I don't think about you all the time. But when I do I wonder why

Va bra att jag pluggade när jag kom hem. Va bra att jag har en svenska grej till imorgon och va bra att jag har börjat plugga till provet jag har på torsdag. Jag känner mig så lyckad som männsika idag måste jag säga. Plugget flyter på bra och jag får mvg på allt jag gör men också på de saker jag inte gör. Jag är helt enkelt för bra för mitt eget bästa. Tror jag måste inse och acceptera att man inte alltid kan vara bäst. Man måste ju ge andra en chans till livets goda liksom. Låta andra få smaka på framgångens lycka. Så därför tog jag en paus från överglänsarlivet idag och bestämde mig för att det var en mycket bra idé att kolla på tv, åka till stan, sitta vid datorn osvosv. Det får man ju liksom unna sig när man är bäst. Så det gjorde jag idag. 

Okej enough med förnekelse dikten ovaheah. Sanningen är denna att jag skulle pluggat när jag kom hem klockan fyra. Men nu ser läget ut som följande, klockan är snart sju och det jag har åstakommit är att ta ut geografiboken ur min väska och lagt den bredvid mig i soffan. Så nu ligger den där och agerar mitt skuldtunga samvete. Typ, "Du borde plugga", "Du har väl inte glömt mig?", "Jag väntar här på dig tills du känner dig redo", "DIN FETA SLYNA; plugga tills ögonen blöder och rinner ut ur dina ögonglober tillsammans med din värdelösa hjärna!!". Nått i den stilen. Herregud.. Jag har nog psykiska problem tror jag.

Idag var jag iaf i el stano med Felix, Albin och Julio. Det var mycket trevlig måste jag säga. Dessutom är jag nu en ögonbrynspenna och en brun utan sol rikare och det är alltid uppskattat. Dock var min plan att ha möjlighet att använda min brunis idag så man får lite färg på det här blekansiktet. Men sköt jag upp plugget tills nu? Ja. Och kommer det här ta cirkus 20 timmar? Ja. Är Sanna dum i huvudet? Ja. Är Sanna naken...? Heheh.... Nej. Så kul är det inte här hemma hos mig. Nej nu ser det ut som min geografibok kommer kasta sig över mig vilken sekund som helst så jag borde nog get started så att säga. Tjopp.  

That's what you get when you let your heart win

Tjabatjenahallå. Nu är måndagen avklarad och även min jobbigaste dag på veckan. Dock kändes den inte så jobbig idag av någon anledning. Mötte upp min kära mor efter skola så fick jag en jättefin tröja som jag funderar på att inviga på fredag. Men vi får seee. Sen drog vi till grappa i st eriksplan. Åt en pastarätt med oxfilé som var svingod! Var väldigt mysigt att få umgås lite med mamma så vi satt kvar till typ åtta och kom hem runt nio. Så jag skippade plugget idag. Så jävla duktigt av mig!!!! Jaja, yolo eller nått.

Snart tänkte jag gå och lägga mig så man får sova någonting. Ja det var väl allt jag hade att dela med mig av. Tjo.


Cause I'd rather waste my life pretending, than have to forget you for one whole minute


Söndag 2012-11-25

Tjenare. Söndag idag och snart är det måndag igen. Skoj. Helgen har varit relativt lugn måste jag säga, skönt som attan. I fredags lagade Alice fin middag, svingott. Sen drack vi lite vin, lite vin blev snabbt ganska mycket och det slutade som det brukar när vi ska dricka lite bara. Men det var kul! Tror jag gick och la mig cirkus tre. Vaknade elva och åkte till jakan runt ett. Hälsa på i butiken sen åkte jag hem med dedde.

Igår käkade Amanda och lina middag här sen snackade vi ikapp allting vi missat. Sen kollade jag och lina på tv resten av kvällen, smarta som vi är bestämmer vi oss för att kolla på "the hills have eyes 2" jättetrevligt film... Sen däckade vi runt tre snåret och sov till tio. Sen åkte fröken lina och jobbade och jag stannade hemma och skrev klart min svenska. Eller klart och klart, ett utkast så att säga. Nu ska jag kolla geordie shore och platta håret sen typ sova. Har en trött på livet dag idag så lika bra att gå och sova så man slutar deppa. Tjolahopp.


dagen innan Dagen med stort D.

