bästa dagen på länge

Denna vecka kmmer döda mig, är nästan övertygad om det. Känner att all min ork och livsglöd är som bortblåst, ingen aning om varför men allt känns bara fittjobbigt och vidrigt. För det första så är jag så jävla trött på skolan just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Sen är jag konstant trött på typ allt som har med skola och andra tråkiga saker att göra. Det enda jag har lust med just nu är att äta godis, kolla film, gå ut och bli fittfull osv och ha extremt jävla kul med mina underbara vänner. Får jag göra något av detta? Nej, för jag är fet, ful och pank. Så det roliga som blev kvar är alltså träning och plugg. GUD. Asså jag orkar inte med den här veckan, allt känns så jävla tråkigt. Det enda jag tillåts göra är att träna och plugga. Har jag gjrt något av det då? Nej, inte ett jävla skit, för jag är fet och lat. Men som sagt,l jag skulle inte byta bort min fetma mot något annat i hela världen, det är liksom den som är drivkraften i allt jag gör i livet. Typ "Åååh, gud, jag vill inte plugga" då är det liksom bara tänka, att kom igen nu Sanna, du klarar det här, du är tjock! Wopha. Fan va kul, förstår att många där ute blir avis nu men jag kan inte hjälpa att jag föddes så här, vissa har väl bara lättare än andra att suga åt sig alla fettpartiklar som närmar sig inom radien av 1 mil. Lyllo mig! 

Nu är planen att göra min labbrapport innan jag ska på horspinningen. Kommer gå skit bra! Men jag och mina tre hjänceller ska hjälpas åt så gott det går, we can do this! Men i sin vanliga dagsordning har min kära syster tagit hem sin underbara kompis så nu har dom rave party i rummet precis ovanför mig. Det låter typ som att golvet ska rasa in vilken sekund som helst. Jävlar vilken bra dag! Allt känns verkligen superduper. Jag får typ ett sug efter att springa ut i det vackra vädret och måla regnsbågar, sjunga en glädjesång och omfamna livet. Hallelulja. Nej nus ka väl jag försöka stänga av min hörsel och stänga ute allt jävla krikande från min snigelsniffandepitt syster. Jävla hora vilken fin dag. Dränkt jävla klitta. Källan till alla mina problem är storleken på min kroppshydda, ändå tyckte jag det var en strålande idé att trycka i mig 40 mackor osvosv. BRA! Det är nog det man ska göra om man vill gå ner i vikt, absolut. Jag är sån jävla hycklare. Hejdå. 

Välkommen till min betong (så jävla förort att ni borde vara rädda)

Aaaaaameeeen hej. Ligger som en liten bajsklutt i.... Soffan!! Otroligt nog, asså det är typ min livsuppgift, hålla min soffa sällskap och såklart sätta på (he) min tv. Sex. Idag är det onsdag och ännu ett steg närmare helg. Denna dag var nära att ta död på den lilla livsglädje jag har kvar. Men denna räddades av tre vita springare, nämligen mitt gang felicius, Julius och elvirus och sen kom ännu ett tillskott, Linus. Vi ska på bio ikväll och se gangster squad. Tänkte ta med mig kondomer, glidmedel, räfflade handskar, geishakulor och något att töja ut mitt anus med. Tänkte sitta och runka sönder hela bion eftersom ideal mannen är med. Ryan gossling... Du får blinda människor att se, stumma människor att tala, sterila människor fertila. Mums.

Till något helt annat än mitt runkmaterial. Idag efter skolan var planen för mig och min porrgalna vän lina att träna. Men när vi är påväg mot Vällingby så ringer min orolige mor och berättar att det är skottlossning på Vällingby torg så hela Vällingby var typ helt avspärrat och tunnelbanan stannade inte där. Så vi ställde in våra träningsplaner så jag får köra på fredag eller söndag. Men ärligt? Vad händer med mina hoods brääää? Fan skottlossning jämt känns det som, sjukt tryggt och hemtrevligt. Shit asså men mannen 165 tills jag dör! Jag har liksom gangster i blodet, inget jag kan hjälpa. Ghettot förstår mig och misären jag lever i. Tungt. Ajja nu somnar mina armar. Tänkte plugga men jag hittade lite labbrapporter på internet så jag kanske är lite yolo och skjuter upp det tills imorgon. Nu ska jag kolla tv och tagga bio. Pussilussilussan.


