Skiter i dagar. Tappat räkningen

Tjabatjena. Ligger förtillfället utslagen på sängen. Idag är jag ett bakfullt svin. Men det är okej. Jag har ju försummat bloggen denna helg och det är jag ledsen för. Men det har varit lite att göra så att säga. I fredags kom Ellinor och vi drog direkt in till stan för att dricka lite vino. Men som vanligt tar det ungefär en timme att hitta någonstans att sitta i den här staden när man inte vet vart man ska. Men vi hittade iaf ett ställe som såg helt okej ut. Saken med det här stället var att det låg i anslutning till en klubb. Men det fattade inte vi men vi blev ner skjutsade dit när baren stängde. Klubben var väl inte riktigt my cup of tea eller vad man ska säga. Men det var roligt iaf! Efter det drog vi och käkade på donken innan vi tog en taxi hem. Vi hade inte riktigt något val då tuben hade slutat gå och ingen av oss visste vilken nattbuss vi kunde ta. Dagen efter sov vi ett tag innan vi begav oss till leichester där vi käkade, kollade julmarknaden och tog en fika. Efter det åkte vi in mot stan igen och letade runt efter någonstans att sitta ännu en gång. Vana londonbor liksom. Men vi satte oss iaf på en pub. Väl där måste vi besöka damernas. Det kan ha varit en av dom ofräschaste toaletterna jag sett. Ena toabåset gick inte att låsa och var helt trasigt så jag valde den minst äckliga toan (svårt att tro). Men när Ellinor skulle gå så ser hon att någon sitter i mitten båset och kollar in på henne när hon gör sin grej (ni fattar vad jag menar). Så då har det alltså suttit en gubbe i mitten båset och kollat in på alla tjejer på toan. Så jävla myyys! Aja. Lärdomen av det hela, kolla att ingen övervakar er när ni går på toa i London. Verkar vara ett återkommande fenomen. 

Igår sov vi bort halava dagen innan vi gick och köpte glass-frukost. Värt. Ja jag kommer bokstavligt talat rulla hem till Sverige sen. Yolo. Eller yala (you always live alone). Menmen efter det följde vi vår lille snopp till tågstationen och vinkade adjö. Wää. Sen åkte vi till Oxford street där Ylva inhandlade proviant. Sen åkte vi hem och käkade innan vi åkte till leichester för att möta upp Jack. Det blev en ordentlig pubrunda genom typ ela London. Och nej. Jag blev knappt full. Efter att sista puben stängde blev vi slussade till en annan klubb. Oklart. Där drack vi ännu mer, var med på vidriga vimmelbilder, Ylva köpte nyckelringar och aa typ det. Minns inte riktigt vad vi gjorde mer på sista stället. Dock verkar jag ha utvecklat en fetisch för vakter här borta. Lyckas alltid bli bästakompis med alla dörrvakter, grejen är att man behöver inte ens bli det är borta för här i england har dom noll inflytande på vilka som får komma in och inte. Oklart. Så detta är en ovana jag genast ska råda bot på. Idag kommer Elvira hit!!!!! Så jävla underbart!!! Så nu ska jag baja innan vi ska börja röra på oss. Tja! 










England dag 17 (tror jag)

Var hälsad. Ännu en lägesuppdaterng från Europas metropol. Ligger sjävfallet i min stensäng brevid min porrgalna porrvän Porrlina. Porr. Idag väcktes jag ur min skönhetsömn med ett ryck då min telefon ringde. Samtalet gällde ett jobb jag sökt på en bar så vi bokade in en intervju idag vid fyra. Så jag flög upp och slängde mig i duschen då jag ogärna vill dyka upp och lukta marinerad balle. Efter panikduschen åkte vi in mot Oxford street då Ylva skulle inhandla lite jobbkläder. Väl inne på River Island satt jag helt ovetandes i Linas knä (Sanna 3 år). Sen när jag ska vrida mitt huvud en millimeter hör jag hur något spricker. Min mödomshinna. Nej. Mina byxor, SÅKLART. Alltid jag och mina jävla jeans... Så jag fick tvångsinhandla ett par nya. Skönt att detta inträffade i en klädbutik och inte på tuben påväg till intervjun. Aja, efter det åkte jag och Lina vidare till Old street för intervjun. Intervjun tog cirkus tio minuter och reslterade i ett provjobbspass (kul ord det där, vet ej ifall det ska vara sammansatt eller inte.. Svenska grammatiken är slående) på torsdag. Spännande! Hoppas det går bra! Sen fick jag även ett annat samtal idag gällande ett annat jobb så nu har jag ännu en intervju inbokad! Hoppashoppas. Känns iaf skönt att veta att det är någon som läser mina ansökningar, har känt mig väldigt anonym i den här staden på senaste. Så håll tummarna! 

Nu är vi tillbaka i fortet, jag och Porrlina. Jag bloggar och lina porrsurfar. That's life. Snart ska jag platta håret för första gången på tre veckor, fan rekord asså... Borde gå med i "Anonyma plattångsmissbrukare". "Hej jag heter Sanna och jag har haft lockigt hår i snart tre veckor". "Hej Sanna". Aja.. sidospår. Sen ska vi äntligen möta upp vår efterlängtade snopp! ÅH! Lyckan, Sen åker vi tillbaka hem och lämnar av hennes grejer och sen ska vi ut! Bra dag.

