Back in town

Tjaba! Sitter i min soffa (!!!!!!!) så nu känns allt som det brukade göra typ haha. Äntligen återförenad med min röde prins som alltid har plats för mig i sitt liv. Guld. Kollar självklart tv också och kollar mobilen. Multitasking på hög nivå. Kom precis hem från Vällingby efter en fikadejt med Emelie. Har saknat den människan väldigt mycket! Så det var sjukt kul! Dock behövde jag gå till vby och tillbaka vilket till en början var lugnt. Efter ett tag trodde jg att jag skulle smälta bort som en häxa i vatten. Eftersom jag trodde det skulle vara snö och iskallt här i Svealand tog jag endast med mig min eskimåjacka. Så efter en kvarts promenerande höll jag på att svettas ihjäl. Men jag överlevde... Med nöd och näppe. Nu luktar jag dessvärre friterat fiskorgan. Tror jag får ta en dusch innan vi ska ut ikväll. 

Stockholm har leverat sen jag kom hit! Har hunnit julmysa med familjen, varit på landet, varit ute med mina efterlängtade guldvänner! Så det känns helt underbart att få vara här! Ska dock bli roligt att få komma hem till London sen och träffa alla på jobbet och bo själv igen haha. Men sorgligt att åka härifrån såklart.. Men jag kan stå ut med det eftersom alla mina gosisar snart och bosätter sig i London! Helt underbart! Nej nu måste jag duscha. Puss från Sverige! 

I'm coming home

Tjosantjuvkikitrosan. Ligger i daglig ordning utslagen i min säng. Min matkoma är brutal. Var och käkade hamburgesas på ett skitbra ställe i soho med min sambo. Väldigt trevligt! 

Denna vecka har känts oändligt lång för min del. Har jobbat fem dagar i streck varav tre av dessa varit tolvtimmarspass. Kan ju meddela folket om att mina fötter är marinerade i fotsvett. Oavsett om jag tvättar dom med tio liter tvål är lukten fortfarande genomträngande. Fotsvetten luktar än dock mat vilket jag nog aldrig kommer få en förklaring för. Men det får lämnas till fantasin. Jag får även så ont i fötterna på jobbet att när jag kommer hem och tar av mig skorna går jag som att jag hade skitit en årsranson bajs och sparat denna i mina byxor. När jag sedan lägger mig ner för att avbelasta mina stackars fossingar så är somnar dom. Dom är fan tröttare än jag asså.. Nog om mina fötter. Trivs fortfarande som pillesnoppen i snippan på jobbet! Ska bli lite trist att inte få träffa alla nu på över en vecka. Men jag ska nog överleva. Har ju helt ok kompisar hemma i Sverige också antar jag... SKOJA. Helt underbara är vad ni är. I onsdags efter jobbet drog vi i teamet ut och drack vin och strosade runt i shoreditch. Ytterst trevligt! Slaggade hos kristyna och sov i cirkus tre timmar innan det åter igen var dags för ett dubbelpass på jobbet. Var hyfsat pigg och glad den dagen. Men det var det värt! 

Idag har jag varit ledig och denna ledighet har tillbringats med nödvändiga sysslor som att tvätta och städa. Detta var första gången sen jag flyttade hit som jag faktiskt tvättat mer än fem par trosor och man kan numera stänga min tvättpåse. Fräsch seniorita ovaheeah. Nu kan man också spendera mer än tio minuter i vårt rum utan att bli miljöförgiftad eller tvingas bära gasmask. Efter produktivabettan varit i farten drog jag mig in mot staden för att möta upp porrlina. Väl där satte vi oss och fikade lite för att sedan panikinhandla julklappar till mor och far. Så tio minuter innan affärerna stängde hittade jag något som inte får dom att vilja adoptera bort mig. Prisa Gud. Så nu är allt inhandlat inför julafton! Sen gick vi som tidigare nämnt och käkade. Nu är vi back in town och ska packa det sista inför imorgon! IMORGON ÅKER VI HEM! Ska bli helt underbart, prisad vare kejsaren. Nej nu blir det packning sen julkalendern och sen en godnattbajs och sen sova. Måste upp vid halv sex eftersom vi flyger så tidigt, så värt. Ses i Sverige mis amigas! 




