. Man vill ju inte skryta, men jag misstänker att det laget vi mötte var förståndshandikappade på något vänster, i alla fall Lina... Sen drog jag och min fina sambo hem till mich och slaggade.

Igår åkte jag och Elvis till stan och fixade något ärende eller två, sen drog vi till sumpan och käkade happy meal och tog en ölare i solen. Livsnjutarna här! På kvällen så grillade vi hos mig, blev världens jävla fetmiddag. Grillade fläskfilé och gjorde skitgod sallad osv. Lite vuxenpoäng till oss skulle jag vilja säga. Och sen vann Sverige eurovision, den vinsten satt ganska okej med mig om vi säger så. Rysslands bidrag var ju pinsamt som få och jag hade huggit av mig foten ifall fittorna vunnit både em och eurovisioneeee. Men no need to worry, ma women Loreen was kalasbra. Idag har vi städat och shit. Så mina små päron inte dör av hjärtslag när dom kommer tillbaka. Skulle ju vara lite trist. Sen var tanken att lilla jag skulle ta mig i kragen och plugga lite franska, men jag känner lite spontant att jag nog gör det efter middagen istället. Nu ska jag kolla på the notebook och känna mig forever alone. Herå.

Bra tisdag

Tjenis. Idag har jag hängt i rålis med världens bästa och softat. Fått G i idrott och även gjort mitt sista psykologiprov. Känns lite skönt, mindre skönt att provet gick surfitta. Sen så  drog jag mig hemmåt och satte mig och pluggade svenska. Nu är jag en bit på vägen, dock suger även denna svettiga kulor. Efter middagen åkte jag till Gammelmormor med mamma, ska ju passa hennes lägenhet i två månader nu, helt ok. Så är hon så himla söt och har lämnat en chokladask framme till mig och skrivit ett litet brev. Efter det så tog jag och mamma en powerwalk genom hässelby hood. Jättemysigt faktiskt. Nu sitter jag och kopierar lite grejer från franska Wikipedia så jag har något att säga imorgon på redovisningen. Shit så ambitiöst! Nej nu ska jag glutta på tv sen sussa. Puss!

I've got all my sisters with me.....

Jag har inte pluggat ett piss till sen jag skrev sist. Så jävla effektiv! Har käkat middag och det är allt jag gjort. 

Sen fick jag jätteroliga nyheter. Mina föräldrar ska till London i augusti. För det första var det inte mitt beslut att skaffa en till unge. För det andra var det inte mitt beslut om att boka en resa till London. Och för det tredje så är det inte mitt fel att ungen är omständig och vägrar sova hos farmor. Min fader börjar med att presentera idén. "Wilma vill inte bo hos farmor när vi åker till London, hon vill hellre vara hemma med dig." Det är här dom tror att jag ska ge min välsingnelse till deras briljanta plan. Det är även i denna mening pappa försöker smöra in Wilma hos mig. Men för att ge detta lite klartext. Min syster vill inte bo hos farmor för att hon är liten och vill vara hemma med mamma och pappa. Fine. Det kan jag köpa. Men ursäkta mig, det finns inte en chans i helvetet att Wilma för en millisekund frivilligt skulle spendera 4 fucking dagar med mig. Hon vill bara vara hemma så hon kan leka med sina små fittkompisar. 

Men håll jävligt hårt i hatten nu grabbar. Jag har en till valmöjlighet, bortsett från iden att jag ska passa henne i 4 dagar samtidigt som skolan drar igång. Jag kan även få chansen att spendera dessa 4 dagar med Wilma OCH *trummvirvel*...... Farmor! Publiken ger stående obvationer. Nej. Defenitivt inte. Så i samband med lingonens återkomst, depressioner, anorektiker, och psykopater så släpper mina underbara föräldrar denna atombomb. (Jag är väl medveten om att jag kan ha överreagerat lite. Men jag känner mig lite sympatisk till mig själv idag.) Jaa... Så är jag överviktig också och kan inte äta upp mina känslor i form av mat. Men det är kul det med. We are family.

psypsykpsykopsykoppsykopapsykopat

Den fina ledigheten har fortsatt i samma riktning som igår. Igår drog vi först till rålis för att gå vidare till smedsuddsbadet för att sen igen gå vidare hem till Bröstis. Där var många utav mina finaste vänner och vi hade skit mysigt! Sen skulle jag och min kompanjon Kapten Allanibrallan till brommaplan för att hinna med sista bussen hem till henne på landet. Men då ringer en vän till henne och erbjuder sovplats i Stora Essingen. Så vi gled dit istället och hängde där. Mycket trevligt måste jag säga. 