Nu måste jag använda det enda sociala mediet möjligt för att kommunicera med min kära fru! Fellbo, vi skypar i helgen! För mig funkar söndag helt utmärkt! Vad funkar för dig? För dig är jag flexibel (vig) och anpassningsbar (böjbar, kort och gott en sexdocka). Kommentera down below (murran. Nu räcker det med sexanspelningar från min sida) och säg vad du tycker om förslaget. Massa puzzar.   

England dag 16

Shalom vänner. Jag försummade er igår, mina djupaste ursäkter. Men det var nog för allas bästa, hade en svacka igår och min hemlängtan hade mig i ett järngrepp. Men idag är det en ny dag och det känns lite bättre. Jobbsökandet fostätter, olyckligtvis utan resultat. Men det är bara att söka på antar jag. Har nu tappat räkningen på hur många jobb jag sökt. Tjolahopp på den liksom. Aja, Ylva, alias, "räkmackan" började söka jobb igår och fick såklart det första jobbet hon sökte. Somliga lever ständigt i Guds ljus. Jag är inte inkluderad. Aja, martyren slutar upphöra här och nu. Okej, kommer förevigt vara en martyr men jag ska försöka dra ner det till ett minimum.

Jag och Lina följde med Ylva till hennes jobbintervju igår och strosade runt medans Ylva fick jobb. Efter det åkte vi som vanligt till Oxford street och käkade på en pub vid Picadilly. Lyckades tajma in en musikalavslutning och fick trängas med en triljon människor på tuben. Livet. Efter en promenad i kyla och ösregn bäddade vi ner oss i våra stenar till sängar och gluttade på film. Idag sov vi i tusen år innan Ylva gick till jobbet. Jag och Lina har spenderat ännu en dag inlåsta på rummet och sökt jobb. Gud ler mot mig. Eller jo det gör han nog delvis för imorgon får vi FINbesök av världens mest efterlängtade Ellinor! Har fan inte träffat snorren sen hon flyttade hit i augusti. Ska äntligen få krama om min lilla snoppis. Enda snoppen jag får krama. Men det hör inte hit. Men de goda nyheterna ar inte slut där... För på måndag kommer min ÄLSKADE sambo hit och stannar till frdag!! Lyckan är total. Men håll i hatten för på fredag får jag även krama ihjäl min saknade mamma. Åh min underbara mamma. Så denna vecka måste jag säga ser extremt lovande ut! Dock kommer alla dessa besök ruinera mig, totally worth it! 

Kvällen lär vä sluta som alla andra kvällar, brevid en porrgalen porrlina som stönar ihjäl sig i sömnen. Onanerandet har än så länge inte greppet om henne då hon förberedde sig och höll sig onaneringsfri under en veckas tid innan flytten. Men nu börjar fasden spricka och kåtheten tar snart över porrlina. Läget är kritiskt men hon har vårt stöd i kampen mot onaneringsmissbruket. Saknaden efter hennes hotellägare håller hon under ytan men vi alla kan se hur porrlina påverkas. Ibland går det inte att fösa bort hennes känslor. Men som sagt så försöker vi agera stöd åt henne i hennes kärlekslustar. Må Gud vara med dig min vän.. Må Gud vara med dig. 

England dag 14

Gogkväll vänner. Ligger för tillfället i min stenhårda säng. Bredvid mig har jag stensexiga porrlina. Life is good och lina är naken. Eller, under kläderna iaf. Sex. Idag har jag och lina knallat runt i ett område som heter Shoreditch. Tydligen väldigt poppis blan konst- och modestuderande. Alltså stämmer jag in på den beskrivningen. Väl där passade vi på att ta en svennefika på "fika" passande nog. Jag drack kaffe och åt kanelbulle på svenskt vis och porrlina käka kladdkaka. Mycket gott. Efter fikan mötte jag min kärlek. Asså det var kärlek vid första ögonkastet, ömsesidigt så klart. Vi kunde inte slita blickarna från varandra... Så vacker. Tappade typ andan. Ja, jag talar självklart om en jacka. Vad trodde ni liksom? Killar finner mig typ lika spännande som en påse ruttna fiskögon. Livet. Aja tillbaka till lin kärlek. Asså jag vill föda hans (jag har bestäm att det är en han) barn. Små söta jackbebisar. Efter det åkte vi i vanlig ordning tillbaka till Oxford street där lina gick lös med plånboken. Jag däremot hittade nada. Har endast ögon för den där jackan nu. Om jag får/köper den så ska jag begravas med den. Jag ska sy fast den på min kropp. Jag ska fanemej gifta mig med den. JAG MÅSTE HA DEN. Aja... Nu är vi tillbaka i fortet och ska snart laga mat sen söka mer jobb. Massa kramizar. 










