Jag saknar er


Seg som satan

Tjohej, idag har jag sammanfattat ett kapitel i företagsekonomin och käkat svin goda cupcakes som min mor och syster har bakat. Sjukt kalorisnåla i alla fall så det var ju skönt... Igår kollade jag och dedde på breaking dawn och hatade allt och alla i den haha, skit kul. Sen så drog jag hem runt typ tolv och låg uppe och kolla film till klockan tre haha. Sen imorse så vaknade jag vid tolv och degade i två timmar innan jag tog tag i mitt liv, okej, jag lyckades plugga lite. Ikväll får vi se vad som händer. Hoppas på något roligt (fan va konstigt?! Man brukar ju alltid hoppas på något tråkigt -.-) nej nu ska jag fortsätta med att göra absolut ingenting.


She will fuck u good but i'll fuck u betta

Tjenare! Hade en kort dag idag i skolan, en lektion sen slutade jag. Efter skolan gick jag och deddis och träna i stadshagen. Vi köttade satan och jag är alldeles skakis fortfarande... Bådar inte gott inför i morgon. Men det var iaf sjukt skönt och kul att träna. Sen efter det åkte vi mot Hässelby så drog jag hem och pluggade marknadsföring. Nu sitter jag i köket och väntar på att vi ska börja laga mat, är fett hungrig nu asssså. Vi ska käka hemgjord pizza idag, stört gott! Sen efter middagen ska jag hem till världens bästa och mysa. Ha det bra!


det kommer aldrig bli du och jag

Herre min jävla gud. Jag har nog aldrig varit så död i hela mitt liv. För det första satt jag och mina b-rudar och pluggade inför våran jävla engelska presentation om vårt företagsekonomi arbete till klocka ett igår. Sen gick vi upp vid sju och åkte till skolan vid åtta. Först hade vi en svenska lektion som vi trände på vår presentation på, sen höll vi presentationen. En sak som tyder på hur idiotiska lärare vi har är att vår engelska lärare satt och gäspade och tittade ut genom förnstret under våran redovsining. Aja, det gick väl sisådär, men G blir det nog. Sen joinade jag deras mattelektion och spelade spel hehe. Sen hade vi engelska nationella, kom hem vid typ halv fyra och har på riktigt pluggat sen jag kom hem. Med en paus på en halvtimme. Mitt huvud känns nu mera som potatismos. Fett skönt! Trött som ett sivn är jag också, men duktig som man är så ska jag ut och springa nu med Emelie. Fml vad jobbigt, men det är lungt för det är så jävla fint väder!!! Eller inte va. Aja veckans jobbisgaste dag avklarad och imorgon är det fredag, äntligen. Nu ska jag byta om, cya.

Tjabatjenahallå

Tjolahopp tjolahej!!!!!!! Som min gode vän Pippi alltid brukar säga. Just precis nu ligger jag i feffes soffa och pillar med tårna i Elviras regnskog. Mumsbit. Ikväll blir det softish och pluggish här. Coolt. Det jag har hunnit med idag är skola och häng här. Baaaaaaallt. Funderar på lite godis ikväll hehe men det beror på vad mina kompanjoner säger om den saken. Får överlägga lite. Btw så kliar det något otroligt under min fot just nu... Kan vara Elviras fitthår som ligger och kittlar kanske? Men vad vet jag liksom... Hihehiohiohe. Jaaaa men det var typ det jag hade att säga just nu. Tjohej.

Varför har inte vi pojkvänner liksom?!


Jag vet vad jag behöver och jag stannar där jag är

Godmorgon (typ). Hade inga lektioner idag men jag ska ändå vara duktig och dra mig till skolan. Ska gå på svenska resursen, känner att det är rätt bra om jag gör det. Sen ska jag ju till staden med min moder för shopping. Är stört taggad eftersom det var cirkus ett halvår sen jag shoppade. Rik tjej. 