You were fake, I was great, nothing personal

Tjafan. Sitter för tillfället i min urholkade soffa, denna sittplats är som gjuten för mina ädla skinkor. Och nu är det även tänkt att lilla jag ska plugga lite naturkunskap samt skriva ett personligt brev. Meeeeen i nuläget går detta inte något vidare, fastnade framför keeping up with the kardashians. Som sagt, TV:n ger mig så mycket mer. Jag och han (ja det är den han, den enda mannen för mig) är liksom enade, ämnade för varandra typ. Så låt oss älska! Sluta hata, börja älska! Aja, nog med Tomas Di Leva fasonerna nu. Planen är iaf att komma igång med dessa två uppgifter, det är inte så hemskt jobbiga uppgifter, bara det att jag är alldeles för lat för att påbörja något. 

Idag hade vi bara en lektion sen drog jag och mina rebeller till vänner hem till våra hoods. Väl hemma har jag käkat vindruvor och druckit ett glas cola. Mycket produktivt får jag medge. Sen tänkte jag få lite plugg gjort innan klockan tre för då vill jag kolla på tv igen (spännande tjej). När klockan sedan slår tio över fem ska jag börja röra mitt feta arsle mot tunnelbanan för jag ska nämligen träna (!!!!!) Jag och Denise ska på ett nytt pass som ingen av oss har testat förut. Detta passet bokade jag i godan ro då lilla jag hade fått för mig att detta var något pilates/yoga liknande pass. Men ack så fel man kan ha.. Det är typ bodypump gånger en triljon. Så jag är extremt peppad, inte alls livrädd typ. Vi får väl hålla tummarna för att jag tar mig därifrån med livet i behåll. Annars då... Jo en dag närmare helg. Skönt som fa-an. Men nu måste jag ta tag i mitt liv och börja plugga lite innan jag tränar. Tjaba. 


Helt otroligt orelevant bild, men ibland så får man vara gay

Give it up, this was never meant to be more than a memory for you

Shalom. Har precis käkat middag, pasta och någon sås med salami. Asså maaagad va starkt det var, kändes typ som jag hade astma eller typ att alla mina organ skulle åka ut ur min näsa. Fräscht va? Gott var det iaf. Nu är måndagen avklarad och det känns finfint, lyckades även korta ett MVG på marknadsföringsprovet. Schweet som satan mis amigas! Det gjorde även min patrull, så jag är en proud mama. Men denna måndag har flutit på rätt bra så jag ska inte klaga. Denna vecka är fullspäckad med roligheter! Imorgon ska jag på bio med min pojkvän, innan det bjuder han mig på middag (jättedyr ofccccc) sen på onsdag är det ju Lill lördag så då ska jag ut med massa underbara människor!! Sen på torsdag ska jag ut och dricka lite öl sen ska jag ut varenda dag på hela helgen. Skämtåsido. Mitt liv suger rödprickig ner mensad kuk. Det jag har planerat för veckan är att träna, träna, träna och träna. SKOJ! Fast på lördag ska jag faktiskt ut med mina söta små vänner så det ska bli riktigt kul! Har inte varit ute på hundra år så hallelulja säger jag. Snart ska jag iväg på en så kallad promenad så det blir även det trevligt. Men nu ska jag dricka cola sen ska jag kissa. Kyss.