England dag 13

Hola amigos. Oh ma lord vart ska jag börja... Gårdagen började med en lite lat morgon med sovmorgon. Efter det så drog jag och lina in till Westminster för att kika på Big Ben och turista lite. Efter det gick vi längs med kanalen förbi en julmarknad vid London eye och en bra bit efter det. När vi blev trötta på att gå satte vi oss på första bästa buss. Denna körde oss till Tottenham. Vi båda kände oss rätt vilsna (som alltid i den här staden) men vi kan återigen tacka våra villovägar för denna gången ledde den oss till soho. Sjukt ballt område! Nya favorit platsen i London tror jag nästan, asskön stämning! Efter det gick vi förbi picadilly och vidare till regent street där vi beslöt oss för att äta. Råkade bli en till flaska vin denna gång också då detta var vår briljanta lösning på vår deppighet kring det faktum att vi är vänner-lösa här. Så taggade till tusen hörde vi av oss till Ylva som varit med hennes kusin hela dagen och föreslog utgång. Så när hon kom in till stan började vi vandra tillbaka mot soho till en bar. Detta var även första gången sen vi kom hit som vi blev leggade. Som sagt så har engelsmännen en helt annan kultur än vi svenskar. Har behöver man inte drinkludra utan man blir bjuden ändå. Asså verkligen, jag köpte typ ett glas vin igår, resten praktiskt taget slängdes i mitt ansikte och jag, medmänniska som jag är, kunde inte neka dessa drycker förtäring. Vilken instats! 

Iaf på den här baren stöter vi på ett asroligt gäng (tre pers) som vi följer med på efterfest. Måste säga att det är en av dom bättre efterfesten jag hamnat på. Ena killen jobbar nämligen i Guess showroom och det var även dit han tog med oss. Så vi fick gå runt och prova alla kläder vi ville. Måste även tillägga att min storlek på kroppshyddan aldrig irriterat mig så mycket som då. Så jag provade typ de kläder jag kunde pressa på. Kändes iaf som klädhimlen. Jag ändrar mig angående himmelriket på jorden. Kan ha något att göra med att jag var ganska på alerten när vi väl kom dit. Men bara kanske. Efter efterfest numero ono drog vi vidare ännu en gång. Denna gång på en annan efterfest på Oxford street där vi träffade på ännu lite fler trevliga människor. Jag var påriktigt helt euforisk över att få konversera med nya människor. Så-jävla-underbart. Verkligen en lyckad kväll! Och så skönt att få träffa lite människor. Idag luktar jag rökt lax och tänkte nu hoppa in i duschen. Puss och kramiz.  










England dag 12

Godkväll. "Livet" här borta rullar väl på.. Känns typ inte som ett liv om jag ska vara ärlig. Har liksom ingenting här, inte som man hade hemma. Saknar mina vänner just, fruktansvärt mycket. Hur får man vänner liksom? Är för feg för att gå fram på krogen (svårt att tro) och jag har ju tyvärr inte den egenskapen att locka till mig svärmer av folk som längtar efter mitt sällskap. Aja. Ganska deppig ikväll men det blir nog bättre hoppas jag. 

Igår åkte vi in till Oxford street och strosade och kikade i lite affärer, bland annat Victoria secret! Himmelriket på jorden. Dock var det alldeles för mycket för mig att ta in så jg får gå tillbaka och samla mig lite så jag kan fokusera. Efter det mötte vi upp en kompis till Ylva som är hör på besök och gick och käka på en italienare. Inte det bästa jag ätit men helt ok. Efter det åkte vi hem och kolla film. 

Idag åkte jag och lina till notting Hill och promenerade, eller promenera var väl att ta i, tog oss igenom folkmassorna på portobello road. Sökte även ett jobb på en skobutik där. Så vi får se om dom hör av sig.. Vore schysst. Efter det åkte vi vidare in till Oxford street och tog en flarra vin. Lina blev fullis så det får mig alltid på bra humör. Efter det gick vi vilse när vi letade efter vår tunnelbaneststion. Vana Londonbor. Precis. Men tack vare detta så såg jag att en annan skobutik sökte folk över julen så jag gick in, lite smålullig och lämnade mitt cv. Får hoppas att dom inte kände att jag luktade vino. Jaja, vad har jag att förlora liksom. Efter det åkte vi tillbaka hem och nu ska vi väl kolla film eller nått. 

Känns rätt värdelöst här just nu. Vill gå ut men ändå inte. Känner mi inte på topp just nu. Längtar mest hem ikväll. Sorglig tjej. Vill hem till Stockholm och umgås med mina vänner. Fan vad deppig jag är. Har längtat efter London i flera månader och nu när man är här så längtar man hem. Ska nog sova snart och hoppas det känns bättre imorgon. Förlåt för deppigt inlägg, blir lite besviken på mig själv eftersom det känns som jag låter hela upplevelsen här borta gå till spillo typ. Men det blir säkert bättre! Hoppas jag får jobb snart så man har nått att göra om dagarna. Nej nu ska det här deppmongot kväva sig i mina sträva ikea lakan. Amen sisters. 








Saknar er så fruktansvärt mycket










England dag 11

tjenare. Befinner mig just i denna stund placerad i min stenhårda säng. Lyllo mig. Morgonen har innehållit frukost med några an våra roommates samt jobbsökande. Får hoppas att någon finner mig intressant. Tveksamt i och med att ingen annan verkar göra det... Forevahalone. Idag är iaf planen att fortsätta söka jobb, äta lunch och sedan ska vi åka in till stan och kolla runt i lite affärer. Måste köpa myskläder.. Tog inte med mig en enda skön tröja, smart chey. Och endast ett par (för stora, svårt att tro ifs) mjukisar. Så ska vi självfallet besöka Victoria Secret. Guld. 