Tjenis. Kollar på Grey's just nu. Har försökt plugga och fått ihop cirkus 850 ord på hela uppgiften. Men det är inte riktigt min grej det här och jag får konstant hjärnsläpp. Så jag får återuppta arbetet lite senare för annars kommer jag få en hjärnblödning.

Annars då.. En lärorik dag i skolan och lunch på mandys för fjärde gången denna vecka, skolan levererar så att säga. Sen kom jag hem och pluggade lite och nu får jag psykbryt så jag pausar innan jag får spel. Ikväll ska el familjo till minneslunden för att tända ljus för min farfar som skulle fyllt 69 imorgon. Så vi ska dit och tända ljus och ställa lite fina blommor. Päronen åker ju till landet imorgon så vi passar på att göra det idag. Men imorgon är det äntligen fredag och då blir det middag med min Alice, mys. Sen på lördag ska jag hälsa på mitt kanske framtida juljobb. Sen blir det massa häng med fina vänner. Trevlans. Nej nu ska jag kolla Grey's. Pussiluss!

Två sjukt skeva tjejer på halloweenfest. Rätt skelögd hon den där till höger såg jag nu. Oklar utklädnad också.


Trött, tröttare, tröttast

Fyfaaaaaan. Min hjärna är potatismos för tillfället. Jag har suttit i påriktigt fyra timmar med min jävla utomäktenskapliga svenska. Det jag då har gjort dessa fyra timmar är att leta fram citat ur den där jävla kukboken och sdan försök mig på att sålla ut som som faktiskt är relevanta för uppgiften. Så. Jävla. Värdelöst. Men nu ger jag upp den här skiten för allt jag gör nu kommer ändå bara bli fittdåligt. 

Aja, bortsett från denna helvetes uppgift som tar upp all min "lediga" tid så har jag varit i skolan och skrivit ett prov. Även detta prov gick åt pipsvängen. Menmen inte mycket att göra åt den saken. Resterande tid av kvällen tänkte jag spendera med min förskjutne pojkvän, TVn. Har ju inte ens satt på honom idag (he he, satt på...) Det är ju förfasen mitt favvo program ikväll, nämligen stalkers. Say walla. Imorgon blir det upp i ottan för att åka till skolan och slösa bort mina ungdomsår. Roligt värre. Dock känns det jobbigt eftersom vi har grupparbete imorgon och jag sinkar min grupp eftersom jag fortfarande inte tagit mig tiden att läsa igenom en översiktsplan över "Framtidens Sundbyberg" på cirkus 80 sidor. Ja, ni hör ju själva hur lockande det låter att, jag citerar min skånske lärare "Grrrrrotta nerrrr sig i rrrrrrroliga och spännande omrrrrråden i denna överrrrrsiktsplan" Ja. Nej. Det gör det inte. 

Aja, jag ska pina mig igenom de här två dagarna så kan jag få sova lite sen. Dock är fredagen lite oroväckande då jag inte har någon att spendera den med... Wää. Men nu ska jag stänga ner dagens verksamhet och ge mig själv en klapp på axeln efter dagens insatser. Herå. 

I would go with you anywhere

Tjena hejsan. Kom hem för cirkus tre och en halv timme sedan efter en jävla massa strul med tunnelbanan. Ibland måste man ju bara älska att bo längst bort på gröna linjen utan en endaste buss i synhåll. Skit härligt måste jag medge. Iaf var planen som vanligt plugg när jag kom hem. Men i Felicias ära har jag inte smygpluggat idag, jag har nämligen inte pluggat ett piss idag. Fan asså jag är rätt värdelös. Jag har pluggat två dagar sen jag kom hem från Berlin. Vet inte vad som är problemet men det går bara inte. Jag har prov imorgon men jag har fortfarande inte pluggat, känner mig inte särskilt bedrövad över det faktumet heller. Aja, kommer väl bita mig i arslet förr eller senare. Skojsigt. 

Igår när mina planer om plugg åter igen gick förlorade så bestämde jag mig för att spendera natten hos min underbara sambo. Får ju lite lätt abstinens efter någon dag ifrån den kvinnan. Får fundera ut överlevnadsstrategier inför helgen eftersom min trogne sambo inte har tid för mig denna helg. Men jag ska nog överleva. Har ju massa kul skolsaker att fördriva tiden med, lyllo mig liksom. Nej fyfan, jag klarar inte av en till dag i skolan, jag hatar rutiner, jag hatar plugg, jag hatar mina fittlärare som tydligen inte lärt sig hur man samtalar och komminucerar med andra människor utan tar förgivet att man prioriterar just deras ämne. Jävla rövslickade avsugna kukhoror. Nej nu ska jag kolla igenom rättskunskapen sen ska jag typ gå och gråta eller nått. Sho. //Deprimerade, färglöse, avdankade Sanna. 