Wää

Bläääää... Jag dör hellre än att åka iväg och träna. Jag orkar inteee. Sov som en råtta hela natten också, plus att jag bråkade med mor min igår sen drömde jag att jag bråkade med henne hela natten också så jag vaknade och var på fitthumör. Shit asså jag är så jävla farlig liksom, bråkar med morsan i sömnen och grejer. Badass motherfucker. Nej men ja.. Asså jag vill inte den här dagen. Ja och som äpple på moset så har ännu en konstig åkomma hittat sig till mitt ansikte. Nu är det torra fläckar precis vid näsan, dom är även röda så nu är jag lika snygg som jag borde vara. Påriktigt så tror jag att Gud har gjort det till sitt mission in life att göra mig konstant oattraktiv, för det var jag ju inte innan så det var ju skönt att det har gått att ordna på annat sätt. ÖH. Jag orkar inte med mig själv idag, jordens jävla bitterfitta. Men ja.. Jag ska väl släpa mitt feta fettoarsle till gymmet nu. Inte för att det gör någon skillnad då jag fortfarande är stor som ett hus plus att jag ser ut som någon med frätskador i fejan. Sexig Sanna checkar ut.


Let her go

Tjäna bröder. Ligger utslagen i soffan efter ett jobbigt spinningpass... Ska tillbaka till gymmet om cirka fjorton timmar, tagga. Då blir det ännu lite mer spinning och ett core pass. Yes mis hombres, jag är dum i huvudet. Ibland har jag svårt att förstå hur jag tänker när jag planerar sånt här. Men fan... Tränar gör man ju men tjock är man ju förfan fortfarande. Skitkul, verkligen skitkul. Imorgon är jag ju även ledig så varför inte fira det med ett mördarpass på gymmet liksom, inte så att det finns annat jag hellre vill göra som att typ ligga och dega i soffan/sängen, käka godis/glass/chips/popcorn/mackor osvosv. Men nej. Så kul ska man inte ha det. Ska även på bio imorgon kväll med min porrgalna vän lina. Riktig liten snuskhummer den där lina. Vi ska se django blablabla, kan inte stava till det men ni förstår vilken jag menar. Sen på lördag blir det ett kärt återseende med gamla gänget från Hässelby. Mycket trevligt! Ska även träna (!!!!!!!!!tagggg!!!!!!) igen, denna gång bjuds det på ett härligt body pump pass. Sjukt jävla fittkul. Nej nu ska jag skita sen duscha sen ska jag kolla lite fråga Olle (enda sex jag får) innan jag får sova i en kvart för att sen träna. JAG ÄLSKAR ATT VARA TJOCK.


Repeat

Var hälsad. Kom hem från träningen med Herr Snoppo för cirkus en halvtimme sedan. Vi kände hellre för att köpa med oss Ben & Jerry (med extremt svenne uttal) och lägga oss och kolla på Geordie Shore. Men icke sa Nicke, är man fet så är man och då talar jag för egen del inte för Ellinors då hon är guds gåva till killarna och alla lesbianer runt om vår planet. Iaf, vi fick alltså släpa oss iväg till gymmet och väl där körde vi ben, rumpa och mage. Hoppas på lite träningsvärk men vi får la se va. Imorgon blir det mer träning för då ska jag och Dedde på spinning igen... Om det finns ett ord som beskriver hur extremt, galet, otroligt, sjukt, oändligt taggad jag är, så är jag det ordet. Eller inte. Spinningen uppfanns för att tortera människor till den gräns att dem inte ville leva längre. Ja, ni hör rätt, spinning är en av mina favoritsysslor. 

Imorgon är det "fredag" då vi har studiedag, eller ja typ, på den riktiga fredagen. Så min helg blir alltså förlängd med en dag, trevligt värre. Kan ju även informera om sjukstugan som tar plats at ma crib för tillfället också. Mor och far är insjuknade i influensan men beter sig som att de ligger på dödsbädden. Skit kul verkligen och det enda dom vill ha av mig är sympati för det är ju så jävla synd om dom liksom. Galet. Om jag kunde skulle jag ta deras plats för att få slippa se dom gå runt och gnälla som två överkörda sniglar. Pussys. Fan är det så jävla jobbigt gå och lägg er då istället för att springa maraton upp och ner för trappan i väntan på lite sympati och medkänsla. Förlåt, men den existerar inte i min värld när det kommer till eran så kallade influensa. Så, nu har jag avreagerat mig, bättre här än till dom för då lär väll helvetet utbryta och det vill jag gärna undvika. Jaaaaaaaaaa.. Imorgon har jag prov och förtillfället så ligger boken fint brevid mig i väntan på att sära sina sidor och öppna mina ögon för en värld av kunskap. Älskar att plugga, det och spinning är allt som behövs för att jag ska känna mig hel. Nej, nu ska jag ta mig i kragen och plugga lite så jag inte sitter som en avdumpad fis imorgon på provet. Sen ska jag belöna mig själv med en dusch och ett glas vatten för jag har ju varit så jävla duktig idag. Skoj. Aha... bara börja plugga då. Tjoho. 