Jag tänker nu grotta ner ännu lite mer i Linas kärleksliv. I staden som aldrg sover möter hon dagligen potentiella kärleksoffer. Senast igår flög det gnistor om Lina när hon besökte en Vodafone butik. Det var för alla att bevittna när Lina gick loss med raggningsreplikerna mot den stackars arbetande mannen. Lina tycktes inte få napp dock så henes resa mot kärleken fortsätter. Låt oss hoppas att hon finner den innan fler oskyldiga individer faller offer för Linas oförskämda lustar. Nej hörrni nu ska jag laga lunch. Ni hörde rätt. JAG. Får se hur gott det blir... Stackars Ylva. 
 
 

England dag 10

Wööhöhö, inne på första tvåsiffriga dagen här i Beatles-country. Inte illa pinkat. Dagarna rullar på här borta. Idag började vi morgonen med gröt. Ganska svårt att måtta upp hur mycket man ska ha av allt här borta då engelsmännen använder sig av andra mått en oss svennar. Det blev med andra ord lite överflödigt med gröt. Hade kunnat bjuda halva grannskapet på gröt om vi ville. Det gjorde vi dock inte. Soppisarna kan ju få smaka lite när dom hämtar våra avfall om dom vill. Jaja.. Efter frullen fixade vi i ordning våra ikea möbler. Dom blev riktigt bra får jag nog lov att säga! Men helvete vilket jävla projekt det var att få ihop den där jävla pinnstolen.. Jag vet vilket framtida yrke jag inte ska satsa på om man säger så. Hade inte haft nerverna för att skruva ihop skitmöbler hela dagarna. Skulle dö i en stroke innan 20 typ. Jaja alla dessa sidospår.. Efter vårt byggare Bob bygge drog vi oss mot stationen för att åka en station till Killburn. Där gick vi vilse ett tag innan vi hittade till banken. Och efter två timmar i en djungelvarm lokal hade vi öppnat varsitt bankkonto! Soft mannen. Sedan åkte vi tillbaka med bussen och handlade skitpapper och sen gick vi vidare hemåt och lagade lite mat. Efter maten fixade jag ihop mitt cv och personliga brev och sökte två jobb. Ska fortsätta med sökandet imorgon. Håll tummarna. 

Efter detta var mina planer att skypa med min family. Det gick SÅ JÄVLA dåligt. Min Skype vekar ha sagt upp sig så ingenting fungerade. Satt och kämpade med den där skiten i en timme. Sen fick jag damp och lånade linas dator istället och skypade med dom. Härligt som attan att få se min lilla familj lite! Sen kollade vi på män som hatar kvinnor och nu ska vi sova. Imorgon är det jobbsök som står på agendan. Annars har jag inte nått kul att berätta. Sköjz. Godnatt på er! 


Helt irrelevant men oj så sant. 

England dag 9

Shalom vänner. Lägesrapport från camp fatty. Idag unnade vi oss en sovmorgon då vi inte sovit till längre än åtta sen vi kom till england. Rätt skönt. Dock är våra gardiner allt annat än ljusskyddande. Menmen. Efter det gick vi upp och käkade frulle. Jag slapp äntligen äta godis till frukost! Vi hade köpt hem bröd, ost och tomat. Riktigt gott. Efter frullen begav vi oss återigen till Ikea (patrioterna slår till igen). Denna gång handlade vi med oss en form av bord att ha bredvid sängen med förvaringslådor. Sen köpte vi lite annat också. Detta släpade vi med oss på bussen hem i rusningstrafik, eller peektime som det heter här borta. Gick hem med all jävla utrustning på en väg som kändes milslång. Väl hemma ringde vi och bokade möte för att skaffa ett insurance number. Så den 26 november ska vi på möte. Alla lyckades få samma dag vilket var väldigt tajmat. Sen gick vi och handlade massor med mat (och onyttigheter. Och ja. Jag kommer behöva betala för två flygstolar när jag ska hem..). En annan olikhet om man jämför Svealand och england är att dom är helt på det svarta med vad ett rullband är. Eller dom vet nog men väljer att förneka fördelarna med ett långt rullband. Här har dom ett som är långt nog för att lägga upp tre varor. Sen har dom en packningsyta så dom kan inte ta flera kunder samtidigt utan måste vänta tills den första kunden har packat klart och lämnat butiken. Detta var inte till vår fördel idag då vi skulle storhandla. Men det gick. Sen var det bara gå den mils långa vägen hem med två stensäckar fyllda med mat. Vi tog lite godispauser på vägen... När vi väl var hemma så lagade Ylva en wook med nudlar, supergott! Sen satt vi och pratade lite med våra roommates, astrevliga! Efter det så skypa jag och lina med vår efterlängtade Elvira! Shitpommesfrites vad jag saknar henne.. 

Imorgon ska vi påbörja jobbsökandet! Ska även få fart på min JÄVLA mobiltelefon. Blir fan galen snart... Ska  skypa med min familj imorgon hade jag tänkt. Och duscha.. Hygien har jag märkt, är inte något jag direkt värdesätter eller prioriterar i min vardag. Borde kanske göra det med tanke på mina stackars roomisar.. Men det finns så mycket annat livet har att erbjuda! Som typ lukta svettiga pungkulor? Nej nu ska väl jag krypa ner under täcket och värma mig lite. Blir ju lite kallt här i rummet på kvällarna. Godnatt och extremt mycket kärlekskramar till alla i Svealand!