Sov alldeles förlite på en alldeles för hård bäddsoffa. Somnade i fosterställning i dragblåsten. Vaknade och kunde kanppt veckla ut mina falukorvar till ben. Sen tog vi lite kaffe på bryggan, helt ok soft skulle jag nog påstå. Sen åkte jag till Elvis jobb för att återlämna nycklar och hörlurar. Dog lite p.g.a. smärtor i mina små lilltåar (en lilltå, flera lilltåar... Något är fel..) Men jag krigade mig hem, figther som man är. När jag kom hem käkade jag frulle, solade lite, duschade lite och nu pluggar lite. Går inge vidare om man säger så.. Kan ju tala om att det inte bidrar till gott humör när man pluggar om depressioner, ångest, ätstörningar, psykopater osvosvosv. Plus att mina lingon bestämde sig för utvandring ur lingongrottan dagen till ära. Super skoj. Ikväll tänker jag hyra Da Vinci koden (<3.. Sanna 40+) och sova som en gris, för jag har sovmorgon till klockan två imorgon och det känns, lite spontant, helt okej med mig. Aja, nu booordeeeeerliiiiiineeee, tagga.

Underbara livet

Tjenare! Idag har jag pluggat i 4 timmar (helt otroligt?!). Sen har jag softat och duschat. Nu har vi gäster här och har precis ätit världens godaste middag. Grillat blir sällan fel liksom. Så nu har jag kollat lite på Eva och Adam, sån jävla nostalgi så man dör. Snart blir det efterrätt, vit chokladmousse, helt ok. Sen ska jag dra mig mot staden och möta upp mina fina vänner och hänga i rålis. Sommarkänslan är på topp.

Igår var jag och fikade med mina så flickor Alice och bröstis (Amanda). Och bara så du vet bröstis är detta ditt nya tilltalsnamn. Var jättemysigt! Sen tog jag och Allan en promme genom sankt erreplan. Lite senare drog jag och la famillia till mina kussar och grillade och umgicks. Mycket trevligt. Så det är vad jag har haft för mig, en jävligt lyckad ledighet om jag får säga det själv. Nu måste jag uträtta behov (pudra näsan) tjo!


Flying high

Ojoj, jag börjar bli dålig på det här. Men till mitt försvar har jag haft fullt upp. I måndags så var jag med ekonomiarna i Norrköping. Hade skit kul, gick på rundvisningar i pappersbruket, var på museeum, köpte världens godaste kanelbullar för sjukt lite pengar, var på bodaborg och sen åkte vi tillbaka till Stockholm. Då var jag så kissnödig att jag trodde jag skulle kissa på mig (på fullt allvar) men alla i stan är så sjukt jävla snåla så det kostade 5 kr som Olivia, räddaren i nöden, tack och lov hade. Sen åkte jag hem och däckade dirr.

I tisdags så fyllde fina Denise 18 barre och det firade vi med att sätta oss ett litet gäng i humlegården med varsin iskall corona plus jordgubbar. Helt ok. Sen så följde jag och Elvira med Felicia och jboy på bio. Vi såg "women in black". Kan ju tala om att elvira sov hos mig efter det och vi låg på varandra när vi skulle sova. Vi var rätt rädda om man säger så. Fast stört bra film och så har jag klarat av ett mål i livet, kolla skräckfilm på bio. Check.

Igår var världens bästa dag. Skrev världens soligaste franskaprov. Sen gick jag på intervju för sommarjobbet som jag har sök. JAG FICK JOBBET! Så nu är min sommar fulländad och allt känns helt underbart! Sedan drog jag och el friendos på maskinen som spelade på grönan. Var stört galet i publiken och vi kunde inte stå kvar där vi stod för det gick verkligen inte. Men vi ställde oss lite längre bak och det fungerade fint. Dom var stööört bra! Sen drog jag mig hemåt. Men jag var så jävla snorig på vägen hem (förlåt alla pryda) så mamma var tvungen att möta mig vid tuben med papper så jag kunde snyta mig hahah. Desperata stunder.. Nej nu idag ska jag bara softa hemma och försöka bli lite frisk, ska också plugga lite. (måste plugga) men nu när det är så lite tid kvar i skolan så har jag sjukt svårt att plugga. Men idag måste jag verkligen göra det! Får tänka att det bara är typ 3 veckor kvar. Nu ska jag kolla lite tv, cya bitcheeees.


