your my one heart

Brrrrrrrrrraaaaaaah. Tjäna bröder. Feeling the gettho in me dagen till ära. Walla. Okej, dreeev lite lätt där va. Känner mig så råsvensson som det går, har precis ätit middag med min familj samt spenderat dagen i Barkarby outlet med min moder och ikväll ska jag glutta på X-factor. Så mitt liv ser ganska så ospännande ut just nu. Ska btw till familjens nyköpta landställe imorgon. Ska bli väldigt mysigt, kommer knappt ihåg hur stället ser ut, så jag får åka dit och friska upp minnet lite. 

Helgen då. Jo i fredags efter skolan uträttades lite smått i staden tillsammans med les bebbos. Sedan åkte jag och bajsmaffian till Spånga och hämtade lite smått och gott (tydligen vatten annars hade jag legat på mariapol). Efter det bar det av mot el casa de snorro där det bjöds på finfint sällskap samt tacos. Shit vad spansk jag är. Drack groggar made of water tydligen. Sjukt värt att betala 180 kr för vatten om ni frågar mig. Kändes nästan som en investering om jag får säga det själv. Somnade sedan som ett barn klockan fem. Vaknade klockan tolv och jäste i soffan som en deg lussebullar och kollade på X-factor (ja mitt nya favoritprogram). Planen var att plugga men den gick i stöpet. Istället förflyttade jag mig från Snoppens soffa till min egen för att fortsätta i dagens mönster, dega framför tvn. 

Idag sov jag som en gris till klockan elva. Sen åkte jag och min kära mor till outlet för att inhandla proviant till landet. Sen så åkte vi vidare till vällingby där jag skulle spana på min parfym som jag trånat efter sen typ åttan. Nu ska den äntligen bli min, mammas friendo från Norge ska köpa den på taxfree så den bör anlände under veckan. Denna vecka ser faktiskt rätt lovande ut, är independentwomen från torsdag till söndag så det blir sweet som fan. Nej nus ka jag sluta skriva på min novell och istället ta upp mitt mission in life nämligen tvtittande. Något av en speciallité jag besitter. Sho.

 

TV-nörd

DEEEEEEEAAAR LORDD!!!!!!! Tjejen i friendszone är kär i en kille som är gay. När han väl säger det så blir hon aslack?! Hur fan kan man hjälpa om man är gay eller inte.. Hahaha, skön brud. 

revelutionärt



Amen tja. Har nu skrivit världens sämsta uppsats någonsin. Den handlar antagligen om helt fel skit. Men nu får det vara, Ska göra som jag brukar och lägga krutet på min design. Heeeehe. MVG häraaa. Nu nös jag så min käka hoppa ur led ifall någon undrade liksom. FIIIIIITTTAAA vad ont det gör nu.... Wää. Aotchie!! Hehe. Sen ikväll ska jag döscha så jag måste gå upp klockan fem imorgon och platta skiten. Wopha. 

Imorgon blir det reunion middag hos världenssötastesnuppi med alla gamla flammor från hässelby hoodsen. Ska bli väldigt väldigt trevligt måste jag säga! Sen på lödrag blir det utgång med mina kärlekar. Attans vilken fin helg jag har framför mig! (Helt sjukt, det skrevs något positivt i min blogg, g-alet.) Nej nu ska jag kolla på "friendzone" kickass underhållning, så jävla stelt program, älskart. Sen ska jag avsluta min MVG-uppsats. Tjabalott!

Böböböböböböböööörlin motahfockhaaaaass

Såja. I'm back. Har spenderat de senaste dagarna med min älskade juridikbok då jag hade prov idag. Det gick väl an så att säga, ingen raketforskning precis, men ett G har jag nog gjort mig förtjänt av. "Shit vad hon lägger ribban högt!!!" tänker ni nog nu. Jag svarar med ett - absolut. Jag tror på mig själv i vått och torrt och jag är väl medveten om att jag kommer gå långt i livet. Jag kan bli städare, livs-butiks ägare, kebabgrillare, piga, butler (kan bli svårt med tanke på att det är en manlig liknelse.. Det går att ordna med lite plastikirurgi)