Första bilden är i vårt område, var lite fint med solskenet så jag var tvungen att knäppa (haha.. Fotografen har talat) lite kort. Andra bilden är på lina och hennes jävla peddopanda som hon köpte på Ikea. Vaknade av att jäveln hade hamnat i min säng under natten och låg och stirrade på mig med sina döda ögon. Ylva har en likadan panda, dock är det bara linas som är peddo. Äpplet faller inte långt från trädet så att säga. Pandiboo (peddot) och Ylvas heter pandilou. Jag är på tok för c00l (haha Elvira) för gosedjur så jag köpte inget. Nu vet alla det. Skönt. Nu signar jag out. Baj! 

England dag 8

Shakalaka. Vart ska jag börja.. Igår tog rastlösheten över mig efter två dagars hp tittande så vi tog beslutet att besöka hotellets bar. Nu i efterhand känner jag mig inte helt nöjd över detta beslut. Först och främst hade jag inte ätit på ett ex antal timmar då jag bestämde mig för att stilla min hunger med vin. Beslutet togs på bra grunder... Fyra glas senare hamnade vi i diskussioner med tre gamla engelsmän. Om vad diskussionerna gällde är jag lite på det oklara med. Tänker inte gå in på detaljer men jag var, som alltid, pinsam. Jag hade en hypotes kring hur min pinsamhetsnivå skulle bli med tanke på språkbarriären. Nu kan jag konstatera att denna barriär lätt kan brytas med några klunkar vin. Antagligen vilken alkoholhaltig dryck som helst vågar jag nog tro. Denna bravad. resulterade iaf i en härlig bakfylla. Väldigt passande att vara bakfull när man ska ta sig från brackley till London med tåg plus 40 kilos packning. Inte den bästa morgonen jag haft. 

Men tog oss till London gjorde vi, bakis som få. Väl vid tunnelbanan blev vi upphämtade av vår landlord Sam. Skrev på vårt hyresavtal och satt och snackade lite med en av dom svenska tjejerna som bor här, Sofia heter hon. Väldigt trevlig. Efter en stund tog vi oss vidare på äventyr, denna gång till IKEA!! Asså lyckan var total när den blåa byggnaden med den gula loggan uppenbarade sig. Svearike (<3). Patriotiska som vi är firades detta besök med svensk delikatess, köttbullar. Jag som vanligtvis inte är supersugen på köttbullar då detta var min enda föda under ett års tid typ, tryckte utan problem i mig 15 gyllenbruna bullar. Efter denna underbara upplevelse gick vi och shoppade massa saker till vårt rum! Så nu börjar det se riktigt mysigt ut här! Väggarna får vi dock leva med då man inte får hängs upp nått på dom. Kan tillägga att väggarna är lite lätt kissgula med lite inslag av bajsfläckiga. Det är nog inte avföring på våra väggar (hoppas jag) men dom skulle ju inte dö av att bli målade... Jaja.. 

Nu ska jag avsluta historien om "romansen på the crown hotell". Lina har nu givit sitt hjärta till en man värdig hennes kärlek. Vi alla har levt i en lögn då lina har spelat oss alla ett spratt. Det som verkade så självklart mellan henne och servitörerna har varit en fasad. En fasad för att missleda oss... Det var aldrig servitörerna hon ville åt. Mannen som fångat hennes hjärta och fått hennes eldar att brinna. Mannen som raderat alla tvivel om vad kärlek är. Mannen som respekterar linas porrsurf. Hotellägaren. It was always him. Så nu får vi se om kärlek övervinner allt då avståndet mellan dom är långt. Men vi alla hoppas på kärleken och ger dom ett stort lycka till. (Jag har insett min fetisch för lina... Jag är helt besatt av att hon är kär i allt som rör sig. Linas egen hejarklack). 

Aja.. Imorgon ska vi åka och storhandla på tesco, skriva klart våra CV:n osv, söka jobb och lite sånt. Men mitt främsta mission är att fixa min mobiljävel. Får se hur det går. Nu ska jag återgå till livet bortom internet och typ smälta att jag faktiskt bor i London nu. Sjukt.. Saknar alla hemma i Svealand sjukt mycket just nu, kommer som sagt i perioder där man blir påminde om hur mycket man faktiskt saknar alla. Får gå och gosa med mina roomisar så man blir lite gladare. Puss och kram på er! 
















England dag 7

Tjenissuperpenis! Ännu en dag passerar oss här i te-landet. Denna dag har vi lyckats ta oss i kragen till skillnad från igår. Efter frukosten förflyttade vi oss över gatan till ett café där vi satt och sökte inspiration till våra CV:n samt personliga brev. Kan ju tala om att det märks att jag inte läst engelska på ett år. Har inga som helst tvivel på att en arbetsgivare som tilldelas dessa kommer misstänka att jag är lite lätt efterbliven. En femteklassare hade stavat bättre än vad jag lyckades göra. Menmen... Det kanske kan vara meriterande att vara efterbliven, vem vet? Inte jag. Efter vår skrivsession förflyttade vi oss en bit upp på gatan för att köpa pizza. Dieten går bra om ni undrar. Working on my fitness. Svingod var den iaf. Efter pizzan fortsatte det eviga hp maratonet. Och nu, sju dagar senare, är det äntligen över! Hp är bra, missförstå mig ej, men efter åtta filmer med endast kiss-, bajs- och rökpauser blir man fan trött på magins värd. Ett tag där emellan trodde jag påriktigt att jag var typ Hagrid. Nu vet jag inte riktigt vad vi hittar på, just nu pratar Ylva i telefon, lina porrsurfar och jag ligger och fiser under täcket. Börjar bli lite rastlös så jag funderar på att ge lina en omgång tuttsex. Vi får se vad jag hittar på. Klockan sju ska jag iaf skypa med fammen, saknar dom mer än vad jag trodde jag skulle göra om jag ska vara helt ärlig. 

