Svalkar vinden

Tjabaaa, sitter just nu med färg i håret och fixar min utväxt, soft bror. Idag har jag varit i Vällingby med Emelie, väldigt roligt, fyndade halsband och örhängen och lite smink och så köpte jag present till syrran som fyller år nu på måndag. Nej nu ska jag fixa hårfärgen, baba!


Det är skillnad på att ha en kuk än att vara en kuk

Tjatja ligger i sängen och kollar på en skräckfilm (Harry Potter..) idag har jag åkt till vby och till kista för att hitta nått till nyår, det gick ju fett bra. Det fanns fan ingenting, aja mamma köpte en fin blus som jag tänker sno så ska jag till vby med Emelie imorn och då tänkte jag leta efter nått halsband att ha till. Var iaf en liten stund med Emelie ikväll och hängde vid vår gamla skola. Fett gangster man är. Nej. Vi skrämde upp varandra sjukt mycket och inbillade oss att en tant som gick förbi (förföljde) oss höll i en pistol alternativt en bomb så vi sprang för våra liv bort därifrån och gömde oss i en busskur, sen blev det för kallt så vi drog hem. Imorn ska vi iaf till Vällingby måste köpa present till min syster som fyller år snart, känner mig fett gammal... Anyway så ska jag kolla på ''skräckfilmen'' nu. So freaking badass.


Tjillar

Sitter och softar på solariet när lina solar. Näääz. Köpte en kavaj och lite annat här också. Snart ska vi hem och mysa med gw och snorren saknar dom lite grann. Herrå.


Älskar lockigt hår

Tjena broder, just nu är jag hos lina med henne och Elvira. Vi kollar på sagan om ringen (<3). Snart ska jag dra till min gammelmormor på släkt grej... Så jag måste fixa mig snart och äckel. Jag oooorkaaar inte platta håret.... Sug. Aja ikväll ska jag mysa med lina, Alice och Elvira gosigt värre. Nej nu ska jag fixa mitt fitthår.......... Hejpa.

Min söta lilla gammelmormor hehe


Julafton mothaaafuckers!

Tjenare everybody skriver från min nya iPhone!!!! Min bebis som jag ska skydda med mitt liv! Har ätit massa gott och fått fina julklappar. Aja skulle bara testa appen nu ska vi äta igen haha, herrå!


Dan före dopparedagen

Dan före dopparedan! Åh imorgon är det julafton!! Taggad chey här. Igår kväll så mös jag med min partner in crime i kristineberg. Det var sjukt kuuuul. Tack för att du finns baby.....<33333333 (så seriös, felicia kunde dö utan att det skulle göra någon skillnad.) Skooja bröder. She's my single lady vafan. Iaf, just nu siter jag i soffan och snorar (freeesch) och gluttar på mtv. Har saknat det kanalen ganska så mycket, så nu kollar jag på den dygnet runt. Japp, vilket liv man har. Ikväll ska vi klä granen och förbereda allt för imorgon. Puss!

22 december - jullov!

Tjenare. Idag fick jag jullov äntligen! Efter det så åkte jag och tränade (hurtigt) sen när jag kom hem käkade jag havregrynsgröt och så städade jag lite på mitt rum. Nu tänkte jag försöka plugga.......... Lär gå sjukt bra! Not. Nej nu ska jag plugga så jag får jullov påriktigt någon gång. Heeeeeråå.

skolhelvete


ÄNNU MER PLUGG!!!! VILKEN JÄVLA TUR!

Asså jävla bajspatte, så fort man tror att man är fri från åckelplugg så dycker det upp något nytt och trevligt som måste göras. Så nu har jag ännu lite mysigt plugg att göra imorgon, HUR KUL!?!?!?!?!?! Jävligt kul om ni frågar mig. Tänkte även vara lite duktig och träna imorgon effter avslutningen och sen ska jag hem och softa, NEJ JUSTE!! Menade självklart plugga. Öh. Hata livet. Men imorgon är det lov i alla fall. Och tack gode gud för det! Idag hade vi idrott, var roligt för att jag inte kunde något (noll kordination) och felicia inte heller kunde någonting hehe. Sen så drog vi hem till feffi och softa, jag kolla tv och felicia sov. Sen drog jag till skolan och gjorde min redovisning och hade frasnke sen väntade jag på lina i hundra år. Så drog vi till staden och mötte upp min mor och gick och käka på Vapiano, gott som satan!! ÖÖÖH jag villvillvillvillvill verkligen inte plugga mer. Jag orkar verkligen inteeeee. Fittskola, hatar den. NU ska jag sova och gråta mig till sömns. Hejpa.

horskola

Jahap. Man ska inte ropa hej. Jag har fittsvenskabögredovisning imorgon. Sug.