Idag gick jag upp klockan nio för att hinna plugga och kolla lite tv. Det är de har jag lyckats avverka idag. Lär komma hem lite senare och då är det skönt att ha lite gjort innan så slipper jag göra allt ikväll. Sen gjorde jag btw fett god lunch. Havregrynsgröt med hallon, mjölk och lite kanel på. Mumma. Nej nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig och sedan sminka mig. Sho!

tänker vara fräck och inte byta däck, för nu är det min tur

Gift dig med mig

Tjenis penis!! Nu har jag översatt det sista på vårt arbete. Soft. Sen ska jag läsa mitt tal inför mamma ikväll, piiiirriiigt!! Nat. Så ska jag köra bodypump ikväll. Fett jobbigt! Idag har jag softat runt i skolan med mitt crew, b-allt. Så kollade vi på någon jävla musikal. Den var dock över förväntan, men ett luciatåg i min gamla skola scared me for life så att säga. Nu har jag lite svårt för sånna här framföranden. Men som sagt var den helt ok. 

Denna vecka blir det plugg för hela slanten (okej vem under 60 år använder sig av det uttrycket?). Har en hel hög med roliga inlämningar, redovisningar och prov att beta av. SÅ HIMLA KUL! Nej, bara tråkigt, vidrigt, äckligt och jobbigt. Imorgon ska jag i alla fall varva plugget med en shopping runda med min fina mami. Så det blir trevligt (hoppas på middag ute då heheheheheh). Nej hörrni nu ska jag käka snart så tänkte umgås med min familj, eller m&p eftersom min syster har lämnat oss för en lite vän vid namn Kitty, inte hellokitty eftersom det endast är jag i min familj som är och förblir forever alone. Nej denna flicka är hennes nyblivna bästis och dom hänger här hemma hela tiden. Kul för henne, mindre kul för mina öron. Aja, tjaba!

vackra idioter


Alla ledtrådar säger, förändra dig nu

Jamen hejsan. Sov ju hos lina igår men Elvira skulle upp vid nio för hon jobbar idag, så vi joinade henne och käkade frullebulle tillsammans. Så tog jag 10.54 tuben hem så jag var hemma i skaplig tid. När jag kom hem satte jag mig och pluggade och satt och pluggade intensivt utan pauser i två och en halv timme. Lyckades översätta texten till våran redovisning vi har på onsdag, skriva mitt tal (inte klart än men nu vet jag iaf typ vad jag ska säga och shit) sen gjorde jag lite franska och så läste jag igenom hela häftet med kriterier inför nationella i svenska. Så nu känns pluggstressen inte lika tung som innan. Dock måste jag plugga hur mycket som helst denna vecka... Wopha. Idag ska jag nog mest tjilla. Tänkte följa med mor min och handla lite också. Ja det var väl det jag hade att säga för tillfället. Tjaba.

Matkoma

Tjena hejsan! Igår var jag och felicia på 18 års middag för Sinem i vår klass. Det var väldigt trevligt! Sen efter det så drog jag hem till lina och softade, senare ramlade vår kära vän Elvira in rätt onykter. Idag så har vi haft våffellunch här hos lina med mina fina b-rudar. And soon i will åka till mina kusiner i åkersberga, om jag lyckas hitta dit vill säga... Aja, sen blir det tillbaka hit till lina igen för en slagg. Nej nu ska jag socialisera mig med fellbajan och ljnakarovajna. Tjohej.


d e p r i m e r a d

Tjo. Har varit hemma ett bra tag nu, slutade typ elva men stannade med Denisi till tolv. Denna dagen har sugit så enomra kaninballar att det är helt sjukt. Jag failar på allt angående skolan, jobb, hälsosammare liv, jaa hela livet skulle jag vilja säga. Usch. Nej fy, allt suger idag iaf. Nu tänkte jag översätta lite på dragons den skiten. Men med mitt flyt får jag väl IG på den också eller något. På riktigt fortsätter det i samma spår blir jag typ tvungen att hoppa av skolan. Det var allt jag hade att tala om. Bye.