Imorgon förflyttar vi oss iaf från denna sketna by! London baby! Lite nervös nästan.. På onsdag börjar jobbsökandet på allvar. Inte alls piss läskigt. Men det ska nog gå braaaa. Får väl stå och öva framför spegeln imorgonkväll på vad jag ska säga osv. 

Men nu, för alla där hemma i tv-sofforna kommer fortsättningen på "romansen på the crown hotell". Igår stod lina vid ett vägskäl. Vem skulle hon välja? Vem skulle bli den lycklige? Man anade nästan en uppgivenhet hos servitör A. Han som vid första anblick såg ut att vara det självklara valet. Allt detta innan en ny flamma trädde fram ur dimman... Men saker och ting verkar klarna upp för lina. För idag vid frukostserveringen vaknade gamla känslor till liv då två ögonpar möttes över bordet med russinbullar (deras såkallade frukostbröd) på. Servitör A verkade ha återfått hoppet och kom nu tillbaka, tio gånger starkare, för att claim his girl. Men leken tar inte slut där.. Ikväll är det upp till bevis för servitör B då det är hans tur att ta kvällsskiftet (om ni förstår vad jag menar). Fortsättning följer mina vänner.. 







England dag 6

Tjenispenis! Back at the hotell. Idag är det hp maraton som står på schemat. Idag har vi tillåtelse att vila efter som VI HAR HITTAT BOENDE! Blev lite ändringar i schemat igår så jag åkte med till London iaf! Så vi kastade oss på bussen och tog sedan tåget från banbury till London. Väl där sätter vi oss återigen på the underground mot willesden Green. Jag var helt övertygat om att han vi skulle träffa var en hallick när han skrev att han skulle hämta oss med bilen. Men min övertygelse kring detta överensstämde inte med verkligheten. Han var med andra ord inte en hallick. 

Området vi bor i är mycket trevligt! Vi delar ett radhus med typ 6 andra tjejer. Vårt rum är väldigt stort och huset ser inte ut som en mordplats. Duschen var dock inte det vackraste jag skådat men det är bara tre månader så jag blir ju inte sjuk av det iaf. Men med min tur vad gäller konstiga åkommor lär jag väl dra på mig något.. Time will tell my friends, time will tell... Efter vi betalat depositionen och fått ett kvitto på det åkte vi vidare till Oxford street där vi satte oss på en typisk engelsk pub. Där beställde vi in en flarra vino för att fira vårt boende och självklart åt vi fish and chips! Svingott! Efter middagen tog vi varsin drink innan vi började röra oss tillbaka till skithålan brackley.. Kändes inte skitkul att åka tillbaka till den allt annat än civiliserade byhålan efter man varit i London.. Meeen vi flyttar ju dit på tisdag så jag kan tänka mig leva med detta. 

Nu till romansen som utspelas på the crown hotell... Lina står i valet och kvalet nu när en annan tärning slängts in i kärlekens roulett. Det är nu en ny servitör som fångat linas intresse och tänt en låga i hennes hjärta (murra). Hon får svårt att slita sig från hotell lobbyn. Detta verkar ha satt sina spår hos den förste servitören då vi inte såg till honom idag vid frukosten. Men lina verkar inte orolig då hennes nya flamma träffa fram och ställde henne frågan: "coffe or Tea?". Som sagt.. Valet och kvalet. Då ställer jag lina frågan "servitör A eller servitör B?" Vad blir ditt slutgiltiga svar? Uppföljningen av romansen kommer strax. SPÄNNINGEN!!! Love from England to Sweden! 











England dag 5

Shalom! Lägesrapport dag fem. Mackan är uppäten och vi spenderar ännu en rengnig dag på los hotellos. Visningarna igår var ju som sagt lite av en besvikelse. Men idag var det nya tag! Vi har redan lyckats hitta ett rum för tre som går att hyra i tre månader. Det är en shareflat så vi kommer i sånna fall få dela med fyra andra tjejer från Sverige, kiwisar (nya zelämdare) samt australiensare. Så håll tummarna för oss! Håller er uppdaterade angående ämnet. Idag ska jag spendera resterande dagen på hotellrummet i min ensamhet då lina och Ylva ska åka och kolla på rummet idag. Så om någon själ har tråkigt är denne varmt välkommen att skypedejta med mig. Lär väl skriva nått mer ikväll om eventuella ändringar i vårt boendeletande. Spännandespännande... Puss och hugs for now! 





Såhär glada blev vi 

England dag 4

Hallihallå. Nu är vi precis hemkomna från Englands capitalcity (engelsmannen har talat). Idag har vi väl åkt cirkus trettio mil runt halva england känns det som. Vi har på denna långfärd hunnit checka av tre visningar. Men jag börjar dagen från början. 