Bortsett från att lyckas i livet har jag och mina änglar (Har bestämt att vi är Charlie's änglar nu) bokat BERLIN! Så extremt taggad att jag tror jag kommer skita ner mina byxor när jag tänker på det. Ingen osanning då det börjar likna valpnos ovaheah. Hehe... Hoppas ni har tålig mage lixxxx. Idag har jag även shoppat litegranna. Jag blev väldigt nöjd måste jag säga, köpte världens finaste tröja som jag har letat efter över allt och ingenstans. Sen spontan köpte jag även ett par svarta jeans. BRA SANNA!!! Du som har så jävla mycket pengar just nu! Du borde verkligen slösa dom på kläder liksom. Jaja, nöden har ingen lag. Jag står fast vid mina inköp (jag har slängt kvittona i soppen så nu ligger de under alla matrester från middagen.. Min bro är alltså ganska bränd just nu) Stay proud ovaaheeaaah. Nej nu ska jag sluta skjuta upp allt jävla trånganusplugg. Får se om det bär eller brister liksom. Tjolahopp.  

i wanna grow old with you

Söndag, sista helgdagen. Fan vad fort det går. Hinner knappt ta en skita innan helgen är ett minne blott. Min ursprungliga plan var ju att jag skulle plugga som ett aber hela helgen. Så blev det inte riktigt. Slutade med att jag inte rörde mig från ekerön förens igår vid tolvsnåret. Så jag sparde allt plugg till idag, sjukt kul om ni frågar mig. Men ganska värt. Har i alla fall hunnit med nostalgitrippar, hittade typ tusen playahead låtar som man totalt hade glömt. Sen har jag och Allan mest bara tagit det lugnt, utbytt massage och hängt i stallet. Ätit god mat och varit nyttiga har vi också hunnit med. 

Sen sov Linus hos mig inatt.(Man skulle ju önska att det faktiskt var en Linus. Men nej, det var bara Lina...). Så har jag sammanfattat ett kapitel i juridikboken än så länge. Inte för att jag faktiskt lärde mig något av det jag skrev ner nyss men man kan ju alltid låtsas. Nu tänkte jag ta en lunchpaus och kolla på nickelodeon (så mogen!!!!!) sen ska jag göra lite samhällskunskap, som aldrig verkar ta slut... Tjosan! 

Och idag så är det du som säger godnatt till mina barn

Tjosan trosan. Glömde bort att skriva igår, shitmannen. Igår kom jag hem lite tidigare än beräknat, detta på grund av lathet. Slutade därför tjugo över två istället för halv fem. Rätt värt skulle jag nog vilja påstå. Men vad hjälpte det, kom hem runt tre och i exakt tre timmar var det enda jag åstakom degande samt lite OC-tittande. Men efter det drog jag mig i kragen och stack på en springrunda med moster. Löjligt dålig insats från min sida måste jag medge, min kondition är ju inte på topp. Efter den rundan stapplade en spyfärdig Sanna hem och la sig åter i soffan, denna gång med ett rent samvete. Sen agerade jag utslagen hjälte från klockan tio på kvällen till åtta på morgonen. 

Skolan rullade på fint idag med en lektion samt lite grupparbete innan vi drog hem. Fett värt. Dödade lite tid i västermalmsgallerian med Denise (notera att du fick ditt riktiga namn, first time ever som smeknamn inte förekom) sen åkte jag tillbaka hem. Väl hemma härjade syster tillsammans med sin snyltarpolare. Denna gång hade de tagit över vardagsrummet så jag fick häcka i syrräns rum. Men sen fick jag nog och agerade "bad guy" och krigade ut dom ur vardagsrummet. Så nu är jag tillbaka på tronen, rumpavtrycket, soffan. Kärt barn har många namn som man säger. Har även fått lite samhällsplugg ur vägen. Så nu ska jag belöna mig själv med ännu mer OC. Sen blir det middag och träning. Wopilop. 

for your knowledge

Man vet att man är en soffpotatis när ens röv somnar för att man inte har förflyttat sig en endaste millimeter på ett x antal timmar. Det här är illa. Väldigt illa. 

