Onsdag 29 februari

Tjenis penis! Idag har kg varit fett produktiv, pluggat och sökt jobb lite här och där. Åkt fram och tillbaka lite överallt. Hann träffa min efterlängtade (något bakfulla) sambo en snabbis. Det var väldigt trevligt måste jag säga. Bröt även mitt 3 månader långa uppehåll med min drog, nässpray. Hehe oups. Sen drog jag och lina ut till den fina ön för lite pizza mys med fina Allan. Nu ligger vi och softar här och ska snart förse oss med lite glarre och annat hälsosamt. Har även bokat peace and love biljetter!!!!! Så satans taggad! Nej nu ska jag umgås med mina kära vänner cccccyyyyy.


Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv

Amen tja! Dagen började med att jag möte upp Denise och vi tog oss hem till lina för våffellunch. Så det blev våffeltävling som vår kära lina vann. Ingen är förvånad. Men hon hade varit så söt och dukat så himla fint och gjort fixat allt. Så det var väldigt gosigt! Så vi hängde där hela dagen med p&l gänget och smed lite planer inför sommaren. Blev ganska taggad om man säger så. Sen drog jag hem och käkade ännu mer... Story of my life, skönt att bantningen gå toppen! Då vet jag iaf att sommaren som snyggast på stranden är kirrad, i år igen faktiskt! HUR lyckas jag? Alla tänker liksom "kommer hon klara av det i år IGEN?!" så ba gör jag det! Säg walla. Nej men jag drog med mamma till barkarby och inhandlade världens trevligaste spegel, ja jag väljer att använda ordet trevlig för det är just vad den är, man ser 7 meter lång ut och smal som en jävla pinne. Skit soft, då får man iaf känna sig snygg en gång i livet liksom även om det är en illusion. Men vafan det skadar inte att leva i förnekelse, det är liksom det mitt liv går ut på. Hade jag inte gjort det hade mitt psyke inte mått så bra liksom. Nej nu blir det Jersey shore sen sova, tänkte vara lite duktig och söka jobb och äckelångestsaker imorn. Sug kuk vad roligt det ska bli. Nej nu till något som absolut inte kräver hjärnaktivitet, jerseeeeeey baby *falsettröst*. Tjo.


Unleash the fucking dada

Hellu, kom hem gör en liten stund sen. Var i Vällingby med mina bästa hässelbybrudaaaaar. Det var stört mysigt och roligt att få ses alla tillsammans! Annars så har jag hängt hos linisen hela dagen och softat. Men nu är jag hemma och väntar på att maten ska bli färdig, blir lite lasange (kärlek) sen så ska jag röra mig in mot staden för lite häng med mina äldsta vänner. Fan vilken underbar helg jag har haft!


Fuck my life hard in the eye

Tjenare. Sitter hemma hos lina med henne och Julia och kollar film och deppar järnet. Har lite smått dödsångest och känner för att somna och aldrig mer vakna upp. Glad att jag har mina fina två små flickor att deppa med. Imorgon tänker jag sovasovasova och sova. Vägrar plugga och tänker leva i förnekelse tills det inte går mer. Jävlar vilket händelserikt liv. Helt sinnes. Jag börjar ju allvarligt fundera på om mitt liv är en sorglig komedi, ni vet en sådär deppig film om en nördig tonåring som sitter hemma och runkar hela dagarna i sträck och käkar ostbågar så kuken blir orange. kan man få spola förbi den här tiden i livet? Vad gör jag liksom? Äter, sover, äter lite till, luktar svett, deppar, äter ännu lite mer, blir pinsamt full och gör bort mig. Jag ska flytta till Afrika till ett land där tjockisar välkomnas med öppna armar och bristningar och celluliter är något som ger klimax på sexfronten. Allvarlig min lillasyster har mer kärlek än mig! Hon är fem och jag fyller snart arton. Värt liv. Nu ska jag socialisera mig med mina vänner, allt jag har, tjarå.


Finafina du

Jag saknar dig min fina fru. Vill att du ska komma hem nu. Behöver ditt moraliska stöd, komhemkomhemkomhem.


....