Innan dagen började spenderade vi gårkvällen med att kolla svensk tv, nämligen 69 saker du vill veta om SEX. Sex. Hehe. Efter ett ganska tråkigt inslag från TV3 somnade vi. Klockan 06.30 ringde klockan och vi gick upp och fixade oss innan vi hoppade in i taxin som tog oss till tågstationen i bunbury. Då insåg vi att tåget vi skulle ta gick om en timme så vi passade på att ta en frulle på the donk. Jag finner inget som tillfredsställer mig så jag beställer en toast. Toast i Storbritannien betyder för er som inte vet (inklusive mig) torrt bröd utanför pålägg. Inte ens smör eller dylikt. Ingen höjdare. Efter det tog vi oss vidare till London där vi började med en visning i plaistow. Inte det trevligaste området jag besökt måste jag nog säga. Huset var sisådär, vi misstänker att det drabbats av råttinvasion då vi fann en liten skål med något som liknade hamstermat. Den var dock grön. Sen misstänker vi även råttbajs på golvet. Visning nummer två låg sjukt bra till, dock verkar det inte som att dom vill hyra ut den i tre månader. De flesta vill att man hyr i minst sex månader vilket vi inte kan göra då vi inte vet hur det blir med jobb och dylikt. I wanna be à billionare, kort och gott. Visning nummer tre såg ut som en före detta mordplats. Hade inte blivit förvånad om det låg ett ruttet lik i toan. Sammanfattning, standarden på hus i London är LÅG. Om man inte är ekonomisktoberoende det vill säga. 

Vår känsla av hopp som infann sig igår gav sig snabbt av om man säger så. Men imorgon letar vi vidare. Ska försöka få igång min jääääävla fitt telefon också hade jag tänkt. Andra funny facts... Erbjud inte plats på tunnelbanan till gravida elaka kvinnor i London. Detta försökte jg, den sanna samhällshjälten som jag är. Men gravidkossan ignorerar min gest och sätter sitt fettoarsle på en annan plats. Under detta händelselopp hinner jag, som tidigare nämnt, ställa mig upp så hon ska kunna sätta sig, det gör hon ej, ramla in i varenda människa på hela tunnelbanan. Notera även att det inte bara var jg som tyckte det var pinigt, folk skrattade. Asså skrattade märkbart åt mitt handlande. TACK LIVET. Sista gången jag försöker mig på att vara medmänniska. Helt klart. 

Romansen på hotellet har inte gått varken fram eller bak. Lina vågar inte erkänna sina sanna känslor för servitören. Han jobbar tyvärr inte ikväll då lina berättade att han hade morgonpasset. Han jobbar nog imorgon. Håller er uppdaterade. Annars kan jag tillägga att Lina har glömt bort svenskan. Påriktigt. Hon pratar typ svengelska. TÖNT. Nu ska jag, aka mensmonstret, peta lina i örat eller nått. Pussar och hugs till er i Sweden! 










England dag 3

Hello darlings! Ännu en lägesrapport från te-landet. Idag hat vi legat på hotellrummet och sökt lägenheter. Detta sökande har resulterat i tre visningar imorgon! Dessa belägna i London. Så imorgon får vi äntligen lämna denna skithåla. 

Annars då? Vi har sett och förföljt massa engelska skolungar idag på deras lunchrast. Det var spännande att få bevittna deras naturliga habitat. Vi har även kommit fram till att det är förjävla lätt att bli fet här... Sen kan jag även tala om att eftersom invånarantalet snittar på typ 3 är typ alla av manligt kön under 30 attraktiva. Så lilla porrlina har kärat ner sig i servitören på hotellet. Det är fortfarande oklart om hennes känslor är besvarade då personalen inte kan ha kärleksrelationer med gäster. Förbjuden kärlek. Typ som Tarzan och Jane. Typ. Men jag håller er alla underrättade kring romansen på the crown hotell i brackley. SPÄNNINGEN ÄR OLIDLIG! Imorgon blir set tidig uppgång då vi beräknas vara i London klockan tio och vi bor cirkus 12 mil därifrån. Tjosan! Massa pussar till alla mina kära svenskar (jag klassar mig själv numera som engelsman) 







Lina, kärlekskranken

England dag 2

Tjabatjenahallå. Lägesrapport dag två. Vi lever och mår bra. Humören går upp och ner från timme till timme. Ena sekunden känns allt väldigt hoppfullt medans det emellanåt känns mer tvivelaktigt. Idag har vi iaf provat på den delikata hotellfrukosten. Kort och gott så äter engelsmännen godis eller ägg i alla dess former till frulle. Så det är bo det jag kommer sakna mest, då frukost är mitt absoluta favoritmål på dagen. Efter det begav vi oss by bus till bunbury. Planen var först att vi skulle till Oxford men vi kom aldrig så långt. Så vi har typ inhandlat lite proviant inför vårt levende här i the uk samt virrat omkring i staden. Så har vi även kommit till den insikt att det kommer bli förjääävla svårt att hitta någonstans att bo. Så vi lär väl bli hemlösa inom en snar framtid. Wäää. Nu är vi iaf tillbaka på hotellet i skitbyn där vi bor. Den är påriktigt typ två kvadratmeter stor och har typ en invånare. Fetfekke. Har även försökt få igång mitt engelska telefon nummer men det går åt helvete dåligt eftersom den vägrar fungera. Jävla BALLE. Aja.. Ikväll ska vi laga mat, kulinarisk tonfisksallad bjuds det på ikväll efter det ska vi fortsätta kolla hp och dricka lite öl på lokalpuben. Nu ska jag rövknulla lina. Bajbaj from brackley. 






