She's the man

JULIA VI MÅSTE SE DEN HÄR TYP NUUUU!!!!

Wanna be on top (aldrig tänkt på att det kan misstolkas?! HAHAH dagens upptäckt och fett långa rubrik)

Just nu: hänger lite med lillsyrrän och lär henne blattesvenska, askul! Och kollar barnfilm, fett m0gen. Idag har jag varit aktiv i skolan, nat. Eller hyfsat ändå, eller nej, eller jag vet inte. And i don't care. Ballt. Skulle egentligen ha tränat idag, men så blev det inte, känner mig lite småsjuk (och jävligt otaggad på träning, säg inget till min mami) så det blev inget idag, får ta det på torsdag istället, ska tvinga med mig Emieli!! Nej oj, nu babblar jag. JaG hAr TrÅkIgT sOm FaN bRä. Nu ska jag försöka roa mig själv. Hejpa!

Lika uppåt som alltid



Japp kvällen igår tänker jag inte dra, kan däremot tala om att jag nog måste fly landet eller åtminstone aldrig mer visa mig i skolan. Japp, så det brukar sluta när jag förtär alkohol. Jag ska bli nykterist. You heard me. Aja Lina slaggade här, sen vaknade vi klockan kvart över ett, så nu kommer jag aldrig kunna somna ikväll, wopha. Lina var bakis, jag var skadeglad eftersom det alltid brukar vara tvärtom. Hehe. Sen åkte jag med mami till ikea, årets onödigaste. Var där i en halvtimme, mådde illa av hunger men jag bantar så jag höll mig. Kul att vara tjock, folks. Nu ska jag tydligen sitta och hålla min syster sällskap när hon badar (?) wtf liksom. Nej helvete, jag tror jag kör över mig själv med gräsklipparen istället. Tjo. 

minnet av dig bär vi med oss föralltid

Älskar och tänker på dig min finaste vän. Finns här för dig, det gör vi alla <3

Makes no sens, only to me

Jag vill ingenstans. Jag vill överallt. Men ändå hamnar jag bara i skiten.

dom som betyder

Imorgon blir det Öland i en vecka med mor och syster, super mysigt! Kommer dock sakna ihjäl mig efter mina underbara vänner, älskar er så jävla mycket måste säga det oftare! <3

why?


cpkorv

Jag.Vill.Dö.PÅRIKTIGT! JAg har seriöst aldrig haft så här tråkigti mitt liv. Jag är självmordsbenägen. Och det är på 100% allvar. Jag SKA överdosera alvedon ikväll, så ligger det till. Nej seriöst ord kan inte beskriva hur jävla tråkigt livjag har nu. Jag får damp. Jag kan lika gärna gå i skolan bara för att mitt liv suger röv, fet jävla hårig gubbröv. FET JÄVLA FINNIG TONÅRSRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV! Tänker inte ens ursäkta mitt utbrott. För hade ni varit jag.... Hade ni också velat dö. Blä. KAn sammanfatta mitt liv de senaste veckorna. Äta, Ä-T-A, eat, manger, yemek, comer, syödä ÄTA!!!!!!!!!!!!!! Det är allt jag har gjort, så just nu har jag inget liv och jag jäser mer och mer för varje dag som går. Så när jag sitter i min säng och har skitKUL och lyssnar på deppmode musik och kollar på sorgliga videos o tycker synd om mig själv, (patetisk, jag vet.) Så läser jag att Denise (din jävel du ska mördas när du kommer hem) HAR FUCKING TRÄNAT VARJE JAVLA KUK DAG I ITALIEN?!?!?!?!?!?!??!?!?! Tror ni det bidrog till mitt härliga humör?!?!?! NEJ DET GJORDE DET INTE! Kan jag tala om.... Nej, nu ska jag gå och käka och fortsätta mitt händelserika liv. Woopelidoop.

shit vad kul jag har idag



WOHO! Vad längesen det var jag bloggade. Men för omväxlingsskull har jag haft ett liv i några veckor, känns skönt. Men nu när sommaren dör ut gör även mitt liv det, woopidoop. Jag och Felli panikade över våra meningslösa liv igår. Det står stiiiiiiiiiiiiiiill och jag får damp. Idag tillexempel har jag sovit till tolv och sen har jag ätit och kollat tv och fejsbok. Japp så ser livet ut just nu. Jippie! Ne, nästa vecka åker jag till Öland, ska bli jävlaigt soft! Missar två dagar i skolan, LOVLEY! Jag känner på mig att detta år kommer suga. Positiv chey. MEN något väldigt spännande är att nästa vecka ska jag lämna mitt CV på coop till kassa ansvarige, så hoppashoppashoppashoppashoppas det leder någon vart! Skulle vara min räddning just nu. Nej nu ska jag och mami till vällingby. Juste kan ju tala om att jag har en infektin i tandköttet och måste gå på pencilin i tio dagar, har nu gått halva tiden, skit kul verkligen, ifall ni ville veta det liskom, så spännande liv har jag nu för tillfället, WOOOOP, nej.

RSS 2.0