degarN

Tjenare. NU HAR JAG LOV!! Det är helt underbart och för första gången sen jag började metg så behöver jag inte spendera lovet med plugg. Så nu jävlar ska jag chilla och umgås med underbara vänner. Så jävla underbart! Efterlängtade lov! I alla fall. Idag har jag skrivit ekonomiprovet gick väl sådär, inget mvg men det trodde jag inte heller. Så har jag lämnat in historian så nu är jag fri!

Snart ska jag gå och ta ut pengar.. Kämpigt liv. Det är för långt att gå plus att jag går på alvedon, haha ja, jag tycker synd om mig själv. Men ikväll ska jag, Amanda och Lina ut och käka sen ska vi sova hos Lina så det ska bli skit mysigt! Men nej, nu måste jag röra mig neråt centrum.. kill me. Puss!

Gud vad jag längtar

Tjenare, bästa bloggaren? Ja, absolut! I fredags blev det ingen utgång, hade inget att drick så det kändes lite waste liksom. Så jag Julia och Lina satt och kollade på..hehe..film. Anyway, i lördags bastade jag hos Snorren med henne och Denise, sen kom Julia förbi också, det var trevligt! Och i söndags var jag i bromma ''hoodsen'' var med alla wannabe ghettobarn, det va skit kul! 

Idag är det måndag och en ny vecka, en vecka kvar sen blir det lov!! WOHO! Då blir det chill, ska även slinga mig då också, Denise ska med, vare sig hon vill inte. Det blir nog en nyans mörkare, brunett så jävla rätt! Ikväll ska jag kolla på storebror, även fast jag blev så sjukt besviken?! Ett gäng feta pensionärer med fula glasögon? Och föredetta biggest loser deltagare or what?! Nej fyfan årets besvikelse.. Men jag tänker kolla i alla fall för det är så jävla pinsamt! Nej nu ska jag försöka plugga lite mer franska så får vi se hur provet går imorn, håll tummarna för mig!



SÅ JÄVLA SNYGG!! Så går det Wajsa när man smygfotar med min phonie..

It's friday i'm in love



OC ÄR GRYMT! Bara så ni vet liksom.. Nej men nu sitter jag och kollar på det, älskar det!! Snart så kommer käraste Denise förbi vi ska fixa oss och käka sen så blir det utgång. Vet dock inte vart är, inget är spikat liksom, så vi får se vart det blir av ikväll. Vi ska möta upp Kikki och massa peoples så det blir säker skitkul som vanligt!

Sen imorn ska jag plugga, suck. Sen på kvällen har jag en dejt med Snorren, haha ska tvinga henne kolla på melodifestivalen för Erik Saade är med och han är söt, punkt. Ska antagligen käka där också så det blir skit mysigt! Nej nu ska jag plocka undan massa skit innan Denajs kommer, puss!

If i had a life..



Trött chey 94 här. Idag gjorde jag matteprovet, det gick som det alltid brukar, omprov vecka elva i guess. Men min förskylning är värre så det känns bra, eller? Vill inte vara sjuk imorn men vi får se hur det blir. Just nu ''pluggar'' jag franska det går bra haha. Nej men jag orkar verkligen inte idag är så sjukt seg och mår inge vidare. Nej nu har jag inge vettigt att skriva så jag ska återgå till mitt intressanta liv, pusshej!

And this is the story of my life.. funny shit!



Olle <3 (ja denise, jag kommer vara flummig imorn)

Tjänare, sitter och degar i soffa, vill duscha men jag såg världens äckligaste spindel igår i mitt badrum så jag vågar inte gå in där haha. Så jag sitter här med fettigt hår och funderar på hur jag ska lösa detta i-landsproblem. Plus att det inte går något bra på tv nu och det bidrar till mitt deppmode. Haha, fan va kämpigt jag har det, helt sjukt!

Snart fredag i alla fall, imorgon har jag matteprov, har för första gången i mitt liv förberett mig inför ett matteprov, så vi får väl helt enkelt se hur det går, annars blir det omprov liksom, inte hela världen. Nej men idag har jag varit hemma har blivit förkyld, en konstant snorsmak i munnen mys, men så är det varesig ni vill eller inte. Så jag har gått och småätit, *jävla fetto* tänker ni, *fuck here goes my beach 2011 body* tänker jag haha. Nej då, vad vorde livet utan lite synd. Nu ska jag kolla på halv åtta hos mig reprisen, ifall ni vill anteckna, puss!

insperation


Denna tjej är så cool så jag blir galen!