Bilder dag 1








England dag 1

Vi är framme!!! ÄNTLIGEN! Tog oss cirkus tolv timmar dörr till dörr. Sen att vi har tagit oss genom halva jävla england med 40 kilo packning är en annan femma. Men herregud, nu är vi framme. Var inte en av mina topp tio bästa upplevelser på Arlanda idag om man säger så. Grät floder när jag sa hejdå till familjen och Elvira.. Inte alls kul uschusch. Men nu när vi är framme känns det lite lättare. Är helt slut i huvudet efter alla intryck nu första dagen. Det började med att vi skulle ta oss från flygplatsen till reading där vi sedan skulle ansluta till ett tåg som skulle ta oss till bunbruy. Väl på det anslutande tåget inser vi att vi sitter på fel tåg, det går till samma station vi ska till meeeen... Om vi översätter detta i svenska termer så skulle vi ha åkt med ett sl-tåg men istället har vi satt oss på ett sj-tåg.. Men konduktören var så himla snäll så vi fick sitta kvar utan att betala böter. Prisa Gud. Sen träffade vi en annan trevlig prick på tåget som berättade hur vi skulle ta oss från tågstationen till brackley (där vi bor första veckan, en bit utanför Oxford). Önska han kunde bli min ersättningspappa här borta.. Vågade dock inte fråga, konstigt nog liksom, inte alls creepy. Sen åkte vi taxi därifrån till hotellet med en assnäll chaufför som gav oss sitt nummer eftersom han kände en snubbe som äger en känd restaurang i stan (låter som vi är världens mest naiva brudar men han var en ärlig själ) ifall vi ville ha jobb osv. Sen kom vi äntligen till hotellet, självklart bodde vi tretusen trappor upp men vi fick hjälp av en ännu en snäll själ som gav oss bärhjälp! Snart ska vi käka och sen ska vi kolla ho och äta gottis och bara sova. Imorgon ska vi försöka ta oss till Oxford och planera lite. Puss och kram på alla er där hemma! 

Sveriges stolthet lämnar landet

Hej på er. Idag är min sista dag i trygghetens Sverige. Imorgon åker jag till England och lämnar svensk mark på obestämdtid. (Fett pin om jag skriver värsta gråtinlägget så går allt åt helvete och jag kommer hem igen om typ två veckor... Stelt.) Igår jobbade jag mitt sista pass på jobbet dock på Lidingö men vafan. Efter det åkte jag till jobbet i Vällingby och sa ett sista hejdå till världens finaste Maggan! Mina kära arbetskollegor hade lämnat en liten present till mig, ett litet silversmycke format som en klacksko och ett fint litet kort. Shit vad jag kommer sakna dom.. Sen åkte jag hem och packade första väskan, så jävla svårt att packa när man inte vet hur länge man blir borta. Sen satt jag och gosade med min fina mamma i soffan hela kvällen. Lyckades somna ganska fort igårkväll för ovanlighetens skull, har varit (är) så himla nervös att jag inte har kunnat sova ordentligt på typ två veckor.Imorse gick jag upp vid tio typ och fortsatte med packningen, är typ klar nu, har lite småplock kvar bara. Dock är jag efterbliven och har inte tvättat allt så jag hoppas det hinner torka någorlunda. Med min tur så möglar väl skiten... Nu sitter jag i soffan (standard, hoppas det finns någon soffa jag kan bosätta mig i där borta i Enland) är så jävla spänd att jag kommer spy snart eller nått, sweet life. 

Det känns så jävla sjukt alltihop. Det känns som om det var tre månader kvar alldeles nyss. Nu är det en dag kvar. Imorgon ska jag liksom till arlanda och har inte en aning om när jag kommer tillbaka. Sjuk känsla. Är ledsen över att lämna alla men samtidigt så jävla taggad på att äntligen få göra det här. Mycket blandade känslor. Åh, jag vill verkligen att det här ska funka, kommer bli deprimerad ifall allt går åt helvete och jag behöver åka hem efter en månad. Snällasnällasnälla låt det gå. 
 
Resterande tid som är kvar på dagen ska spenderas med min plattång. Sen blir det middag med familjen, har beställt pappas hamburgare som min sista måltid. Forever fat. Sen ska jag möta upp Feffelutt, Porrlina och antagligen Mattias (<3). Så inatt får jag världens bästa sovsällis eftersom Mattas (Elvira för er som inte vet) ska med till Arlanda. Vår sista natt tillsammans på gud vet hur länge (eller lite). Sen ska tydlgen både mor och far med till Arlandis och även min fina syster. Vet inte hur det blir, antingen gråter jag floder eller så fattar jag nada och typ struttar iväg helt ovetandes och främmande för vad hemlängtan innebär. Föresten så vill jag tacka mamma för den sorgliga insikten hon gav mig igår... Wilma kommer ner till vardagsrummet och är allmänt jobbig och tror hon är the queen. Jag blir (obviosly) irriterad, eftersom vi alla vet att om det är någon sm är queen så är det JAG?! Skämt. Jag vart iaf irriterad. Då säger mamma" Aa.. Hon komme ju vara stor när du kommer hem" Underligande budskap: Du kommer gå miste om hela hennes uppväxt. Tack för den.
 
Annars så ska jag bli bättre på att uppdatera den här bajsbloggen så att alla mina fans kan hålla koll på mitt händelserika liv. Vore ju synd att gå miste om det likzzzz. Nu ska jag platta mitt affro och njuta av min sista dag i min nedsuttna soffa (<3). Lavjo baj!  

RSS 2.0