break your little heart

Jag hamnade i soffan för ovanlighetens skull...

Tjänarä! Idag har jag pluggat sammanlagt 10 minuter, det blir MVG imorn tror jag! Eller? Nej med det är bara ett Gprov så, jag bryr mig helt ärligt inte. Om 4 dagar åker jag och mina brudar till romme! DET ska bli gal1 kul! Fan ja har inget att skriva så nu signar jag out, pöss.

sexi mama come to papa


Jag hatar sånna här, men den är så fin så jag är tvungen..

KÄMPIG DAG! Eller ja, med mina mått i alla fall. Först historia prov, sen matte och sen ett mördar pass på gympan. Säger bara, jag kommer aldrig komma ur sängen imorn..

Imorn har vi en otroligt najs dag. Ska till högdalen och träna självförsvar i en timme, WOHO vad kämpigt! Så jag får sovmorgon imorn soft! Och man ska ha på sig myskläder, soft! Sen ska jag, Denise och Lina hitta på något trevligt.
Idag har jag köpt nya jeans, sitter som en smäck! Väldigt vackra måste jag säga. Tänker tyvärr inte lägga upp bild fööööör det kommer se förjävligt ut! Men ni som får turen att se dom på, kan skatta er lyckliga, det är en fröjd för ögat. Okej nej. Slut med överdrifter, dom sitter bra punkt. Nej nu blir det tv igen, som alltid, min andra hälft <3

Hej jag heter Sanna och jag har inget liv

Fick frånvaro på världens onödigaste lektion, tack fittåsa tack som fan!! Ja hatar min skola, börja inte på mikael elias den SUGER BALLE! Alla är super sköna och ja älskar min klass, men lärarna och plugget och allt annat suger feta håriga kamel kukar. 

Ah annars då, idag har ja pluggat kul. Imorn ska jag plugga kul. I övermorgon ska jag plugga ah ni fattar. Så ser mitt liv ut för tillfället och det är ju kul det med. Men imorgon får ja träffa mina brudar i alla fall vilket alltid är lika roligt! Men nu ska jag snart åka och träna, poss!


HAHAHAHAH var tvungen att sno denna bild av Denise, så jävla klockren!

Sveriges grymmaste bloggerska. Klart som fan?

FRID I MIN KROPP! Jag har hållit mitt tal nu, HUR skönt?! Helt underbart, nu slipper ja tänka på det. Ska försöka plugga historia idag, lär gå sjukt bra. Men det får bli som det blir.

Om en vecka åker jag och mina bebbosar till romme. Ska bli trävligt. Dock kommer jag ramla sisådär 100000000....00000........000 ah ni fattar. Jag kommer ramla. Men kul som fan blir det iallafall!!



hurtbulle is my middle name

shaaaaaa! igår va jag hos Lina och mös med brudarna. trevlanstrevlans! vaknade för tidigt imorse så är galet trött! men ikväll blir det Lina igen tror jag, får se vad som hönder, känner för att dra ut men det får bli som det blir. 

åt för mycket chips igår så nu luktar man som ett jävla fyllo, det är ju härligt det med.. eller? plus att man känner sig en aning uppsvälld wonder why? så nu ska jag träna, HURTIGT! hehe känns fan sjukt bra!

Du är så, yeah yeah wow wow - Jo tack, jag vet!



Cha cha bloggen! Har pluggat Naturkunskap (haha felicia, nöjd?) Känns jävligt skönt. Inte överdrivet mycket kvar nu. Svenskatalet klart ska bara träna på det. Men fan va löjlig jag känner mig, stå och prata med sig själv? Nej tack.
Ah som ni förstår så sög min fredag, ber om ursäkt för ett deppigt inlägg. Inte för att det var det första i år men, det skiter vi i!

Ikväll ska jag och Lina göra nått för att kompensera för igår, Lina u know what i'm talking about hehe.. Vil nån va med hör av er haha, raggarN! Nej duktig poäng till mig nu fan ska jag inte plugga ett piss mer idag!

I wanna drift away, drift away and never return



Kulkul, precis när allt började bli bra igen så blir man påmind. Fuck you är allt jag kan säga. Kul med oflyt i ett halvår, när fan ska det vända? Fredag idag, vilket inte spelar någon roll eftersom ingen är hemma och jag kan inte åka till Farsta p.g.a. ett visst psykfall. Fan. Nej den här terminen har inte varit min termin. Håller tummarna och hoppas på medvind.