Jag ska bli någon annan

Tjenare! Just nu pluggar jag religion, bara hundra ord till sen är biffen kirrad. För nu gör jag fan inga ändringar, orkar inte mer! Men idag ska jag ta det lungt och bara vara hemma och vila, fast jag måste plugga också, tänkte göra matte meeeeen den är i skolan, BRA SANNA!

Men igår hade vi jätteroligt! Efter en dag ute i snöstormen och jävla kuksugar SL som inte vill samarbeta, så stack jag Lina, Denise och Ellinor hem till Lina och snacka lite och ''taggade'' till inför kvällen. Sen så fixade jag mig hemma hos Lina sen så dorg vi till vällingby och mötte upp Denise och Ellisnor hehe, sen så drog vi runt som fan och mötte upp resten av folket. Sen fick vi föra utomhus.. Det var.. eh, varmt? Nej men det var faktiskt askul! Sen så drog vi vidare till den där jävla lokalfesten, som sög, så vi typ kom sen drog vi. Men nu har vi lärt oss, hemmafest tills vi kan gå ut på krogen, punkt slut. Ne nu ska jag fortsätta plugga, cya!



Vart tog sommaren vägen?

Taggad chey

Idag har jag åkt skridskor i snöstorm, haft matte och historia för er som känner att ni vill anteckna eller så. Men det var rätt kul att åka skridskor om man bortser från stormen.. Just nu sitter jag med mami och glor lite på tv. Fast nu måste jag typ fixa mig och skit för annars kommer jag se ut som lejonkungen imorgon och det vill vi inte! Imorgon ska jag dra ut med massa härligt folk för att fira Felicia som fyller sjutton! Ska bli hur kul som helst har varit taggad inför fredag precis hela veckan haha så nu får det fan bli lyckat asså hehe men det lär det bli med dessa underbara människor!! Nej men nu ska ja fixa lite inför imorgon, godnatt och sov gott!! Kan inte lägga upp bilder för jag sitter med iPaden just nu

whatever happens, i will always be by your side

Jag älskar dig <3

ditt ess i ärmen var en flod

Han är min gud.

so if your to school for cool

Hej! Idag har jag varit i skolisch, kändes jobbigt att komma tillbaka efter en lugn helg i dalarna. Men efter skolan så drog jag och fillan till donken och keka sen blev det shopping (för felicia) på söder. Så galet mysigt! Eller som Felicia säger, ''intimare'' hahah sexi mama come to papa. Nej men nu är shoppingsuget på en skala från ett till tjugo typ... en biljon? 

Nu snackar jag med Lovisa om att kanske åka upp till romme igen med våra farsor JAG DÖR va kul! Snällasnällasnälla pappa! Jag ska vara en snäll flicka i femtio år och ge dig söta barnbarn! Haha, nej men jag vill verkligen! Nej nu ska ja vila lite har sjukt ont i huvudet just nu, godnatt!
Basically, I wish that you loved me

you don't even miss me.

Hej där! Romme var hur mysigt som helst, känns inte så jävla kul att komma hem och behöva gå till skolan igen. Ja vi tog tåget igår och alla satt och lyssnade på musik, pratgladaklubben kallar vi oss, eller? När jag kom hem sen så hade vi gäster, det sög. Men tack gud så kom lovisa sen och räddade mig, eller aa när inte min syster hade beslagtagit henne. Sen så nämnde mamma nånting om grekland? Ska jag påminna henne om sen. Men kvällen slutade med att jag och lovisa somnade i varsitt rum sen när jag vaknade så drog jag ner till mitt rum och däckade på en sekund. 

Idag vet jag inte vad jag ska göra, lär väl sitta hemma med söndagsångest. Men vi får se, puss!

History in my young ass

Trött chey här!! Ingen sovmorgon idag, utan vi har en historia lektion istället, WOHO! Nu sitter Kikki och läser min blogg. Hej Kikki!!! Haha.

Igår var jag med snorren en stund, trevligt att få träffa den tjejen! Kärlek till henne. Sen drog jag och mötte upp Lina och jag säger bara det, jävlar va den kvinnan är grym på godisplockning, hahaha hon gör min dag! Nej nu ska jag försöka lyssna lite på vad my teacher is snacking about. 

IMORGON ÅKER JAG!!!!! Ska bli gal1 kul!

RSS 2.0