Färdig pluggad för året!

Tjapa grappar! Kom hem för typ en och en halv timme sedan. Hade två omprov idag fram till kl halv sex, plus att jag lina och feffi sov hos fellbajan igår eller "sov" kan väl ha sovit tre timmar liiite mer kanske, SÅ skönt! Fast det var riktigt mysigt, först käka vi på donken sen köpte vi med oss lite candy hem till fellbajan så låg vi i soffan och kolla tv och hade deppmode hela kvällen, zuper näz. Men nu är jag klar med plugget fram tills efter jullovet i alla fall, så den känslan jag har nu är så stört underbar! Plus att jag och feffe (världens grymmaste) kirrade MVG på affärsjuridiks provet. Ganska jävla bäst! Så nu kan jag chillerilla fram tills årsskiftet vilket är väldigt välbehövt. Just nu passar jag min syster när mami och papi är och handlar julmat. DET ÄR JULAFTON PÅ LÖRDAG!! Mysigt värre. Imorgon har jag bara idrott sen ska jag hem till felicia (standard nästan) och hänga och softa sen ska jag på middag med Alice, Lina och mamma och Alice mamma på Vapiano, mumma. Nej nu ska jag fortsätta med mitt chillande, ttyl bitcheeeees.

Litenfjorresanna i den bruna fjollräven, litenfjorrealice i blå fjollräven, liltenfjorrelina som ser ut att nysa, old times broe



NU ska jag sluta prata om plugg, sori



Så här ser min planering ut för tillfället, känns jävla skönt, för nu kan jag inte skrolla ner något på mitt provschema, SOFT BROOOR!

effektiv brutta

Ey bröder!!! Igår kväll blev jag bjuden på bio av min pojkvän (Elvira) Jag, Elvira, Lina, Julia och Olivia gick och såg Contagnion eller vad fan den hette, den var sjukt bra! Jude Law (<3) var med och Matt Damon bla. Så det var super mysigt! Sen så drog jag hemma och däckade dirr. Fick ännu ett roligt samtal av min lille slampa haha. She did it again ma fräänds. Så det var ju standard iaf. 

Idag vaknade jag kl ett (!) jag kommer så kunna somna ikväll, eller? Så iaf så åkte jag, Pappa och Wilma och köpte julklapp till mami och så köpte vi julgran. Sen när jag kom hem så satte jag mig och gjorde klart idrotten, så jävlajävla underbart skönt! Börjar känna mig lite fri från skolan snart. Så nu ska jag kötta lite franska och psykologi sen så ska jag äta middag. Cya.

nödvändigt inlägg? ja.

Känns så jävla skönt nu, har pluggat idrott, franska och psykologi, soft man. SÅ nu kan jag chila resten av dagen med gott samvete. Nu kom el familjo hem så nu blire baaaaaaaaaaak fett gott med lussebullar helt seriöst! Ne nu ska jag dra bröder, häjdö



7 dagar till julafton bitcheeees

me and ma sistaaa

Gårkvällen vart sjukt lyckad! Hade askul med mina fina b-rudar! Mycket allsång och mycket skratt, en riktigt trevlig kväll. Vaknade kl halv elva, aningen bakis dåra. Fått lite sms om saker som went down när jag hade lämnat festen waaalla. Så jag ser fan fram emot måndag hehe. Nu är det bara en vecka kvar till julafton och det snöar som satan här hemma (påriktigt!) så jävla perfekt timing eftersom vi ska köpa gran och julbaka idag! Åh vad mysigt!! Men innan allt det roliga så måste jag fixa min jävla äckelidrott och plugga fittfranska, jag älskar skolan!!!!!!!!

Friday grandmafuchaaaa!!