Ambitionsnivå noll

Hola amigos! Ligger i vanlig dagsordning i min sten. Börjar dock vänja mig en del vid underlaget så nu för tiden känns den inte riktigt som en sten. Har precis kommit tillbaka till fortet efter att ha lämnat av Emmis vid Victoria. Idag flyger hon hem till Sverige tyvärr.. Blir alltid lite nedstämd efter jag sagt hejdå till mina gäster. Vi har iaf haft en sjukt rolig helg! Två riktigt kul utgångar, pubrunda och lite shopping! En helt klart bra helg! Hittade faktiskt en riktigt bra bar där dom hade billiga och sjukt goda drinkar, lär besökas fler gånger. 

Nu är jag dock forever alone här hemma då båda mina sambos jobbar sent idag och Emma åker hem. Skooooj. Sen hjälper det ju inte att internet här är helt åt helvete dåligt och att min dator är lika snabb som en tant på styltor. Så att kolla film är ju att begära för mycket. Om någon där ute besitter "döda tid" expertis är denne varmt välkommen att lägga fram förslag angående detta. Saker du bör veta, internet existerar ej, min dator är kaputt, Facebook roar inte likaså instagram, tvn är ett minne blott och jag har inga vänner här utöver mina två upptagna roomisar. Det jag, utan expertis, kan klargöra är att det finns inte mycket annat att göra än att sova en skvätt eller tusen. Dock är jag för uttråkad för att sova (hur det nu går ihop) egentligen borde jag tvätta men jag är alldeles för lat för det. Tror jag spar på den sysslan till senare i veckan. Duscha borde jag också göra men jag tänkte skjuta på det i nån timme till då min lathet har mig i ett järngrepp. Ja vänner, effektivitet är en egenskap jag värdesätter högt! Nej tror jag ska försöka kolla nån film. Krävs minst energi. Skönt värre, tjaba! 

Brottarbritta gör det igen

Tjaba! Fick sluta tidigare från jobbet idag också eftersom att Emma kommer hit idag! Världens bästa manager! Idag har vi haft fullt upp på jobbet då vi hade massa reservationer för trerättersmiddag. Men det var kul! Jag stod mest i baren och hjälpte till i köket. Nu tror ni säkert att jag fick vara med att laga mat eller annat kul men nej. Jag fick äran att agera diskpojke, eller i mitt fall flicka. Eller? Vem vet... Men jag fick en redbull för besväret så det är coolers. Inte alls lättövertalad nejnej... 

Nått mer som hänt idag som är lite mer av den pinsamma karaktären. Det hela började med att jag skulle åka till jobbet... Eftersom jag går och väntar ivrigt på lingonveckan så har jag en tampong redo i min jackficka, i denna har jag även andra nödvändigheter som busskort, kontokort osv. Kan tillägga att denna tampong inte är förpackad utan ligger spritt språngande naken i min ficka. Iaf så går jag där i godan ro till tunnelbanan. Åker hela vägen (40 min med tuben) till old street. När jag då är påväg upp från tunnelbanan inser jag att det där lilla jävla turkosa tampongsnöret hängt och dinglat från min ficka hela vägen till jobbet. Inte alls stelt. När jag sedan ska ta mig hem från jobbet är tampongsnöret välbevarat i min, denna gång, stängda ficka. När jag kliver av tåget bestämmer jag mig för att en bussresa hem vore schysst. Så jag hoppar på bussen och eftersom jag bara ska åka en station så känner jag mig stencool och bestämmer mig snabbt för att ta bussresan i stående läge. Dumt gjort såhär med facit i hand. Iaf så startar bussresan med en jävla fart men jag lyckas med nöd och näppe stå kvar med båda fötterna på jorden. Fast det var andra i min omgivning som höll på att falla pladask. Då tänkte jag lite självsäkert att shit, det var nära ögat men jag klarade det galant. Uttrycket "den som ropar varg" har aldrig varit mer insiktsgivande. När bussen ännu en gång tvärnitar sviker min balans mig helt och jävla hållet. Tror jag fick en blackout för när ögonblicket passerat ligger jag helt plötsligt i knät på en främmande man. Jajemän. I did it, jag fucking ramlade brä. Sen sprang jag av bussen röd som en burk drottningsylt (skiftade lite lätt i lila nyanser). Och det var sista gången jag åkte 260 mot Bernt cross gott folk. 