Home is when ever i'm with you

Tjena hejsan! Igår sov jag hos Felicia med lina, Denise och Elvira. Pluggade extremt lite (iaf jag) och hade det trevligt. Gick och la oss alldeles försent och fick gå upp alldeles för tidigt. Men vi pallrade oss iväg till idrotten för massage, helt otroligt skönt! Jag nådde klimax när Felicia kliade mig på armen med hennes långa underbara naglar och Denise masserade hela min rygg+axlar, ord kan inte beskriva hur bra jag mådde då haha. Sen hade vi vanliga lektioner i skolan, jag ska btw mörda min fittfranska lärare. Vi hade hörförståelse så råkar jag bläddra sida för att kolla hur långt jag hade kvar (gudförbjude) då kommer hon springandes till mig och klappar mig på axeln "Sanna, sluta visa ditt papper för Julia" HORA?!?!?!?!?! Jag fucking bläddrade i mitt prov? Är det okej med fröken?! Nej wohoo vad irriterad jag blev, men förlåt jag ska från och med nu aldrig mer byta sida när jag skriver prov. Jävla fittnylle. Så tror liksom hela pittklassen att jag sitter och fuskar?! Nej bldkdvdkal nu ska jag släppa detta och ta det med henne nästa vecka.
Efter skolan åkte jag till mammas jobb och drack lite kaffe och upptäckte att mamma har satt upp bilder på mig, Wilma och pappa. Bilden på pappa och Wilma är jättefin och dom ser ut som världens happy familly. Medan jag ser ut som en sneknullad, handikappad blekt anal. Men det är ju schysst, så säger jag det till mamma, vad gör mamma då...? Garvar så hon dör och avslutar sitt skadeglada skratt med "Nej lägg av, den hänger kvar. Punkt" jag ska hämnas.... Iaf så skulle jag tränat idag men vi ska göra det imorn istället för vi tänkte gå på spinning och core. Det blir la roligt, så tänkte jag träna på lördag också. Men jag och mamma åkte iaf en sväng till Vällingby och där hittade jag en jättefin skjorta. Aja nu ska jag kolla klart på tunnelbanan och sen sova typ, håller på att somna.

Btw så borde det vara olagligt att vara så sexig som jag är...


Träningsvärk

Ville bara tala om att jag lever. Än så länge. Det är dock väldigt tvivelaktigt till att jag kommer att komma ur sängen imorn. Jag har redan träningsvärk och orkar knappt lyfta ett vattenglas till munnen. Fy, jag vill verkligen inte veta hur jag kommer att må imorn eller i övermorgon. Åh herre. Men jag har iaf något att se fram emot imorn heeeeeehe, Denise och Felicia vet vad jag syftar på. Nej nu ska jag kolla underbara bb sen sova, godnatt!!


Måndag 19 mars

Jamen tjenare. Har haft en riktigt fin måndag idag, inget speciellt så, har bara varit på bra humör hela dagen. Riktigt härligt. Kom hem för typ en timme sen och har hunnit med middag och nu degar jag i soffan. Om någon timme ska kg till gymmet för ett bodypump pass.... Fett jobbigt, men skönt som satan. Passet slutar kl nio så lär antagligen somna det första jag gör när jag kommer hem.

Imorgon blir det pluggilugg med mina flickor, mysig med brudarna mindre mys med plugg. Men livet går vidare. Okej från en sak till något helt annat, friendzone på MTV är ju ett jävla skämt?! Jävla happy ending hela fucking tiden.... Wä forever alone. Haha känns dock mindre kul att typ ingen av mina vänner kan sympatisera med mina forever alone moments. Slut på depp, nu är jag fan taggad på träning (första gången på evigheter?!?!) pussilussen.


Jag har lärt mig att saknaden är värst när nån har sovit som ett barn

Tjenahejsan. Igår var jag med mina Hässelby vänner och hade det mysigt hemma hos Julia. Vi snackade massa kollade lite film, drack te och gungade lite haha. Sen åkte jag tio olika bussar hem, inte lika roligt.