Tjatja bitches and hoes! Ska dra om typ tio min så jag tänkte att jag slänger in ett inlägg för att döda lite tid. Skrev mitt sista prov någonsin (önskar jag hade kunnat sätta punkt där) i affärsjuridiken SOFT broder!!! Så var tanken att jag skulle pluggilugga när jag kom hem meeeeeeeeen det hände ju? Nej. Min hjärna har gjort sitt för idag, ikväll är planen att ta död på så många hjärnceller som möjligt!!!! Det gott folk, är något jag är bra på! Imorn ska jag handla julgran och julbka med la famillia. Mumsfilibaba, så får vi se om jag lyckas med plugget, det återstår att se. Nej nu ska jag snart börja rulla, ha en bra kväll folket!

that's a motherfucking true story


fat girl returns

Mums, jag råkade köpa lite godis, hehehe min häsokost fungerar perfa om någon undrar. Pallar inte bry mig är för deppig över skolan så jag kan lika gärna bli tjock på kuppen liksom. Sen kom jag på att det kommer ta ca en timme innan jag är klar med pluggandet (om jag börjar plugga inom en timme) och jag måste tvätta håret ikväl, jippiiiiiieeee!!! jag är så jävla bra på att planera!!!!! Aja nu ska jag äta godis och vara lyckligt ovetande, pussy!

lever i förnekelse

Fak life brä. Jag kommer faila på provet imorn, trodde jag hade någorlunda koll men jag hade fel. Aja får bli som det blir, ska förhöra sen på allt så får vi se hur det går. Imorn ska jag hem till min fina lilla vän Olivia med alla underbara så det blir skoj. Idag var iaf inte en särskilt kämpig dag så det var skönt, gjorde typ ingenting på hela dagen, de näz. ÖH JAG VILL HA LOV NU! Är så sjukt jävla trött på skolan, orkar inte meeer. Aja nu ska jag kolla tv (br där Sanna, är ju verkligen inte så att du måste plugga til en miljon saker) shalom.

14 december och noll julkänsla



Tjaba. Sitting in the kök för ovanlighetens skull. Dryg dag i skolan. Så måste jag sitta och plugga affärsjuridiks bajs hela kvällen, wiho. Har inget mer att tillägga för tillfället så jag avrundar detta inlägg, hejpa.

vad du än förutspår, vem du än är


juuuuuuust chilling

snygg bild från deddos dataaaaa

Tjena mittbena, ligger på feffes soffa och tjillar galet för tillf'ället medan felsi är duktig och trenar. Jag, dedde, Elvis och Linus pluggar, eller inte jag och dedde dåraaa, jag ska plugga sen när felsi anländer. Idag lyckades jag kirra IG+ fattar ni hur grym man är då?!?!? Vem om inte världens smartaste kirrar ig fucking PLUS? Jora grabbar, det går om man verkligen lägger ner sin själv på allt annat utom skolan. Nej nu ska jag terra mina vänner som leker duktiga (fast dom inte är det) herå.

BESÖKREKORD

Eh?!?! Walla? Jag hade 27 besökare igår? WÖÖÖÖÖÖÖW, jävlar va ballt. On my way to becoming like Kenza. (Lovar att det var typ Lina som loggade in från flera olika datorer eller nått, HEJ LINA!!!)

lite gladare nurå



Såjaaaaa!!!! Har antecknat klart affärsjuridiken nu, THANK YOU LORD! Håller ut denna vecka sen nästa helg så blir det julbak här hemma sen veckan efter så blir det jullov och sen är det julafton, så biter ihop ett tag till! Japp nu ska jag vara fett cool jao och kolla på skattkammarplaneten... Japp i'm awesome. Min syrra tycker det i alla fall. Tänkte ni ville veta det liksom. Annars då? Jo, väntar på att mitt hår ska torka så jag inte behöver se ut som Joey Tempest i Europe. Men det är najs liksom. Älskar lockigt hår!!!!!! Omfg nu har filmen börjat och wilma vägrar sluta tjata på mig om att jag ska stänga av datan. WOW vad jobbigt det är att vara poppis ibland.