Nu ska vi snart möta upp Emma! Sen ska vi ut och dricka lite alkohol tror jag nog! Mycket trevligt! Får se vad vi hittar på imorgon, det får tiden avgöra. Pussar och kramar från drottningsylten! 

London calling

Hejsan vänner! Har inte hunnit skriva så mycket då jag jobbat en hel del! Trivs fortfarande som fisken i vattnet och älskar verkligen mitt jobb och mina kollegor! Imorgon kommer Emma äntligen hit!! Så jag hela helgen med henne, ska bli så kul! Får se vad vi hittar på för skoj. 

Just nu ligger jag nerbäddad i min sten bredvid porrlina (älskar att hennes föräldrar har anammat hennes smeknamn). Har inte hänt så mycket mer här borta faktiskt. Vi jobbar på väldigt mycket så vi hinner inte med så mycket annat. Vi var ute och käkade i tisdags vilket var mysigt! Nästa vecka bjuder på cirka 50 timmars jobb, inte mig emot då jag behöver pengarna badly! Dessutom är det så jävla roligt på jobbet så det känns knappt att jag jobbar. Sen blir det ju en tripp till Svedala över jul och nyår vilket ska bli helt underbart! Nu ska jag använda det enda sociala medie möjligt för att nå ut till min fru! Vi MÅSTE ses! Det var det hela. En annan rolig sak var att jag fick ett paket imorse från mamma med massa fint julpynt och svenskt godis! Tur var väl det eftersom jag fått i mig så himla lite socker sen jag flytta hit... Den som känner igen mig när jag kommer hem förtjänar en guldmedalj med swarowski diamanter på. Sen har jag äntligen fått mitt efterlängtade NiNo här borta så jag kan få min lön nu på onsdag! Prisa Gud! Nej nu ska jag på skitlådan. Kärlekskramar (vuxenkramar för er som vill) 

Luckiest girl on the planet

Tjenare! Precis kommit hem från jobbet, blev en väldigt lång och seg dag då vi inte hade jättemycket kunder. Men det var roligt ändå! Älskar verkligen mitt jobb och mina kollegor! Som ni kanske märker så är deppighetsnivån aningen lägre i detta inlägg än i nedanstående. Detta på grund av att jag får ledigt över jul och nyår!!!! Vilket innebär att jag får fira båda hemma i Stockholm! Just nu kan inte mitt liv bli bättre tror jag. Världens bästa jobb och jag får fira jul med min älskade familj. Ah, lyckan är total. Så när lina kommer hem sen så ska vi boka flygbiljetter! Kommer hem den 23e och åker tillbaka den 2a januari. Världens bästa dag. Kan inte förklara med ord hur glad jag är just nu. 

Denna vecka bjuder på jobb fram till fredag. På fredag kommer även min efterlängtade Emma hit och hälsar på! Har ju helgen ledig så då ska vi hitta på massa skoj! Imorgon börjar jag vid 10 och då ska vi ha kaffekurs på jobbet och äntligen få lära oss hut man gör gott kaffe. Mina försök till cappicino är pinsamma. Man kan fan inte ens kalla den skiten kaffe. Så det ska bli skönt att få lära sig påriktigt nu så man vågar servera kaffe till kunderna. Sen har vi även en lunchbjudning imorgon så det blir nog rätt mycket fart, men det uppskattas! Efter jobbet ska jag och porrlina ut och käka och dricka vin! Ska bli mysigt. Nej vänner, nu ska jag kolla flygbiljetter! Massa kärlekskramar! 