Söndag 13 maj

Tjenare. Har inte skrivit på hela helgen, sorry broes. Jag har hängt en del i baracken som snart kommer vara ett minne blott.. A bit sad. Men vi var där igår med massa härliga vänner och umgicks. Riktigt mysigt, tog även en tur till Solna station med lord voldermort, haha. Stört kul, skrattade tills jag dog typ. Sen somnade vi runt tre. Drog hem hyfsat tidigt imorse och sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket förutom att åka och handla matsäck till resan imorgon med skolan. Ska ju till Norrköping med ekonomiarna, ska bli stört roligt! Mindre kul att gå upp klockan fem typ... Men det blir roligt iaf. Kommer hem sent imorn så kommer inte hinna plugga. För jag har ju pluggat så himla mycket hela helgen... Faaaaan vad jag suger. Aja, nu ska vi grilla sen ska jag åka vidare till Solna och sova med mina svårväckta favoriter. Pussilussiiiii.


Ett steg närmare sommarlov, helt ok.

Hejsan. Äntligenäntligenäntligen klar med den där jävla slutuppgiften i företagekonomi. Helt. Otroligt. Underbart. Nu är det tänkt att jag ska plugga fittfranska. Men jag tror faktiskt att jag passar på den, det finns andra saker som tilltalar mig mer än typ fransk grammatik och annat härligt. Jag menar, vem vill inte plugga franska på en fredag liksom?! Det är i alla fall den roligaste sysselsättningen jag kan komma på. Nej. Nu ljög jag... Sari. 

Har iaf hunnit med att kirra MVG på svenska nationella. Kändes jävligt fint. Sen har jag myst i Solna, vaknat tidigt vareviga dag denna vecka, pluggat, pluggat, pluggat och pluggat. Typ så har min otroligt roliga och framförallt spännande vecka sett ut. Ikväll ska jag grilla med la famillia och sedan sova hur mycket som helst. Så får jag plugga 70 sidor fittfranska imorgon eller något. Upsiiii. We got a badass ovaaaheeeeaaah. (Det är jag, för er som inte förstod det.) Nu ska jag typ... Pudra näsan och sedan såfta litte granna råå. GUD MITT LIV ÄR SÅ JÄVLA OFÖRUTSÄGBART!!! Man vet liksom aldrig vad jag hittar på härnäst. Ni undrar "Omgggg snart kommer hon typ säga att hon kollar på tv!!!!! WÖÖÖÖW vad spännande och framförallt roligt att läsa om!!!!" Jag besvarar med ett oförutsägbart svar, japp dear readers. Det var min plan. Shu.

can't belive this just happend to me, girl

Tjabatjenahallå! Har precis blivit klar med organisation och marknadsföringsfrågan på min inlämning från helvetet. Känns väldigt skönt om jag får säga det själv. Så har jag även fått glädjande nyheter om att jag har blivit kallad på intervju till ett sommarjobb som jag har sökt. Fan, äntligen lite medvind! Så otroligt underbart. Sen är det väl story of a fat girl att inte få jobbet. Meeeeeeeeen, life is a bitch och vi får se hur det blir helt enkelt.  

Idag skrev vi sista nationella i skolan, gick väl halvbra skulle jag vilja säga. Sen så drog jag, Dedde, Feffe och Elvis till fridhemsplan och gick på wrapsjakt. Stöööört gott. Haha, halva vår skola drog typ dit, så det fanns jättemycket sittplatser. Nej. Sen efter det så drog jag hem till ma casa och har pluggat sen jag kom hem typ. Fett duktig chey. Haha, nu när jag har lite flyt i övrigt så känner jag att jag inte har någonting jag vill hate on, dagen till ära. Lite synd. Ganska kul att vara bitterfitta, men man bör väl varva med lite positiv anda också. Nu ska jag ta en banan och ringa ett litet samtal. Tjosan!