Söndag ligger för nära måndag

Så då var det söndag igen, sista dagen på helgen. Så jävla fittkul! Verkligen. Ska jag summera denna helgen med ett ord skulle det vara, ovärd. Nu har jag svaret, jag blir mentalt störd av att sitta hemma en helg med umgänge på 40-50 barre. Åt middag hos min moster igår som sagt, det enda värda med den kvällen var att jag fick ett glas champange. Sen bråkade jag med min kära mor resten av kvällen. Väldigt trevligt. 

Nu har jag försökt mig på, mission impossible nämligen att plugga. Men det är på riktigt ett skämt för allt jag skriver är typ på samma svårighetsnivå som dataspelet "Första klass". Så det jag har lagt fokus på i mina arbeten är att få dom att se lite proffisionella ut, typ lite speacade fotnoter och källhänsviningar. Wow, liksom. Leave them breathless som man säger. Läraren kommer haja till först och tänka "Shit vilken snygg design! Behöver nog inte läsa den, det ser ut som ett mvg-underlag". Eller ja, det är vad jag hoppas på iaf. För ger dom sig på att läsa den står det typ. "Granar förder kottar." Naturkunskap är inte riktigt min grej. 

Nu tänkte jag ge loggboken ett försök innan jag ger upp detta oändliga pluggande. Sen ska jag ge mitt socialaliv en chans. Tänkte nämligen åka och hälsa på Lovisa en stund, var ju ett tag sen. Men ja... Tagga måndag och ännu en härlig skolvecka fullspäckad med roligheter. Aa.. Precis. Tja. 

Heaven's got a plan for you

Jag. Hatar. Skolan. 

Tjenare mittbena. Äntligen lördag och helg mannar! Igår efter skolish åkte jag och mötte upp min mor och syster för att handla. Efter det åkte jag hem för att sedan kunna slappna av i två sekunder innan jag ville hänga mig i duschdrapperiet av tristess. Men ärligt, vem fan vill inte det när ens föräldrar sitter och "myser" med ett glas vin samtidigit som de disskuterar räntor och vattenklosetter. Jag menar HUR party?! Iaf. Då la jag mig på soffan och åt mina känslor samtidigt som jag fortsatte mitt livsöde, kolla på OC. Sen när klockan slog midnatt drog jag mig mot Solna trakterna. Mös med mina babes en stund innan vi gick och la oss. 

Men nu är jag tillbaka där min rumpa har gjort avtryck, nämligen soffan. Den enda platsen för mig. Har försökt få något vettigt gjort, skolmässigt då. Men allt jag skriver låter typ lika intelligent som det som står i min systers bok, "Busiga bebben går till stranden". Jag antar att jag inte är ämnad för stordåd precis. Idag känns det som jag besitter lika mycket IQ som en blomma. Ikväll blir det lika party som igår. Ska till min moster på gräddhyllan och äta middag. Sen ska jag väl hem och placera min rumpa i avtrycket på soffan eller något i den stilen. Sen var min helg förbi och det enda jag har åstakommit är... Ett ökat kaloriintag. Shit vilken kvinna. Ibland förundras jag av mig själv. Nej nu vill jag ta studenten och aldrig plugga en dag till i mitt liv (på några år). Tjosan. 

Mitt nyårslöfte; sluta va en bitterfitta din fitta

Amentja. Idag tog jag en hemmadag. Sov inte mycket på grund av min kuk hosta. Men den verkar nu ge med sig. Sen behövde jag plugga. Och det lyckades jag faktiskt väldigt bra med måste jag säga, ligger till och med före i min lilla pluggplanering. Schweet. Med tanke på att det inte händer särskilt ofta. Sen har jag typ kollat på OC resten av dagen. Fyfan vad bra det är <3 Love it. Men jag har spart det bästa till sist denna dag... Platta mitt affro! tjofreakingho. Men vad gör man inte för platt hår liksom... 