And when your homesick, i'll hold your hand

Shalom. Även denna käll spenderas nerbäddad i min sten helt ensam. Lina jobbar och Ylva har bortamatch. Kvar blev jag, tredje hjulet. Skoj. Idag åkte jag och Ylva in till Oxford street för att möta upp Jack. Shoppde två tröjor och that's it. Efter det skulle dom iväg och dricka öl men jag åkte hem istället. Hela Oxford street påminde mig bara om när jag och mamma gick runt och letade julklappar till Wilma. Idag är en sån där dag då jag typ ifrågasätter hela flytten hit. Har sån sjuk hemlängan att det gör ont i hela kroppen. Saknar mamma, wilma och pappa så mycket att jag tror jag ska gå sönder. Tror inte jag förstod riktigt vad hemlängtan betydde förens jag flyttade hit. Så fort jag får en ledig stund här borta slår det mig. Skitjobbigt. Jag känner definitivt inte så här alla dagar i veckan men vissa dagar blir jobbigare än andra. Typ som idag. Så jag åkte hem iaf, Skypade med familjen. Så fort jag fick upp deras bild på datorn kunde jag inte hålla mig, jag brast ut i tårar och satt och grät i typ tio minuter. Min blödiga mamma grät själkvlart också haha.. Framför varsin dataskärm från helt olika länder.
 
Jag skulle bara vilja få åka hem i typ några dagar och få träffa dom och krama om dom. Sen kunna känna att jag faktiskt har något här i London att komma tillbaka till liksom... Jag trivs sjukt bra här det är inte det. Jag tror mest att det är hela julgrejen som får det hela att kännas jobbigare. Julhysterin här borta bidrar ju inte om man säger så. Allt här kretsar kring julen och det påminner mig bara om att jag antagligen inte kommer få spendera julen med min familj. Fyfan.. Nu grinar jag igen. Sorglig brud dot com.Jag gör verkligen vad som helst för att inte behöva vara kvar här över julen. Vill bara få komma hem och krama om min syster. Har aldrig varit ifrån henne så här lång tid någonsin. Det är nog det som känns tuffast. Nej. idag är ingen bra dag. Hela min kropp värker för att jag vill hem just nu. Hem till mamma, pappa, Wilma, min soffa (<3) men säng som inte känns som en iskall sten. Ta tunnelbanan till brommaplan och möta upp mina älskade vänner och snacka om allt och inget. Sova hos Elvira och kolla Criminal minds, äta mysfrukost med familjen, kolla film med min syster och sitta och gosa. Fy.. Nu får Lina fan ta och komma hem så jag slutar tänka så jävla mycket. Det kommer ju bli bättre när jag kommer in i hela London livet osv. Men just nu käns allt rätt tungt (som om det gick att missa). Ne, nu ska jag gråta ett tag till. Puss på er alla där hemma!

 

