Hangover waaaooohhoo

Tjänna. Igår var det midsommar, hade sjukt mysigt första delen av dagen på Ekerö med lina, Alice och Hanna. Sen drog vi till Hässelby och åkte vidare till en kille i backlura. Trevligt. Hade dock lite väl roligt påvägen hem. Haha asså herregud. Folk som mött mig måste trott att jag var typ fjorton barre. Öööh vad jobbiiigt. Aja gårdagens bravader resulterade till en degar dag med sex and the city maraton och pinsamma kaloriintag. Men så är det att leva livet som en fat girl. Så fick jag även träffa min efterlängtade Denise! Brun som bajs... Men det är lugnt för det är ju jag alltid liksom.... Precis. Sen drog jag home. Måste tvätta lite inför p&l, åker i övermorgon! Helt stört vad snart det är. Aja väl hemma möts jag av en mensmamma (drygaste människan man har mött) och en överhajpad syster. Sjukt kul! Nej nu ska jag gå och dö eller nått, sho.


Glad, gladare, gladast

Tack godegode gud!! Äntligen ledig från jobb, tidiga morgnar och noll liv resterande timmarna av dygnet. Äntligen fylla, sommarkvällar, underbara konserter och om fyra dagar åker jag och mina underbara vänner till världens bästa stad, Borlänge. Äntligen peace and love. Åh, bästabästabästa. Fan vad jag längtar nu! Men redan i övermorgon måste jag börja tvätta och packa alla grejer. För på söndag blir det kalas för min tonårig till kusse, fyller hela 14 år. Sen på kvällen ska det sovas (får se hur mycket sömn man får) men framförallt taggas. Så på måndag morgon klockan kvart över sju går tåget till årets höjdpunkt. Gud vad jag längtar!! Tillbaka till tält, fuktiga sovsäckar, cider i mängder, underbar musik, förstklassig fettomat och skönt folk! Livet kunde inte se mycket bättre ut för tillfället. Det gillas. Nu ska jag döda tid innan jag ska träffa emelie en sväng. Tjenis.


At work bitches

Shalom. Sitter forever alone på jobbet just precis nu. Har lunch men Jenny skulle käka sallad med sin mor. Men hon kommer tillbaka snart. Plus att min madre är i oslo så henne kan jag inte heller äta med... Ensam i kontorslandskapet. Kanske borde slå en drill på grannens dator? Kolla porr och stöna jättehögt? Spotta i någons kaffe? Möjligheterna är många, men jag känner ett att jag spontant stannar kvar på min plats och håller mina kroppsvätskor för mig själv. Idag har vi inte gjort så mycket, typ lite småsaker bara. Men nu efter lurren ska vi bokföra och sedan fika och så ska vi filma ett möte någon snubbe ska ha. Slutar halv fem idag och då ska jag åka hem och softa så galet att Manuel Uribe verkar träningssugen. Jahap.. Nu ska jag nog käka min banan och spänna blicken i snubben framför heeeehe. Så satt det ingen där :PppPpPpP.


Fettot håller er underrättade

Ligger för tillfället utslagen och cpsvullen i min säng. Helt ärligt så ser jag ut och känner mig som en fettig, fläskig, degig och finnig ostbågsluktande datanörd. Men som sagt livet leker och med min nya (fetto) look så kommer jag ta Borlänge med storm när vi drar på festival om mindre än två veckor. Snälla någon snäll jävel där ute! Ge mig tips på mästarbantning som gör så att jag går ner fem kilo på elva dagar. No fun. Men får väl skylla mig själv eftersom jag inte precis blivit tvingad att trycka i mig all skit under pistolhot. Once a fatso, always a fatso.

Annars då? Jodå det flyter på bra. Jobbar åtta timmar om dagen och åker hemifrån klockan sju. Ganska surt men sjukt värt! Trivs som fän på jöbbe. Idag efter jobbet fixade vi äntligen vår proviant till peace and love. Sedan dumpa vi skiten i lägenheten och sen drog jag home. Ikväll är planen att duscha och sova. Fett kul liiiiiiv!!! Aja, buskage jag leta bantningsmetoder. Vägrar se ut så här på p&l, wish me luck...


Workworkwork

Första dagen på jobbet avklarad. Det gick supergrejt. Har fått ett eget litet kontor i kontorslandskapet, egen dator, eget passerkort och har redan två möten inbokade imorgon på förmiddagen. Full rulle. Men det är iaf sjukt kul! Tjejen jag jobbar med är jättetrevlig så everything is great, förutom det faktum att vi ska käka lax till middag idag. Asså är det lagligt att servera (tvinga i) sina barn lax helt seriöst varannan dag?! Det tror fan inte jag. Plus att allt jag ätit idag är två mackor och två frukter. Så är inte alls hungrig eller nått, inte för att mina föräldrar tar hänsyn till mina behov.

Ikväll ska jag iaf träffa Alice en stund och antagligen sova i lägenheten med Elvira. Ifall miffot svarar i telefon. Hon är helt otrolig, hur svårt är det att svara när det ringer? Eller slänga iväg ett litet sms med ett simpelt svar? Tydligen sjukt komplicerat om ni frågar Elvira. Nä nu ska jag gå upp och strejka. "våga vägra äta lax". Tja.