We've got the world, eller inte.

Tjenna. Precis hemkommen från ett värdelöst öppet hus som endast resulterade i ett ökat kaloriintag. Känns bra och framförallt givande. Tror även detta har bidragit starkt till min drömkropp, för jag har hört att det är kärleksmums man ska satsa på om man vill gå ner cirkus tusen kilo på fem månader. Kan vara myt men jag väljer att vara min diet godtrogen. Iaf... Vi sålde ingenting men vi i "företaget" hade jävligt kul. Annars var skoldagen i övrigt ganska ovärd. Menmen, det är inget utöver det vanliga. Jag väljer även att skippa plugget idag då mitt psyke ej är med mig. Sen har jag även gått in i en livskris vad gäller min så kallade framtid. Ser mig själv på liggandes på en nersläckt tunnelbana inlåst i ett tunnelbanegarage insmetad i blodig avföring, sen rullar jag ner på golvet och landar i en rutten spya. Fucklivet.se. Nej nu ska jag gå och klämma finnar på fittan eller nått annat tidsfördrivande. Analfisting.


Gungar fram som vi har gjort sen vi var små

Tjenare, sitter hemma och har lite lätt ångest över det faktum att jag inte tränat på några dagar, plus att det blev lite mycket onyttigheter i helgen sen den delen där jag inte har pluggat ett pizzz idag är en annan femma. Var ju rätt aktiv idag i skolan faktiskt då jag för en gångs skull faktiskt antecknade på varenda lektion (utom en... Ups). Jaja, ska träna ons-lördag så jag kan överleva min fetma idag. Sen tänkte jag vara lite duktig imorgon och ställa klockan lite tidigare för att göra lite gröt till frulle. Samt för att slippa stressa hela morgonen som jag gjort typ hela förra veckan plus idag. Dock är det inte (ganska ganska mycket) pga av min lathet utan mitt horalarm som vägrar ringa på morgonen.

Annars då. Jo vageln stays strong och jag ser fortfarande lite skev ut. Mitt ansikte som annars är så symmetriskt är nu inte lika identiskt med den andra ansiktshalvan som den brukar (eller inte) men lite små underlig ser jag nog ut. Typ som att jag gråtit över min pojkvän hela natten med ena ögat. Så hade jag ingen pojkvän att gråta över :ppPPpP. Som om det var mycket bättre liksom. Jaja, får helt enkelt göra olats för andra i livets ljus som snygg och vacker liksom. Kan inte alltid ligga på topp liksom även om det är väldigt svårt att inte göra det liksom. Aja... Efter skolan åkte jag en snabbis till vby med lina, köpte en ögonbrynspenna samt Bruno utan solo. Ska jag vara fet behöver jag ju inte vara genomskinlig också. Nej grabbs nu ska jag skita, sen duscha. Hoppla!


2013-01-20

Hejsvejs. Har precis avslutat mitt sammanfattande av det sista kapitlet i marknadsföringen, gav upp efter ett ex antal sidor om miljöbalkens regler och principer. Det var helt eneklt för intressant för att fortsätta läsa om så jag var tvungen att lägga det åt sidan en stund. Ska snart käka, men jag tänkte uppdatera er alla om mitt super intressanta liv. Idag har jag, kollat på mtv, kollat på mtv och kollat ännu lite till på mtv. Fastnade framför världens mest värdelösa serie med skådisar i världsklass... Eller inte, dom är fan helt sjukt värdelösa men mitt intresse fångades ändå. 