Jobbajobbajooobba

Mina djupaste ursäkter. Jag har helt glömt bort bloggen. Men jag har inte glömt bort er! (Felicia, Elvira och Ellinor). Denna vecka har bestått av jobb. Första dagarna var rätt jobbiga då allt, verkligen allt, är nytt för mig. Men nu dom två senaste dagarna har det gått riktigt bra måste jag säga! Har fått stå i baren och blanda drinkar, hälla upp öl osv. Så jävla roligt! Jag verkligen älskar det! Sen är mina kollegor hur underbara som helst och vi har sjukt kul på jobbet! Så kort och gott trivs jag väldigt bra! Kunde inte blivit bättre. I torsdags hade vi julfest så det kom rätt mycket folk men det var riktigt roligt! Kom väl hem runt två tiden och kollade paradise hotel med Linus samt kollade julkalendern som förövrigt är så jävla bra?! Älskart. I fredags var det jobb igen, inte lika mycket folk på kvällen men en hel del på lunchen, även det gick bra och var sjukt kul! Efter vi hade stängt stannade vi i personalen kvar och drack lite drinkar och snackade. Asså jag älskar verkligen mitt jobb... Vi hade staffmeeting i fredagskväll. Möte för mig är liksom nått seriöst där man sitter och går igenom saker och dylikt. Men möte på mitt jobb är tydligen samma sak som att shota (stavning?). Iaf... Så skulle jag ta mig hem från jobbet. Kan tala om att gå ensam i London mitt i natten en fredagkväll inte är det roligaste jag gjort. För det första finns det otroligt trevliga typer här, för det andra är London extremt stort, om ingen visste det liksom.. Så jag lyckas iaf hitta till min första buss jag behöver ta, detta var tydligen samma buss som hela Londons befolkning också skulle åka. Hej och hå va trevligt. Så ja. Jag stod typ PÅ folk (capslock för att få fram mitt argument) Men det är ju alltid mysigt med lite närkontakt. Enda närkontakten jag får för tillfället. Om någon undrade. När jag äntligen klev av busslasset skulle jag orientera mig till nästa buss. Lättare sagt än gjort då mitt lokalsinne är lika bra som min hörsel. Det hela slutade med att jag tog en taxi sista biten. Thank you lord for tips säger jag bara... Tack vare den kunde jag betala taxijäveln och ta mig hem innan klockan fyra. Mötte upp lina på vägen och då slog det mi hur full jag var. Fan farligt att dricka på jobbet... En annan rolig sak att dela med mig av är min fotsituation. Äntligen tänker ni, visste väl att ni satt där och undrade. Iaf. Mina fötter brukade lukta fotsvett när jag jobbade hemma i Sverige men detta har nu tagits till en helt ny nivå. Jag vet inte ens om jag kan kalla det fotsvett längre. Det är typ obehagligt. Detta fick jag insikt i påväg hem från jobbet i torsdags när jag satt på nattbussen och det börjar lukta mat (av nått slag). Jag tänkte väl att det var någon som åt något eller dylikt. Men när jag i godan ro kliver av bussen och sätter mig på nästa där det också luktar mat börjar jag fundera lite. Ja vänner, det var mina fötter som luktade. Varför dom luktar mat är fortfarande rätt oklart. Men det får vi lämna till fantasin. 

Idag skulle jag jobbat till stängning men jag fick sluta efter en timme eftersom det var så lite att göra. Fine by me. Hela min kropp värker efter denna jobbchock den har fått utstå. Dock är det lite småtrist eftersom både lina och Ylva jobbar ikväll och kommer inte komma hem förens tidigast ett. Aja. Jag ska kolla paradise så jag överlever. Imorgon är jag ledigt! Prisa Gud. Så jag ska thirdwheela Ylva och hennes loverboy Jack. Tror planen var att vi ska julshoppa. Det blir nog trevligt, har inte hängt med ylvis på länge känns det som. Båda jobbar ju jämt så vi hinner liksom inte umgås så mycket. Lina jobbar imorgon och lämnar mig i sticket, själv med kärleksparen. Story of my life. Borde typ bli coach för hur man på bästa och smidigaste sätt thirdwheelar folk. Japp. Där har vi framtidsyrket. Ja, jag kommer hamna i historieböckerna. Så många bra idéer som ryms i mitt blobbhead. Andra bra nyheter jag kan informera folket om är att om en vecka kommer min älskade emma hit och hälsar på! Underbart! Jag är dessutom ledig lör-sön när hon är här så det är ju helt strålande! Och nu vänner.... Breaking news... ELVIRA SKA FLYTTA TILL LONDON! Japp det är sant. Jag kan vara den lyckligaste människan på jorden just nu. Nej nu mina vänner ska jag ta nått att käka och sen ska jag ligga i min sten hela kvällen. Pusspuzz mina julgrisar! 