Första dagen på lovet brä

Sommarlov nurå. Eller ja typ, börjar ju jobba nu på måndag. Ska bli skit kul! Igår så hade vi avslutning i skolan, same old same old, sjöng lite låtar, lyssnade på lärare som höll tal och allt sådant där som hör till. Sen fick vi massa fika av vår klassföreståndare så det var ju gott. Senare käkade vi middag hemma hos lina och sedan åkte vi till Kristineberg. Där var det väldigt dött till en början men när alla blev modigare så blev det ganska kul. Drog vidare till hallonbergen efter det. Trevlans. Sov hela vägen hem och däckade dirr när jag la mig i sängen. Vaknade typ tio tror jag, käkade frukost och kollade slutet på en film med min fina Ellinor. Sen åkte jag till lägenheten och efter lite softande mötte jag upp Denise och lina och vi har typ bara tagit det lugnt och kollat film. Snart kommer Elvis hit. Nu ska jag jävlas med lina lite. Bara för att jag kan liksom. Tjaråz.


Min fina farfar

Finaste farfar. Idag tänker vi extra mycket på dig. Älskar och saknar dig.


And i'm damned if i do, and damned if i don't

Tjenispenis. Har precis plattat mitt affro. Tog cirkus en hel narnia film, reklam är då inräknat. På tal om film så har fyran levererat idag, tre bra filmer på raken, it's my lucky day?! Igår käkade jag middag med bästa innan hon skulle ut på krogen (31 dagar kvar)sen drog jag till lägenheten och softade och kollade film med min fina sambo, sen kom lina. Efter några timmar rullade även två 18 åringar in också.

Idag vaknade vi typ elva tror jag sen tog jag det lugnt och städade och duschade innan jag drog hemåt. Väl hemma har jag ramlat ihjäl mig i trappen. Seriöst jag föll handlöst ner för hela trappen. Fyfan vad ont det gjorde, som om jag inte redan hade ont i benen (träningsvärk) så har jag nu fått en helvetes jävla lårkaka också! Sjukt såååft... Iaf så har jag plattat mitt fittaffro (inte bokstavligt talat dåra) och ikväll ska jag till lägenheten en stund för att mysa med hässelbyarna. Imorgon blir det nada blogg för min del, sen på fredag slutar jag tvåan. Sen är det bara ett år kvar... Helt stört.


Borde sova men sömn är överskattat...

Tjänna. Ligger in the bed och försöker sova, går sådär med tanke på att jag somnade på soffan och råkade sova tre timmar. Skönt som fan var det iaf. Anyway idag har jag varit i skolan en supersnabbis och räddat livet på minianne (uppblåsbara Barbara fast utan ben och fitta) sen drog jag home. Idag fyllde även min söta fruga 18 barre. Och om en månad är det min tur. Men imorgon så ska alla mina myndiga vänner ut och göra Stockholm osäkert (ignorera att jag lät som en rutten pensionär). Och då ska jag och min sambo mysa mesans alla är ute och har kul och har ett liv...

I helgen har jag iaf hängt mycket i lägenheten med mina finfina vänner. Har även varit på fekkenation ute på Ekerö. Äckligt väder, oklar kväll, dyr hemresa. För att sammanfatta kvällen. Jag blev som vanligt full och pinsam och har nu bestämt mig för att dricka med måtta. Känner att om jag ska vara tillåten att fylla 18 så måste jag lära mig av med mina alkoholvanor "drick så mycket du kan då snabbt du kan" det slutar aldrig något bra då... Så nu blir det slut på äckelfyllot nu är det salongsberusning som står på listan.

Nu är jag iaf ledig fram till fredag då vi har skolavslutning. Har ganska mycket inplanterat denna vecka så vi får se hur bra uppdateringen (som om den brukar vara bra) blir. Mycket kul men också en del okul. Snart sommarlov iaf och om en vecka börjar jag bidra till Sveriges arbetskraft. B-allt. Tjarråzzz.


Fredag 1 juni (det känns ju..)

Tjänare! Softar i soffan i lägenheten. Asså det är guld värt att bo själv! Helt underbart måste jag säga. Igår tjänade jag ihop ett ex antal vuxenpoäng då jag skurade och rensade hela kylen. Hittade väldigt spännande saker.. Bland annat lite ludet, skit fräscht. Sen mötte jag upp bästa och gick och handlade lite proviant. Sen kom resten av mina finaste och vi hade det skit roligt hela kvällen, många fina bilder blev det haha.

Idag var tanken idrottsdag på kärsön (ifall någon har missat så regnar det ute) men vi hade turen med oss och den blev inställd. Shit vad synd... Då fick vi fin besök av Lina. Hennes klass skulle ha temat "fjortisar" så när Lina kliver innan för dörren var det som att göra en resa genom tiderna. Hon såg ut precis som vi gjorde när vi var små balla wannabe's. Lite roligt. Sedan åkte vi till stan för att fixa ännu lite proviant, denna gång en proviant inför lördag (SATAN VAD TAGGAD) en rolig grej som uppmuntrar mina minde roliga sidor.. Men jag ska försöka hålla mig i skinnet och inte öppna käften i onödan. Jag är ett levande exempel på varför man inte bör lyssna på sin magkänsla, go with brain. Allt jag har att säga. Nu ska jag fördriva tid till Bajslina kommer med mat som inte luktar äckelanuskyl.

Btw, hahah Ellinor din min på denna bild är obetalbar :'D


RSS 2.0