Jaaaaaa.... Jag ser fortfarande ut som ett sär. Ser ut som jag är allergisk mot något som bitit mig och hela mitt öga svullande upp. Dock är den inte lika snygg som igår måste jag säga, när jag bara såg halva världen. Idag skulle jag nog säga att jag ser cirka tre fjärdedelar av världen. Lyllo mig liksom. Ja det var väl typ det enda av intresse som jag hade att dela med mig av, så nu ska väl jag återgå till mitt hädelserika liv. Tjaba. 

Klockor ring för Notrê Dame

Tjena Quasimaudo här. Japp, ni hörde rätt, jag är ringaren i notre dame. Autografer kan köpas på min webbshop svulletoga.com. Nej men ärligt jag hatar mitt liv så mycket, så mycket. Idag var min plan att gå upp i tid och plugga och träna och sedan åka till Lovisa för att fira henne. Men när Sanna vaknar så ser världen helt avklipp ut. När Sanna sedan ser sig själv i spegeln får hon en chock. Vem är den där missbildade kvinnan framför henne? Ja, lång historia kort, jag med min vanliga tur vad gälle konstiga åkommor har nu drabbats av en enorm vagel på mitt högra öga. Så för tillfället är jag smoking hot. Helt sjukt. Som om jag inte var tillräckligt het innan liksom? Var jag tvungen att få tio extra ögonlock. TACK!!!! ASSCHYSST! Verkligen. 

Dessutom frös vattnet på landet till is så mina föräldrar fick återvända hem idag. ÄNNU EN ROLIG ÖVERRASKNING FÖR IDAG!!!! Så jävla kuuuuuuuuuuuuuuuuuul. Sen ska mina små bajskusiner komma hit också så för deras skull ska jag låsa in mig på mitt rum hela kvällen och äta mina känslor (jag skiter i mitt nya nyttiga liv idag för jag är redan ful så det räcker och blir över så då ska jag fan ha godis) sen ska jag nog gråta lite också. Fitta. Vad kul att vara jag liksom. Till och med min mamma skratta åt mig när hon såg mig, känns skönt. Känner mig lite snyggare nu. Aja, nu ska jag åka med mamma och handla, funderar på att ta på mig burqa, inte för min skull utan för andras, man blir fan rädd. Jag hoppade fan till när jag såg mig i spegeln förut, så dagen har tillbringats åt att undvika alla speglar i huset. Nej nu ska jag gråta, tänkte jag säga, men jag kom på att det gör för ont för att gråta med min varbulle i ögat. Älska livet grabbar, tjena. 

För att beskriva min lägessituation för tillfället


Frustrerad

Tjenispenis. Har precis käkat, idag blev det lasange för andra gången denna vecka, tre om man räknar söndag. Så nu är det nog med det för min del, blir ganska tröttsamt måste jag säga. Slängde i mig maten, lite mycket och alldeles för fort så nu kommer jag väl spy eller nått på spinningen. Får se till att göra det diskret bara... Typ låtsas knyta skorna vid en papperskorg och spy lite samtidigt. Fräscht. Annars då? Jodå, lite mör i kroppen efter denna träningschock den har fått utstå. Känner mig för det mesta som en avdankad kycklingfilé eller nått annat härligt. Så nu blir det tredje dagen i rad då.. Fan va jobbigt det är att vara genetiskt otränad. Livet som tjock deghög är inte lätt må jag tala om för er. Men det är ju liksom inte kul att inte behöva kämpa för saker liksom? Nej precis. Jag älskar att slite... Hatar folk som bara sitter i soffan och degar hela dagarna och inte gör någonting... Ha... Vilket skämt, det var ju inte jag för en och en halv vecka sen och hela mitt liv innan det liksom. Kul tjej, ambisiös och motiverad är två ord jag skulle använda för att beskriva mig själv, sen är jag ju alltid taggad till tusen och jag älskar att ha tusen bollar i luften, hatar att sitta still. Wääääääääääääääää... Fick jag bestämma själv skulle man bli skitsnygg av att sitta i soffan och annat dylikt. Eller så var det bara sjukt inne att vara blekfet, shit mannen.. I would roule the world. 