Första jobbdagen i england

Tjenisenormispenis. Ligger i min sten i vanlig ordning. Precis hemkommen från min första arbetsdag! Idag hade vi stäng eftersom vi får nya ägare så det var massa som skulle fixas idag. Först skrev vi på avtal osv. Jag är anställd som full-time staff vilket också innebär att detta är mitt första heltidsjobb ever! Ganska coolt. Sen typ satt vi och snackade och bekantade oss med varandra. Idag fick jag träffa två av dom jag jobbar med och såklart min manager. Alla är super trevliga och jag tvivlar inte en sekund på att vi kommer få det bra på jobbet! Dock blir jag lite irriterad på mig själv då jag blir sjukt blyg bara för hela engelska grejen, men den kommer släppa ju mer jag jobbar osv. Kan inte förklara hur skönt det känns att äntligen ha något att göra eller att man är behövd någonstans. Guld. Imorgon jobbar jag från 17 till stängning så jag är väl hemma runt tre/fyra imorgon natt efter som jag för första gången ska åka nattbuss här i London. Så det bidrar inte att jag ska åka typ tiotusen bussar och dessutom helt själv mitt i natten. Tagga. Men det går nog bra! Sen jobbar jag varje dag fram till söndag. Och på torsdag och fredag jobbar jag dubbleshift vilket innebär att jag börjar 11 jobbar till 15 sen har jag två timmars rast och sen jobbar jag 17 till stängning. Spännande, undra hur trött jag kommer vara på fredag natt... Men det känns iaf jättekul med jobbet! Nu kan man äntligen få en vardag här och då känns det nog lite mer som ett liv man har här borta. 

Nu är jag iaf hemma igen och det här är en milstolpe för mig själv. Har inte varit ensam hemma eller utan lina eller Ylva för den delen, sen jag flyttade till england. Känns väldigt tomt och konstigt måste jag nog säga. Längtar tills dom kommer hem så vi kan gosa igen... Men innan dess så har jag ju pandiboo (avis lina? Han är kär i mig nu). Både lina och Ylva är och jobbar nu så... Jag ska väl kolla film eller nått, kanske duscha också, svettas nått så jävligt när jag är ny på jobbet har jag märkt. En härlig egenskap jag fick privilegiet att besitta. Inte alla som är så lyckligt lottade! Nej. Nu ska jag hitta nått att fördriva tiden med tills mina sambos kommer hem igen. Puzz. 

1:a advent

Tjalåm. Ligger nerbäddad i min sten. Idag har jag och porrlina umgåtts med min mor. Vi möttes vid Westminster där vi promenerade till buckingham palace och upp till Oxford street. Väl där köpte vi lite julklappar och presenter till min fina syster. Hoppas hon blir glad! Kommer ju antagligen inte komma hem över jul vilket känns otroligt jobbigt. Jag och lina kommer väl sitta ensamma i vår mögliga flatshare och gråta hela kvällen. God jul liksom. Depppp. Men jag fick en tidig julklapp av mamma, nämligen ett par efterlängtade nike air max! så lycklig lyckan dog ut rätt snabbt efter som mamma skulle åka hem idag. Så vi följde henne till paddington för att säga hejdå. Kan inte förklara med ord hur jobbigt det kändes. Kändes som jag skulle dö för jag grät så mycket och för att jag inte ville att hon skulle åka. Snart börjar jag gråta igen. Efter farvälet till min underbara mamma drog jag och grät en stund till innan vi åkte "hemåt" igen. Väl hemma kollade vi film och jag duschade. Lär väl se lite fräsch ut eftersom jag ska jobba mitt första pass imorgon. Börjar klockan tolv så jag får se hur passet ser ut och hur veckan blir. Är ganska så piss nervös. Hjälp. Men det går nog bra! Nej nu blev jg ledsen igen när jag skrev om mamma... Ska försöka sova snart så jag kommer upp imorgon hyfsat utvilad. Hejdå på er! Fy attan vad jag saknar Sverige just nu. 


