.


This is what i'm made of


Hajhaj. I fredags var jag med Lina och Amanda, var planerat med hemmakväll men slutade med utgång i älvsjö. Var sjukt trevligt! Sen sov vi hos Amanda och sen på lördagen så drog vi väl därifrån vid två. Sen var det släktmiddag här hemma (sög feta kamel kukar) sen drog jag hem till Lina och tjillade med henne och Amanda, drog väl därifrån vid tolv eller nått och möttes utav två onyktra päron, haha mamma hade fyllehicka så nu vet jag vart jag har ärvt det ifrån haha. Så idag ska jag följa med pappa och hälsa på farfar sen lite senare ska jag träffa min underbara vän Elvira! Puss och kräm!

FML

Jahapp. Life sucks at the moment. Fick G på företagsekonomin, Felicia fick VG, alla andra i klassen fick bra. Så jag kan tyvärr aldrig mer göra ett utalande eftersom att alla andra i världen är smartare. Jag kommer bli anställd på städfirma och bo hemma resten av mitt liv, avundsjuk? Sen så ville jag supa bort alla bekymmer ikväll men går det? Nej!!!!!! För alla är upptagna eller så händer inget alls ikväll, sug min feta kuk säger jag då. Så jag ska sitta hemma med mina "mysföräldrar". Varenda fredag sitter dom hemma och dricker vin och lyssnar på hits från 80-talet. "Sanna vilken film är den här låten med i?" Inte fan vet jag? Levde jag på 30-talaet kanske? Mossiga pensionärer. Så jävlar vad kul jag ska ha ikväll då!!!! Och på lördag blir det släktmiddag som jag är tvingad att gå på. Sug. Så jag ska tvinga Lina att käka pizza med mig ikväll, har bestämt mig för att dränka mina sorger med godis och onyttiga saker. Japp, dieten går bra den som frågar. Nej nu ska jag deppa lite till. Bajs.

yo



Tja. Har precis käkat middag med far min och krigat lite med syrrän. Det är så man gör det i förorten (gangstah). Idag så hade jag två lektioner, flippmode! Sen så drog jag Ferp (felicias nya smeknamn hahahah) och Elvira till stan, sen så drog vi hem till Elvira och käkade lite godis (jag käkade Elviras godis) och spelade spel, jag ägde ut alla, speciellt Elvira. Sen joinade Julia oss också, trävlans. Imorn är det frdag och sen blir det looooooov! Taggad? Lite. Nej nu ska jag kolla på 4 stjärnors middag och hata Anna Book, someday i will kill her, men det måste göras med pistol, ingen kniv i världen är stor nog att lyckas ta sig förbi den kaggen (nej jag har inget emot tjockisar, because i'm one of them motherfuckers). Sen ska jag träffa Mr. X (pizzabagarn Karolina) vill köpa godis, men är rädd att jag kommer börja likna Anna Book ännu mer än vad jag redan gör broe. Nej men jag har pms, så jag tillåter svullande. Fan, jag är så bra på att diciplinera mig själv känner jag. Jag gillar även att jag har skyllt på pms i en vecka typ. You gotta love life. Tjolahopp!

peppapeppa

Jag hatar livet. Får ig i matte och måste gå på resurs (hur kul?!??!?!). Min idiot till franska lärare bidrar inte direkt till mitt betyg där. Jag ser mitt G i franska flyta bortom horisonten *sträcker mina händer efter det*. Jag hatar vampyrer och jag orkar inte skriva en uppsats om dom. Skola är kul. Plus att jag har massa andra typ tusen grejer till jag borde göra men aldrig kommer hinna. OCH jag är förskyld. NU ska jag drunkna i självömkan och käka middag. Tjo!

update brä

Tjaba! Just nu kollar jag på tv men tänkte snart börja plugga lite och planera och skit inför veckan. Måste nog ligga lite bra till med skolan innan lovet eftersom jag kommer vara borta typ hela lovet och lär inte plugga då. Anyway, helgen har varit skit kul! I fredags var jag, Elvira och Julia först på fest i vällingby med Amanda sen så drog vi hem till Julia. I lördags firade vi Lina lite, hade det stört trevligt! Sen imorse så gick jag och Denise upp tidigt och fixade oss och åkte hem och sen jag kom hem så har jag bara degat och umgåtts med la famillia. Ikväll kommer Emelie hit och käkar med moi eftersom mina päron ska iväg på middag och jag klarar inte av att äta eller att se någon som sitter ensam och äter. Hehe, jag är mes. Ne nu måste jag plugga innan Emelie kommer, hejpa!

Lina är sjutton år, sjutton år i staden



Sho län. Ska snart börja plugga lovar hehe. Kom hem vid fem och då käka jag och nu så måste jag plugga. Good luck to me liksom. Sen så ska jag hem till min fina underbara vän Lina som fyller 17 idag. GRATTIS MIN ÄLSKLING! Så jag ska i alla fall dit en stund och ge henne en liiiten present. Så jag hade tänkt plugga klart allt innan så det är gjort. Men jag orkar verkligen inte börja hehe. Idag var jag i skolan och hängde med Feffelito och Steffo, det var trevlans! Vi har redan börjat smida planer lite inför sommaren, hihi! (Jag skrev inte precis hihi. Jag tror jag spydde lite i min mun...) Och imorn ska jag sova med min underbara sambo!! Elvira jag ska skeda sönder dig!!  (bara för att du gillare baby) Ne, nu blir det plöggilugg. Svejsan!