Hela veckan har jag gått och tänkt att guuuuud så skönt att inte planera något, bara vara hemma och ta det lugnt. Amen eller hur... Det är inte kul att vara hemma och inte göra något ifall man inte får trycka i sig massa onyttigt. Men det är ju mindre kul med konsekvenserna. Så jag ska väl stanna hemma och svälta i helgen. Jippiiiii! Jag vägrar. Hatar att sitta hemma och låta en hel helg gå till spillo. Hemskt. Aja nu ska jag get back to business och ta tag i mitt "liv". Fortsätta kolla på OC ska jag också göra. Och låtsas att mitt liv är lika händelserikt som deras. Deppigtjej.org/.net take your pick. Japp... jag är inte ens en .com eller .se. Nej ta tag i mittliv var det ja... Imorgon är det fredag, woop! Skönt med sovmorgon iaf. 

Muntergök

Hej, en självmordsbenägen Sanna sitter och skriver i bloggen för att skjuta upp allt helvetes plugg jag borde göra. Jag är så jävla död i huvudet att det är i princip omöjligt att lyckas få något gjort. Men måste man så måste man liksom. Jag vet inte hur mycket pengar jag skulle betala bara för att få snabbspola tiden så det är slutet av maj. Fyfan vad jag hatar skolan. Eller inte själva skolan (lite) men allt kukplugg som aldrig tar slut. "Här läs om stress, skicka in en trettio sidor lång uppsats om vaför långvarig stress är dåligt". Usäkta, menar ni allvar. Kan jag motivera varför man blir stressad genom att ge din uppgift som referens? Ditt ruttna jävla ollon. 

Bortsett från att vara överöst med plugg så... Har jag inget liv. Eftersom denna spännande helg kommer att bjuda på.... Håll i hatten, you are in for a treat... PLUGG! Shit, det kunde ni aldrig ha gissat va? Nej, jag vet. Helt otroligt underbart otippat. Asså jävla grötballe. Jag vill bara ta studenten typ, nu? Resa, jobba umgås med kompisar och göra roliga saker isället för tråkiga, påtvingade saker. Ojoj. Nu kände jag att det här inlägget blev väldigt deprimerande.

Tänker fortsätta på det här spåret. För när jag kommer hem efter en härlig tunnelbaneresa och tänkte ta en frukt och softa i tio min innan jag började plugga. Gissa vem som har ätit upp all jävla anusfrukt?! (som vi btw köpte igår). Jo min kära syster och hennes snyltarpolare. Fan gå hem och käka istället. Ni har väl mat där med? Inte så att det är sådär jävla jättelångt hem? Jag menar, du bor ju inte precis mittemot? Så gjorde hon det :PpPPpPpp. Men pappa står där och låtsas som det regnar. Lyckligt ovetandes. "Hur är det?" på vilket jag svarar "Död" "Nämen varför då? Skolan eller?" Näää din jävla pundare, jag är jättetrött från jobbet?! Vafan tror du liksom? Jävla lallo. Sen blir det stekt hora med fitta till middag idag också. Mums. Nu ska jag plugga. Älska livet. 

Stöd vår kamp inom ungföretagsamhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Okej alla som läser min blogg är typ medlem i vårt UF-företag meeeeen YOLOOOOO! Svara på vår enkät bitcheeeeeeees. 

new day

Helvete vad jag älskar måndagar! Riktigt fullspäckat schema, så roligt med många bollar i luften! Bara sitta och planera veckan och alla roligheter som ska betas av. Aa fast ne. Lite mycket blondinbella över denna inledning. Ska sanningen fram så avskyr jag måndagar. Och det blev ju knappast bättre när världensbästaskola bestämde sig för att det var en strålande idé att välsingna mig med 6 lektione från 8.30-16.25 tack som attans. Men nu är jag hemma iaf och har överlevt denna helvetes dag. Har även läst rattskunskapen tills imorgon även fast mina ögon går i kors av trötthet. 