Saknar dig mer än vad som är fysiskt möjligt, älskade du. 

England dag 28 (kanske)

Förlåt kära vänner, nu har jag verkligen försummat er. En hel vecka har gått och inte ett endaste litet ensamt ord har skrivits ner i mina memoarer. Men nu har jag ledig tid och kände för en uppdatering om läget i england. I helgen hade vi ju självaste drottningen på besök! Nämligen Ellinor, var så sjukt mysigt! Efter det hämtade vi hit Elvira, lyckan var total när jag fick krama om min efterlängtade sambo igen! Hela besöket spenderades med utgångar i plural. Majoriteten av dom var på bar soho samt efterfest på zoo bar. Det hela har spårat ur och nu känner vakterna igen oss (min vaktfetish har jag alltså inte rått bot på ännu.. Ska genast tas hand om) men nu blir jag även igenkänd av människor på stan. Innan har jag sått och sagt med självförtroende, jag citerar "GUUUD vad skönt att London är så stort, om man gör bort sig behöver man ju aldrig mer se dom". Jag tar tillbaka ALLT. Får passa mig hädanefter. Så gick även jag och min gosegris på bio och såg hunger games. Så jävla bra! På torsdagen provjobbade jag på puben. var pissnervös då det första som händer när jag kommer dit är stt hon introducerar mig för baren. tankarna som flög genom mitt huvud var typ "herregud.. Vad är det här, det måste ha skett ett misstag. Har jag råkat skriva i mitt cv att jag är en utbildad bartender med erfarenhet?! Hur trött var jag när jag sökte det här jobbet?!" men det gick bra! det var så sjukt jävla roligt! så för att sluta hålla er i mörkret (de flesta vet redan eftersom elvira skvallrade om det på fejan) JAG FICK JOBBET! Så nu blandar jag drinkarna framöver. Not. Aja, börjar iaf jobba på måndag! Efter en underbar tid i London med mina stjärnor var Elvira tvungen att lämna oss.. Blev deprimerad när hon gick på tåget mot flygplatsen... Hon måste flytta hit och därmed basta. Har aldrig förstått mig på det där uttrycket riktigt, basta för mig är när man liksom när man bastar, i en bastu liksom, med granris och hela skiten! FINLAND!!! Nej, hatar att basta. 

Efter vi lämnat av Elvis så åkte jag och mötte upp mamma. Mitt hjärta har nog aldrig slagit så fort som när jag sprang upp för rulltrappan (kan ha att göra med rökning och min extremt obefintliga kondition, men vad vet jag, i'm no doctor) när jag äntligen fick krama om min älskade mamma kunde jag inte sluta gråta. Asså jag stod där mitt i folkmassorna och storböla som en liten blöjrumpa (rumpa). Sen fick vi runt i stan och köpte present till min syster och lite annat, tog en öl och lunchade med hennes arbetskollegor. Sen åkte vi till hennes hotell (första fången jag upplevt något fräscht sen jag flyttade hit) där vi satt och drack vin, sen anslöt porrlina och vi gick ut för att käka. Idag har vi städat här hemma i rummet, var väldigt välbehövligt om jag får säga så. Man kan nu andas här inne utan att sätta en dammråtta i halsen. Det ni! Sen mötte jag och porris upp mamma ännu en gång för mat och häng på staden och ännu mer mat. Nu är vi tillbaka i fortet och ska kolla lite film och sen sova. Imorgon möter vi upp mamma en sista gång innan hon åker tillbaka. Wääää jag vill inte... Känns jättejobbigt eftersom jag vet att jag inte kommer hem på ett tag och att dom inte kommer hit på ett tag heller. Usch. Aja nu ska vi kolla lite film. Godnattis. 




RSS 2.0