You should have asked me for it. How could I say no?

Tjenaretjenare. Kollar på Grey's för tillfället, så jävla bra mannen. Slutade ju skolan idag runt fyra så kom hem för inte så längesen. Älskar måndagar, verkligen super skönt med en mjukstart liksom. Nej, snarare ett jävla mördarpass på 8 timmar. Skitkul om ni frågar mig. Jaja. Snart är det middag iaf och efter det tänkte jag få lite rättskunskapsplugg avklarat. Shit vilket intressant liv jag har.. 

Helgen har däremot levererat både det ena och det andra. Började med att jag och mina kvinnor käkade middag at ma casa och sedan hällde vi i oss alkohol för att sedan dra ut. Väl ute så fick nog de flesta av oss (jag definitivt) i oss lite för mycket av det goda. Så jag tror jag hade jävligt kul men jag kommer ju inte ihåg så vidare mycket och det känns väl halv stabild måste jag säga. Kul var det iaf. I lördags blev mitt plugg förnekat och jag fick äran att spendera lördagkvällen med världens bästa. Så vi gosade i soffan och käka gottis. Sen i söndags så spenderade jag halva dagen med Elvis i soffan och sedan fick jag lite plugg ur vägen. Dock inget av det jag borde ha gjort som t.ex. svenskan. Men den skjuter jag upp lite till känner jag. I'm so great. 

Ja och nu är man tillbaka på ruta ett igen. Måndag. Åter igen en ny vecka med massa roligheter och allt annat som skolan dukar fram. Jag känner det ibland, att jag har för roligt när det kommer till skoldagar. Fyfan, aja idag är det cirkus 198 dagar kvar till studenten, värt att notera är att när jag började min nedräkning så var det 333 dagar kvar. Så nu är det iaf under tvåhundrastrecket. Ytterst trevligt. Dock känns det som en evighet innan skolan tar slut och livet kan börja. Fuck vad taggad jag är. Kan man inte bara få spola fram tiden lite till typ maj, eller mars för jag vill närvara vid vår skiva. Skulle vara perfa. Skriv i kommentarsfältet ifall ni har någon aning om tidsspolining eller var jag kan hitta någon som vet. Oj nu blev det en roman av det hela, dags att avrunda. Heipa. 

Tagga fredag (för hundrasjuttioelfte gången)


Fatgirl's back in town era mammaknullare

Tja mothafockas. Idag är en värdelös dag. Den började jävlagt värdelöst då min första lektion som typ börjar klockan 4 på morgonen var inställd eftersom min gingerlärare hade opererat handen och inte sagt att han skulle vara borta. Jävla dramaqueen. Han lär väl knappast blivit akut inkallad till sjukhuset för en superviktig och högsta prio operation på en jävla hand liksom. Aja, Sen blir den bättre med mina finfina vänner igen, plus att vi fick sluta tidigare. Men gud bevare oss väl vad jag inte borde vara tillåten att lämna skolan innan klockan fyra. Kan ju tala om att man hinner äta min familj ur huset ifall man kommer hem klockan två. Så japp. Nu är jag tjock, tjockar, tjockast. Asså jag behöver fan hjälp! El pronto! Inte ok, jag känner mig som en overeater, jag har typ matmissbruk. Nej usch och fy, nu får jag fan lägga ner denna verksamhet annars kommer jag äta upp hela jävla hässelby snart. Sorgligt, men sant. 

Bortsett från mina absurda fettofasoner så har jag lyckats plugga lite, eller ja. Det enda som var av importans var när jag sammanfattade ett kapitel i juridikboken. Sen försökte jag mig på svenskan (som är en vetenskaplig rapport på 3000 ord, jag har skrivit 200, inklusive tre fotnoter och en källförteckning) det gick väl sådär kan man säga. Aja, nu är det nog. Ikväll ska jag duscha och städa mitt rum, ligga och dö av fethet och tagga fittmycket inför imorgon för då är det fan äääääääääntligen FREDAG! Sötjävlapotatispaj på den. 