Ja, min helg då. I fredags agerade jag moraliskt stöd åt min vän Elvis, gick väl bra med tanke på omständigheterna och det blev än rätt värd kväll trots allt. Spenderade även natten i hennes lya, ja vi gick hela vägen... Shitvapin. Åkte sedan hem för att fica mig åter igen för att dra ut med alla mina myndiga vänner. Drog till sommar en sista gång, nu är det bara vänta tills våren kommer.. Depp. Aja, var iaf skit trevligt! Kollade lite på familjen, snackade massa s-k-i-t. Käkade även ett alldeles för dyrt nattkäk, både ekonomiskt och kalorimässigt. Ångest. Men YOLO liksom. Haha, nej. Jag använder inte YOLO seriöst, det är vidrigt och någon borde mörda Drake som uppfann detta helvetes "ord". Anyway så kommer min vecka fortsätta i samma spår, pluggpluggplugg. Nej nu måste jag bege mig uppåt för nu är det fajt mellan mor och syster och mina pengar är satta på min moder. Shosan. 

new day

Helvete vad jag älskar måndagar! Riktigt fullspäckat schema, så roligt med många bollar i luften! Bara sitta och planera veckan och alla roligheter som ska betas av. Aa fast ne. Lite mycket blondinbella över denna inledning. Ska sanningen fram så avskyr jag måndagar. Och det blev ju knappast bättre när världensbästaskola bestämde sig för att det var en strålande idé att välsingna mig med 6 lektione från 8.30-16.25 tack som attans. Men nu är jag hemma iaf och har överlevt denna helvetes dag. Har även läst rattskunskapen tills imorgon även fast mina ögon går i kors av trötthet. 

Ja, min helg då. I fredags agerade jag moraliskt stöd åt min vän Elvis, gick väl bra med tanke på omständigheterna och det blev än rätt värd kväll trots allt. Spenderade även natten i hennes lya, ja vi gick hela vägen... Shitvapin. Åkte sedan hem för att fica mig åter igen för att dra ut med alla mina myndiga vänner. Drog till sommar en sista gång, nu är det bara vänta tills våren kommer.. Depp. Aja, var iaf skit trevligt! Kollade lite på familjen, snackade massa s-k-i-t. Käkade även ett alldeles för dyrt nattkäk, både ekonomiskt och kalorimässigt. Ångest. Men YOLO liksom. Haha, nej. Jag använder inte YOLO seriöst, det är vidrigt och någon borde mörda Drake som uppfann detta helvetes "ord". Anyway så kommer min vecka fortsätta i samma spår, pluggpluggplugg. Nej nu måste jag bege mig uppåt för nu är det fajt mellan mor och syster och mina pengar är satta på min moder. Shosan. 

Berg checkar in (lite fyndigt där)

Fy... fan vad jag inte pallar skolan just nu. Jag har så jävla mycket skit framför mig den här terminen att jag tror jag avlider. Vidrgit. Fittskola. Alla som inte har börjat gymnasiet än, lyssna noga på Sannas visa ord. SÖK FÖR I HELVETE INTE TILL EN PLUGGSKOLA. Så. 

Ja, nu är jag hemkomen från skolan. Trött, tröttare, tröttast. Har "pluggat" lite svenska men jag har glömt bort hur man gör. Inget fastnar, inte för att det någonsin gör det, menmen. Dessutom har min lärare missuppfattat sin utbilding då hon skrivit på arabiska. Okej nej. Men jag är inte tillräckligt påläst och allmänbildad för att förstå hennes fina horord. Så jag gav upp efter sida sex av tio. Anyway så tänkte jag kolla något debatt program nu, eftersom det ingår i läxan att betrakta en argumentation. Skulle ju kunna reta upp min syster lite och betrakta hennes reaktion, men hon är lite liten för retoriska begrepp. 

Helgen då, var skit kul och asvärd. På fredagen var planen en lugn tjejmiddag med lite vin. Men jag lever i min egna värld där "lite" inte existerar. Så det slutade ju fint. Men sen på lördagen efter att ha gått bakis från kolckan nio till nio så drog jag och mina vackra vänninor på min klasskompis 18-års fekke. Trevligt som satan. Hemgång från skälby till mig, passade även på att leva lite on the wild side, genom att vandalisera lite. Okej, vandalisera och vandalisera kan ju disskuteras.Cool kände jag mig iaf haha... Hoppas alla förstod ironin där. Väldigt underhållande var det i alla fall. Aja nu är det bara tre skoldagar kvar till helg, stay strong liksom. Och nu ska jag kolla nått tråkigt vuxenprogram.. Blä. Sen ska jag träffa min man Deniso från Turkiet. Mums. Tjo. 

RSS 2.0