don't waste your time on me


deppig

Pluggar affärsjuridik at the momet, men min hjärna slutade fungera så jag tar en liten paus. JAG HATAR PLUGG! Det är så jävla vidrigt, sen bidrar det inte att jag har cirkus 7 grejer kvar innan jullovet. Jaja, får helt enkelt bita ihop de här sista två veckorna. Fick iaf ett gjädjade besked om att jag inte behöver vara barnvakt nästa lördag! Woop, men ändå inte, jag hade behövt dom där pengarna. Jag är så jävla trött på livet för tillfället, händer inget kul på helgerna och i veckoran nu måste jag plugga som en gris, yey. Igår handlade jag ifall klart alla julklappar så det kändes skönt. Så var jag och Linis barnvakt åt min syster igår var rätt mysigt faktiskt, sen kollade vi snabba chash också, så-jävla-bra! Så jag tänkte kolla den ikväll igen och koppla bort all stress liiiiiite. Öh. Hata livet.

2011-12-10


Don't you trip and fall

Jävlajävlajävla fittfredag. Jag måste skaffa jobb nu och flytta ut härifrån. Jag pallar inte bo hemma längre. Somnade tre, fyra igår. Sköj. Aja idag ska jag träffa mina undrbara vänner sen ikväll ska jag och Lina vara barnvakt åt min syster. Det var typ det. Nej juste Felicia gjorde mitt år igår när hon ramlade på affärsjurudiken, asså typ det roligaste jag har varit med om!!!

tjalala

Tjena grappar. Just nu ligger jag och Elvira och tjillar i skolan. Väntar på Lina aka blixten. Ska på fika med några som jag funkade med i somras så det blir la trevligt, sen ska jag hem till Elvira och käka så måste jag plugga seeeeeeeeen. Hejpa

light my lamp

Jag har fortfarande inte börjat plugga. JAg orkar inte med mig själv. JAg sitter liksom i soffan och kom på att jag måste tända lampan, precis när jag satte mig ner. Lampknappen ligger tre meter bort, tre meter för långt. Så just nu försöker jag samla mig mentalt och få mig själv att tända lampan. Har försökt med tankekraft mend et går inge vidare.

det går bra med pluggandet


jag hatar rubriker av hela mitt hjärta

Jag vill inte plugga. Jag vägrar. Jag orkar inte. Jag måste. Men vill inte. Tar emot. Aaaaanyway, så idag var jag och min bruttor på gympan (first time ever typ) det va fett jobbigt har redan träningsvärk, illa. Sen så efter skolan drog jag på synundesökning, fick sällis av Sanna en stund också, trevlans. Jag behöver glasögon så, det var ju kul. Så har jag ig i matte och måste gå på varenda jävla resurs nu, den slutar kl fem varje tisdag. Döda mig. Så måste jag plugga massa nu. JAG VILL INTE! Jag är typ helt seriös med att betala någon för att göra alla mina skolarbeten, skulle vara soft. Juste så vart jag själv på svenska redovisningen som vanligt asså. Nej nu måste jag plugga, sen tänker jag hoppa i duschen och sen tänker jag sova bort all denna negativitet. Aja, snart är det fredag och då blir det feka. Herå.

arg sur ledsen deprimerad självmordsbenägen, just pick one

Jag vill inte leva längre. Jag har deppmode och har haft det sen jag provade skor. Jag trodde att mamma skulle köpa till mig för det var så det lät som "Sanna ska vi kolla dom där skorna på tisdag" Hell yeah?! Sen står vi där och så bara, ska DU köpa dom då? Men va?!?!?!? Jävla hycklare. AAAA så då blev jag fett arg och har inte gått över än så nu är jag självmordsbenägen istället. Okej jag låter som en bortskämd snorunge menmen sån är jag ibland. ÅÅÅÅH jag har så jävla tråkigt och jag skulle kunna mörda, MÖRDA! För godis just nu, men faller jag för mitt godissug så kommer jag ligga i mitt rum och gråta tills jag avlider. Så nej, det är så jävla kul, så jävla underbart att vara tjock, verkligen!! Alla där ute borde prova, ni anar inte hur många kkillar man får asså, helt stört. Och alla mina modellerbjudanden ska vi inte ens snacka om, börjar bli lite småjobbigt faktiskt. Aja, nu ska jag hänga mig, bye. 