Idagvar det en ansträngande dag i skolan med långhåltimme för världens onöigaste lektion men som tydligen var superviktig så vi var tvugna att gå. Små horor är vad dom är dom där vidrga lärarna. Sönderdaskade små rövar. Bajspotta. Japp, känner mig rätt badass idag om någon undrade. Fy vad jag inte orkar lyfta mitt feta arsle från soffan just nu... Speciellt inte för ett vidrigt spinningpass. Men är man tjock och ful så måste man väl. Sorry för deppinlägg men jag har mens (nu vet alla det) och då blir det lätt så här. Jag och hormoner hör inte ihop. Jag borde fötts till en amöba, det blir min slutgiltiga slutsats för min existens. Nej nu ska jag byta om till mina hortights och min analtröja innan jag ska börja röra mig mot slidtuben. Sug kuk horor. Imorgon är det iaf fredag, dessutom hittade jag hundra kronor i min plånis, lite bra har man det ibland. 

i could be the one who makes you feel that way

Tjabatjenahallå. Kollar lite på Grey's just nu, är forever alone hemma så det är hyfsat jätteskönt. Idag var inte en så jobbig dag då vi bara hade en lektion. Så efter den åkte jag direkt och tränade. Dutti, sprang i 35 minuter sen gjorde jag lite armar och mage sen begav jag mig hem. Väl hemma hoppade jag i duschen och gjorde lite ägg och till det fick det bli keso. Kollade lite på tv innan jag pluggade. Eller pluggade var att ta i, jag sammanfattade ännu ett kapitel marknadsföring. Men det känns bra ändå. Men nu vill jag ha helg för jag orkar inte mer vardag, det är så jävla tråkiiiiiigt. Blä. Jaaaaaaaaaaaaa, nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, rätt tråkigt men får väl passa på att njuta lite av att dega i soffan med gott samvete. Imorgon blir det skola för egen del och efter det blir det träning igen med Ellinor och Lina sen lite mer plugg. Sköj. Nej nu ska jag pilla mig i naveln eller nått annat superkul, tjenare. 


working on my fitness

Tjenamors. Mr. Robotman till er tjänst. Jag har påriktigt aldrig haft så här mycket träningsvärk i hela mitt liv tror jag.. Det smärtar i varenda millimeter av min gudomliga kropp (självkär? nej inte särskilt). Men nu är det bara ligga i så man ser lite anständig ut denna sommar när man kliver in i vuxenvärlden. Iaf... Idag är det måndag, alltid lika trevlig när man vet att man har en helt underbar vecka framför sig fylld med både det ena och det andra. Älskar't. Men idag var min måndag inte så farlig eftersom superlata paleface Sanna hoppade över sista lektionen, så jag slutade två istället för halv fem, vääääääärt. Det kommer jag inte tycka om någon månad när min frånvaro blir för hög igen. Men som man sägen, jag lever i nuet, fånga dagen, capre diem (ja vänner, jag övesatte det till latin för alla mina internationella läsare, HELLO GUYS!!!!!!!!!) Så jag åkte hem till min fästning för lite päron, banan och coola (light of cååååårs, man bantar ju liksom) (mitt mål i livet är att sluta skriva saker inom paranteser...) (men det är kul så jag fortsätter nog med det ett tag till). Sen bestämde sig min lata hjärnhalva för att jag inte skulle plugga idag, men då tog jag tag i mitt liv och sammanfattade ett kapitel i marknadsföringen, min viljestyrka är SÅ STARK! Helt sjukt mannen. Sen ska jag spela in mitt hortal och sen är jag klar för dagen. Söft. Nu somnar min rumpa som den alltid gör, trötta jävel. Okej, det är nog snarare ett tecken på att jag suttit i soffan för länge. Lycka till att ta mig härifrån sen, efter all min tid som spenderats sittande denna eftermiddag är det tvivelaktigt ifall jag någonsin kommer ur den nu med min träningsvärk. Det här kan bli intressant för nu ska jag nämligen  försöka ta mig upp ur soffan och upp för trappan. Kommer se kul ut, borde filma men är to lat för det. Önska mig lycka till! Baj. 