Idag är inte den bästa av dagar skulle jag vilja säga. Blev väckt av far min vid halv tolv gick upp och käka frukost. Sen åkte jag med min faster och hämtade upp farmor för att åka vidare till Jakobsbergs sjukhem för att kolla läget och prata med personalen. Sen åkte vi till st Görans och hälsade på farfar. Det var väl skönt att träffa honom men samtidigt väldigt jobbigt. Aja nu är jag hemma igen och tänkte väl inte göra så mycket mer idag.


Jag skrev mitt namn i vattnet så du vet var jag finns

HAHA! Asså mitt svenska tal är så otroligt dåligt, helt jävla sinnessjukt! Jag typ leker djup när jag pratar om min dagsresa till Venedig som jag gjorde när jag var 14?! Haha, asså min svenskalärare kommer ju tro att jag är sjuk i huvet eller nått, för vem i helvete berörs för livet av en fucking dagsresa?! Aa, tydligen jag om man ska tro på mitt tal. Aja nu har jag ett tal iaf. Thumbs up. Idag hade jag en sjukt värd dag i skolan, plus ett franska förhör som gick...... wait for it..... ASBRA! Nej. Det var även det skämt precis som allt jag gör vad gäller skolan. Idag ska jag i alla fall äta stört god middag, hambugare brä. Kommer sitta som en smäck. Ikväll vet jag inte vad jag hittar på skulle gärna vilja träffa min lilla vän Emelie, det var ett tag sen liksom. Men nu tänker jag gå och invardera min systers prinsesstält och göra allt i min makt för att reta henne tills hon gråter. MOAHAH, jag är en hemst syster, jag vet. Sharå!

Tisdag 13 mars

Shaaaalom. Idag har jag haft en lektion, värd dag! Sen åkte jag hem la mig på soffan och det är i det stora hela allt jag lyckats hinna med idag. Asså wooohoo håll i er liksom, era anteckningspennor måste brinna nu efter allt skrivande! Nej men nu blev jag väldigt kissnödig. Och btw när programmet jag väntat på börjar så bloggar jag och glömmer bort att titta? Vad är the deal med det liksom? Har dessutom fått reda på vart jag låg på fullhetsskalan denna helg, hur kan jag bli så alkoholpåverkad utan att själv märka av det? Enligt egen uppfattning var jag kontrollerad och väldigt social bara. Men mina tillbakablickar från helgen antyder annat, tyvärr. Fy. Varför ska jag alltid synas och höras på tillställningar? "HAHAHAH JAAAAAA VEEERKLIIIGEEEEEN" bra Sanna, vilken tur att du skriker för jag tror killen som ligger och spyr på toan på nedervåningen missade att du var här. Aa nej inte kul att se tillbaka men jag hade riktigt roligt i helgen iaf. Nej säg walla jag måste pissa nu. Tjolahopp.


Blabalanabal

Tjo. Idag blev det ingen skola för min del, hade en lektion som kändes väldigt onödig så jag var lite badass och stannade hemma (mamma anmälde mig, så badass var jag liksom). Har iaf pluggat engelska, var lite av en utmaning eftersom jag har läst tre av 30 kapitel om boken vi ska skriva om. Så bra är den inte men det överlever jag. Sen har jag typ inte gjort något annat än att nörda på weheartit typ. Försöker motivera mig själv inför beach 2012. Varför är det inte snyggt att vara fet eller nyttigt med godis? Aja smällar man får ta. Ikväll blir det träning efter en veckas uppehåll. Inte särskilt taggad men ska bli skönt att komma igång ingen. Nej nu ska jag hitta på något att göra. Cya.


