Update for ma peeps

Tjenna. Vet inte när jag skrev sist, men längesen var det iaf. På senaste tiden har jag hunnit med några utgångar, ytterst trevligt. Har även varit på bio, träffat min efterlängtade sambo, träffat min efterlängtade frugis, haft en helskön dag ute på ön med min Alice. Så har jag även ridit väl ute på ön, hör och häpna. Kan ju inte påstå att jag var lugn som en filbunke precis, men jag dog inte där på hästryggen i alla fall så det var ju skönt. Så har jag även myst massa med familjen, ja ni har ju sett mina "jagvilltillmamma" uppdateringar här. Kände mig verkligen mogen just då. Meeen, annars då? Jo, jag älskar att vara arton! Får dricka öl hemma, gå ut på krogen, köpa på internet, skaffa körkort (vad skönt att jag har börjat övningsköra osv) OCH sist men inte minst, jag får stanna kvar på Vapiano i T-centralen efter klockan slår sex. Det ni! Aja, idag ska jag till Vällingby med min madre och sedan käka middag och sedan bege mig till min undersköna sambo i Solna. Och imorgon vankas det efterblivet artonårs kalas. Cash is king. Och på onsdag kommer min första del av lönen, para knäzzz. Nej nu ska jag skita i någon blomkruka eller något.. Hare fint.

vuxenlivet leker

Tjenna, at work just nu. Idag har jag verkligen känt att jag har lärt mig mycket, växt som människa och verkligen fått utveckla och vinna nya egenskaper. Idag har jag kuverterat 500 brev. Vilken känsla, vilken lycka! Jag har hittat meningen med livet mina vänner, kuvert is all we need. Nej, verkligen, definitivt, garanterat nej. Det vi istället bör göra är att bränna upp alla kuvert som finns. Vidriga påhitt. Alla slänger dom ändå när de får ett. Iaf, så har jag fått turen att även imorgon på kuvertera cirkus trippelt så många brev. HUR KUL?! Jag vill dö. Jävla kul sista vecka på jobbet liksom. Aja.. Cash is king.

Råkade snoza lite länge imorse så jag kom till jobbet typ en timme senare vilket resulterar i att jag får stanna kvar en timme längre också.. Stört roligt om ni frågar mig. Men efter jobbet ska jag möta upp Linis och Ylvis och dra och läka och ta en öl, eller jag och Ylva ska (hehe). Ska iaf bli väldigt mysigt tycker jag! Sen ska jag sova hos lina, men jag har ett ytterst litet problem.. Jag har liksom glömt matlådan till imorgon, hemma... Så hur jag löser det är ett mysterium då jag har åtta kronor kvar till mat resterande fyra dagar som mina folks är out of town så att säga. (Asså hur internationell kan man bliiiii). Imorgon efter jobbet blir det after work för min del, mycket trevlig. Dock har jag inte heller löst detta problem angående kostnaderna. Jag känner verkligen att jag tänker efter innan jag tackar ja eller gör grejer.. Nej, nu måste jag jobba lite till. Cya.

Novell

Sho bröder. Sitter just nu på jobbet (som vanligt) även kallat mitt andra hem, eller stället jag spenderar näst mest tid på. Iaf, nu är jag vuxen och har blivit en helt förändrar person. Jag vaknade upp i lördags och kände ett starkt sug efter ekonomidelen i DN, korsordet i söndagsbilagan men absolut mest efter att få prata politik och pension osv. Jag blev verkligen så extremt mogen efter bara en natt liksom. Så konstigt. Så istället för krogen drog jag hem och åt mörkchoklad, läste en bra bok och tog ett bad.

Haha, skämt å sido. Jag drog visst ut på krogen med (nästan) alla mina fina, underbara vänner. Hade extremt trevligt hela kvällen och drack gott. Har även fått sjukt fina presenter av mina chompizar. Helt sjukt vad fina ni är allihopa! Så jag hade påriktigt en av de bästa dagarna i mitt liv, helt genom lycklig! Underbart. Nu har iaf sista jobbveckan dragit igång men den är otroligt segstartad.. Inte en själ på jobbet typ. Det ekar nästan här i korridorerna.

Slutar om cirkus en halvtimme eftersom jag kom lite tidigare till jobbet idag. Då ska jag hem till lägenheten och vattna blommorna och träffa deddisen en snabbis. Sedan blir det väl hem och laga mat... Asså även om jag fyllt arton och borde vara vuxen så är jag inte ett jättestort fan av vuxenlivet so far. Skönt att bo själv och bestämma allt. Men osoft med städning, matlagning och diskning osvosvosv. Det tar på krafterna vafan. Aja, imorgon ska jag iaf ut och käka med Linisen och Ylvisen, ska bli jättemysigt! Nu ska jag kissa på någons stol eller nått. Tjosan.