I'll be one tough act to follow



Måndagstrött, så jag funderar starkt på att låta plugget vänta tills imorn istället. Låter som en sjukt bra idé tycker jag, så får det bli, busigt värre. Skolan idag kändes sjukt lång och var hungrig precis hela tiden, soft. Men mina otroligt fina vänner får mig alltid på underbart bra humör så dagen gick bra ändå! Imorn ska jag och mamma till stan och fixa syngrejen till körkort osv, lite sent menmen. Sen ska vi kolla skor också för jag kan inte ha mina convere längre, dom börjar bli rejält slitna nu. Så that's the plan. Skulle tränat idag också men det gick som det brukar, inte alls. Nej nu ska jag hoppa i duschen och göra något åt mitt äckelhår. Pöss.

så. jävla. deprimerande.

Mitt liv är ett skämt. Ni garvar men tro mig, till och med internet vet om det. Idag har jag gjort min livsvärsta upptäckt. Jag har alltid sagt att ja kommer dö ensam och singel. Idag fick jag reda på att det finns ett ord som bevisar mina utalanden. Singelsanna. Singelsanna är ett ord på riktigt. Jag trodde det var ett skämt men sen provade jag skriva singelfelicia och det rödmarkerades, men inte singelsanna. Jag har provat på word, one note och chrome, men den felstavas ALDRIG. Japp, univerum (internet, word, one note) har sagt sitt, i will end up singel.

Vackra idioter


Glöm dom som vill sänka dig

Tjabatjenahallå. Har precis gjort lite på min idrottsinlämning så det känns bra, ska försöka börja lite på affärsjuridiken också. Nu är la famillia på julmarknad i riddersvik, fett skönt att vara ensam hemma en stund. Sen när dom kommer tillbaka ska jag och mamma åka till kista och kolla julklappar och lite annat. Jag har även fått ett kul samtal denna morgon från Elvira med lite skvaller... Så japp, rätt så väldigt roligt var det iaf, väntar spänt på att en viss dam ska ringa mig och tala om ett och annat. Nej nu ska jag försöka göra lite affärsjuridik sen ska jag kolla ikapp julkalender (mogen brud).

jersey shore i mitt hjärta


Risigt

Sliten brud här. Igår så var jag först i skolan sen så drog jag och Felicia en snabbis till stan och Felicia kollade på bikbok. Efter det så drog vi hem till hennes syrra och fixade oss inför kvällen. Sen vid åtta åkte vi till Gottröra där Elvirusen hade sin fekke. Vi kom fram vid tio typ. Hade trevligt hela kvällen men helt ärligt så kommer jag inte ihåg mycket alls av kvällen... Stabilt? Nej. Iaf så dog festen ut runt typ två tiden eller okej, jag dog ut vid två hehe. Sen väntade vi fyra timmar tills bussen hem gick, skoja, bussARNA. Vilken jävla helvetesresa asså, var så sjukt trött hade varit uppe i 24 timmar och det va svinkallt och tiotusen bussbyten osv. Fast hade ändå jävligt kul haha, asså på pendeln.. Jag har nog inte skrattat så jävla mycket på länge asså så det var sjukt kul!! Sen när jag och Emma sitter på tuben påväg till hoodsen så har dom helt seriöst stängt av värmen på tuben, asså jag frös så mycket att jag trodde jag skulle avlida. Anyway så kom jag hem kl nio och käkade lite sen däckade jag dirr. Mamma kom in och väckte mig vid tre tiden och så åkte vi till mina kussar där jag sov lite till. Sen kom vi hem vid typ tio tiden och jag har planerat att gå att lägga mig om en snar framtid och typ kolla film och somna till den (<3). Imorn fyller lilla Elvis och Olivia 17 barre, wopha! Ne nu ska jag borsta tänderna, herå.

Jag borde...

  • ..Plocka upp min disk
  • ..Platta håret
  • ..Packa inför imorn
  • ..Duscha
  • ..Gå ner 40 kg till imorn så jag kan ha på mig nått snyggt!
  • ..Följt med mamma och tränat
Men det enda jag vill göra just nu är att slänga mig på sängen och grina tills jag sprängs (logiskgt) och sedan dö och återupplivas sen när det är jullov.

oh hey, look, my middle finger got a boner


RSS 2.0