25 februari

Hejpa. Igår var skitmysigt, jätteskönt att få träffa mina fina igen! Vi laga tacos, vinade (alldeles för mycket.....) och pratade. Skit soft. Dock ska jag aldrig mer förtära alkohol, fyfyfyfyfyfyyfyfy vad jag vill dö idag. Småsaker egentligen men fyfan. Jag måste fly landet typ. Wä. Aja. Tanken nu var att plugga. Men det går inge bra och jag har en känsla av att det kommer fortsätta i samma spår. Ikväll blir det först middag hos kusinerna, jag kommer ångra ihjäl mitt beslut om att följa med, men jag orkar inte laga mat hehe. Sen så ska jag till Snorie och umgås lite med vänner. Nej nu ska jag gå och gråta eller något. Tjarå.



I was the one who cared after all


Torsdag 23 februari

Tjena grabbar. Kom hem för en stund sen. Åkte till skolan vid klockan ett för en 40 minuters engelska lektion. Värt. Sa hejdå till min lilla bebis Felicia som lämnar mig i Sverige en vecka.. Wää. Sen så åkte jag och fikade en snabbis med Elvira och Olivia. Det var väldigt trevligt måste jag säga. Fick smaka världens godaste cupcake av min älskling och så bjöd hon mig på en chailatte, söt som hon är! Sen åkte jag och tränade en snabbis och nu är jag hemma igen. Imorgon blir det tacomiddag med världens bästa flickor! Nu ska jag käka, cy!


Onsdag 22 februari

Jamen godmorgon! Ligger i Elviras soffa och kollar på Grey's, fett soft. Åkte hit igår och umgicks med lina och Elvis. Idag blir det två lektioner i skolan sen vet jag inte vad jag hittar på. Tre dagar i skolan sen blire lov förfan! Ska bli så jävla skönt. Nej nu ska jag fortsätta kolla, tjarå.


om 136 dagar 4 timmar och 20 minuter

fyller jag 18

mohaha


Amen walla broder

WOOOHOO vad hungrig jag är..... Not good, aja snart middag så jag får bita ihop. Idag var det UF mässa, det var väl... Kul typ, bortsett från vissa jobbiga stunder haha, nerå. Jag överlevde det med. Sen tillbaka till skolan för en lektion. Sen hem och plugga, vilket jag faktiskt gjorde?! Helt otroligt. Så nu är min engelska artikel klar, suger (precis som allt jag gör vad gäller skolan) men det får vara så nu. Pallante. Badass man är. Ikväll ska jag tjilla och förgöra mitt affrokrull. So that's the plan. Asså allvarligt? Får man ha ett sådant här händelserikt liv, det är ju för fan pinsamt. Det enda jag gör är typ... Pluggar och plattar håret? Fett kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nej nu ska jag slutta (haha) deppa och inte skriva deppo inlägg. Haha, skoja, jag kommer för alltid vara den största bitter fittan ni mött. Tjarå.

Här växer otur

Shalom! Jag har precis käkat. Nirre. Idag var nog världens nödvändigaste dag på länge. Kommer till skolan och alla lektioner är inställda... Fittskola. Så jag väntade på Elvis och sen mötte vi upp Karin och satte oss och fika. Jättemysigt! Sen tittade lina förbi en stund så fick jag sällskap hem hehe. Nej nu tänkte jag göra något åt min hygien och ta en dusch. Det tar emot men jag typ känner fett från mitt hår som rinner ner i mina ögon. Här överdrivs inget. Eller undanhålls för den delen. Hoppas ni överlever min fräsch-het cuz now i'm gonna pop. Big time. Tjarå.


horahorahorahorahoraaaalalalalalalall

Nu är jag tillbaka från en förfärligt rolig middag hos min farmor............. Nej. Det var rövtråkigt och jag sov mig igenom middagen. Träffade the lovers en stund också, trevlans. Anyway nu är jag hemma och ska gå och sova tänkte jag, fick endast 4 timmars sömn så jag känner att jag vill ta igen lite. Annars då? Jo mitt hår är så fettigt så jag typ luktar stekos. Jag har acne i hela jävla fejjan. Öhm... Vad mer... Juste, jag är forever alone!!!!!!!!! Wophaa. Nej fyfan, är inne i en rejäl depp period. Superfun. Typ en sån när allt man gör blir fel, man ser ut som en rutten pungpåse och jag kommer snart skrämma iväg alla mina vänner för snart slutar jag bry mig om hygien och annan bullshit. Duscha är för losers, jag personligen är hardcore och tror på ett liv utan dusch. Våga vägra lukta gott! Ne nu ska jag sova och för en liten stund inte behöva tänka på mitt patetiska liv.

Call it what you want

Hahah, standard Julia...