You didn't have to cut me out

Amen säg walla. Just nu degar jag i soffan. Känner mig ganska sliten efter denna helg men jävlar vad kul jag har haft! Två skit bra fester med härliga människor. Dock hade lite mer sömn inte skadat. Idag ska jag iaf kolla på den där jävla fittfilmen till en uppgift i engelskan, filmen är svartvit. Behöver jag säga mer? Aja hellre två timmars lidande än att läsa en hel jävla bok. I helgen har jag också fixat mitt rum och gjort om lite, blev jättefint!! Nu kan man dessutom andas i mitt rum utan att sätta en dammråtta i halsen, så det är rätt soft. En till grej som är helt underbar är att om tre veckor ska jag pierca (hur i helvete stavas det där ordet?!) naveln!!!! Jag är så brutalt lycklig! Aa det var typ det jag hade att säga, ikväll ska jag klippa och färga mitt hår så det blir skönt. Nej nu ska jag fortsätta dega, puss!


Maja min Maja min bitska lilla pirajaaaaaa

Tjenare grabbar. Idag skrev jag kalkyleringsprov i skolan, gick helt ok. Sen har jag bara chillat runt i skolan, soft som satan. Sen fick jag och dedde skjuts en bit hem av min papi. När jag kom hem låg jag i soffan och tag det så lugnt som jag bara kunde, valde att leva i förnekelse angående skolan. Oupsi. Sen käkade vi födelsedags middag för min fina mor fyller nämligen år idag, grattis till henne. Sen åkte jag med pappa och handlade, råkade köpa lite godis, kommer nämligen ha fullt upp hela helgen så jag tar mitt fredagsmys isg istället. Ikväll ska jag äta godis, dricka cola och kolla på "the river" jag kommer dö men det är det så sjukt värt. Imorgon är det fredag och då blire 18 års fekke, är stört taggad! Nej nu ska jag reta min syster (mogentjej.com) tjari!


Om du letar efter någon

Tjena har precis pluggat med madre en timme och hon har hjälpt mig lite med företagsekonomin, förstår mer än vad jag gjorde förut iaf men tvivlar stark på att jag klarar provet imorn. Fan va bra att skjuta upp sakeeeer!! Sen ska ju svenska talet vara klart imorn, men det är det ju? Shit vad jag är duktig, helt sjukt. Aja snart är det helg och då blir det 18 års fester så det räcker och blir över, taaaaggad! Nej nu ska jag äta sen plugga tills min hjärna blöder nollpunktsomsättningar och säkerhetsmarginaler osvosvosv. Skjut mig i röven.


Jag måste inte stanna här, jag stannar om jag vill

Haaalla. Ligger in my bed och ska sova. Idag har jag haft en sjukt onödig dag i skolan. Sen mötte jag upp lilla farmor, åt en asgod sallad (helt otroligt) sen gick vi på bio, den var helt ok. Andra dagen utan godis också, go me. Inte pluggat ett jävla anushår dock. Asså fy, känner hur skolan bara dalar nerför för min del. Sjukt skön känsla!! Usch vill inte tänka på det blir bara fett stressad. Nej något helt underbart är att Rihanna kommer till p&l i sommar, lyckan är obeskrivlig! Å vad jag vill dit nu, slippa all stress alla måsten och bara vara med fina vänner och konstant alkoholpåverkad. Underbart. Nu ska jag sova, hera!


Skula bitches


Sanna <3 farmor ? Creepy värre

Tjena, jag klarade dagens mål att fortsätta i min aktiva anda. Dagens bestigningar: kolla tv, kolla facebook, äta. Dock har jag inte ätit något onyttigt idag! Även fast vi har hundra kakor och brownies så har jag lyckats hålla mig! Ersatt godiset med banan i mängder. Känner att jag trappar ner lite denna vecka, inget godis idag men absurda mängder frukt. Imorgon blir det inte lika mycket frukt osvosv. Jag och amanda har ju nämligen bestämt oss för att denna sommar är till för att spåras. Jag känner inte för att vara den där fulla (det kommer jag vara iaf) tjocka tjejen som ska häva sig upp på bardisken och trycka upp sin magen i allas ansikten för hon tror att hon är sexig. Stå i kön in med ett tjejgäng och vara den enda som inte blir insläppt både pga kroppshyddan och för att vakterna är tveksamma på vad för stor och odefinierbar varelse som uppenbarar sig framför dom, är det en val eller är det sanna? Haha nerrå så långt ska det inte behöva gå. Imorgon blir det skola för min del och sen har jag en liten dejt med min farmor (for.ever.the.fuck.alone) men vad ska man göra liksom, man tager vad man haver så att säga. I mitt fall blir det farmor. Okej, sjukt deprimerande. Aja nu blir det kolla på "det okända" och skrämma skiten ur mig själv sen älskade bb, tjenis.