1 DAG KVAAAAAAR

Mohahah! Jag är tydligen inte den enda som sover på jobbet... Min bordsgranne sitter right as we speak och sover satan! Asså verkligen stensover. Så jävla klockrent. Älskar kontorsnissar, man tror att dom är fett duktiga och effektiva men i verkligheten är alla vanliga slackers. Så, till alla er där ute som tror man behöver vara högutbildad för kontorsarbete säger jag, tänk om. Är du bra på att se ut som att du jobbar och fika alla timmar om dygnet så är det här branschen för dig. Haha, nejdå, men det är typ det jag gör när jag jobar, och sovar på arbetstid såklart. MEN ASSÅ! Han sover verkligen!? Hur är det möjligt, jag burkar slumra till men han sover ju påriktigt. Asså liksom, djup sömn. Tuff kväll säkert. Nu vaknade han. Haha.

Aaaaaja, EN DAG KVAR NU! Tagga grabbaaaar. Så ikväll kommer alus och linus och sover hos moi så jag slipper vakna ensam på min birthday. Btw, så har jag tagit ett stort steg ut i vuxenlivet, var ensam en hel kväll, endast mig själv som sällskap, sedan trivdes jag väldigt bra med mitt eget sällskap så jag bestämde mig för att låta mig själv stanna kvar över natten. Riktigt mysigt. Nej okej så creepy är jag inte (än) men jag sov helt ensam igår och det var ett stort steg för mig själv. Imorgon fyller jag iaf aaaarrrttttotototototn fucking barre, myndig, får skaffa egen bankid, internetköp är eyokey och tobaksköp är tillåtet. Så vi ska ut och käka middag på fridays och sedan till sommar! och fekka tills jag stupar. Tro mig vänner, det blir inga problem. Nu ska jag gå på lurre. Cya.

Still lonley

Tjosan! Har jobbat hela dagen idag (och hela veckan) men imorgon är det äntligen efterlängtade fredag! Har nog aldrig varit så här trött i hela mitt liv. Somnar påväg till jobbet, på jobbet och från jobbet. Asså jag bokstavligt talat sover på mitt skrivbord. Pinsamt fan.

Igår sov jag iaf hos Linus. Trevligt värre. Sen idag på jobbet så var jag ensam eftersom min kollega var sjuk. Hade dessutom inget att göra så jag har typ suttit vid datorn hela dagen. Sen åkte jag hem och städade lite och käkade "middag". Det är det som är charmen med att bo själv, man kan äta precis när och vad man vill. Så jag tog tillfället i akt och käkade frukost till middag, skit gott. Aja, ikväll ska jag ta det stora steget ut i vuxenlivet och sova helt själv. Har aldrig gjort det förut så det blir ju intressant. Nu tänkte jag nog fixa lite smoothie och sen lägga mig och glo på tv.

Imorgon kommer Alice och lina hit och sover. Fyller ju år på lördag (!!!!!!) så vill ogärna vakna ensam då haha. Nej nu ska jag fixa lite. Får se ifall det blir nått mer bloggande under helgen. Bye.


Miss lonley ovaheah

Tjo mannar. Var ett tag sen man skrev, har ju hur som helst varit i Borlänge i en vecka på festival. Var stört roligt! Hade det underbart bra med mina fina vänner. Kom hem igår runt sju till ett tomt hus. Jag som kände mig fett badass och tyckte att tre veckor utan min familj skulle vara piece of cake måste nog ta tillbaka det. Saknar dom sjukt mycket för tillfället och speciellt min lillasyster. Wä.. Har ett litet deppmoment just nu i min ensamhet. Allt, då menar jag allt har gått åt helvete idag och jag känner mest bara för att dränka mig i badkaret. Vill vara liten igen, så jävla lätt då. Aja, kanske har lite åldersnoja eftersom min 18-årsdag börjar närma sig nu. Endast fem dagar kvar nu. Taggad till tusen, har dock stött på ett pengaproblem då jag har noll kronor kvar att leva på resterande tiden av månaden. Genomtänkt? Absolut! Anyway så var jag på jobbet idag. Orkar inte jobba längre haha, illa. Vill bara sova resten av veckorna jag har kvar på jobbet. Men det blir nog lite svårt skulle jag vilja säga.

Får försöka bita ihop och hålla ut fram till lördag. Då blir det mys med mina bästa i hela världen och sen ska jag för första gången avklara Stockholms gator. Fittaggad. Kan tiden snällasnälla gå fortare för jag är så stört trött på allt just nu. Allt från mig. Tjaba.


RSS 2.0