Hade det så jävla mysigt hos Julia igår. Men osmart nog drog vi därifrån. Går inte att beskriva hur ovärt. Aja, det var iaf jättekul hos Julia så det får man leva med. Idag vill jag ta livet av mig för att jag är så himla trött. Har varit duktig och blivit klar med fittrapporten om kylskåp nu. Det kan vara det sämsta jag har skrivit i hela mitt liv. Men så får det bli. Öh, fyfan vad trött jag är på livet just nu, tänker gå och blöda ihjäl i ett hörn nu eller nått. Tja.

Varit en millimeter från förfall


Happy violence

Sitter hemma och känner mig lite forever alone, inte ens mina föräldrar vill kolla tv med mig. Sad but true. Nej men jag ska vara hemma ikväll och kolla film för jag måste upp vid åtta imorn och fixa mig inför rekryteringsdagen på McDonalds imorn. Är rätt taggad faktiskt! Förutom att behöva gå upp tidigt som satan, men det är smällar man får ta. Idag hände btw det roligaste någonsin, Felicia ramlade, nej det ordet räcker inte hon åkte ner på röven för hela trappan i skolan när hela klassen står bakom och ska gå ut. Asså jag har helt ärligt aldrig varit med om något sånt roligt i hela mitt liv. Helt underbart... Aja imorn efter donken saken ska jag hem och plugga lite sen ska jag hem till min fina deddis! Sen ska vi vidare på middag för världens bästa 18 åring, Julia! Ska bli skit kul! Nej nu ska jag kolla lite Jersey shore och vänta på att resten av familjen kommer så vi kan kolla på någon jävla fittfilm. Tjaba.


If you can hear me now why won't you recall



Hallihallå. Stannade hemma idag, hade typ en nödvändig lektion idag så jag orkade inte hehe. Inte alls lat nejnej. Men jag hade planer på att vara duktig och fånga dagen genom att gå upp klockan nio. Den gick ju. Slutade med att jag vaknade klockan ett, bra där! Men jag har jobbat med min uppsats nu i två timmar och hunnit med ganska mycket, så det känns ju lite skönt. Nu kollar jag OC och sen ska jag fixa ma hair, ikväll blir det träning. Nej nu började OC, cya.

Or you can have some vodka

Jag hoppar av skolan. Wääää, har världens roligaste uppsats att skriva just nu, den ska handla om *trummvirvel* kylskåpet!!!! Hur jävla kul lät inte det liksom? Det jag har att välja på är typ, mjöklseparator, skiftnyckel m.m. Som sagt en otroligt kul men framförallt givande uppgift! Jag vägrar helt enkelt. Fetvägring på den va. Jag har nu spenderat en halvtimme åt att titta på mitt tomma word dokument och sen skakat på huvudet för mig själv (japp jag är som en gammal surgubbe), det här har jag upprepat typ 27 gånger. DET GÅR INTE!!!!!!!! Hora. Jag vill bara ha sommar nu, vara på peace and love och vara konstant full i en vecka. Det lockar liiiiiite mer än att sitta hemma, vinterdeprimerad, och skriva om ett fucking jävla kylskåp. Men bara lite, jag lovar. 

I alla fall har jag nu i tre dagar åkt till skolan för att ha håltimmar. Väldigt lärorikt, verklingen. Känns så himla värt att kriga sig iväg till tunnelbanan i snöstorm för att komma till världens vidrigaste byggnad för att sedan sitta där i tre timmar och göra absolut ingenting. Anyway, så var jag med gänget i Solna igår, käkade donken dagen till ära (donken är min kärlek, döm i tystnad) Typ det som har hänt. Fett spännande liv man lever, shit vilket deprimerande inlägg. Sorry vänner. Nej nu ska jag försöka komma fram till något vettingt att skriva om kylskåp. Superfun. Sug fet hårig vinballe. (Hehe, vinballe.....)

förlåt, jag var tvungen


i love you


HAHAHAAHAHAHHAAHA, skämtåsido.

dagen före domedagen

Sorry för mitt glada humör. Biggest bitterfitta right here! Ne, bara ibland. Hade skön sovmorgon imorse sen drog jag till skolan för att ha mentorstid, så fick vi jobba hemma lektionen efter då kände inte jag och mina pinglor för att hänga i skolan i tre timmar så vi var lite busiga och drog hem. När jag kom hem var farmor och wilma här så jag pluggade (extremt, extreeeeemt lite, bra där sanna) och nu gluttar jag på OC, världens bästa serie <3 Ikväll ska jag träna och sen ska jag till Solna i vanlig ordning. Ska spendera kvällen med Elvis och Fellsibo, världens bästa. Nej nu ska jag fortsätta mitt otroligt viktiga tv tittande. Hejpa.