Just let me go, we'll meet again soon

Shalom. Blir tyvärr tvungen till att säga att jag sitter i soffan... Sån är jag liksom, soffpotatiseN. Nej men idag känner jag att jag har gjort mig förtjänt av lite soffasittande. Idag har jag hunnit med två lektioner (helt otroligt vilken figther jag är va?) sen så pallrade jag och Denise iväg till gymmet för ett spinningpass på 45 minuter. Stekt sidfläsk vad jobbigt det var. Det är ett mirakel ifall jag lyckas komma upp imorgon säger jag bara. Ma gadd liksom. Trodde jag skulle ramla av cykeln efter tio minuter och min mjölksyra dödade mig. Men jag överlevde och fan va skönt det känns nu. För när jag kom hen åt jag lite sen hoppade jag i duschen och efter det satte jag mig och pluggade. Så nu har jag sammanfattat två kapitel av sju, en liten bit på vägen iaf. Shit asså vad har hänt med super latar matar perioden i mitt liv? Okej, vem försöker jag lura? Er eller mig? Det har gått fyra dagar i mitt "nya" liv. Men som min gamla mor säger, många bäckar små va. Så jag tänker glädjas åt min ickelathet som bubblat upp till ytan. Men gud! Hej! Superfag, vad kul att du kunde komma idag..... Nu ska jag sluta upp med fagerierna. 

Ikvälllllll ska jag platta affrot så man ser lite anständig ut imorgon, det är ju trotts allt fredag vavava. Då blir det muffinmys (fag) med los brudos at snorros casa. Mucho dinero trevligt. Ja, för er som undrar, jag har ursprung från Spaniens södra kust, latinaaaaaa. Eller bara en väldigt blek svensk. Men det är typ lika exotiskt liksom. "Jag kan göra snöbollar" Wow. Du är för häftig för att leva. Anywäy. Idag insåg jag att jag är uttorkad på pengar. Helt tomt. Jag hör typ vinden vina när jag loggar in på min internet bank. Det liksom ekar lite härligt. Så det blir en intressant historia om hur jag ska få ihop pengar till 5 skivor på en vecka. NAJS! Nej nu ska jag unna mig själv lite umgänge med min efterlängtade vän, TVn <3 ma maaan. Sharå. 

För vi är krigare två gånger om

Bonjour! Sitter........ Vid köksbordet?!?!?! "Ooooommmmggg!!! Vad har hänt? Är hon sjuk? Är hon skadad? Är hon helt galen???!" Tänker säkert de flesta av er just nu. Men nej, jag har helt enkelt bestämt mig för att inte sitta i soffan hela tiden, därför väljer jag nu att förflytta mig runt om i fortet. Vilken uppoffring va? Helt otroligt. Iaf. Har just ätit middag och innan det var jag och tränade med lina. Gick rätt bra måste jag medge, jobbigt som fan dock. Kändes ju att man inte tränat på ett tag, sorgligt nog. Men nu är det bara köra så man slipper se ut som super stora paleface Sanna på studentflaket. Eller typ inte orka vara med på ursprunget för att min kropp ät för tung för att bäras upp. Wää.. Jag har hål i mins strumpor... Livet är över. Anywaaaays... Snart kommer min farmor på besök, tagga. Okej lite, för jag ska få min julklapp av henne så hon har min tillåtelse att vistas i min närvaro.