Tagga sommar och hårdbant


Jag dog lite grann men min själ börja läka



Blev hemma idag, vilket inte gör mig någonting. Behöver plugga och jag är äckelförskyld. Men nu har jag spenderat en timme åt företagsekonomin och insett att jag är så jävla körd till provet. Jag tycke bokföringen gick åt helvete men asså det här är ju bara löjligt. Plus att engelska boken ska vara utläst nu och en recenssion på den ska vara inne nästa vecka. Hur många kapitel av 31 tror ni jag har läst? 3 kapitel har jag lyckats läsa på 5 veckor. En personlig framgång för mig själv måste jag medge. Sen är det soft att vi ska ha svenskatal som ska vara klart på torsdag, har jag gjort någonting på det? Nej. BRA SANNA!!!! Så himla ambitiös, engagerad och framförallt motiverad! Det är dom tre orden jag skulle vilja beskriva mig själv med. Nej nu ska jag kolla tv eller nått och fortsätta i min aktiva anda. Tjena!

20120304


Och ingen jävel når mig nånsin mera

Kvällen igår var väldigt blandad. Alice middag var sjukt trevlig och jättemysig! Jag och Lina gav henne krogbidrag inför kvällen. Sen åkte vi vidare till Skälby när alla myndiga jävlar drog vidare....... Hata livet. I Skälby var det väldigt trevligt, gamla vanliga gänget var där och även lite nytt folk. Men, smart som man är lär man sig inte av sina misstag, att dra vidare efter klockan tolv. Fy. Fan. Det är allt jag kan beskriva slutet av kvällen med. Äckliga fittor. Sen blev det deckmode hemma hos Linus. Sen blev det firande här hemma för min kära moder som fyller 50 minus 3. Damn, snart får man byta blöjor på'na. Nej nu ska jag hänga mig själv i ett träd. Tjo.

Här är ett odjur


Friday bitches

Hej vänner. Ligger hemma i min underbara säng och chillar galet. Ganska skönt faktiskt, brukar alltid bli så jävla rastlös av att ligga hemma en hel dag hemma utan umgänge. Men idag var det faktiskt väldigt soft. Imorgon ska jag försöka plugga lite och sen ska jag fixa mig själv och ordna lite grejer inför kvällens festligheter. Först blir det middag i stan för världens finaste 18 åring och även en av mina äldsta vänner, sen blir det fezt med ännu fler fina vänner. Nej nu börjar bb, höres puss!


.

hahahah, så jävla sant

2cool4school

Amen tjenare. Kom hem för cirkus en timme sen och det jag hunnit med är att duscha. Sen insåg jag att företagsekonomi provet är på torsdag nästa vecka, varför har jag pluggat på det?!?! Så idag tänker jag inte plugga ett jävla piss. Bara chilla framför tvn med te och cola (soft mix). Jag hade tänkt ligga kurerad i nått dygn eller två för jag känner mig inte riktigt på topp. Precis som alltid lyckas jag hålla mig frisk alla skolveckor om året och tajma in en fet jävla äckelförskylning på alla lov jag har. Så. jävla. bra. Anyway, inget mer pitty (?) party för mig inte. Hade i alla fall skit mysigt hemma hos Alice igår, precis som på gamla goda tiden. Nej nu ska jag som sagt sofa galet. Tjarå.

RSS 2.0