Tagga

FML. Åkte till skolan för att ha lektion i tjugo och sen åka hem. Värt. Kommer hem, nämen!!! Är farmor häääääääääääääääär. KLART HON ÄR!!! WIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO......... Fuck life.






Juste det är halla hjärtans dag imorgon. Dö horor.

Jag vill känna känslan av att vara där

Det kom ett oväntat deppmoment här. Läste en alla hjärtans dag syftande status på Facebook och då slog det mig... I'm fucking lonley, wääääää jag hatar hatar hatar hatar hatar att ha pojkvän!!!! (hahahah, årets skämt, läs:SINGEL, ensam, forever alone) blä. Dessutom har jag fått acne (?!?!) typ... Och mitt hår är slitet och kommer gå av inom en snar framtid, men det är så fullt så jag är hellre flintis än har lockigt hår. Worth it. Hooooora vad bitter jag blev. Nej nu ska jag gå och gråta blod eller nått.


Momsfilibaba

Hello there. Har inte bloggat på ett tag, sari. Men den här helgen har jag umgåtts med mina underbara i Solna och spelat Disney tp haha, jag var grym första kvällen (no lifer som kan alla Disney filmer förutom Mary horan poppins) i alla fall så har vi haft det trevligt men vi alla börjar känna av fest torkan som drar över oss nu. Sjukt kul. Men vissa (Elvis och fellsi) lyckades roa sig på andra vis och fick ut något av denna helg ändå. Medan dom var på äventyr gästade jag Julia och käkade pasta med bacon (orgasm) sen slog snilleblixten ner "jag behöver gå upp tidigt imorn och plugga, varför inte dra hem nu så är man hemma tidigt och kan gå upp i tid och plugga?" ja... Jag kom hem klockan sju och däckade inom loppet av en sekund. Pratade i sömnen gjorde jag tydligen också. I lördags träffade jag också min fina amanda! Det var jättemysigt, har saknar henne massa. Vi gick i stan och kollade runt lite, slutade med att jag är pank resterande tiden av denna månad. Men jag hittade en aaaaaasfin pälskrage till min jacka som mamma sydde på idag, blev fan skit bra! Nej men idag har jag även gjort klart min jävla svenska. 1000 ord om absolut ingenting. Men skönt att ha den färdig iaf. Nu tänkte jag hoppa in i durren och prova min nya hårinpackning och se ifall den kan göra någon skillnad med mitt helvetes affro. Tvekmacka på den.


Jag är för fin för att fråga dig om mer

Tjalallalal. Sov hos Elvira igår igen, gjorde upp dealar och grejer. Så nu blir det hårdkör! Anyway, jag försov mig imorse och vaknade tio min innan bussen gick så jag flög upp, kastade på mig kläderna. Då inser jag att det finns inte en chans i helvete att jag hinner sminka mig innan jag går (nu lät jag som en fet jävla fjorre, men tro mig jag hade Thailand i pannan, Thailand efter tsunamin då vill säga och dessutom är mina ögonbryn icke existerande) så jag drog en smirre på vägen till bussen, alltså bokstavligt talat, jag sprang och sminkade mig. Multitasking. Kom till skolan i tid iaf och hade svenska sen så var det tänkt att jag skulle ha håltimme i 4 timmar men det orkade inte jag, så i went home. Fet söft. Det jag har gjort sen jag landade i hoodesen är, duscha, plockat ut och in i diskmaskinen (standard ifall jag har hoppat en lektion och känner att jag måste kompensera skolkandet med något bra) och sen har jag fått lite gjort på svenska inlämningen. Eller jag har skrivit ord, som inte har något med varandra att göra, ungefär. Mvg på den då. Nej nu ska jag chilla lite, baba.