I'm back typ

Tjenis ma peniiiiis. Onsdagen är avklarad, sing haleluljaaaa. Nu är jag dock så trött att jag kommer kissa på mig eller svimma, det var mina alternativ. Nej men idag har jag faktiskt, för en jävla gångs skull, lyckats både plugga och träna. Say what??? Japp det är sanningen. Helt sjukt. Nu känns det bra igen, eller jag, jag är ju inte klar på långa vägar men en bit på vägen iaf. Det är skönt det. Plus att det är en dag närmare fredag bitcheeees. Jävlar va kul. Nu blev jag bajstaggad, igen. Fan. Det är sjukt jobbigt att vara taggad ensam måste jag säga. Jag blir alltid så konstig då, typ springer runt och ger folk strypsånger (Lina u know bäbä) Men typ sniglar mina soffkuddar, kissar min syrra i håret o ja. Allt sånt där som normala människor gör när det stängs in med tre familjemedlemmar. 

Japp.... Nu tror alla att jag är sjuk i huvuet, men det går inte att göra något åt den saken. U are what u are liksom och i mitt fall, psykist labil. Så enkelt var det för mig att ge mig själv en diagnos. Snap liksom. Shit asså nu är det endast min trötthet som talar. Eller skiver. Hög på livet liksom. Asså varför är det inte fredag hela veckan?! På fredagar är fan alla glada och taggade, för då vet man att man har hela helgen framför sig. Dessutom är det förbjudet att plugga på fredagar, write this shit down. Kan vara bra att veta när jag härskar i värdshärraväldet. Moahahahaha. Ockej nu låter jag endast som en wow-nörd. Pinig. Nej men nu ska jag vänta på att min mamma (som btw har en sensor och känner av varenda gång jag har tänkt att duscha) har baiiiisat klart, dropped the timber så att säga. Sen ska jag kolla på "Stalkers" (!!!!!!!!!!) sen sova som en nykläckt grisbebis. Tjolahopp gummisnopp. 

Deal


The luckiest girl on the planet

Amen tjänare. För att lätta mitt samvete tänkte jag skriva lite grann. Vet inte varför men jag känner mig alltid lite duktigare när jag skriver här att jag har tänkt att plugga senare, känns liksom som att om cyberrymden vet om mitt mission att plugga efter maten så kommer jag göra det. Vilket i de flesta fallen är en lögn. Men det är iaf min plan, softa fram till middagen och sen beta av lite svenska plugg så får vi se hur det går helt enkelt.

Idag har skolan bestått av tagg inför helgen. Planen för fredag är samma som förra, nämligen utgång. Fuck, jag är så taggad att det blir hälsofarligt. Jobbigt läge. Jaha... Det var väl det jag hade att dela med mig av. Skoj. Fan jag har inget kul att skriva om wää. Kan ju tala om att min mamma blir en bitchfitta när hon har lingonveckan. Så jävla dryg och överstittande, jag lovar att hon var en hardcore mobbare i sitt förra liv. Aja, all denna ilska tas förstås ut på mig men den gynnar min syster eftersom hon är yngst. Då blir allt mitt fel. Visst hon må vara fem år i sin yttre utveckling men jag livar att det bor något ondskefullt inom den där lilla tösen... Familjehemligheter va. Helt otroliga. Nä nu ska jag fullfölja mitt livsöde, tvtittandet, som ni alla (lina, dedde, feffe, Elvis) vet. Tjosantrosan.


Keep your feet on the ground


Tisstiss

Säg walla. Idag är det måndag, men denna fick spenderas hemma trots att min frånvaroprocent är alldeles för hög. Men vad ska man göra när mm måste springa och kissa typ en gång var sjunde minut. Så jag har fått fett mycket sömn osv. Jag har även tänkt att plugga lite geografi, men som vanligt är jag brutalt segstartad. Asså vad händer med mig? Förut kunde jag iaf ta tag i saker i hyfsad tid och få saker gjort men nu går det verkligen inte. Wää. Jag är för skoltrött för att fungera just nu. Jaja. Yolo, eller något. Nu ska jag kolla på tv sen klockan två så ska jag fan plugga. Annars blir det mord, tjo.


Give me love

Amen tjo. Kom hem för inte så längesen. Sov hos min fina sambo igår, hade asmysigt. Drack te, käka chips, lyssnade på musik och pratade massa. Min lilla gos!