Tisdag 8 maj

Tjäna. Har faktiskt varit otroligt effektiv dagen till ära och pluggat non stop sen kl 4 (typ). Så nu har jag kommit en bra bit på organisationen, känns soft. Annars då? Läget just nu ser ut på detta vis, jag vill mörda min syster. Jag kan börja med att tala om att det är stört soft att plugga när hon och hennes kompis har gett sig fan på att hoppa så hårt att övervåningen ska ramla ner. Men den enda effekt deras lilla expriment har haft är att jag för tillfället är döv och att min dator numera lider av extrem huvudskakning. Asså jag har helt ärligt ont i huvudet för att dom har hoppat så jävla fittmycket. Så nu tänkte jag gå upp och ge dom varsin headshoot, sen ska jag käka. Cya.

I'm back and i'm ready to tell her who's boss.

Tjäna! Har spenderat en ynka timme åt plugg. Min tanke när jag satte mig ner var att jag skulle plugga i tre timmar. Jag känner att en tredjedel av mitt mål får räcka för dagen. Idag har jag iaf spenderat flera timmar i skolan utan att få en enda grej gjord. Det skulle jag vilja kalla, mad skills. Jag förstår inte hur en person lyckas avverka så många timmar om dagen på absolut ingenting. Helt otroligt om man tänker efter, jag är vaken 14 timmar om dygnet och ca 1 eller 1 ½ gör jag något vettigt. Resterande timmar ligger jag i sängen, håller på med mobilen, kollar tv, smsar, jävlas med min kära syster eller garvar med mina kompanjoner. Helt sjukt vad jag är ambitiös och engagerad. Jag känner verkligen att jag siktar mot stjärnorna och att jag kommer uträtta stordåd under mina år som svensk arbetskraft. 

Ja, anywaaaay. Så får jag damp på skolan som bara serverar äckelmat. Om ingen tycker att äppelfräst falukorv låter som något man inte kan få nog av? Jag känner lite spontant att man ändå kan få nog av det. Eller typ att hela skolan blir översvämmad och måste byta matsal till en byggnad med pissluktande entré och hälften så många sittplatser som dom som ska käka. Sjukt bra planerat. Sen så drunknar jag i plugg, har en fittbögballeuppgift som ska vara inne på fredag (inte en chans) sen ett prov i franska på grammatik till nästa vecka. Jag kände att det var väldigt otydligt så jag bestämde mig för att ta ett snack med min lärare, mano a mano (tror jag kan spanska) 

Sanna: "Asså men grammatik vad menar du då?"
Charlotte (min franskalärare): *Ser ut som en överkörd älg som inte fattar vad som hände* "Vaaaaaa?" *Med en underton av dryg*
Sanna: "Ja, vilka sidor i boken ska man läsa?"
Charlotte (fittälgen): "Haha, jaaahaaa. Alla."

BRAAAAAAAAAAAAAAA!! Tack Charlotte, vilken jävla tur att jag har dig?! Tänk vilket "liv" jag skulle haft utan dig. För att förklara min ironiska glädje kan jag ju börja med att tala om att grammatiken i franskaboken är på 50 sidor, plus alla fittverb på 20 sidor, som då ska kunna böjas i alla former. Jag känner verkligen att det är skönt med tydliga direktiv. Klart jag lär mig 70 sidor franska på 5 dagar, jag som typ kan säga hej på franska, that's it. Fyfan vilken lite rövhora hon är. Men jag citerar fittälgen "Man behöver ju inte kunna allt" Men varför säger du att vi måste plugga på allt då?!?!? Jävla inkompetenta smutsiga lilla anuskärring. Aa... Sorry för min aggresivitet, jag är så bad så jag kan inte hålla tillbaka den. Brä. Nej nu ska jag kissa och duscha (samtidigt hihi, eller...?) Cya.


Torsdag 3 maj

Tjaba. Har inte skrivit på ett tag och det ber jag om ursäkt för. Anyway så har jag inte gjort så mycket förutom att ligga hemma och dega. Hade en trevlig Valborg iaf, uppföljt med pizzakäk tillsammans med Linus och Elvis. Mycket trevligt må jag säga. Var lite rebell och stannade hemma igår eftersom jag inte var mentalt förberedd på skola.

Idag tog jag mig i kragen och pallrade mig dit. Har, hör och häpna, haft en väldigt effektiv dag i skolan. Ja, med mina mått iaf. Fått lite plugg undanstökat. Just nu kollar jag på tävä men om ca tio min ska jag börja plugga. Sen ikväll bär det av mot Solnas trakter för lite fråga Olle häng med vänner. Och imorgon blir det engelska nationella, mer plugg och sen ska jag och världens bästaste lina åka till Uppsala och softa satan hela helgen. Ha det gräjt!


.


RSS 2.0