Jaa.. I helgen var jag först ute på fredagen med mina c00la vänner. Fick i mig alldeles för mycket av den magiska saften och detta resulterade i ett pinsamt beteende samt en otroligt vacker baksmälla. Förjävla bra jobbat måste jag säga. Sen blev det lördag och då fyllde fina Amanda år och det firade vi med minimalt lite biljard samt massa snackande. Väldigt trevligt. Sen drog vi partyglada och för egen del, låtsasrika, vidare till nype. Väl där anslöt sig Elvira med jobbarkompis och alla vårs vän lina. Denna kväll resulterade även den i ett fint beteende samt en frisk bris av bakfylla. Bra jobbat Sanna! Du har återigen bevisat för dig själv att du inte borde dricka på offentliga platser. Sen i måndags så var det ju back to paradise. Även kallat skolan. Mjukstartade med en skoldag på sex lektioner, en håltimme och 8 timmar. Sen dog jag. Men nu har det flutit på ganska ok med en lektion om dagen. Imorgon blir det två lektioner sen ska jag och min biff till vän, Denise, köra ett spinningpass sen ska jag ta mig i kragen och plugga lite. Det är min ambition iaf, men vi vet ju hur det brukar sluta... "Hej... Sitter i soffan... Borde plugga... Men tvn ger mig mer..." Osvosv. Jaaaaa neeej nu ska jag kolla om jag har spenat mellan tänderna innan farmor trillar in. Hejpa!


Kzlzllzlzlz

Shalom. Lördag idag då och lovet börjar tyvärr lida mot sitt slut. Men det var ju förjävla skönt att kunna leva lite under dessa två veckor. Igår var jag iaf ute med mina fina vänner. Men gissa om herr Sanna blev fittnyllefull? Jodå, klart hon blev. Jag och alkoholen har ett sunt förhållande. Han gör mig till en härligare människa, gör mig roligare, trevligare, smartare osvosv. Jag är helt enkelt världens mest självkontrollerande människa när jag får alkohol i blodet. Schweet. Jaja, skärpning nu för fan. Måste spara pengar och dessutom känner jag att allt partyliv (ojojojjjjj vad cool och världsvan jag ääääär) nej men det börjar iaf sätta sina spår. Jag är ju fortfarande samma fitnessguru som jag alltid varit, bara lite mindre krallig. Jaa.. Drömma går ju.

Idag är det lördag och även den dagen då mina föräldrar återvänder till fortet. Tyvärr.. Denna tid utan dom har varit fin, men alltid har ett slut. Nerrråå, äntligen lite annat än popcorn och köttbullar till middag. Söft. Idag är det dessutom Amandas nittonårsdag, herregud.. Nu blir vi gamla. Vi ska iaf mötas upp några stycken och spela biljard eller bowla så det blir nog väldigt trevligt! Ne hörrni nu ska jag återgå till mitt tvtittande och vara lite social med min bakfylla vän Elvira, även hon höll sig i skinnet igår. Känns sååå braaaa.


Död

Fy. Fan. Idag mår man som en pingla. Usch, jag är så jävla bakis idag att jag tror jag kommer dö inom en snar framtid. Ska fan aldrig dricka så där mycket igen. Men annars så var kvällen bra, åt middag med dedde och Elvira at
ma crib, först fläskfilé med klyftpotatis och sen gjorde Elvira världens godaste efterrätt. Så jag var rätt nöjd måste jag säga. Sen åkte vi vidare till tullinge där vi dansade en hel del och drack lite för mycket alkohol. Ramlade hem till lina typ halv sex sen vaknade jag klockan elva typ och efter det åkte jag hem och städade lite samt duschade. Ska ju nämligen försöka ta mig till Norrtälje eftersom lillasyster fyller 6 år imorgon. JÄVLAAAAAAFITTTTTTTAAAA. Jag har inte köpt present till henne.... Fittballebögkuksugrövhår. Jag är ju helt jävla efterbliven ibland, shit vilken gullig syster jag är måste jag säga. Idiot hora. Aja. Försent nu iaf... Jag ska iaf dra om en timme och åka kommunaltrafik i två timmar. Guuuud va kuuuul!!!! Jag kommer inte alls att spy... Blä. Nu ska jag äta innan jag dör. Tja.

Dom enda bilderna jag har från igår, otroligt stabila.


RSS 2.0