.



Home sweet home!

Nu sitter jag i soffan och myser och kollar på ''Det okända'' hehe tönt jag är. Men spännande som fan!! Har pluggat franska och druckit saft nu, underbart att vara hemma! Ont i huvet har jag nu kan bero på min fina ''datahållning'' jag ser ut som en jävla ostbåge typ? Tror ja borde skaffa glasögon, tycker det är rätt snyggt faktiskt!! Nu ska jag fortsätta kolla!



Killing me softly

Första dan efter lovet, upp klockan sex och tuben till skolan. Nu vill jag dö. Skoltrött redan, kulkul! Den här terminen kommer ta död på mig om det inte blir vår snart. Jag vill hem!! Sova och chilla! Men nej, sen ska jag hem och plugga franska, har prov imorn, TACK SOM FAN TORUNN!!

je peux, je veux, je amusante, je sort- I don't fucking care!

SÖNDAGSÅNGEST!! Imorn är det skola, jag förnekar det.. Idag pluggade jag i en halvtimme och mer än så blir det inte, sorry Torunn, ditt fel om jag får IG. För ingen frisk människa sätter ett prov en dag, EN dag efter ett fucking lov? Men då glömde jag ju berätta att Torunn inte är speciellt frisk dåra.. 

Snart ska jag ringa och väcka min kära vän Lovisafisa. Hon ska vara med mig idag, hon har tyvärr inget val. För idag ska nämligen min lillasyste Wilma (4 år) ha barnkalas, behöver jag säga mer? Jag tänker inte vara hemma, jag lär få psykbryt om jag gör det. Så jag ska våldgästa hos Lovisa, hehe synd för dom, skönt för mig! Nej men nu måste jag återgå till livet, TVn med andra ord. Bajbaj!

Miss Independent

Hej alla! Har tagit tag i mitt liv och pluggat lite franska, provet är på tisdag. Jag har också registrerat mitt intresse och jobb ansökan på McDonalds. Nu jävlar! Mig ska det fan bli nånting av. Har suttit och deppat ihop och väntat på att min motivation ska komma nån jävla gång, ni vet som den gör på filmer. Men ah, den enda som kan göra nånting åt det är jag. Och det tänker jag göra nu, så gott det går! 

Ja, ikväll ska vi på försenad julmiddag hos farmor. Hoppas bara det inte blir julmat, det är gott på julafton sen räcker det fan. Men det blir mysigt i alla fall. Snart är lovet slut. Lovet har varit riktigt bra faktisk, har tagit igen massa tid med mina underbara brudar och min familj. Tagit det lugnt, sovit ikapp, haft det bra helt enkelt. Kände att det behövdes! Nej nu ska jag fixa lunch, pussisar!



Jag och finfina Julia på nyår som btw blev väldigt lyckad!

Yes that's me

Känner att det är dags att lyfta mig från sängen nu. har fucking kramp i röven plus att den har somnat? Det känns illa. Så nu efter fyra timmars musiklysnande och ''pluggande'' ska jag ta tag i dagen och förflytta mig till övervåningen, kämpigt liv! Känner mig som Manuel Uribe vafan, dags att dra, shobrejallabyegodnatt, fuck alla er!



HAHAHAHA okej, minus alla extra lår och mgen som släpar i golvet, annars har min dag sett ut så här.

Could you just kill me, could you at least do that?!

Hej livet är på topp, or not? Japp här är jag efter 24 år, typ. Nej men det är lov och jag har chansen till ett liv så jag har tyvärr inte prioriterat mitt bloggande, förlåt...

Idag är det måndag och en vecka kvar till skolan börjar, jag vill dö. Helt seriöst, jag orkar inte mer, jag vill dö i förtid, eller pensionera mig, vinna på lotto, vara ekonomiskt oberoende. Fast skolan är ju också kul, eller? Nej inte nånstans. Till alla er som ska söka gymnasium, om ni vill plugga hela dan vare dag, vara så stressade så ni går in i depression så borde ni välja Mikael elias, stark rekommenderat för dom som gillar att plugga. Jag är inte en av dom tyvärr, det insåg jag efter en termin, nu skulle jag önskat att jag valde typ bygg. Ursäkta mitt positiva inlägg men just idag har jag inget skäl att förflytta mig från sängen. 





Det ända som gör livet lite lättare är att jag har köpt min peace and love biljett nu. Sommarkvällar under stjärnorna, kom.

RSS 2.0