Mitt hjärta pumpar pumpar tills den dag det får punka



Shalom. Har precis försökt fatta vad i hela jävla helvete jag ska göra med min svenska inlämning. Bara jag eller är det inte helt jävla underbart att få en uppgift som ska vara klar om 5 dagar och inte ha en enda instruktion på vad fan man ska göra? Jag personligen tycker det är helt fantastiskt! Så skulle jag försöka få lite sympati av min mor, fick man det? Självklart inte. "Haha, oj. Ja det var ju inte så kul... HERÅ!!!" WTF?! Ibland är hon så dryg så jag vill hänga mig själv. Sen när man får lite flow i plugget så kommer min underbara syster ner. "Sanna *puppy eyes* får jag kolla på barnprogram här nere (där jag sitter och pluggar" Ja men absoluuuut får du det, jag älskar att höra animerade pedofil katter/apor/hundar/hästar kommunicera med varandra! Det är det absolut bästa sättet för mig att koncentrera mig på så kolla på tv förfan! Nej. Så sa jag inte, det var mer så att jag försökte lite snällt säga att det inte gick för att jag behövde plugga. Då säger hon att jag är dum i huvudet och springer, gråtandes, upp för trappan och smäller igen dörren till sitt rum och somnar av utmattning för att hon blev så arg. Gud vad jag älskar min familj ibland. Så mycket. Anyway, underbar dag. Var forever alone idag i skulan första gången någonsin, Men det var faktiskt helt ok, skönt att slippa dom där två efterhängsa brudarna ibland. Haha, nej förfan, jag tar livet av mig om jag inte har dom i skolan, by my side. Sov hos Elvis igår också, det var gos! Käkade nudlar och umgicks med fina vänner, sånt är livet liksom. Nä nu ska jag gå upp och våldgästa min syster (jag retas aldrig, jag LOVAR) Tjarå.

Hemma på en måndag, badass.

Godmorgon mina vänner. Har precis käkat frulle, lite hälsofrukost fick det bli för att kompensera för helgens ''nyttigheter''. Idag har jag ju ingen skola som sagt och då är det tänkt att plugga psykologi. Men först ska jag kolla klart ett program sen måste jag kolla på ett till sen ska jag plugga!


Fetto forever

Jamen tjänare. Idag fick jag äntligen lämna min fästning och träffa lite vänner, underbart. Micket trevligt jaaa. Vårt hus invaderades av små äckel ungar. Okej, fett taskig, men min syster hade kalas. Hon är fem. Do i need to say more? Så kommer man hem till tiotusen bullar och kakor osv. Sååå, banta får bra. Nej men nu ska jag skärpa mig, ska träna imorn faktiskt! Har ingen skola imorn heller, eller en lektion men min underbara mamma anmäler mig så jag slipper den. Soft. Nej nu ska jag kolla Jersey shore (<3)


Hahahaha, framtidsutsikt


Livet, ta åt dig.


Fucking awesome!

Ligger hemma och älskar livet. Igår var det fredag och jag var ute med hur många människor som helst och blev asfull och hade det så jävla roligt! Ikväll blir det samma, ska på fetfekke och hamna på mariapol är målet. Allt det här stämmer nästan. Igår var jag hemma och åt godis och grät för jag hade så kul (tråkigt) och ikväll blir det samma. JAG ÄLSKAR LIVET! Hur soft är det inte att bli sjuk på en fredag och att det håller i sig till lördag?! Det är lugnt eftersom lördagar och fredagar är dom tråkigaste dagarna på veckan.... Nästan sant. Det är allt jag har att säga. Nu ska jag gå och dränka mig på toan.


True story


2 februari

Tjolahopp. Ligger och degar i soffan med lina just nu och kollar tv. Var ju i Sollentuna igår på krök, det var väl helt ok var så jävla trött bara. Sen sov vi hos virus och fick en kompis på nattbussen han bjöd på choklad och grejer. Vaknade vid ett och åkte typ dirr. Sen dess har jag duschat och degat, fett soft. Borde pluggat idag men jag pallar inte hehe, nu ska jag socialisera mig med lina, hejpa.


Lill lördag broder

Tjenare. Sitter i hässelby hood och inväntar min tunnelbana. Fryser inte alls ifall någon undrar, mina tummar kommer bli svarta och ramla av. Aja, igår sov vi hos Elvis med massa brudar, gosigt värre. Sen hade vi gympa på morgonen... Hatar idrott. Sen så åkte vi till skolan och hade några lektioner. Imorgon har vi studiedag så ikväll blir det lill lördag och sånt är alltid trevligt! Wäää jag fryser ihjäl nu. Vi ska i alla fall någonstans på krök eller liknande så det blir säkert kul. Nej nu domnar alla mina små fingrar, tjaba!


RSS 2.0