Helgen har varit bra, var ute i fredags på tivoli. Så massa mys med Elvis. Idag är tanken att ta igen denna veckas slackerrier. Woop, ska typ plugga på tusen grejer känns det som, fan va bra att skjuta upp alllllt. Sjukt duktig som vanligt. Ja den hör veckan kommer bestå av plugg, så jävla roligt!!!!!!! Sen i helgen åker mina päron till landet finally. Dom stannade ju hemma den här helgen, inte lika kul kanske menmen kanske behöver träffa min familj lite grann iaf. Nej nu ska jag kolla lite tv innan jag börjar plugga. Tjenis!


Värdelösa latjävel

Jag börjar fundera över ifall jag lider av svåra koncentrationssvårigheter.. Jag KAN inte plugga, det går bara inte... Jag blir typ inte ens stressad längre, jag är typ oförmögen till produktivitet. Jaja, förr eller senare har jag inget annat val än att ta itu med skiten.

Ifall någon ville veta så la precis "flickor Sverige irakiska samhället" till mig på Facebook. Äntligen liksom!!! Nej nu ska jag snart äta, sen måste jag göra Sam.. Senare tänkte jag väl kolla på bög twilight. Vet inte varför jag kollar på det när jag avskyr filmerna. Aja, nu ska jag fortsätta mitt produktiva liv med lite tv. Tja.


Pushing and pulling me down to you


This heart, it beats, beats for only you. My heart is yours

Tjabatjenahallå. Kom hem från skolan för inte så längesen. Idag var en givande dag, insåg att mitt mobilbatteri räcker en hel dag under konstant beröring (pervo) och så fick jag lära mig att jag tydlighen har problem med prepositioner. Jo, ja, det är väl för jävla svårt med ord som, till, från, av osv. Inte sånt man får lära sig på dagis. Kan ju bero på att lärdomen från (eller är det till.......) den tiden runnit ut i sanden efter dessa tre helvetes år i min nuvarande skola. Inte så jävla konstigt att såndär fisinformation glöms bort.. Aja, jag får väl bättra mig helt enkelt, börja läsa lite "Busiga bebben" böcker som syrran har. 

Anyway, planen nu är att plugga på samhällskunskap. Men ska jag vara helt ärlig så lockar det inte mig på samma sätt som TV-tittande. Fan, rädda världsekonomin kan göras en annan dag. Desutom har jag svårt att se när jag skulle dra nytta av detta, inte precis som att jag kommer göra stordåd och lösa alla världens konflikter, betala världens lån, föse världens befolkning med mat osv. Den uppgiften passar jag gladeligen vidare till min gode vän Barack Obama, grattis till vinsten föresten! Go Babo! (Mitt nya smeknamn på Barackis) 

Shit vad jag är bra på att skjuta upp grejer har jag märkt... Men när jag ska plugga så är det så svårt att lägga allt fokus på det när det finns så mycket annat som roar mig mer. Typ tv, facebook, instagram osvosv. JAG GER VÄL FAN I BISTÅND!! Sorrrrrry men that's the truth liksom, rätt och slätt. No sugarcoding. I helgen blir det iaf utgång samt middag med frun och mys med min gubbis ute på ön. Trevlans. Ne nu ska jag försöka få något produktivt gjort denna dag, har lyckats hålla mig undan produktivitetsflödet i över en vecka nu, go me liksom. Tjo. 

Nov. 06, 2012

Hej bromigos. Degar i soffan (förvånansvärt). Har inte bloggat på ett tag detta pga världens finaste Berlin resa och efter det har jag genomgått en svår tid av separationsångest över att ha behövt slitas från världens bästa stad med världens bäst människor. Kunde inte ha varit bättre än vad det var. Och väl hemma så påminner allt om Berlin. Wää. Jag skulle hugga av varenda lem på min kropp för att få återuppleva allt igen eller bara få åka tillbaka.

Åh gud.. Det enda jag vill är att strosa på gatorna i waschauer med mina fina. Gå förbi matstället som hade öppet dygnet runt och köpa äcklig mojito och tjocka likörer. Eller köpa tio liter öl i deras pressbyrå utan att ens få dömande blickar. Äta schnitzel på matstället med underbar personal. Ligga på vårt hotellrum och skratta tills jag gråter och får kramp i magen. Åka taxi överallt med översociala chaufförer. Ta kort på sevärdheter genom fönstret på taxin när vi sitter i bilkö. Få ut och käka och sen sätta oss på irländaren. Hänga med danskarna och garva åt veteranen. Åh jag får ont i hjärtat. Ajaj.

Nu ska jag äta sen sova och dö. Tjosan.


RSS 2.0