MVG or what?!

(serriostjej.se)

Tjena mittbena. Har varit hemma ett tag nu, varit och trenat med Dedde, köttigt! Sen har jag gjort klart excelluppgiften till företagsekonomin och nu tänkte jag förstätta plugga lite inför provet på fredag. Annars då, jo kan ju tala om att jag lyckades skrapa ihop två hela poäng på matteprovet!! King. I alla fall... Nu ska jag fortsätta plugga så mamma blir lite gladare hehe, hejpa!

Short of breath, short of time

Hejsan. Chillar lite i soffan och lyssnar på musik, trevligt. Har inte varit hemma på hela helgen, bosatte mig hos min fina vän Julia istället. I fredags blev det tjejmiddag hos Johanna som fyller år idag, grattis till henne!! Sen mötte jag och Julia upp Elvira och Julia, drog vi till Amanda, sen efter det blev det fest på söder och sen blev det en jävla resa hem, tog sjukt lång tid. Sen tog vi taxi från Barbaky, ingen av oss kände för att gå två mil i halvnyktert tillstånd. Sen i lördags så växte våra små rumpor fast i soffan och vi hängde där hela dagen, från att vi vaknade till att vi somnade. Plöjde igenom 3 filmer och käkade glass. Sen kom jag hem idag och nu är jag tillbaka i min soffa. Nu ska jag kolla bloggar och hålla mig upptagen med onödiga saker, tjolahopp!

slackmode



Sho! Stannar hemma idag (slacker) men det är lite drygt för min företagsekonomibok är i skolan och jag måste verkligen plugga på det såååå, lite små jobbigt sådär. Aja. Annars taggar jag till fredag. Ska bo hos Julia så det ska bli askul! Sen ska vi på tjejmiddag hos Johanna, så det blir trevlans. Nej nu ska jag kolla Jersey shore och försöka plugga lite. Wish me luck!

Gått så lång tid, så längesen

Hejpa! Har inte hunnit blogga på hela veckan sorry. I onsdags så sov några b-rudar hemma hos Felicia, sen sov jag där på torsdagen också, det var supermysigt! Älskar när veckan bryter lite och man gör något kul istället för att bara sitta hemma och uggla. Sen i fredags så var jag först barnvakt till mina kusiner, sen blev det av mot solna för häng där, var supertrevligt sen sov jag och feffe hos Viruset, sen i lördags träffade jag Emelie en snabbis, sen var planen en lugn hemmakväll, men sen vid nio så plingar Emelie och Sara på och tvingar med mig ut till ett väldigt akward möte med några från min gamlagamla skola. Sen drog jag hem och kolla film med far min. Sen idag var jag barnvakt igen åt kussarna, fick 300 kr för att göra absolut ingenting, soft. Så när jag ska gå ut med den minsta till lekparken, så har jag deras nycklar i samma ficka som mitt busskort, bankomatkort, grönankort och hundra spenn, det är väl klart jag råkar tappa det?! Och det upptäcker jag typ en timme senare, så jag och mamma sprang omkring och letade i 24 timmar men tror ni vi hitta nått? Nej. Aa så det sög ju inte lite hårt så nu är kortet spärrat osv. Sen så drog jaghem iaf och kolla Jersey shore (<3) Och nu sitter jag hemma och väntar på Lina, hon ska sova hos mig, sen så får vi se hur det blir med matteplugg, jag har en stark känsla av att jag kommer däcka istället för att plugga... Japp, slut på skrivandet, mer Jersey shore, bye!

mongo

HAHAHAHAHHA, vi hade en rolig disskusion idag angående våra huvudformer hahahah, vi upptäckte att Denise har ett sjuuuuukt litet huvud och att jag och felica har grymt stora hahahah! Sexy ladies!

Denise:
(inte photoshoppad) 

Jag och felicia (blobheads)

novell



Grym på bloggandet som vanligt dåra. I fredags var jag först med Amanda och hade det trevligt och käka godis middag och kollade film sen drog jag på bio med mina gurls och Miski och Gorgo och såg crazy stupid love, fett bra! Sen efter det så drog jag och Felicia till Julia och krökade lite med några, trevligt med gratis fylla. Somnade riktigt sent till et mystiskt dunkande från rummet brevid, agerade även spion hehe. Sen i lördags så träffade jag min fina vän Lovisa och chillade galet hela kvällen. Sen i söndags åkte jag med mami och shoppade och sen gjorde jag psykologi också. Idag har jag varit i skolan sen hem och pluggat matte. Har även insett att jag är i stort behov av linser och glasögon (felicia garvade åt mig när jag dropped that bomb) Ser inte ett piss och känner mig otroligt blind. No funny. Sen så dampar jag loss på min fucking handled, funderar starkt på att hugga av den, kan fan inte ens sätta på mig en bh?! Nej, det suger. Nu ska jag återgå till mitt tv tittande. Tjo.

RSS 2.0